Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Pigeon International Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct Contact

Newsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Veti participa la olimpiada columbofila din 14 august 2022?
Da
Nu
Nu stiu
Nu ma pot pronunta

Rezultate sondaj

Columbodromul FIVE STARS Dambovita
ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Inscriere columbodroame Europa
Freialdenhofen & Sohne
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodrom DERBY SICILIA - Italia
Columbodromul international BRASOV

Raspunsul "Magazin columbofil" la comunicatul FCPR referitor la fraudarea licitatiei din China a FCI Grand Prix


22:44, Vineri, 01.02.2013

Raspunsul publicatiei columbofile on-line „Magazin columbofil” la comunicatul dat publicitatii astazi, 1 februarie 2013, de catre reprezentanti ai FCPR referitor la fraudarea licitatiei organizate in China de catre Columbodromul Romanian FCI Grand Prix „Andrei Saguna”, din Arad

 

 

 

 Doi lideri de marca ai FCPR: unul cu limbutza, altul cu gushitza incearca sa rezolve toate ilegalitatile din cadrul federatiei pe care o pastoresc cu mult tupeu si nonsalanta

 FCPR: In urma unor acuzatii aparute pe unele site-uri columbofile, majoritatea ostile FCPR cu privire la o asa zisa frauda a unei licitatii organizate in China de catre Columbodromul Romanian FCI Grand Prix, FCPR in calitate de supervizor al columbodroamelor acreditate FCI in Romania, a verificat cele acuzate si poate face urmatoarele confirmari:

Magazin columbofil: MAGAZIN COLUMBOFIL nu a fost si nu este o publicatie ostila FCPR. Este o publicatie independenta de orice federatie sau de orice politici columbofile, este o publicatie ce se doreste a fi echidistanta si care sa prezinte mereu opiniile ambelor parti cand apare un incident suspect de frauda, fals, ilegalitati. Publicatia face asta numai si numai din dorinta sincera ca pe viitor sa nu se repete fapte de asemenea natura ce prejudiaza imaginea si activitatea columbofiliei romanesti.

 

FCPR: Asa cum este cunoscut de toata lumea locatia concursului final s-a modificat in ziua lansarii in urma deciziei organizatorilor si a supervizorului FCI prezent la Arad. Modificarea sa facut justificat datorita conditiilor meteo improprii din ziua lansarii.

Magazin columbofil: Nimeni nu a acuzat ca fiind vreo vina sau un fals, ilegalitate, faptul ca s a decis scurtarea distantei de lansare.

 

FCPR: Columbodromul a respectat in totalitate regulamentele pe care si le-a impus si regulile FCI.

Magazin columbofil: Nimeni nu a acuzat columbodromul de incalcarea vreunui regulament impus de FCI. Bateti campii pe langa subiect.

 

FCPR: S-a discutat cu organizatorul licitatiei direct in China, si licitatia sa desfasurat corect, licitatorii fiind informati despre distantele de zbor.

Magazin columbofil: Asta este o afirmatie pe care aveti obligatia sa o probati atat prin declaratia organizatorului licitatiei, cat mai ales prin capturi de imagine de pe site ul licitatiei pentru a putea vedea cu totii, unde si cum au putut sa afle licitatorii chinezi despre distanta reala a derby ului. Pana in momentul cand veti arata aceste probe, afirmatia FCPR de la acest punct este o minciuna ce poate fi considerata ca are doar scopul de a acoperi faptele reale.

 

FCPR: Sa constatat mentionarea pe diplomele de concurs a distantei anuntate initial, si in acelasi timp anuntul despre scurtarea acesteia.

Magazin columbofil:  Rugam FCPR sa faca rapid publice si sa ne arate pe site ul licitatiei textul, sau locul unde au fost prezentate  diplomele pe care se mentioneaza distanta reala de la care s a facut lansarea. Momentan pe site ul licitatiei nu exista decat informatia falsa despre lasarea de la 405 km si puse diplome false, ca atare FCPR emite inca o afirmatie minciunoasa si fara dovezi , cu scopul doar de a acoperi o ilegalitate.

 

 

 

FCPR: Sa constatat ca toate informatiile au fost puse la dispozitia cumparatorilor corect si transparent inclusiv prin site-ul propriu al columbodromului.

Magazin columbofil:  FCPR are obligatia sa probeze si aceasta afirmatie aratandu ne locul de pe site ul licitatiei din China unde a fost scrisa distanta reala de lansare. Fara aceasta dovada FCPR face inca o afirmatie mincinoasa.

 

FCPR: Cumparatorii vor primii impreuna cu porumbeii diplome cu distanta de zbor din ziua finalei.

Magazin columbofil: Cumparatorii aveau dreptul sa vada afisate pe site ul licitatiei diplomele cu distanta de lasare reala. Faptul ca dupa ce a cumparat cineva un porumbel pe baza unei diplome false, i se ofera si o diploma corecta cu distanta reala, nu face decat sa dovedeasca inca odata faptul ca a fost o licitatie fraudata pe baza unor diplome false.

 

FCPR regreta maniera agresiva si tendentioasa, plecata din interiorul unei organizatii concurente din Romania, prin care imaginea Romaniei a fost terfelita, impreuna cu acuzatii mincinoase la adresa FCI. Initiiatorii acestui demers au trimis mailuri in toata Europa cu acuzatii pe care nu le pot demonstra, punand o noua pata neagra pe sportul columbofil romanesc.

