Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Pigeon International Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct Contact

Newsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Ce pasari preferati sa introduceti la matca?
Fii/fiice din porumbei campioni romani
Tineri concurati pe columbodroame in Romania sau Europa
Fii/Nepoti/Stranepoti ai unor campioni europeni insositi de pedigree pompoase
Campioni din propria crescatorie retrasi la matca
Cadouri de la prieteni
Alti porumbei

Rezultate sondaj

Columbodromul FIVE STARS Dambovita
ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Inscriere columbodroame Europa
Freialdenhofen & Sohne
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodrom DERBY SICILIA - Italia
Columbodromul international BRASOV

FCPR Dolj - sesizarea unor nereguli financiare foarte grave !


13:42, Marti, 23.10.2012 

 

 

Catre,

Federatia Crescatorilor de Porumbei din Romania

In atentia d-nului Presedinte Florin Bilan

 

 

 

 

Subsemnatii Nicola Sorin si Andrei Ion, membrii columbofili la Asociatia Columbofila “Gelu Ioan Gatejescu” Dolj – Filiala nr. 13 Segarcea, va aducem la cunostiinta unele neregului constatate de noi, comise de d-nul Gatejescu Florin presedintele Asociatiei Columbofile “Gelu Ioan Gatejescu” Dolj.

 

 

I. ANUL 2010 

La capitolul incasari + cheltuieli aferente zborurilor de F+MF+M am remarcat o serie de nereguli pe care le supunem atentiei dumneavoastra, dupa cum urmeaza:

La capitolul incasari este aproape in regula, spunem acest lucru deoarece a fost alt sistem de plata si anume :

- 10 lei/por inca de la inceput, adica de la ultimul antrenament sau

- 6 lei/por in tara + 10 lei/porumbel angajat la primul fond.

Datorita faptului ca nu exista o situatie clara, o luam de buna pe cea prezentata de d-nul Gatejescu.

Nemultumirile sunt urmatoarele:

1. In legatura cu retragerea din protocol a judetului Mehedinti, din contributia jud. Mh s-a dedus numai suma de 4013 lei reprezentand costurile pentru concursul Olanesti. In realitate, suma care trebuia dedusa este cu mult mai mare si anume:costul aferent zborului Olanesti ce-i revenea jud. Mh este de 4800 lei, deoarece a avut un procent de 40.01% din numarul total de porumbei angajati la acest concurs. Costul zborului 12000 lei x40.01% = 4800 lei.Diferenta de recuperat 4800 lei – 4013 lei = 787 lei.

Plata clasamentelor efectuate a fost suportata din bugetul restului judetelor (Dolj, Olt), iar in mod normal nefiind porumbeii nostri trebuiau suportati din incasarile judetului Mehedinti: suma este de 2530 por x 0.5 lei/por = 1265 lei.

Mentionam ca odata cu retragerea din protocol judetului Mh i s-au returnat banii de maraton in cuantum de 3500 lei,cu toate ca au participat la primele 2 Varsovii cu porumbei insemnati. Deci inca 3500 lei pe care jud. Mehedinti ni-i datoreaza conform raportului prezentat de d-nul Gatejescu.

Total bani datorati de asociatia columbofila din judetul Mehedinti in anul 2010 celorlalte judete care au incheiat protocolul este de:

 

787 lei de la zborul de Olanesti

1265 lei - bani de clasamente suportati din banii nostri

3500 lei – banii datorati de la maratoane

TOTAL = 5552 LEI.

 

Propunem ca din banii ramasi la concursurile din 2011 sa nu fie achitati nici un leu judetului MH pana la determinarea valorii exacte care ne-o datoreaza de comun acord.

 

2. In ceea ce priveste transportul porumbeilor la locurile de lansare toate sumele dupa parerea noastra sunt exagerate. Ex.: un zbor de maraton in 2010 la tariful de 1.4 lei/km este cu aprox. 2000 lei mai mare decat in 2011 cu pretul de 1.8 lei/km. Domnul Gatejescu sa ne ofere situatia clara conform distantelor inregistrate pe GPS conform acestor deplasari si sa puna la dispozitie aceste rapoarte deoarece din banii tuturor se achita abonamentul GPS.

Dupa parerea noastra rezulta o suma cuprinsa intre 7000 - 10000 lei suma achitate in plus cu rea credinta de d-nul Gatejescu.

 

3. Facem precizarea ca profesionistii care au efectuat mai mult de jumatate din planul de zbor la F si M ( 4 etape din 7 - 2 fond si 2 maraton) au platit numai 3.5 lei/buc, pe cand noi am platit 10 lei (la 7 etape de F, F+M, M), deci suma incasata de la ei nu este cea reala si nu stiu cine a semnat acest protocol in defavoarea noastra.

