Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Materiale Video Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct Contact

Newsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Ce parere aveti? Pretul unui porumbel este direct proportional cu valoarea sa?
Da
Nu
Nu stiu
Nu ma pot pronunta

Rezultate sondaj

Columbodromul FIVE STARS Dambovita
ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Brieftaubenmarkt - Germany
Inscriere columbodroame Europa
Freialdenhofen & Sohne
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Crescatoria TITA - ANDU
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Columbodromul international TRANSILVANIA
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodromul SUN SEBASTIAN RACE Prahova
Columbodromul international BRASOV

PAMFLETUL COLUMBOFILILOR: "Trei voi, trei noi, miluieste-ne pe noi!”


13:46, Joi, 20.10.2016

 PAMFLETUL COLUMBOFILILOR: "Trei voi, trei noi, miluieste-ne pe noi!”

 

 

 

 

Odata, o "corabie" cu cateva zeci de oameni calatorea spre Piatra Neamt. Pe drum, la corabie s-a stricat ceva si capitanul a zis:
Trebuie sa "ancoram" undeva pentru a repara corabia.
Si, vazand in departare o "insula" care parea pustie, s-au apropiat de ea, au ancorat si au mers mai departe cu barcile......!!!
Era o "insula" cu multa vegetatie. Oamenii au iesit si ei din corabie si au inceput sa umble pe insula sa vada ce fel de pamant era acolo, pentru ca vedeau flori diferite, pasari diferite fata de ce vazusera in zona lor.....minune ce mai ..... Si, asezandu-se ei sa manance, vad deodata trei oameni care fugeau si ziceau asa: Trei voi, trei noi, miluieste-ne pe noi.
Atata spuneau, dar, vorbind in limba "corabierilor" , pardon columbofiliilor, acestia ii intelegeau....!!!
Si toti se intrebau ce e cu acesti oameni, asa ca au alergat dupa ei prin padure, i-au inconjurat si i-au dus apoi la comandantul "corabiei " Acesta i-a intrebat:
De unde sunteti voi? De cand stati aici?
Dar aceia pareau ca isi uitasera limba, pentru ca nu spuneau decat “Trei voi, trei noi, miluieste-ne pe noi”. Apoi, usor au inceput sa spuna:
Acum suntem aici la ceas de taina si adinc cuget pentru a slobozii decizii importante intru binele columbofiliei mioritice !!! Explicati ce planuiti oameni buni, se arata curios preamaritul capitan si primii in cele din urma ravasul cu minunatii...ce suna cam asa: 


DECIZIILE CONSILIULUI DIRECTOR AL F.N.C.P.R DIN DATA DE 14.10.2016
1. Dl. Badea Dorel, presedintele CNS am prezentat spre validare deciziile CNS din sedinta din 08.10.2016. Consiliul Director a respins propunerea CNS prin care la categoria Maraton National Palmares sa se premieze separat categoria Maraton National 2015 + categoria Maraton National 2016, sintagma “Maraton National 2016” facand referire la alceva decat categoria Maraton National 2015. Astfel ca, Maraton National Palmares 2015 +2016 insumeaza totalitatea categoriilor maraton ale anului 2015 + categoria anului 2016.
2. S-a decis ca incepand cu anul 2017 asociatiile care doresc sa poata lansa fara lansator toate etapele de concurs cu conditia postarii pe Facebook a proceselor verbale si a prezentarii live pe Facebook a momentului lansarii si in prealabil a sigiliilor masinii de concurs. FNCPR va comercializa incepand cu sezonul urmator sigilii speciale, dl Guta Marian urmand sa se ocupe de acest aspect.
3. Posesorii de ceasuri Topigeon nu vor mai fi obligati sa se prezinte la desigilarea ceasurilor, cu conditia ca ceasurile sa transmita live sosirile, urmand sa listeze fisa de sosiri la urmatoarea imbarcare.
4. Incepand cu anul 2017 puii vor putea fi concurati impreuna cu maturii in clasament comun iar concursurile vor incepe in ultimul weekend al lunii aprilie si se vor finaliza in primul weekend al lunii octombrie.
5. Incepand cu anul 2017 columbofilii peste 70 de ani nu vor mai fi nevoiti sa anunte sosirile porumbeilor la Fond, Mare Fond si Maraton. Dl Badea Dorel si CNS vor asigura implementarea masurilor de mai sus in RNS.
6. Primele 10.000 de inele vor fi scoase la licitatie iar din banii obtinuti se vor achizitiona ceasuri topigeon. Ceasurile vor fi distribuite catre asociatii prin tragere la sorti in cadrul Expozitiei Nationale iar asociatiile au obligatia sa le dea columbofililor sub 18 ani care nu au parinti columbofili. Ceasurile raman in proprietatea asociatiilor dar tanarul columbofil le va folosi gratuit atata timp cat participa la concursuri.
7. S-a decis ca de consultanta tehnica si de vanzarile ceasurilor Topigeon sa se ocupe Nelu Pantea si Marta Daniel.
8. S-a aprobat Raportul Financiar prezentat de dl Ormenisan Catalin.
9. S-a aprobat proiectul cardul columbofil urmand ca fiecare columbofil sa primeasca din partea federatiei gratuity o legitimatie tip card dup ace in prealabil asociatiile vor introduce in programul de clasamente datele membrilor.
10. S-a analizat situatia asociatiilor Satu Mare, Brasov si Dambovita care nu si-au facut modificarile de statut
11. S-a primit de la Asociatia Brasov o nota explicativa insotita de decizia instantei privind imposibilitatea modificarii statutului lor. Discutiile in Consiliul Director au fost foarte vehemente dar in final la promisiunea dl Zamfir Sorin ca se va ocupa personal de aceasta problema. Consiliul Director l-a imputernicit pe acesta sa infiinteze o noua asociatie avand urmatoarea conducere: Zamfir Sorin -Presedinte, Valentin Persinar- vicepresedinte, Macovschi Mihai – tehnic sportiv. Dl Sorin Zamfir este personal responsabil de infiintarea noii asociatii si in urma promisiunii facute raspunde de aceasta in fata Consiliului Director. Termenul final pentru cele 3 asociatii de finalizare a problemelor statutare este Conferinta Nationala din 2016.
12. Pentru clubul Gold premierea aferenta anului 2017 s-a hotarat ca fiecare asociatie care distribuie peste 500 de inele sa aiba 30% din suma platita bonus de premiere a primilor 5 porumbei pe judetul respective in sume egale. S-a eliminate prevederea prin care in fiecare provincie care vinde peste 1000 de inele se va da obligatoriu un premiu din cele 20. Suma totala stransa la Gold (minus bonusul judetean de 30%) se va imparti la primii 20 de porumbei pe federatie cu inele Gold. In cazul in care cuantumul premiilor depaseste suma de 10.000 de lei pe porumbel pentru primii 20 de porumbei se vor premia mai multi porumbei. De implementare reclama si flyere se ocupa Guta Marian si Huzu Alexandru.
13. Se respinge cererea dl Mandric Mircea 
14. Consiliul Director a probat toate solicitarile de transfer a unor membri dintr-o asociatie in alta si va propune Conferintei Nationale anularea prevederii conform careia membri sunt obligati sa concureze in judetul lor.
15. Solicitarea asociatiei Arad a fost respinsa pe motiv ca problemele s-au solutionat in vara iar in acest moment nu mai sunt de actualitate.
16. In cadrul intalnirii cu presedintii s-a dezbatut problema categoriei Palmares 3 ani crescator si datorita faptului ca o parte dintre cei prezenti sustineau ca nu s-a votat eliminarea acestei categorii s-a decis pastrarea acesteia pentru anul 2016
17. Pentru Campionatul Copiilor, conducerile asociatiilor vor accepta doar copii care se ocupa efectiv de porumbei, vin la imbarcari si desigilari, cu alte cuvinte sunt membrii activi columbofili. Nu se vor mai accepta inscrieri ale unor parinti pe numele copiilor doar ca sa ia parintele o cupa de pe undeva!!!
Sursa: pagina www.FNCPR

