Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Materiale Video Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct Contact

Newsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Ce parere aveti? Pretul unui porumbel este direct proportional cu valoarea sa?
Da
Nu
Nu stiu
Nu ma pot pronunta

Rezultate sondaj

Columbodromul FIVE STARS Dambovita
ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Brieftaubenmarkt - Germany
Inscriere columbodroame Europa
Freialdenhofen & Sohne
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Crescatoria TITA - ANDU
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Columbodromul international TRANSILVANIA
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodromul SUN SEBASTIAN RACE Prahova
Columbodromul international BRASOV

La F.C.P.R. minciuna a tinut de data asta exact 16 zile !


12:21, Joi, 28.10.2010

La F.C.P.R. minciuna a tinut de data asta exact 16 zile !

 

 

 

 Pe data de 9 octombrie 2010, pe site-ul oficial al FCPR aparea un comunicat de presa prin care conducerea acestei federatii cataloga drept mincinoase afirmatiile reprezentantilor FRSC conform carora singura federatie de sport columbofil din Romania, recunoscuta in mod oficial de catre Guvernul Romaniei, ar fi intreprins pe langa FCI demersuri de afiliere si mai mult chiar ca aceste demersuri  ar fi fost acceptate.

Pentru a va demonstra ca in realitate lucrurile stau exact invers decat ne-au fost ele prezentate de catre domnul presedinte Bilan & compania, va vom prezenta, in continuare, cateva extrase din comunicatul FCPR dat publicitatii la intoarcerea in tara a delegatiei romane:

 

„La capitolul diverse, a existat o propunere ca in tarile unde exista mai multe federatii sa medieze FCI crearea unei confederatii. Propunerea a venit datorita faptului ca in tot mai multe tari apar alte noi federatii.
Dl Bardos a replicat spunand ca in acele tari au aparut mai multe federatii din cauza conflictelor si este imposibil ca FCI sa intervina in medierea conflictelor. (.....)
DL Bardos Istvan a propus ca FCI sa colaboreze in continuare cu aceleasi federatii, eventualele viitoare cereri de afiliere din tarile care au deja reprezentant sa fie refuzate clar de FCI. Propunerea s-a votat in unanimitate.
In ciuda informatiilor aparute pe un site mincinos in Romania, la sedintele FCI nu au fost prezenti reprezentantii unei alte federatii din Romania, si nici un avocat belgian, asa cum se sustine. Toate aceste dezinformari nu au decat un singur rol – atragerea membrilor columbofili pentru a li se lua banii cu promisiuni false. Pe ordinea de zi dupa cum vedeti in documentul scanat nu a existat nici o discutie cu privire la alte federatii din Romania, asa cum afirma unii.
Mai mult avand in continuare un reprezentant in Comitetul Director al FCI nici nu se pune problema unor astfel de situatii.
In plus pentru trepadusii columbofiliei romane, am filmat sedinta comitetului director si dicutiile care au avut loc acolo, asadar nu se mai pot prolifera minciuni despre ce si cum s-a spus. Lucrurile sunt clare si asa vor ramane!”

 

In continuare va prezentam si traducerea autorizata a adresei trimisa de FCI catre conducerea FRSC in data de 25 octombrie 2010: 

In atentia:

FEDERATIA ROMANA DE SPORT COLUMBOFIL

Bulevardul Ion Ionescu de la Brad nr. 2B

Sector 1, Bucuresti, Romania

 

 

Domnule Presedinte,

Privitor la : corespondenta d-voastra din 16.09.2010

 

Tinem sa va informam ca, corespondenta d-voastra din 16.09.2010 a fost examinata de FCI in cadrul sedintei Comisiei «Statutelor» din 04.10.2010.

Membrii acestei comisii, avand in vedere posibilitatile oferite de statut, au analizat situatia si au considerat ca o delegatie din partea FCI ar putea actiona in calitate de mediator in vederea identificarii unei solutii «acceptabile» pentru parti raspunzand asteptarilor FCI.

Comitetul Director din 06.10.2010 a impartasit aceasta modalitate si a solicitat d-lui Arthur KNAEPEN, Consilier Statutar, sa organizeze aceasta procedura.

 

 

Cu salutari distinse,

Pentru Presedintele International,

Secretarul Administrativ,

Patrick MARSILLE 

 

In concluzie, ii putem adresa domnului presedinte Bilan cateva scurte intrebari la care comunitatea columbofila din Romania asteapta un raspuns. Asadar:

 

 

1. Avand in vedere raspunsul transmis de catre FCI conducerii FRSC, recunoasteti in fata tuturor columbofililor romani ca exista o corespondenta si un dosar depus de catre FRSC secretariatului FCI pe data de 16 septembrie 2010? Ati fost instiintati despre acest lucru in timpul sedintelor FCI din perioada 4-6 octombrie 2010?

