Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Pigeon International Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct Contact

Newsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Intentionati sa va zburatii puii in aceasta toamna? Cu clubul sau personal?
Personal
Cu clubul
Nu stiu
Nu ma pot pronunta

Rezultate sondaj

Columbodromul FIVE STARS Dambovita
ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Inscriere columbodroame Europa
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodrom DERBY SICILIA - Italia
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava

Bookmark and Share

 

LICITATIE DE PORUMBEI
Reguli de participare la licitatiile de porumbei voiajori organizate de site-ul
Romanian Racing Pigeons, www.rrp.ro
           Participarea la licitatiile organizate pe www.rrp.ro este deschisa tuturor cetatenilor romani sau straini in varsta de peste 18 ani. Pentru inregistrarea pe site, aveti nevoie de o adresa de e-mail valida.
           Orice crescator de porumbei din Romania sau din lume se poate inscrie la licitatiile de porumbei voiajori tinute pe site-ul www.rrp.ro. Pentru a putea intra in sistem si a licita porumbeii doriti, este obligatoriu sa aveti deschis un cont pe site-ul nostru, care se poate crea la sectiunea de <Inregistrare>. Informatiile transmise de catre solicitant administratorului site-ului la inregistrarea acestuia trebuie sa fie corecte, actuale si reale. In cazul in care exista dubii in legatura cu veridicitatea datelor transmise, administratia site-ului poate restrictiona accesul solicitantului la serviciile oferite de catre site-ul www.rrp.ro. Persoanele care vor accesa site-ul www.rrp.ro cu intentia de a atenta la integritatea site-ului vor primi BAN permanent pe adresa lor de IP. Actiunea de licitatie efectiva se va putea realiza doar dupa ce administratia site-ului va verifica veridicitatea datelor de prezentare transmise de catre solicitant.
           Dupa inregistrare, Utilizatorul este de acord cu folosirea si procesarea datelor lui personale de catre administratia site-ului www.rrp.ro. Orice fel de date personale prezentate de Utilizator vor fi procesate conform legii de protejare a datelor personale si legii din Romania.
           Persoanele care doresc sa ofere spre vanzare porumbei, in sistem de licitatie pe site-ul nostru, vor trebui sa ne trimita, in prealabil, mai multe date de identificare despre porumbel/porumbei: cel putin o fotografie de o calitate acceptabila, pedigreul porumbelului, date despre sex, rezultatele obtinute la zbor, dovada detinerii in proprietate a porumbelului precum si pretul de pornire al porumbelului, la adresa de mail: [email protected]
           Pretul de pornire la licitatie al porumbelului va fi intotdeauna pretul minim solicitat de catre proprietarul porumbelului. La acest pret cine doreste sa ofere mai mult si sa cumpere porumbelul va trebui sa ofere un pret mai mare, cel putin egal cu pasul minim stabilit pentru licitatia respectiva. La finalul perioadei de licitatie, care este de maxim 3 saptamani, va intra in posesia porumbelului persoana care a oferit pretul cel mai mare. In cazul egalitatii de oferte, va castiga porumbelul persoana care a transmis ultima oferta, din punct de vedere al orei de inregistrare pe site. In cazul in care la finalul perioadei de licitatie nici o persoana nu ofera un pret mai mare, sau cel putin egal cu pretul minim solicitat de catre proprietarul porumbelului, acesta nu se vinde. De asemenea, in cazul in care pretul final licitat nu este acceptat de catre proprietarul porumbelului, acesta poate stopa vanzarea porumbelului.
• Daca in ultimele 15 minute inainte de data si ora anuntata a inchiderii licitatiei se mai face cel putin o oferta la unul dintre porumbeii scosi la vanzare, atunci RRP.RO prelungeste in mod automat licitatia la porumbelul respectiv cu inca 15 minute si tot asa pana in momentul in care in ultimul sfert de ora inainte de inchiderea licitatiei nu se mai face nici o oferta la porumbelul respectiv. De-abia atunci licitatia la porumbelul in cauza este declarata inchisa si ultimul ofertant este declarat castigator.
           Castigatorul la licitatie al unui porumbel/porumbei are obligatia sa contacteze administratia site-ului www.rrp.ro in maximum 3 zile calendaristice de la data incheierii licitatiei pentru perfectarea actiunilor legate de transferul porumbelului.
           Regulile de participare la licitatie prezentate mai sus vor trebui respectate, in egala masura, si de catre proprietarii de porumbei din strainatate care ofera spre vanzare porumbei si de catre persoanele din afara granitelor Romaniei care liciteaza pe site-ul www.rrp.ro. De actiunea de livrare a porumbelului/porumbeilor catre noul/noii proprietari (inclusiv de alegerea modalitatii de expediere) este responsabila persoana care vinde porumbelul.
           Castigatorul la licitatie al unui porumbel are obligatia ca in maxim 5 zilei de la incheierea licitatiei sa vireze banii in contul indicat de catre proprietarul porumbelului sau de catre administratia site-ului www.rrp.ro. In cazul depasirii cu mai mult de 48 de ore a acestui termen, castigatorul la licitatie pierde dreptul de adjudecare al porumbelului castigat la finalul licitatiei. 
           Porumbeii castigati la licitatie vor fi livrati noilor proprietari (impreuna cu documentele care fac dovada proprietatii lor) intr-o perioada de maximum 2 saptamani de la data confirmarii de catre proprietar, a intrarii banilor in cont. Durata expedierii porumbelului/porumbeilor depinde de curierul folosit in expediere.
           Cumparatorul la licitatie al porumbelului/porumbeilor este persoana care va suporta toate cheltuielile de transport.
           Toate licitatiile care sunt închise sunt salvate pe sistem timp de 45 de zile.
           Dupa ce o licitatie se incheie, administratia site-ului www.rrp.ro va transmite un mail de informare câstigatorului licitatiei.
           Administratia site-ului www.rrp.ro isi rezerva dreptul de a suspenda contul unui Utilizator care incalca orice regula din <Termenii si Conditii> si in particular regulile privind vanzarile in afara licitatiilor, spamming, promovarea altor servicii de licitatii si folosirea insultelor.
           Persoana a carui cont a fost suspendat nu se poate inregistra din nou fara a obtine în prealabil consimtamantul administratiei site-ului www.rrp.ro.
           Administratia site-ului www.rrp.ro isi rezerva dreptul de a suspenda sau inchide contul unui Utilizator care castiga o licitatie dar refuza sa plateasca pretul final licitat al porumbelului, sau ale carui actiuni sunt considerate daunatoare pentru site-ul www.rrp.ro.
           Site-ul www.rrp.ro nu este participant la licitatii.
           Site-ul www.rrp.ro nu este responsabil pentru porumbeii oferiti de catre Vanzatori spre licitare.
 
Pentru intrebari si alte informatii suplimentare va rugam sa ne contactati.

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2022 RRP. Toate drepturile rezervate.