Dupa citirea ravasului cu minunatii, asistenta s-a imprastiat in graba, repetind obsesiv cu voce tare: "TREI VOI, TREI NOI, MILUIESTE-NE PE NOI" .....!!!

 

 

 Audi A5 Sportback - cand trei lumi diferite se reunesc PAMFLETUL COLUMBOFILILOR: "Trei voi, trei noi, miluieste-ne pe noi!”


Comentarii

postat la 14:30, Joi, 20.10.2016 de mitrea

Uite asa, mai cu risu, mai cu plinsu , ne ia banii bolovanii !!!!

postat la 14:37, Joi, 20.10.2016 de Narcis

bai TUNDUC tu nu esti ma baiat prost . tu ii jumulesti pe fraerii astia din fcpr de le merge untu ... zau asa ... tu esti chear baiat destept ...mai rau e ca te tine pamintu !!!!!!!!!!! le iei bani pe inele GOLD , la cotizatiii cresti mereu suma in fiecare an , le mai iei pe stikere , cataloage si transport , medicamente,, smsuri ... acuma mai nou te -ai bagat si cu ceasurile taivaneze ... nu esti prost deloc zau asa ... cum dracu faci ma de ii pacalesti atit de usor ??????? zi -mi si mie reteta.....in politica de ce nu te bagi ca primaru Bolojan e mic copil pe linga tine

postat la 09:18, Vineri, 21.10.2016 de arvocat

De cati ani se tot scrie de nereguli si hotii facute de acest ....nu stiu cum sa-l numesc,nu se intampla nimic deci are acoperire la tot ce face, chiar daca lumea nu-l suporta el ramane pe functie ca este dorit de toti presedinti de toti ce-i care conduc cluburi ,a vut grija sa-i manjeasca pe toti la incat sa joace cum canta el.Poate ar trebui sa vedem ca este si un tip inteligent si foarte alunecos,din pacate o sa-l avem mult in fruntea fcprului noi vedem nereguli dar nu noi votam si chiar daca am vota sa nu uitati ca el si ai lui numara voturile.

postat la 10:26, Vineri, 21.10.2016 de stoica

adevaru e ca a strins fcpr in conducere numai agramati si oameni care nu prea are treaba cu gramatica limbii romane . la astia nu le-a placut limba romana.. le place doar adunarea .... de bani !!!

postat la 17:20, Vineri, 21.10.2016 de fazekas

domnul BAK sa stiti ca aveti perfecta dreptate in cele ce scrieti si eu va zic ca deja sunt disperat ca nu mai scapam de leprele astea ... aveti idee ce am putea sa le facem ca sa ne lase in pace?? oare cit or vrea sa mai fure ???ca si- au facut averi pt tot neamu nu doar pt ei
Nume
Email
Comentariu
Cod securitate
Cod securitate

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2021 RRP. Toate drepturile rezervate.