Nu e normal sa oferim preturi promotionale unor membrii din alta federatie, iar pe membrii columbofili din federatia noastra sa-i disperam cu banii (aici pot sa remarc discutiile purtate de acelasi domn Gatejescu la concursul de pui de la Odessa unde mentiona ca pretul la F si M in 2012 va fi de cel putin 18 lei/buc.).

4. La concursul nr. 4 – Bilgoraj - mentionam ca jud. Arges din cele prezentate de d-nul Gatejescu nu a participat cu resurse financiare.

5. In anul 2010 o parte redusa din judetul Gorj a participat la zboruri dar nu au cotizat cu nimic.

6. La fel facturile d-nului Gatejescu de telefon au devenit o obisnuinta de a fi achitate din banii nostri, suma de 800 lei sa fie probata prin documente justificative.

 

 

 

II. ANUL 2011

 

La capitolul cheltuieli:

- la zborul Tatabanya, d-nul Gatejescu ne prezinta in darea de seama ca acest zbor s-a efectuat cu un numar de 3 (trei) masini la un numar de 2714 porumbei. Facand un calcul simplu 2714 por. : 3 masini : 64 boxe a rezultat un numar de 14,13 por/boxa, conform RNS la concursurile din categoria de demifond-fond sau fond pot fi imbarcati un numar maxim de 35 porumbei/m.p., iar in situatia in care temperatura este de peste 25 grade C numarul acestora va fi diminuat cu 10%. Ni s-a parut in neregula ceea ce s-a intamplat si am mai observat ca singurul transport efectuat in anul 2011 la maturi de d-nul Grigore Florin a fost efectuat cu ocazia acestui concurs. In data de 31-03-2012 d-nul Grigore Florin a fost sunat de noi si ne-a comunicat faptul ca masina dansului nu s-a deplasat la acest zbor. Deci suma prezentata in raport de 2859 lei nu s-a dat la transportator si trebuie sa fie returnata de d-nul Gatejescu.

Tot la acest zbor la masina d-nului Gatejescu i s-au decontat 1600 km. In realitate conform GPS-ului s-au efectuat 1458 km. Deci, 1600 Km-1458 km = 142 km incasati in plus.

142 km. X 1,8 lei/km. = 255 lei, suma care trebuie sa fie returnata de d-nul Gatejescu.

La masina nr. 2 – Grigore Ion din Craiova- datorita faptului ca abonamentul GPS nu a fost platit de 6 luni nu am avut accesul la rapoarte, dar conform calculatorului cu distante rutiere de pe internet a rezultat urmatorul calcul: ruta Craiova-Pitesti-Craiova-Bailesti-Tatabanya-Craiova a rezultat un numar total de 1647 km. Mentionam inca odata ca acest calcul e aproximativ si nu e conform GPS-ului. Conform RNS traseul masinii GPS trebuie pastrat cel putin un an, deci trebuie sa existe si d-nul presedinte sa ni-l prezinte.Rezulta o diferenta mica de km si anume 1677 km.-1647 km. = 30 km x 1,8 lei/km = 54 lei.

Total suma pe care d-nul Gatejescu trebuie s-o returneze de la zborul Tatabanya: 2859 lei + 255 lei + 54 lei = 3168 lei.

La concursul nr. 1 – fond organizat de judetele Mh si Gj – Nitra- la fel nu am acces la raportul GPS dar conform aceluias calculator cu distante rutiere au rezultat urmatoarele: traseul Dr. Tr. Severin – Pesteana Jiu - Dr. Tr. Severin – Nitra – Dr. Tr. Severin = 1552 km. Total km decontati de d-nul Gatejescu au fost de 1769 km, deci rezulta o diferenta de 217 km x 1,8 lei/km = 390 lei achitati in plus pe care d-nul Gatejescu trebuie sa-i inapoieze. Mentionez inca odata ca acest calcul e aproximativ si nu e conform GPS-ului.

La concursul nr. 2 fond -Viena 1 – conform GPS-ului montat pe GTJ PALOMA au fost efectuati 2061 km, d-nul Gatejescu si-a decontat 2190 km, rezultand 129 km decontanti in plus, iar suma pe care trebuie s-o restituie este de 232 lei (129 km x 1,8 lei/km). In ceea ce priveste a doua masina care s-a deplasat la acest zbor doresc sa fie prezentat raportul GPS al masinii si in functie de kilometrii parcursi sa se constate eventualele diferente.

