Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Pigeon International Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct Contact

Newsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Valoarea genetica a unui porumbel este in directa legatura cu pretul lui de achizitie?
Da
Nu
Intamplator
Niciodata
Nu stiu
Nu ma pot pronunta

Rezultate sondaj

Columbodromul FIVE STARS Dambovita
ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Inscriere columbodroame Europa
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodrom DERBY SICILIA - Italia
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava

16 intrebari importante pe adresa domnului Florin Bilan, presedintele F.C.P.R.


05:59, Vineri, 27.09.2013

 

16 INTREBARI IMPORTANTE ADRESATE DOMNULUI BILAN FLORIN, PRESEDINTELE F.C.P.R.

 

 

Extrase din diverse culegeri de date si fapte aparute, in timpul mandatului dvs., pe diferite pagini web, forumuri, site-uri columbofile, reviste de specialitate etc.

 

 

1. Este adevarat ca plecarea dvs.de la U.F.C.R.si infiintarea U.C.Profesionisti se datoreaza faptului ca la un moment dat Comisia National Sportiva v-a prins cu procese verbale false si de frica pedepsei ati fugit? 

2. Este adevarat ca sunteti membru fondator U.C.P.R. si ati contribuit substantial  la prima scindare a columbofiliei romane?

 

3. Este adevarat ca in calitate de presedinte ati aprobat concursurile gruparii din Bucuresti care nu avea aprobarea presedintelui Asociatiei Municipiului, conform RNS valabil la cea data?

 

4. Este adevarat ca infiintarea F.R.C. se datoreaza nerespectarii de catre dvs. a RNS si din aceasta cauza oamenii seriosi au infiintat prima Federatie Romana Columbofila legala cu statut inregistrat la instanta, inaintea F.C.P.R.?

 

5. Este adevarat ca prin contributia dvs. directa s-au creat cele 3 grupari columbofile nationale si am ajuns astfel de rasul lumii sa avem 3 campionate nationale si ne punem intrebarea de ce 3?

 

6. Este adevarat ca Asociatia Columbofila Prahova, al carei presedinte sunteti, a folosit inainte sa ajungeti  presedintele U.F.C.R., in campionatul de maturi si rezultatele de la concursurile cu puii, fiind singura din tara in acest sens, desi RNS interzicea acest lucru?

 

7. Este adevarat ca dupa castigarea alegerilor si dupa ce ati fost ales presedintele U.F.C.R. ati legiferat hotia si ati permis folosirea concursurile de pui si in campionatul de porumbei maturi?

 

8. Este adevarat ca semnatura dvs. este pe fisele false la Olimpiada din Germania pentru porumbeii lui Olteanu Cosmin, sustinatorul dvs.?

 

9. Este adevarat ca la sedinta Comitetului Director al Federatiei Columbofile Internationale a fost inmanat delegatiei romane un CD cu intregul program al Olimpiadei din Germania unde era scris tot programul de sosire a porumbeilor, a delegatilor etc. pentru data de miercuri  (a se vedea procesul verbal de sedinta pe site-ul www.fcipigeons.com)? Probabil  translatorul dvs. platit de catre F.C.P.R .nu a dat importanta asa cum scrie pe net. – dar asta era mai de mult, acum stam rau cu memoria. Acelasi program se gaseste pe pagina web a Federatiei Columbofile Germane si astazi (vezi arhiva). Se mai pune intrebarea de ce nu am ajuns la Olimpiada si am cheltuit banii federatiei pe deplasarile la Comitetul Director al FCI si la olimpiada atat pentru deplasarea dvs. cat si a translatorului, Tunduc Marius? Oare cine este vinovat despre toate aceste esecuri ???????

 

10. Din aceleasi procese verbale nu prea s-au vazut luari de cuvant ale dvs. la sedintele Comitetului Director al F.C.I. Ne puteti explica de ce?

 

11. Tot din aceleasi procese verbale ale sedintelor FCI se vede ca nici candidatura dvs. la Comitetul Director nu s-a depus in termenul stabilit de statut. Dar dvs. ati mintit ca din cauza vacantei nu s-a depus la timp. La propunea d-lui Rossi, reprezentantul Maltei, care a explicat ca oricum nu sunt destule candidaturi, s-a aprobat si depunerea candidaturii dvs. cu intarziere. Intarziem peste tot si ne aparam cu minciuni. Rusine sa ne fie !

