Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Pigeon International Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct Contact

Newsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Veti participa la olimpiada columbofila din 14 august 2022?
Da
Nu
Nu stiu
Nu ma pot pronunta

Rezultate sondaj

Columbodromul FIVE STARS Dambovita
ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Inscriere columbodroame Europa
Freialdenhofen & Sohne
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodrom DERBY SICILIA - Italia
Columbodromul international BRASOV

Comunicat al CSC Peris (FRSC) impotriva presiunilor exercitate asupra membrilor sai - august 2010


10:43, Joi, 12.08.2010

 

COMUNICAT AL CSC PERIS

 

 

Avand in vedere campania de dezinformare si denigrare la adresa membrilor CSC Peris venite din partea unui grup de interese reprezentat de dl. Costea Viorel, reprezentant al clubului columbofil Buftea, conducerea Clubului Sportiv Columbofil din Peris emite urmatorul comunicat:

                          

Luam act aproape saptamanal de o campanie de dezinformare a membrilor CSC din Peris venite din partea unor asa zisi conducatori ai clubului columbofil din Buftea. Se pare ca pentru domniile lor DEZINFORMAREA este ceva normal iar lipsa dialogului cu clubul nostru (amandoua din judetul Ilfov) produce multa iritare.Conducerea clubului nostru aminteste pe aceasta cale, celor interesati de realitate, ca cele doua cluburi fac parte din federatii columbofile diferite, iar lipsa unui parteneriat sportiv (dorit de toata lumea, inclusiv de noi) nu poate fi incheiat datorita conducerii FCPR din care si clubul domniilor lor face parte.

Clubul Sportiv Columbofil Peris ESTE PARTE COMPONENTA A FEDERATIEI ROMANE DE SPORT COLUMBOFIL care inca de la inceput, prin aparitia FRC, a sprijinit infiintarea acestui club, lucru care nu a fost posibil si in primul mandat al presedintelui FCPR, domnul Bilan Florin. Acesta este adevarul si el trebuie stiut de toata lumea si nu ascuns asa cum se incearca.

Mai mult, s-a mers pana acolo incat cei care indrazneau sa gandeasca la infiintarea unui alt club columbofil in zona (altul decat la Buftea) sa fie amenintati cu excluderea din viata columbofila. Aceeasi masura abuziva este aplicata si astazi celor care simpatizeaza cu FRSC. Dorim sa aducem la cunostinta simplilor membri ai clubului columbofil din Buftea ca absolut nimeni din conducerea CSC Peris  nu au nimic cu domniile lor.

II CONSIDERAM COLEGII NOSTRII, IAR ATUNCI CAND VA FI POSIBIL, PRINTR-UN PROTOCOL INCHEIAT INTRE CELE DOUA FEDERATII, VOM CAUTA SA ORGANIZAM CONCURSURI COMUNE LA CARE SI DANSII SA POATA PARTICIPA.

Clubul columbofil din Buftea va fi prima noastra optiune atunci cand printr-un protocol semnat la nivelul conducerii celor doua federatii se vor putea desfasura concursuri comune. Va mai amintim ca CSC Peris, spre invidia unora, a crescut an de an devenind o forta atat pe plan local, la nivel judetean, cat si pe plan national.

Astazi, acest club dispune in centrul localitatii, de un centru de imbarcare oferit de catre primaria locala, de un program de clasamente centralizat propriu, de custi, calculatoare, etc. Toate acestea au fost posibile numai prin ajutorul neconditionat al conducerii FRC si al primariei locale care ne-au ajutat la infiintarea juridica a acestui club si carora le multumim pe aceasta cale.

CSC PERIS DISPUNE ASTAZI DE PERSONALITATE JURIDICA OBTINUTA PRIN HOTARARE JUDECATOREASCA.

 Conducerea clubului nostru atrage atentia in mod special domnului Costea Viorel ca acesta sa inceteze campania de dezinformare la adresa membrilor nostri pe care ii suna regulat prezentandu-le minciuni si emanatii, regii numai de el stiute si intelese.

ALTFEL, CLUBUL NOSTRU ISI REZERVA DREPTUL DE A REZOLVA ACEASTA SITUATIE CREATA SI INTRETINUTA DE DOMNUL COSTEA PE CALEA JUSTITIEI.