La concursul nr. 3 fond -Viena 2 – conform GPS-ului montat pe GTJ PALOMA au fost efectuati 1820 km, d-nul Gatejescu si-a decontat 2100 km, rezultand 280 km decontanti in plus, iar suma pe care trebuie s-o restituie este de 504 lei (280 km x 1,8 lei/km).

La concursul nr. 1 maraton – Kolin 1 – n-am avut accesul la raportul GPS , dar un calcul aproximativ pe ruta Craiova – Dr. Tr. Severin – Kolin-Craiova a rezultat un numar de 2246 km. Au fost decontati 2580 km. Deci aproximativ 330 Km decontati in plus, rezultand o suma achitata in plus de 594 lei (330 km x 1,8 lei/km).

La concursul nr. 2 maraton – Kolin 2 – a fost decontata suma de 3500 lei fara nici o explicatie. Zona noastra a avut 41,07%, deci daca se impartea suma direct proportional cu numarul de porumbei (cu toate ca noi avem o distanta de 600 km -dus-intors- in minus fata de zona Prahova) rezulta un cost pe acest zbor de 8522 lei, cost exagerat din punctul nostru de vedere si la fel d-nul Gatejescu sa ne spuna de ce a decontat aceasta suma exagerata. Tot dupa parerea mea Kolin 2 nu ar fi trebuit sa coste pe ansamblu mai mult de 5000 lei, rezultand o suma ce trebuia achitata de zona 8 de 2500 lei. Rezulta inca 1000 lei pe care d-nul Gatejescu trebuie s-o returneze.

Toata suma pe care d-nul Gatejescu trebuie s-o returneze este de :

TOTAL = 5888 LEI

Pentru un calcul final d-nul Gatejescu sa ne prezinte rapoartele GPS ale tuturor masinilor care au transportat porumbei la locurile de lansare.

Tot la capitolul cheltuieli s-a mai identificat suma de 676,5 lei reprezentand cazare la concursurile Viena 1 si Viena 2 . In situatia in care nu exista documente justificative de la hotel si cred ca nu exista (delegatul ori sta sa aibe grija de porumbei ori doarme la hotel) aceasta suma sa fie returnata iar responsabil sa fie aceiasi persoana care i-a dat acesti bani fara acordul nimanui in speta acelasi domn Gatejescu. Mentionam ca delegatul a primit suma de 400 lei diurna pentru deplasare, suma considerata de noi suficienta pentru un delegat.

Ca o dovada a lipsei de organizare o face si capitolul hrana porumbeilor. Ex: zborul Tatabanya un numar de 2714 porumbei au fost hraniti cu mancare neadecvata (ma refer inainte de lansare), iar cantitativ mult sub necesarul porumbeilor la un cost mare: 55 kg: 2714 por:2 zile = 10 grame/porumbel/zi.

Deja d-nul Gatejescu si-a creat o obisnuinta prin a deconta telefoane fara facturi in valoare de 800 lei, din cate stim noi FCPR-ul plateste un anumit numar de abonamente, puse la dispozitie in mod gratuit conducerii (d-nul Gatejescu facand parte din aceasta categorie). In situatia in care nu face dovada ca a vorbit in interesul organizarii concursurilor sa fie restituita suma mentionata anterior.

Cadourile la delegatii straini sa fie facute, dar sumele sa fie cat mai modice, in ideea ca nu se stie daca se dau sau nu.

Total sume cheltuite in plus de d-nul Gatejescu care nu se justifica: 5888 lei de la transport, 676,5 lei cazare si 800 lei telefoane, suma totala fiind de 7364,50 lei.

La aceasta suma se adauga suma de 10719 lei conform raportului prezentat de d-nul presedinte Gatejescu Florin, suma care in mod normal ar trebui sa existe depusa in contul asociatiei columbofile organizatoare si nu in conturile personale ale d-nului presedinte, asa cum ne-a comunicat ca suma este depusa pe un card care dansul este titular si d-nul Hristea presedintele de la Olt este imputernicit pe acest cont.

Mentionez ca pentru o disciplina financiara trebuie ca toate sumele incasate sa fie depuse in contul asociatiei. Dau un exemplu in situatia in care d-nul Gatejescu si d-nul Hristea pleaca din tara unde mai cautam acesti bani?

La capitolul venituri aferente anului 2011 fac urmatoarele precizari:

Conform acestei dari de seama prezentata de d-nul Gatejescu s-ar fi incasat numai 20680 lei, deci au disparut intre timp 3420 lei.