 

12. Este adevarat ca la concursurile columbofile ale judetului Prahova din cei peste 1000 de columbofili participanti aproape 400 nu au distanta omologata? Chiar si la ultima etapa au fost aprope 40 de crescatori fara distante. Doriti sa aratati tarii intregi cat de tari sunteti si preferati sa concurati si cu necolumbofilii, cu oamenii de pe strada. Am ajuns sa credem ca toate concursurile sunt false. Probabil ar conveni si altor judete sa beneficieze de umplutura de pe strada folosita de dvs. Credeti ca in Belgia se folosesc astfel de trucuri? Nu suntem credibili pe plan international si nu vom fi niciodata daca ne folosim de tot felul de trucuri si tertipuri ca sa ajungem la rezultate prin falsuri. Dar dupa cum s-a vazut la Olimpiada Europei Centrale si de Est, din Polonia, nici cu hotii nu ne putem ridica mai sus decat „ZERO”.

 

13. In programul dvs. la alegerile din anul 2006 promiteati sa reduceti cheltuielile uniunii cu 50%. Asteptam in continuare sa prezentati in raportul dvs. financiar de la conferinta ce ati intreprins in acest sens? Suntem insa convinsi ca veti uita sa vorbiti despre acest aspect.

 

14. In revista „Columbofilia Romana” nr.3/2009 in interviul pe care l-ati acordat in total sunt doar cinci cuvinte despre activitatea dvs.ca presedinte. Acestea ar fi urmatoarele: s-a marit numarul de crescatori, lucru adevarat, s-a intocmit program centralizat pentru campionatul national (care nici astazi nu centralizeaza corect rezultatele din campionat) la care nu ati avut nici o contributie in afara de faptul ca s-a aprobat. Tot programul a fost creat de catre tinerii columbofili care se pricep la aceste lucruri. Pe aceasta cale ii felicitam pentru munca pe care au depus-o! Cel mai important lucru facut de catre dvs.este subliniat prin faptul ca s-a castigat lupta cu F.R.C., o federatie creata din vina dvs., asa cum tot din vina dvs. s-a creat si U.C.P.R. In acelasi numar al revistei suntem amenintati ca in urmatorul numar, adica nr.4/2009, vor fi enumerate toate marile realizari din acest mandat al dvs.. DAR......NIMIC.

 

15. Dupa cum lesne se poate observa, pe net atat U.C.P.R. cat si F.R.C. exista, se simt bine, organizeaza expozitii de succes in ultimul timp, chiar mai frumoase decat ale F.C.P.R., fara scandal, fara acuzatii de afaceri ilegale, au un campionat placut, nu se cearta intre ei, isi pun in practica pasiunea cu placere, nu sunt avizi dupa posturi de conducere. Intr-adevar, F.C.P.R. este singura federatie care reprezinta Romania la Olimpiada dar din pacate am ajuns sa ne auto-excludem si asta numai din vina noastra. Vi se pare normal? Iar la Olimpiada Europei Centrale si de Est am fost din nou „ZERO”. Intr-adevar, toate acestea ar putea fi catalogate drept mari realizari pentru dvs. si echipa pe care cu brio o conduceti sa va conduce.

 

16. In ultimii ani Romania nu a participat la nici un campionat olimpic cu puiii, desi fiecare tara putea patricipa cu 25 de pui garatuit. De ce nu am participat?

 

Suntem 100% convinsi ca nu veti catadicsi sa raspundeti la nici una la aceste intrebari cum dealtfel nu ati raspuns niciodata, la nicio intrebare care v-a fost pusa. Sau poate o veti face dar prin intermediul domnului Marius Tunduc si probabil prin interpusii lui, care majoritatea sunt copii si fara un nume real, in realitate aceleasi cateva persoane sub o multime de nume false.

 

Ar fi cinstit si moral din partea dvs., in masura in care va considerati un om de onoare, sa raspundeti acestor intrebari in raportul pe care il veti prezenta Conferintei Nationale din 6 februarie 2010.

 

 

Va multumim anticipat pentru atentie.

 

 

Marin Dragan

Tudor Cazan

Negrea Dan

Ion Nitu

Adi Olteanu

Stoica Costel

Ion Nicolae

 

 

4 februarie 2010

 

Dreptul la replica al domnului Gabriel Eana - presedintele C.N.J.D.A.L. din cadrul UCPRDomnul Simion Bogdan, presedintele clubului sportiv-columbofil Vulcana Pandele solicita dizolvarea UCPRFRSC - invitatie noua la dialog si discutii adresata FCPR si UCPRDomnul Marin Costel, din Slobozia - material acuzator la adresa d-lui Marius TunducIn atentia presedintelui neales de noi, domnul Florin Bilan !
Nume
Email
Comentariu

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2022 RRP. Toate drepturile rezervate.