2. Conducerea FCPR recunoaste intentia FCI de a „actiona in calitate de mediator” pentru rezolvarea problemelor columbofile existente in prezent in Romania? Cum va raspunde conducerea FCPR acestei intentii laudabile a FCI?

3. In comunicatul pe care delegatia FCPR l-a dat publicitatii la intoarcerea in tara de la sedinta FCI s-a mintit cu buna stiinta ca „eventualele viitoare cereri de afiliere din tarile care au deja reprezentant sa fie refuzate clar de FCI”. De ce ati apelat la astfel de subterfugii meschine, ieftine si marunte pentru a ascunde gunoiul sub covor?

4. V-ati gandit vreodata ca minciuna are picioare mai scurte decat v-ati inchipuit si adevarul va iesi inevitabil la vedere, mai devreme sau mai tarziu?

5. Cat timp credeti ca ii mai puteti tine in bezna si minciuna pe columbofilii membri ai FCPR?

6. Si in concluzie: In realitate cine ii minte, premeditat si fara nici o jena, pe membrii columbofili din Romania, ca sa le ia banii?

 

 

Dupa a 6-a intrebare ne oprim aici pentru ca nu vrem sa fim catalogati drept rauvoitori. Va lasam pe dumneavoastra, stimati columbofili romani, sa judecati lucrurile la rece si sa decideti in consecinta. Asadar, cine minte si in ce scop?

 

 

 

 

 

 

Succes deosebit pe plan international obtinut de FRSC - Afilierea la FCI !Zilele Benzing in Romania, 25-26 februarie 2012UCPR - Procesul verbal al sedintei CNJDAL din data de 8 mai 2012Minciuna si manipulare totala la Asociatia Columbofila Brasov din cadrul FCPRIn seara zilei de 5 decembrie 2018, Mos Nicolae face cadou o frumoasa poezie columbofililor mai "copii" din Romania


Comentarii

postat la 14:05, Miercuri, 27.10.2010 de Sorinel

Ce-a facut STRUTILA cand a vazut prima data avionul ? Sa dus in padure sa-i caute cuibul !.

postat la 23:55, Miercuri, 27.10.2010 de Mironescu77

Scrisoarea asta pe care ne-a trimis-o acum FCI vine sa confirme faptu ca au dialog normal cu federatia care e recunoscuta de autoritatile romane . sa fie intr-un ceas bun cu aderarea FRSC si sa ne apucam odata de treaba cu totii , sub aceasi umbrela

postat la 00:10, Joi, 28.10.2010 de nicusor

voarba zboara scrisul ramane!pacat ca nu exista dialog pt a ne uni si a crea un sport columbofil puternic

postat la 00:15, Joi, 28.10.2010 de Sarpe Daniel

Baieti, stiti care e noul ton de apel de pe telefonul domnului Tunduc ???? "De-as mai duce-o pin la iarna, Lelitzo Ioana !"

postat la 00:23, Joi, 28.10.2010 de USURELU Cristi

prin acest raspuns lucrurile au luat o intorsatura clara si fara echivoc . pacat ca domnu Bilan si Tunduc ne-au mintit prin acel comunicat . daca stiau ca adevarul e altul de ce incearca sa ne duca cu presul ? ?ca pin la urma apele tot se vor limpezi si atunci vor pleca cu coada intre picioare amindoi

postat la 00:26, Joi, 28.10.2010 de Toma Gabrriel Ovidiu

bai Dane da continoarea la tonu de apel sti care e ??? "Sa beau vin sa mananc cotizatie si banii de la reviste !!!" Vezi ca p=asta nu o stiai ? E de la noi din GROSI !

postat la 00:42, Joi, 28.10.2010 de Alin TODOIU

sinteti copii daca voi credeti ca baietii veseli se vor mai lasa dusi . acu dupa ce s-au spurcat la miere si lapte vreti voi sa il convingeti pe marius tunduc sa ne lase in pace ? am auzit ca mai nou il lucreaza puternic pe la spate pe domnu Nela si Parvulescu sa ii scoata la pensie . cu nea Florin nu e problema ca il domina fara probleme . asa ca.....drumu spre FERICIRE e liber

postat la 00:50, Joi, 28.10.2010 de mircea albu

pina la urma vorba aia romanesca cu "CINE RIDE LA URMA RIDE MAI BINE " s-a adeverit . Ce parere ai domnu Makovschi ? cum sta treaba ? ati spus ceva si nu am auzit noi ??

