Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Materiale Video Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct Contact

Newsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Ce parere aveti? Pretul unui porumbel este direct proportional cu valoarea sa?
Da
Nu
Nu stiu
Nu ma pot pronunta

Rezultate sondaj

ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Brieftaubenmarkt - Germany
Inscriere columbodroame Europa
Freialdenhofen & Sohne
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Crescatoria TITA - ANDU
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Columbodromul international TRANSILVANIA
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodromul international BRASOV

Reprezentantii clubului columbofil din Segarcea, afiliat la FCPR Dolj - sesizare nereguli in abuzuri


14:12, Luni, 10.04.2017

In continuare, site-ul nostru va supune atentiei un material primit recent de la reprezentantii clubului columbofil din Segarcea, afiliat la FCPR Dolj, in care sunt sesizate mai multe nereguli si abuzuri ale Comitetului Director al A.C. Dolj, in timpul sezonului de concursuri:

 

 

„Atasat puteti vizualiza factura de penalitati si contractul incheiat cu firma de transport, prin care Comitetul Director al A.C. DOLJ, prin domnii Gatejescu - presedinte, Drula - Vicepresedinte, Popescu - vicepresedinte, Chirita - vicepresedinte, Cioaca - vicepresedinte, Rotaru - responsabil tehnic financiar si Vaduva - secretar isi insusesc si semneaza un contract cu clauze abuzive, ca de exemplu:

1. la art. 8.1 acorda in avans firmei de transport suma de 30.000 lei pana la data de 01-05-2015

2. la art. 8.2 termenul de scadenta al facturilor este de 5 (cinci) zile de la emitere, iar pentru neplata se percep penalitati pentru intarziere de 0,5% pentru fiecare zi de intarziere din suma datorata pana la efectuarea platii. La un calcul simplu reiese o dobanda anuala de 365 zile x 0,5%/zi = 182,50%/an DOBANDA DE CAMATARIE, in conditiile in care DAE (Dobanda Anuala Efectiva) la banci este in jur de 12-15%, iar penalitatile si majorarile la bugetul de stat si local sunt tot in jurul procentului de 12-15%.

Avand la baza acest contract, firma de transport a intocmit factura de penalitati cu seria SYC nr. 13 din data 22.09.2016 in valoare de 4500 lei, pe care d-nul Gatejescu si-a insusit-o fara sa ceara o fisa de calcul a penalitatilor, pentru ca in urma certii intre d-nul Gatejescu si d-nul Rotaru (responsabilul tehnic financiar la Dolj), cu toate ca au fost stranse cotizatiile la timp de la majoritatea crescatorilor, d-nul Rotaru a stat cu banii acasa (aprox. 23000 lei) si i-a depus in contul firmei de transport tocmai in data de 23-09-2016. PE NOI NU NE-A INFORMAT DE TOATE ACESTE ASPECTE DECAT IN MOMENTUL IN CARE I-AM CERUT SA DEA EXPLICATIE CUM S-AU CHELTUIT COTIZATIILE MEMBRILOR COLUMBOFILI IN ANUL 2016” 

  

 

 

 
 

ARMAGEDON COLUMBOFIL IN ROMANIA ANULUI 2013 ! (partea a 2-a)MTS invita delegatiile FRSC, UCPR si FCPR la o noua intalnire marti, 18 iunie 2013Ing. Mihail Cososchi, FCPR Bucuresti, vinde 6 porumbei de valoare la preturi deosebiteCandidatura d-lui VASILE RAILEANU, FCPR Buzau, pentru functia de vicepresedinte tehnic in cadrul FCPRVrem nu vrem, trebuie sa o dam pe zootehnie columbofila !


Comentarii

postat la 07:57, Marti, 11.04.2017 de dan

e bine ca se pune asfel de lucruri pe net ca sa vaza lumea ... poate asa se mai linisteste hotiii de frica ;sa vedem si noi ce se intimpla pe la LIGA 1.aia smechera . bravo rrp si la cei care a avut curaj sa dea lucrurile pe fatza
Nume
Email
Comentariu
Cod securitate
Cod securitate

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2021 RRP. Toate drepturile rezervate.