Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Materiale Video Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct Contact

Newsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Ce conteaza pentru dvs. mai mult in achizitionarea unui porumbel? Pedigreul sau rezultatele la zbor?
Pedigreul
Rezultatele la zbor
Nu stiu
Nu ma pot pronunta

Rezultate sondaj

Columbodromul FIVE STARS Dambovita
ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Brieftaubenmarkt - Germany
Inscriere columbodroame Europa
Freialdenhofen & Sohne
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Crescatoria TITA - ANDU
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodrom DERBY SICILIA - Italia
Columbodromul SUN SEBASTIAN RACE Prahova
Columbodromul international BRASOV

FCPR - Comunicat de presa - referitor la intalnirea cu FRSC din data de 25 februarie 2012


12:28, Duminica, 26.02.2012Întâlnirea reprezentanților FCPR și FRSC, Sâmbătă, 25.02.2012

 

 

 

În urma invitație FCPR adresată FRSC, astăzi, sâmbătă, 25.02.2012, s-a desfășurat la București str. Făgărașului nr. 14, o întâlnire având ca scop găsirea unor soluții de colaborare între cele 2 federații. FCPR prin reprezentanții săi au lansat următoarele propuneri:

 

1. Participarea într-un campionat comun în sezonul 2012, cu respectarea dispozițiilor RNS al FCPR și în acest scop alcătuirea unei comisii comune de supervizarea campionatului. Astfel, cei mai buni porumbei vor putea participa la manifestările internationale.
2. Stabilirea unui calendar pe termen mediu și lung pentru indentificarea unor soluții pentru unificarea celor federații, iar pentru aceasta FCPR a propus următoarele soluții:
a. Stabilirea unei comisii comune care să elaboreze un proiect de statut agreeat de ambele părți
b. Stabilirea punctelor de interes comun.
c. Stabilirea unor întâlniri viitoare a reprezentanților celor două federații pentru a analiza propunerile comisiei comune pentru statut.
d. În același timp, reprezentanții FCPR au menționat faptul că toate propunerile pentru viitoarea unificare vor fi analizate de către Comitetul Director al FCPR și vor fi supuse spre aprobare Conferinței Naționale a FCPR.

 

FRSC a venit la această întâlnire cu următoarea propunere: lărgirea biroului federal al FRSC și cooptarea în acest birou a unui număr de membri ai CD al FCPR cu numărul actual de membri din biroul federal al FRSC.

În aceelași timp, FRSC a solicitat ca în urma lărgirii biroului federal și acordarii reprezentanților FCPR a 50%  din componența acestui birou, asociațiile județene non profit afiliate FCPR să se constitue în structuri sportive și să se afiilieze la FRSC.

Din păcate, propunerea realizării unui campionat unic în 2012 a fost respinsă de catre FRSC, fiind condiționată de acceptarea propunerii dumnealor.


Reprezentantii FCPR au transmis faptul că, în conformitate cu statutul FCPR și legiile în vigoare, orice modificare a structuri juridice a FCPR poate fi decisă de conferința națională. În aceelași timp, structura juridică a asociațiilor afiliate este la dispoziția exclusivă a Adunărilor Generale ale acestora.

Întâlnirea s-a finalizat așadar fără rezultat, însă cu promisiunea celor doi președinti de a organiza întâlniri viitoare în scopul indentificării unor soluții viabile pentru columbofilia română.

 

 

 

Președinte,
Bilan Florin

 

Intalnire columbofila de succes intre conducerile FRSC si UCPR, Bucuresti, 12 martie 2011FCPR - sanctionare fosta conducere A.C. AS BucurestiDomnul Paraschiv Emanuel, FCPR Prahova, acuza comisia de desigilare de anularea unui concursFCPR - STATUTUL in vigoare - ianuarie 2010 - partea a 2-aFRSC - informare referitoare la desfasurarea procesului cu FCPR


Comentarii

postat la 14:07, Luni, 27.02.2012 de alexandru

Intalnirea s-a finalizat cu o mare victorie pentru f.r.s.c.-isti , deoarece f.c.p.r. a inteles ca numai modificandu-si structura clandestina si prin constituirea cluburilor in structuri sportive pot sa se afilieze la unica federatie sportiv-columbofila din Romania

postat la 19:25, Luni, 27.02.2012 de denis

ASTIA NU REZOLVA NIMIC,SE INTALNESC SA BEA O BERE.SA VADA PROSTII CA TOTUSI INCERCA

postat la 23:58, Marti, 28.02.2012 de razvan

Cum sa se faca unificare cu asa oameni {tuciuriul,paduraru,si strungarul }sant pentru aface bani nu sport columbofil.RUSINE bre.

postat la 11:41, Vineri, 02.03.2012 de Invatatorul

E trist !Nu exista castigatori,doar perdanti!(Cine vrea sa inteleaga,intelege) Dragii nostri \"alesi,atoate stiutori\",incotro??
Nume
Email
Comentariu
Cod securitate
Cod securitate

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2021 RRP. Toate drepturile rezervate.