postat la 01:07, Joi, 28.10.2010 de Traian CAUTUS

Sintetizand obiectiv, avem in Romania o federatie columbofila constituita conform legislatiei in vigoare la acea data si ca atare recunoscuta multianual de forul sau international-FCI- si mai exista alte federatii columbofile, uniuni etc. constituite ulterior tot potrivit legislatiei romane, dar nerecunoscute de FCI.Apreciez ca foarte inteleapta decizia FCI, ca orice tara din lume sa fie reprezentata de o singura entitate !!

postat la 02:17, Joi, 28.10.2010 de voiculescu mihai

in mod normal, logic, moral si cum vreti sa ii spuneti, daca isi respecta statutul (si nu are cum sa nu o faca ptr ca este Federatia Columbofila Internationala) FCI nu are cum sa nu recunoasca FRSC -ul mai devreme sau mai tirziu . Deci lucrurile sint clare . Punct. Ca vor exista si negocieri asta nu neaga nimeni. Dar fuziunea se va face sub caciula FRSC . asta e parerea mea .

postat la 03:09, Joi, 28.10.2010 de MURESANU

FELICITARI FRSC PENTRU ACEASTA IMPORTANTA REUSITA ! SA FIE DE BUN AUGUR !

postat la 03:17, Joi, 28.10.2010 de teodorescu vasile

mai nea florine cel putin ai apucat sa iei cotizatia la baeiti pe 2011 ? nu de alta dar macar sa apuci sa iti termini si matale vila . de tunduc nu avem grija ca el stie sa toace banii si mai repede . ati comandat deja cataloagele pt piatra neamt ? tot afacerea lu nenea parvulescu ??

postat la 03:22, Joi, 28.10.2010 de mircea albu

domnu Makovschi aveti sa ne dati si noua un raspuns documentat asa cum faceti de fiecare data ? acu am vrea la chestiunea asta cu raspunsul venit de la F C I ? Ori nu sinteti acasa ori ati amutit ? nu ati primit inca ordin sa va desfasurati ??

postat la 03:27, Joi, 28.10.2010 de PAL CONSTANTIN

aloooo trepadusii mai sinteti pe fir ?? parca asa scriati in comunicatu din 9 octombrie . pin la urma cum raman lucrurile ?cum isi doreste nenea COSMINU sau cum decide FCI ? ??

postat la 03:40, Joi, 28.10.2010 de Nostradamus

Intr-o tara in care columbofilii si-au ales un presedinte cu 10 clase, poliglot si cu o strategie columbofila fantastica, nu este de mirare ca atitudinea conducatorilor nostri este una de dezinformare continua. Presedintele ales pe principiul multi, prosti si controlabili -ma refer la delegatii din Prahova- se comporta cum vrea.Principiul sau de baza:Cainii latra, florin merge! Nu are curajul sa promoveze ideea reunificarii federatiilor din cauza faptului ca vor pierde ciolanul, an de an, expozi

postat la 03:47, Joi, 28.10.2010 de papau

sa vedem ce va iesi...

postat la 05:04, Joi, 28.10.2010 de AUREL

Adresele ce le-ati postat ar trebui sa fie stampilate ca sa fie mai credibile, ca oricine poate sa faca falsuri.

postat la 06:09, Joi, 28.10.2010 de ciprian porumbescu

deja la suceava filip vlad membru in c.d fcpr a anuntat ca renunta la fcpr.la botosani turcanu inca mai ezita dar daca nu se grabeste poate fi prea tarziu.au mai ramas in nord slugile de la neamt si iasi datori dupa ce au mancat gratis la mesele date de cosminel,bilanel si tuducel.

postat la 06:34, Joi, 28.10.2010 de Stoian

Se dovedeste inca o data ca FRSC este o federatie serioasa.Numai ea reprezinta viitorul . Totul se va face sub egida FRSC. Urmeaza unificarea federatiilor sub umbrela FRSC. Probabil i se va oferi si lui Bilan un post de vice si altora si se va ingropa securea razboiului, pina la viitoarele alegeri din FRSC, cind fiecaruia i se va oferi o sansa de a fi ales.E o chestie corecta.

