Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Pigeon International Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct Contact

Newsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Veti participa la olimpiada columbofila din 14 august 2022?
Da
Nu
Nu stiu
Nu ma pot pronunta

Rezultate sondaj

Columbodromul FIVE STARS Dambovita
ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Inscriere columbodroame Europa
Freialdenhofen & Sohne
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodrom DERBY SICILIA - Italia
Columbodromul international BRASOV

Grupul columbofil ANONYMOUS revine cu noi materiale referitoare la modul cum se poate frauda in cadrul concursurilor !


22:22, Joi, 01.11.2012Grupul columbofil ANONYMOUS revine cu noi materiale referitoare la modul cum se poate frauda in cadrul concursurilor cu porumbei voiajori !

 

 

 

ATENTIE la  NEATENTIE!!!

 

Grupul ANONYMOUS va dezvaluie in exclusivitate cum un grup de tineri, din cadrul CELEI MAI MARI FEDERATII COLUMBOFILE,  au fraudat toate etapele de concurs din sezonul 2012 plecand de la afirmatiile domnului Marius intr-un interviu audio recent postat pe un site de profil, spunand ca in FEDERATIA DANSULUI PE CARE O PASTORESTE CU MANA DE FIER la ora actuala nu se poate frauda nici un concurs:

 

ATENTIE MARE LA CE URMEAZA !!!

 

METODA DE FRAUDARE CU  SERII FICTIVE LA CLEMELE DE CAUCIUC:

  

Cum se procedeaza:

 

Adesea la primele etape dezordinea in majoritatea cluburilor este la ea acasa. Porumbei multi, oameni agitati, euforia primei etape.

 

Pentru a decurge totul cat mai repede deseori se formeaza mici comisii de imbarcare, in special pentru cei cu ceasuri mecanice DAR de aici incepe “marea distractie”:

Formandu-se cate o mica comisie, in special din apropiati pe genul te ajut, ma ajuti – grupul fiind format deja de acasa - se ia o clema din bol la intamplare si se dicteaza doua serii total inexistente fata de ceea ce scrie pe clema tocmai luata din bol. Acele serii dictate sunt de fapt seriile ce le contine o clema de aceeasi culoare pe care respectivul o are acasa.

 

Mai pe intelesul tuturor: daca detin o clema acasa de culoare rosie cu seria scurta 123 - si seria mare 4321, in momentul cand introduc mana in bol pentru a lua o noua clema, eventual amestec pentru o credibilitate a sigurantei, si scot din bol o clema de culoare rosie  cu seria  scurta 234 si seria lunga 2345 bineinteles ca voi dicta seria pe care o am deja memorata si se afla acasa. Nimeni nu va stat  sa se chiorasca pe seria clemei ce tocmai am extras-o din bol, mai ales daca fac aceasta schema dupa al 15-lea porumbel imbarcat si mai am vreo inca 10 de trecut pe lista.

 

Metoda s-a repetat pe aproape intreg sezonul de concurs  2012 iar porumbelul va intra cu siguranta in expozitia nationala !!! Pentru etapele de fond in care ii mai trebuia o singura etapa buna s-a recurs la o singura fraudare de acest gen pentru un anumit porumbel care de asemenea are sanse mari de a urca pe podiumul national !!!

  

COMING SOON!!!

 

Cum se fura cu un ceas electronic ce poate citi orice tip de CIP, indiferent de firma !!!

 

 

 

 

 

 

Cluj - 23-25 oct. 2009 - cel mai mare targ columbofil din Romania si Estul EuropeiDin nou un week-end columbofil prolific pentru domnul SORIN FLOREA, din BucurestiVrem nu vrem, trebuie sa o dam pe zootehnie columbofila !Asociatia Columbofila Voiajorul Bihor - stabilire plan zboruri 2009Despre cele trei mimoze ale columbofiliei romanesti si apucaturile lor !


Comentarii

postat la 20:54, Vineri, 02.11.2012 de George

Fratilor si daca porumbelul nu vine ce sticker anunti? Metoda e veche....aveti multe de invatat.

postat la 01:44, Sambata, 03.11.2012 de care sticker? :-)))

ce sticker visezi in tara??? :-)))))\r\n\r\ndoua-trei telefoane a doua zi si hop cu plomba in ceas :-)))))\r\n\r\ncine spune ca-i noua metoda?????\r\n\r\ngeorge a practicat si el asemenea lucruri :-)))) george stie :-))))
Nume
Email
Comentariu

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2022 RRP. Toate drepturile rezervate.