Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Materiale Video Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct Contact

Newsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Ce parere aveti? Pretul unui porumbel este direct proportional cu valoarea sa?
Da
Nu
Nu stiu
Nu ma pot pronunta

Rezultate sondaj

Columbodromul FIVE STARS Dambovita
ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Brieftaubenmarkt - Germany
Inscriere columbodroame Europa
Freialdenhofen & Sohne
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Crescatoria TITA - ANDU
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Columbodromul international TRANSILVANIA
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodromul SUN SEBASTIAN RACE Prahova
Columbodromul international BRASOV

Care va fi viitorul inelelor columbofile genealogice romanesti ?


23:48, Miercuri, 19.09.2012 

 

In numarul 16 / 2012 al revistei columbofile belgiene “La vie colombophile” a aparut un interesant articol referitor la inelele columbofile genealogice pentru anul 2013. In articol se specifica faptul ca incepand cu anul 2014 Federatia Columbofila Internationala (F.C.I.) va impune tuturor federatiilor columbofile afiliate sa adopte acelasi tip de inele (fara insertia pentru CIP electronic), inclusiv culoarea sa fie aceeasi, si pe care sa apara inscris, in afara de initialele statului respectiv si initialele FCI. In plus, in articol se mai mentioneaza faptul ca in sedinta Adunarii Generale a Federatiei Columbofile Belgiene desfasurata la Halle, in data de 27 iunie 2012, s-a luat hotararea ca incepand cu anul 2013 inelele pentru porumbei sa fie achizitionate de la firme de profil din Europa, recunoscute in domeniu (ca de exemplu Hasperlagh, Savic etc), firme care produc inele de calitate, testate de laboratoare independente specializate din Elvetia. Motivatia ca pe viitor inelele sa fie achizitionate de pe piata europeana a avut la baza si faptul ca inelele procurate pana acum de pe piata chinezeasca erau duble ca si costuri, iar calitatea nu s-a ridicat intotdeauna la cel mai inalt nivel.

Plecand de la cele prezentate mai sus, intrebam conducerile celor trei federatii columbofile din Romania, din ce tari vor achizitiona inelele genealogice pentru anul 2013 si la ce preturi?

 

 

 

Care va fi viitorul inelelor columbofile genealogice romanesti ?`Care este cel mai indicat vaccin impotriva paratifosului? Vaccinul activ sau inactiv?`Unii dintre porumbei pierd in greutate. Care este cel mai bun tratament?Care sunt motivele pentru care porumbeii nu vor sa se antreneze ?Care vitamine sunt cele mai bune pentru porumbei?


Comentarii

postat la 19:30, Joi, 20.09.2012 de Alin

DIN CATE AM AUZIT , PENTRU 2013 UCPR O SA IA INELELE COLUMBOFILE DE LA O FIRMA OLANDEZA

postat la 22:15, Joi, 20.09.2012 de Ilie Gheorghe

Federatia Romana de Sport Columbofil este singura care a achizitionat in ultimii 5 ani inele genealogice de la firma Hasperlagh – Belgia. Si in anul 2013 Federatia Romana de Sport Columbofil va achizitiona inele genealogice tot de la firma Hasperlagh ce vor fi de culoare galbena. Aceste inele sunt de o calitate deosebita si la un pret acceptabil.

postat la 14:51, Vineri, 21.09.2012 de mocanu

In ceea ce priveste achizitia de inele la noi la FCPR lucrurile is clare de multa vreme , adica tot cashcavalul din federatie e impartit intre sefi : unu ia afacerea cu inele din China si vinzarea lor la pret triplu si la negru la columbofili , altu pe cea cu revista uniunii ( adica Iuda ala de Tunduc ), altu vrea editarea catalogului national , un altu mai umbla pe la centralizari si isi mai scoate pretenii campioni ( da binenteles ca pe bani si nu moca ), altu cipuieste porumbeiii din judet cu fisu , altu vinde medicamente , altu se ocupa de transportu la porumbei de lansarile intarziate si de la locuri false,, iar cel mai mare si mai tare din parcare ii supervizeaza pe toti hotii - mai fratilor aceasi mafie asa o sa fie si in 2013 ?????

postat la 15:07, Duminica, 30.12.2012 de laurentiu

la fcpr cand apar

postat la 10:08, Sambata, 20.12.2014 de andrei

vreau si eu 15 inele cat costa?\r\ntrimete un mesaj\r\nbn pa\r\n
Nume
Email
Comentariu
Cod securitate
Cod securitate

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2021 RRP. Toate drepturile rezervate.