postat la 06:37, Joi, 28.10.2010 de Laurentiu

Aurel tu teoretic ai dreptate cu ce spui dar in cazul asta nu cred ca se poate juca cineva sa faca un astfel de fals. cine isi permita sa se joace cu adresele de la FCI ???? Mie unul nu-mi trece prin cap asta.daca nu crezi scrie la FCI si intreba-i daca adresa care a aparut aici e falsa . sint curios sa aflu

postat la 06:37, Joi, 28.10.2010 de Stan Patitu

Pt. Nostradamus : pardon stimabile, presedinte cu 8 clase ca asa a declarat si la minister!!!!

postat la 06:51, Joi, 28.10.2010 de Stan Patitu

Mai baieti ai durerii , sint ani de zile in care in corespondenta se practica doar antetul si semnatura . Stampila a fost obligatorie cind oamenii se semnau cu degetul si se inchinau inca la stampile!!!

postat la 06:58, Joi, 28.10.2010 de Daniel Goian

ma bucura aceasta deschidere a FCI catre FRSC de acum inainte sa speram ca lucrurile vor deveni mai clare si vom intra si noi in lumea columbofila civilizata

postat la 07:37, Joi, 28.10.2010 de adita

Pentru domnul Toader Gaesti ce credeti avea dreptate Pepino.si parca ar fi mai frumoase unele discuti amicale si nu vizibile

postat la 08:08, Joi, 28.10.2010 de Alexa

Domnilor, nu rastalmaciti continutul depesei F.C.I.Aici se spune clar ca ei se ofera sa medieze, conflictul dintre F.R.S/C/ si F.C.P.R. intr-un mod acceptabil pentru ambele parti.

postat la 08:47, Joi, 28.10.2010 de avocatul poporului

Cind vin de la FCI la medieri, sa-i aduceti la cunostinta conflictul de interese si nerespectarea statutului FCI de catre tunduc si bilan.O revista de la tunduc si ceva facturide la bilan, daca a taiat vreodata asa ceva.Sa aleaga nesatyuii astia afaceri sau conducere sau nu mai exista afaceri fara conducere? mama lor de hoti ordinari!pe ei si pe mama lor!

postat la 10:18, Joi, 28.10.2010 de Felix

Modul in care s-au comportat in permanenta atat fata de membrii lor cat si fata de alte persoane devenite intre timp ( nongrate) arata incapacitatea acestor conducatori de a gasi calea spre dialog. Mai mult, au fost capabili sa ridice pumnul si palma de fiecare data cand cineva le ranea orgoliul. Metaforic vorbind mainile acestor domni ar fi trebuit sa ocroteasca nu sa pedepseasca .

postat la 10:35, Joi, 28.10.2010 de Felix

Nici acum dupa ce am citit comunicatul plin de venin al acestor conducatori FCPR-sti nu pot sa cred ca si-au putut mintii membri lor ani de zile , indoctrinandu-i , umilindu-i in cel mai pur stil comunist . Asa au facut si cu acest ultim comunicat care astazi ii acuza si ii umple de rusine ! Ce veti spuneti domnilor conducatori acum cand intreaga suflare columbofila din Romania are proba minciunilor dv. ??

postat la 11:26, Joi, 28.10.2010 de Felix

Si pentru ca nu v-am mintit niciodata astazi va putem spune cu certitudine ca primele doua obiective pe care ni le-am propus au fost indeplinite iar cel de-al treilea obiectiv propus va fi indeplinit in curand . Toata suflarea columbofila este asteptata sa adere la noua structura aceasta fiind garantul normalitatii , echitatii si spotivitatii absolute !! Inchei cu o maxima a unui important om politic roman . Ea este adresata domnului presedinte B.... F ....." CE MARE LUCRU ESTE SA FI OM "

postat la 11:35, Joi, 28.10.2010 de robert

Pentru hahalerele care ne-au injurat pe porumbel.net , inclusiv lingaul de Libotean care a acceptat - nu spuneti nimic ,ca de scuze nu ma astept de la voi ,dar macar in al 13-lea ceas treziti-va si acceptati realitatea.Aaaaaa....va doare !

postat la 11:51, Joi, 28.10.2010 de Lucian

Multumim ptr. informatii domnule Felix . O sa ne spuneti vreodata cine sunteti ?

postat la 11:55, Joi, 28.10.2010 de TOMA

Si ce frumos ne vorbea Bilan si ne explica el cu Tunduc ca asa si pe dincolo . Cind colo erau niste mincinosi . O sa plece toata lumea la frsc sa va lase singuri cu boieru .