Magazin columbofil:  MAGAZIN COLUMBOFIL regreta decaderea morala in care a ajuns FCPR  si modul ei abject in care continua prin minciuni sa acopere existenta reala si in mod public a unor diplome false pe baza carora s a facut o licitatie fraudata. FCPR se face vinovata, prin aceste fapte, de patarea imaginii columbofiliei romanesti in lume. Este regretabil faptul ca oamenii demni si cu verticalitate ce inca exista in FCPR au permis ca si in numele lor sa se terfeleasca  international columbofilia romana prin faptele infractionale ale unora din structurile de conducere. Probabil ca sunt necesare urgent alegeri generale in structura FCPR .

 

FCPR: In acelasi timp ne exprimam regretul ca organizatorul chinez a trebuit sa fie implicat in astfel de acuzatii, mai ales ca sumele totale obtinute sunt mici in comparatie cu media preturilor pe China, iar acceptarea porumbeilor romanesti la o astfel de licitatie a fost un pas urias pentru columbofilia romanesca.

Magazin columbofil: MAGAZIN COLUMBOFIL isi exprima regretul pentru faptul ca marea sansa a columbofililor din Romania de a intra pe piata chineza de licitatii  a fost grav afectata si mudarita de falsurile, fraudele si ilegalitatile comise prin acesta licitatie de care se face acum vinovata inclusiv conducerea FCPR.  Alegerile generale si urgente sunt solutia pentru curatarea actualei infectii morale din FCPR.

 

 

 

FCPR: Acest gen reprobabil de actiuni, au ca scop doar atacarea FCPR, si a actiunilor acesteia, dar aduc prejudicii grave tuturor columbofililor onesti din Romania.

Magazin columbofil: Acest gen de investigatii oneste si echidistante au ca unic scop demascarea in mod public a faptelor de infractionalitate, a falsurilor si fraudelor savarsite de un mic numar de personaje din structurile de conducere ale FCPR, ale caror fapte insa  afecteaza extrem de grav imaginea si activitatea columbofiliei romanesti in tara si in lume.

 

FCPR va informa prin mailuri toti partenerii nostri de peste hotare despre cele de mai sus, si va transmite scuze oficiale celor implicati mincinos in aceste acuzatii.

Magazin columbofil: MAGAZIN COLUMBOFIL va depune plangere oficiala catre Politia si Departamentele AntiFrauda din Belgia, China si Romania, oferindu le toate dovezile de rigoare si va solicita autoritatilor din statele respective, demararea unei anchete internationale privind organizarea acestei licitatii fraudate pe baza unor diplome false.

 

FCPR: Speram ca cei care au pornit acest scandal sa aiba curajul recunoasterii greselii, si sa transmita la randul lor scuze tuturor celor pe care i-au deranjat.

Magazin columbofil: MAGAZIN COLUMBOFIL spera sincer ca si cei din Romania care au fost implicati in organizarea acestei licitatii fraudate pe baza unor diplome false sa aiba deminitatea sa si recunoasca vina si sa  si ceara public scuzele de rigoare, mentionandu ne eventual ca a fost o regretabila eroare si nu o frauda intentionata. Asa ar fi fost demn si frumos si de bun simt si ne scoteam palaria in fata onestitatii caracterului lor, intelegand ca a gresi e omenste, insa a persista in greseli, inclusiv prin emiterea acestui comunicat imbecil, este o prostie.

Daca FCPR face publice toate doveziile afirmatiilor enuntate in comunicatul emis, va anuntam  ca  publicatia MAGAZIN COLUMBOFIL, nu doar ca isi va cere public scuzele de rigoare fata de cei implicati, ci va fi inchisa definitiv ca si publicatie columbofila online.

 

 

Cu stima si respect fata de toti columbofilii din Romania ce practica acest sport cu demnitate, onestitate si fair play,

 

Laurentiu Fulga,

Editor MAGAZIN COLUMBOFIL

 

 

 

Sursa: http://www.magazincolumbofil.ro/informarea-fcpr-in-legatura-cu-licitatia-din-china/

 

 

FCPR - STATUTUL in vigoare - ianuarie 2010 - partea a 2-aMesaj catre membrii FCPR: AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRA !!!UCPR - invitatie facuta conducerii FCPR pentru incheierea unui protocol de colaborare zboruri 2013 !Relatare de la FCPR Fagaras (Brasov): „Amenintare si tentativa de manipulare ieftina”Un model de dictatura columbofila in cadrul A.C. “Voiajorul” Bihor, afiliata la FCPR !!!


Comentarii

postat la 08:56, Sambata, 02.02.2013 de remus vlad

Acesti asa zisi domni care conduc columbofilia din Romania la ora actuala nu s-au multumit ca si-au batut joc de o tara intreaga cu smecheriile si hotiile lor si nemultumiti fiind de castigurile nemeritate destul de mari din Romania au ajuns sa-i traga in teapa si pe Chinezi .Este o mare rusine pentru columbofilia Romaneasca si consider ca in tara sunt destui columbofili cinstiti si corecti care ar trebui sa preia fraiele FCPR.Sunt multe probleme in interiorul federatiei dar atata timp cat gasca formata numai din nasi ,cumetri,fini o sa fie la putere nimeni si nimic nu se va schimba .Daca ati mai avea un pic de bun simt in voi ar trebui sa demisionati.ASTEPTAM

postat la 13:08, Sambata, 02.02.2013 de Simi

Golani de golani ;apai gasca asta de hoti si imbuibati ar trebui sa plece imediat si sa lese locu la oameni tineri si cinstinti care nu e pusi numa pa furt

postat la 16:06, Sambata, 02.02.2013 de Oprea Dragos

Nu vor pleaca niciodată cîinii de la abator sau macelarie , cum bine se spune , columbofili reveniti la prima dragoste U.C.P., sfidații , întorcețiile spatele conducătoriilor f.c.p.r.-iști ...
Nume
Email
Comentariu

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2022 RRP. Toate drepturile rezervate.