Vrem sa informam oficial ca CSC Peris, asa cum am mai spus, este afiliat la FRSC si asa va ramane, in ciuda tuturor celor care incearca sa distruga ceea ce noi am reusit sa construim.

Nu dorim sa parasim aceasta noua Federatie Nationala !!!

Nu dorim sa  ne intoarcem cu 20 de ani inapoi !!!

Asta sa fie bine inteles !!!  Am cladit ceva cu care ne mandrim, si nu vom ceda presiunilor venite din partea unor venetici.

 

 

 

Semnat: Comitetul Director al Clubului Sportiv Columbofil Peris

Presedinte : Dumitru Mihaita

August 2010

Domnul Liviu STEFANESCU - Scrisoare deschisa adresata tuturor membrilor columbofili din UCPRLicitatie de porumbei oferiti de catre membrii clubului JAPC - noiembrie 2010DSTMB - invitatie adresata federatiilor sportiv nationale pentru o intalnire pe teme de sport - 10 noiembrie 2010Columbodromul Balkanic Fair Play, 2010 - editia XIPloile nu ne ocolesc nici in acest week-end - 5-6 iunie 2010


Comentarii

postat la 02:03, Joi, 12.08.2010 de Ovidiu

Oameni seriosi care stiu din realitate ce inseamna FRSC. Incet incet toata lumea o sa afle ca singura cale spre normalitate si legalitate este afilierea la noua federatie de sport chiar daca asta va face ca Bilan si cooperativa sa-si iasa din minti !!!

postat la 02:19, Joi, 12.08.2010 de sorin

Felicitari conducerii clubului si in special lui Mihai care incearca sa ridice clubul . Aveti insa grije la latraul de TOMIT care este sluga lui NELA si care va lucreaza pe la spate dorind sa duca membri la Buftea la OPARITU . bravo pentru curaj si pentru comunicat !!

postat la 02:25, Joi, 12.08.2010 de giorgian

Suntem alaturi de conducere si nu vom pleca niciodata la Buftea sa fim slugile lu Oparitu si a lui Nela . Pe Toma datil afara din club sa se duca la nensu Nela daca asta vrea . Multumim domnului Primar pentru sediu .

postat la 02:34, Joi, 12.08.2010 de zoro

BRAVO conducerii pentru comunicat . Ce se intimpla la clubul din Buftea stim cu totii . O data cu venirea lui Buzila alis Nela au inceput spagile gen miei , iezi cartoane de oua si alte oratanii plocoane de la membrii . Pe Oparitu e bine sa il prindem si sa-i rasucum putin urechile daca nu se astimpara .

postat la 02:43, Joi, 12.08.2010 de ILIE

Super tare comunicatul si foarte adevarat . Un nesimtit ca Viorel Costea isi permite sa dea telefoane si sa minta oamenii . Evident este sluga lui RADU el , Tomita ,Badana ,si altii . Nu-i bagati in seama pentru ca faceti bine ce faceti. FELICITARI .

postat la 03:06, Joi, 12.08.2010 de BADANA

un mare bulangiu OPARITUL sa aliat in potriva mea cu BUZILA si ca sa fiu primit la BUFTEA mau stors ca pe o lamaie,; iezi ,oua ,tigari ,bauturi ,etc.Trebuie pus mana pe OPARITU ,2-3 BAIETI bine facuti si sa il BULEASCA la inelu maro pana i se va regenera pielea.

postat la 03:16, Joi, 12.08.2010 de BADANA

felicit CLUBUL PERIS pt.alegerea facuta.Din iarna trec si eu la AS -FRSC.STANESCU joaca pui cu PRAHOVA inbarcare PLOPENI.,grupare DINCA +FINUL CATALIN sant in deriva au luat in calcul plecarea la FRSC motivul-STANESCU a inchis robinetul caritabil luandule chiar si masinile de transport.

postat la 13:16, Joi, 12.08.2010 de mihnea

cu din astia din teapa lui Nela nu prea merita sa te porti cu manusi dar voi sa nu procedati la fel ci sa le aratati ca sinteti niste DOMNI

postat la 13:36, Joi, 12.08.2010 de yo

MIHAI!,niciodata nu e prea tarziu,arata-le degetul mijlociu.Fi tare frate!
Nume
Email
Comentariu

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2022 RRP. Toate drepturile rezervate.