postat la 22:26, Joi, 28.10.2010 de marian

Sa ne mai descretim fruntile : Bilan(pesimistul) spune: Mai rău nu se poate! > Tunduc(optimistul) spune: Ba se poate ! Tunduc catre Bilan : >- Ce faci, bătrâne, cum îti merge? >- Ce să fac, încerc si eu să supravietuiesc... >- O să regreti amarnic.... Daca va plac mai am :))))))

postat la 23:55, Joi, 28.10.2010 de Florin

In FRSC functioneaza doar legea si corectitudinea fata de columbofili si porumbei. La FCPR la ordinea de zi sint obraznicia , minciuna, ilegalitatile si lipsa de respect fata de crescatorii de porumbei. In afara de dragostea pentru inaripate , dupa cum vedeti, nu prea sint elemente in comun. Se poate infiripa un dialog intre aceste federatii asa cum vrea FCI ??? Ce ziceti???

postat la 00:24, Vineri, 29.10.2010 de avocatul poporului

pentru cei din fcpr ar trebui sa va intrebati cateva lucruri oare ce face bilan la sedintele cd ale fci? rade cand rad toti si ridica mana cand ridica majoritatea ca el nu intelege o iota din ce se vorbeste acolo si mai asteptam informatii cand vine acasa pai de la cine mai baieti?

postat la 00:28, Vineri, 29.10.2010 de avocatul poporului

au promis ca ne vor arata o asa presupusa inregistrare de la sedinta fci sa fim seriosi ei nu pricep ca acolo nu este circ ieftin ca la fcpr si o sa vina vremea cand o sa trebuiasca sa dea explicatii de ce nu respecta statutul fci, atunci sa vedeti scuze de doi lei de o sa ne prapadim de ras.tunduc nu mai ai mult si tre sa te angajezi baiatule ca nu mai poti trai de pe urma fraierilor de cotizanti

postat la 03:27, Vineri, 29.10.2010 de marian

Tunduc il intreaba pe Bilan : Un barbat poate sa aiba mai mult de 2 oua ? In mod normal , nu , dar daca totusi te apleci in fatza si numeri exact 4 , atunci sa stii ca FRSC-ul a venit puternic din urma !!!.

postat la 03:31, Vineri, 29.10.2010 de marian

Stiti care este asemanarea dintre Tunduc si porumbei ? - Cat timp sunt jos , itzi mananca din palma ,dar cand ajung sus , se gainatzeaza pe tine !

postat la 03:37, Vineri, 29.10.2010 de marian

Stitzi unde a fost prins Bilan ? - La granitza dintre Bucuresti si Prahova .Pretindea ca vrea sa se duca la emisiunea " Iarta-ma " . Intrebare adresata lui Bilan . Cum se poate trai asa de bine , doar din somaj ? - Nu stiu . Nici nu am incercat .

postat la 03:40, Vineri, 29.10.2010 de marian

Cum scapam de Tunduc ? - Nu stim , dar ar fi bun ca titlu ptr. un concurs cu premii !!

postat la 08:08, Vineri, 29.10.2010 de Alexa

Astia cred ca li se cuvine, o felie din tort proportionala cu aria de raspandire, si nr. de membri din F.C.P.R.si tare ma tem ca, oferta de mediator a F.C.I. este un mod elegant de a nu supara pe nimeni.

postat la 08:14, Vineri, 29.10.2010 de Alexa

Si inainte de a se media ceva,combatantii trebuie sa se inteleaga asupra marimii feliei fiecaruia.Aici este cheia de bolta,si iata ca si aici marimea conteaza!!!Cred ca unificare va fi lunga si anevoioasa, sau nu va fi deloc.Mai degraba cred in fuziune prin absorbtie.

postat la 08:45, Vineri, 29.10.2010 de tiberiu

Domnule Alexandru cred ca va jucati cu focul. Sunt sigur ca veti fi exclus din fcpr pana la primavara. Cum va permiteti sa defaimati federatia si pe conducatorii ei.Lasa-i sa fure in continuare.

postat la 23:18, Marti, 02.11.2010 de Ovidiu

Intrebare : cum se poate traisapte ani din ajutorul de somaj de pe un an? Intrebare:cum ne putem schimba masina doar din ajutorul de somaj? Intrebare: cum ne putem construi o vila tot din ajutorul de somaj? In curind o sa aflati cheia acestor miracole care au zguduit tara.Urmariti totul doar pe rrp.ro
Nume
Email
Comentariu
Cod securitate
Cod securitate

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2021 RRP. Toate drepturile rezervate.