Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Pigeon International Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct Contact

Newsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Intentionati sa va zburatii puii in aceasta toamna? Cu clubul sau personal?
Personal
Cu clubul
Nu stiu
Nu ma pot pronunta

Rezultate sondaj

Columbodromul FIVE STARS Dambovita
ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Inscriere columbodroame Europa
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodrom DERBY SICILIA - Italia
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava

Lansarea porumbeilor anti frauda in fata Ambasadei Chineze la Bucuresti !


13:27, Sambata, 02.02.2013Lansarea porumbeilor anti frauda in fata Ambasadei Chineze la Bucuresti !

Apel la cinste si corectitudine in columbofilie transmis tuturor romanilor de catre publicatia on-line „Magazin columbofil” pentru care merita toate felicitarile noastre !

 

 

 

MAGAZIN COLUMBOFIL face un apel catre toti columbofiili din Romania, care doresc sa se inscrie pentru a organiza si participa la o lansare de porumbei albi in fata Ambasadei Chineze la Bucuresti si a Consulatului Chinez din Constanta, denumita Lansarea Porumbeilor Prieteniei Anti Frauda. Sunt invitati si asteptati columbofi, membrii ai oricarei federatii, ce au ca singura unitate  sufleteasca dorinta comuna de a practica sportul columbofil cu fair play si nu prin abuzuri,  falsuri si fraude.

Cu ocazia lansarii vom inmana un mesaj Excelentei Sale Ambasadorului RP Chineze in Romania prin care il rugam sa transmita columbofililor chinezi faptul ca, noi, fratii lor romani, nu admitem si nu toleram fraudele si minciunile prin care au fost ei inselati recent cu diplome false intr o licitatie fraudata, si protejata de anumiti indivizi aflati vremelnic  in structurile de conducere ale FCPR.

De asemenea, va propun sa facem o donatie de porumbei voiajori de mare valoare catre R P Chineza, porumbei care sa faca acolo pentru noi romanii o istorie columbofila  demna de respect, o cu totul alta istorie decat cea care ne a fost patata momentan de  faptele FCPR. Putem face chiar si o donatie de porumbei din rasele romanesti de ornament.

O parte din porumbei  sa fie donati federatiei columbofile chineze, prin intermediul ambasadorului, iar o alta parte din porumbei sa fie donati prin intermediul atasatului militar al ambasadei, catre armata populara a Chinei avand in vedere  preocuparile ei recente pentru cresterea porumbeilor voiajori.

Ar fi frumos sa vedem si pe careva dintre columbofili ce au avut porumbei  vanduti in acea licitatie fraudata, cum vin acum si doneaza cate un porumbel pentru a fi oferit crescatorului chinez ce a fost mintit.

MAGAZIN COLUMBOFIL se va ocupa de toate demersurile si aprobarile in colaborare cu ambasada, pentru organizarea acestui eveniment unic si in tot ce tine de mediatizare, avand in vedere o relatie a mea de colaborare mai veche  cu reprezentatii agentiei nationale chineze de presa Xinhua, atasati pe langa ambasada. Pentru o scurta perioada de timp am fost si redactorul unei publicatii numita China News, publicatie facuta cu sprijinul unui colaborator roman ce putea scrie, citi si vorbi in chineza.

Aceasta actiune a columbofililor romani cu lansarea si donatia de porumbei in fata ambasadei, va fi prezentata in jurnalul de stiri al televiziunii nationale chineze si in pricipalele lor ziare.

Sa donam fiecare din ce avem mai bun si mai frumos si veti vedea cum se intoarc chinezii sa ne mai ceara daca vor avea rezultate si le vor place ce le oferim acum cadou.

MAGAZIN COLUMBOFIL astepta din acest moment inscrierile pentru participarea la acest eveniment si de comun accord cu Ambasada Chineza vom  stabili o data  a evenimentului pentru cand se mai incalzeste putin vremea.

