Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Materiale Video Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct Contact

Newsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Ce conteaza pentru dvs. mai mult in achizitionarea unui porumbel? Pedigreul sau rezultatele la zbor?
Pedigreul
Rezultatele la zbor
Nu stiu
Nu ma pot pronunta

Rezultate sondaj

Columbodromul FIVE STARS Dambovita
ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Brieftaubenmarkt - Germany
Inscriere columbodroame Europa
Freialdenhofen & Sohne
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Crescatoria TITA - ANDU
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodrom DERBY SICILIA - Italia
Columbodromul SUN SEBASTIAN RACE Prahova
Columbodromul international BRASOV

Consilierii care au plecat de la Cotroceni


22:37, Marti, 13.09.2011

"Ma lepad de Basescu": Consilierii care au plecat de la Cotroceni

 

 

Claudiu Vrinceanu, 2 septembrie 2011

 

De buna voie sau fortati, mai multi consilieri l-au parasit pe presedintele Traian Basescu in cei sapte de ani de mandat. Cel mai proaspat „divort” s-a produs astazi: Peter Eckstein Kovacs a demisionat din cauza diferendului de opinie privind Rosia Montana.

  

 

Andrei Plesu

Mai 2005: Andrei Plesu demisiona din functia de consilier prezidential. El isi pregatea de mult plecarea, invocand motive de sanatate.


Administratia prezidentiala nu a dat nici o explicatie in privinta motivelor pentru care Plesu a parasit functia de consilier, dar acesta a declarat ulterior ca a demisionat din motive de sanatate.

Surse neoficiale spuneau ca Plesu ar fi avut un conflict mocnit cu sefa Cancelariei presedintelui, Elena Udrea. Acesta ar fi sesizat, subtil, la modul general, necesitatea ca angajatii Administratiei Prezidentiale sa poarte o tinuta decenta, mai ales in cadru oficial, de aceasta remarca simtindu-se vizata Elena Udrea. Sefa Cancelariei nu s-a lasat mai prejos.

Presedintele i-a transmis recent un ultim avertisment fostului consilier prezidential Andrei Plesu: "Nu as vrea sa spun acum lucruri care sa nu-i placa domnului Plesu despre cum l-am vazut eu ca si consilier. Il invit la decenta. Este ultimul apel pe care i-l fac", a insistat presedintele.

 

 

Adriana Saftoiu

2007: Adriana Saftoiu demisiona din functia de consilier prezidential.
Aceasta spunea in 2008 ca nu a mai vorbit cu presedintele dupa ce si-a dat demisia de la Cotroceni: "Am luat o decizie in cunostinta de cauza si punct. Nu sunt suparata pe Traian Basescu" (Realitatea)

 

 

Alexandra Gatej

Ianuarie 2011: consilierul prezidential Alexandra Gatej demisiona din functie sustinand ca decizia foarte clara a CNSAS de necolaborare a sa cu Securitatea a generat un mod de abordare publica speculativ si denigrator care i-a adus importante prejudicii atat ei, cat si familiei sale.

 

 

Sebastian Lazaroiu

Aprilie 2011: Presedintele Traian Basescu semna decretul de eliberare din functia de consilier prezidential a lui Sebastian Lazaroiu, iar raporturile de munca ale acestuia cu Administratia Prezidentiala au incetat, incepand cu data de 1 mai, prin acordul partilor.
Ulterior, sociologul a fost numit la conducerea ministerului Muncii.

 

 

Alexandru Gussi

Iulie 2011: presedintele Traian Basescu semna decretul pentru eliberarea din functie a consilierului prezidential Alexandru Gheorghe Gussi. El era consilier prezidential pentru educatie si cercetare.


Sursa foto: ro.wikipedia.com

 

 

Peter Eckstein Kovacs

Septembrie 2011: Peter Eckstein Kovacs a demisionat din functia de consilier prezidential pentru minoritati nationale.


El a declarat ca a demisionat din aceasta functie si ca presedintele Traian Basescu i-a acceptat demisia, motivul fiind diferendul de opinie privind proiectul de la Rosia Montana.

"Am discutat cu presedintele Traian Basescu si l-am anuntat verbal despre demisia mea din functia de consilier prezidential, iar dansul a acceptat aceasta demisie. Luni voi depune in scris demisia la Palatul Cotroceni. Demisia mea are la baza punctul meu de vedere exprimat in legatura cu investitia de la Rosia Montana, care nu coincide cu cea a presedintelui Traian Basescu. Ca si consilier prezidential ar fi trebuit sa sustin initiativele presedintelui, ori in acest caz nu o pot face si de aceea am decis ca cea mai buna solutie este demisia", a declarat Peter Eckstein Kovacs.


Peter Eckstein Kovacs este impotriva proiectului minier de la Rosia Montana, in timp ce presedintele Traian Basescu s-a exprimat in ultima perioada cu insistenta asupra necesitatii inceperii exploatarii aurului de acolo.

 

 

Sergiu Medar

Martie 2007: Sergiu Medar, consilier prezidential pe probleme de securitate nationala, eliberat din functie. In locul lui a fost numit Mihai Stanisoara, presedintele comisiei pentru aparare din Camera Deputatilor.

 

Alexandru Borcea, omul care a adus Romania pe harta Mobile WorldConsilierii care au plecat de la CotroceniElena Udrea - "Mai toate femeile care au functii importante in PDL au fost sustinute, macar la inceput, de Traian Basescu&Blonda, chiorul si piticul, la Cotroceni. Va fi prezent si presedintele Basescu?
Nume
Email
Comentariu
Cod securitate
Cod securitate

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2021 RRP. Toate drepturile rezervate.