 

 

Laurentiu Fulga - Editor MAGAZIN COLUMBOFIL

 

Sursa: http://www.magazincolumbofil.ro/lansarea-porumbeilor-anti-frauda-in-fata-ambasadei-chineze/

Crescatoria Simion Emil din Bucuresti vinde porumbei originaliMaestrul columbofil ALEXANDRU DINICU, din Bucuresti, vinde 20 de femele de fond-maratonDomnul NEACSU CRISTIAN, FRSC Bucuresti, prezentare crescatorie si porumbei, partea 1Maestrul IOAN CARMAZAN, din Bucuresti, vinde celor interesati alti 4 porumbei maturi excelenti !Crescatoria Simion Emil - Bucuresti - perechi de reproductie 2009 - partea a 7-a


Comentarii

postat la 13:42, Sambata, 02.02.2013 de Lucian

BILANE , COSMINE , TUNDUCULE , PIRVULESCULE , GATEJESCULE , RADULE SI TOATA GASCA HOATA DIN FCPR AR TREBUI SA VA DATI IMEDIAT DEMISIA !!!! RUSINE MAXIMA SA VA FIE PENTRU LOCUL DE MIZERIE IN CARE ATI ADUS COLUMBOFILIA DIN ROMANIA !!!!!!!

postat la 13:49, Sambata, 02.02.2013 de georgel

fratilor haideti sa le scurtam mandatul la acesti banditi cu un an mai devreme si sa le cerem in cor DEEEEMMMIIIISIIIAAAAAAAA !!!!!!

postat la 13:50, Sambata, 02.02.2013 de Rasculatu

iti place nea COZMINE unde ne-ai adus de cind ai pus mina pe fcpr ?? ??

postat la 13:51, Sambata, 02.02.2013 de ventoniuc

daca autoritatile din Romania na reusit sa ii ascunda pe hoti astea care ne suge singele de 6 ani poate ne ajuta chinejii

postat la 13:53, Sambata, 02.02.2013 de Minzareanu

Da DOAMNE sa scapam de iei ca ma imbat de fericire !! Ascultane rugaciunea si fieti mila ca astia ne jupoaie de tot

postat la 13:56, Sambata, 02.02.2013 de B. Nastasescu

vazurati ma ce gusa de nesimtit a facut tunduc de cind e mare sef ??? ce rau o mai duce saracu !!!!cit sa sacrifica el pentru binele si viiitoru nostru - GU-NO-IU-LE pentru ca mai esti si pocait !

postat la 13:58, Sambata, 02.02.2013 de abc

domnule Fulga sa va dee Cel din Ceruri multa santate pentru ajutor pe care nil dati acu si poate ne scapati de iei ; si poate ii vedem si ascunsi dupe gratiii

postat la 14:01, Sambata, 02.02.2013 de Tataru NIC.

HUUUOOOOO CA ATI AJUNS SA SPERIATI SI EUROPA !!! BINE CA VA STIE TOTI ACU SI SA VEDEM CINE MAI VINE SA FACA AFACERI COLUMBOFILE CU VOI

postat la 14:19, Sambata, 02.02.2013 de coman MARIAN

Nu va mai saturati sa tot furati sa tot furati sa tot furati !!!1

postat la 15:49, Sambata, 02.02.2013 de alexandru ionel

Trist dar adevarat , o mare rusine pentru f.c.p.r., îndepărtații pe acesti profitori , milogi si deontologi în acelasi timp , se poate ? oare !

postat la 12:05, Luni, 04.02.2013 de das

daca nu va convine la fcpr exista pt. voi frsc parlitilor aia sant corectitudinea intruchipata

postat la 20:49, Luni, 04.02.2013 de Dorel Al

S-ai votati in continuare dragi columbofili,pt. ca de demisii va spun sigur ca nici nu se pune problema.Este exact ca in politica;Baroso ne trage de urechi ca avem ministrii care au probleme cu legea iar ponta se face ca nu aude.ASTIA SUNT CONDUCATORII NOSTRII PE CARE II MERITAM PT.CA NOI I-AM ALES,DAR IN SITUATIA IN CARE VREM SA SCAPAM DE EI VEDEM CA NU SE POATE.
Nume
Email
Comentariu

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2022 RRP. Toate drepturile rezervate.