Total suma care trebuie recuperata este de 5120 lei pentru ca acesti columbofili ori au platit cum e cazul Doljului si nu se regasesc banii in situatiile prezentate ori nu au achitat banii si au bagat porumbeii la zbor.

Propunem ca acesti membrii columbofili sa fei identificati si sa nu poata participa la zboruri pana nu-si achita sumele restante.

La Dolj, d-nul Gatejescu ar trebui sa ne prezinte o situatie care in care sa ne arate care au achitat si care nu din totalul de 261 membri.

Rezultatul probabil din anul 2011 se compune din: 10719 lei ramasi conform darii de seama + 7364,50 lei suma achitata in plus pentru transport, cazare, telefoane + 5120 lei suma care trebuie stransa de la membrii columbofili care au participat la zboruri si de la domnu Gatejescu (cazul Doljului ) = 23203.50 lei

In mod normal suma ramasa dupa zborurile de fond si maraton din anul 2011 trebuia sa fie mult mai mare datorita faptului ca judetul Olt au estimat un numar foarte mare de columbofili si s-au prezentat numai cu suma de 3100 lei. Logic ar fi ca fiecare membru inscris in anul 2011 si care nu a respectat protocolul sa-i fie inmanat un avertisment, deoarece nu a respectat cele stabilite si sa achite suma de 100 lei/membru, iar la a doua abatere sa fie exclus din FCPR. Avem nevoie de membri seriosi si nu de membri care nu respecta regulile. Cred ca toti columbofilii inscrisi au stiut din timp de achitarea acestui cuantum iar daca nu aveau resursele financiare necesare nu trebuiau sa imbarce la concursuri (vezi paragraful din RNS).

 

Segarcea la data de 29.04.2011 a achitat integral toti banii aferenti fondurilor si maratoanelor, deci nu trebuiau lasati sa imbarce la concursurile de viteza si demifond, de aici rezulta lipsa de organizare.

 

 

 

 

III. Concurs Odessa pui 2011 organizat in zona cu judetul Olt

 

Aici au fost angajati un numar total de porumbei conform clasamentelor de: 1437 (FCPR) + 668 (UCPR) = 2105 porumbei

Venituri din incasarile realizate:

1437 p x 6 lei/por = 8622 lei

668 p x 7 lei/por = 4676 lei

TOTAL = 13298 LEI

Cheltuielile realizate la zborul de Odessa:

Suma care a confirmat-o si transportatorul ca s-ar fi cheltuit in jur de 8000 lei.

Diferenta este de 13298 lei – 8000 lei = 5298 lei.

Cu siguranta au ramas bani in plus la zborul de Odessa si datorita urmatoarei ipoteze: inainte de a se efectua zborul, d-nul Gatejescu ne-a comunicat ca in situatia in care se strang 1500 porumbei, taxa va fi de 6 lei/porumbel, iar in situatia in care vor fi sub 1500 porumbei taxa va fi de 7 lei/porumbel. Banii incasati au fost de 13298 lei – 9000 lei (1500 por x 6 lei/buc) = 4298 lei.

In urma mai multor discutii, d-nul Gatejescu ne-a comunicat faptul ca aceasta diferenta de bani se afla in posesia d-nului Grigore Florin transportatorul de la Olt, care trebuie invitat pentru rezolvarea acestei situatii deoarece trece timpul si nu stim de unde sa mai luam acesti bani (o caracteristica din planul de conducere a d-nului Gatejescu).

Banii nu sunt recuperati, iar membrii din judetul Dolj au achitat

7 lei/pui, urmand a returna 1 leu/pui, bani care au fost recuperati doar de Segarcea.

Legat de modul cum s-au cheltuit banii in 2009 la concursuri il rog pe domnul Gatejescu sa puna la dispozitie acest raport deoarece era ordonatorul principal de credite din aceasta perioada. N-am fi cerut aceasta situatie dar reiese clar rotunjirile in plus la capitolul cheltuieli cu mult mai mult decat ar fi normal si banii neincasati sau incasati si depusi in conturi personale.

Va mai prezentam urmatoarele aspecte pe scurt pe care le consideram intocmite eronat cu rea credinta dupa cum urmeaza:

- contributia de 2% virata de unii membri din impozitul pe salarii pe anii 2009-2011, au fost incasati bani mai multi, de ce spunem acest lucru? De fiecare data cand ii aducem la cunostiinta ca trebuie sa ne prezinte extrasul de cont a evitat sa ni-l prezinte.

- conform mentiunii d-nului Gatejescu Florin si citam din darea dansului de seama”Personal nu am incasat contravaloarea donatiei chirie, taxa premiere si taxa judet pentru membrii din filialele Craiova 1 si 3 si filiala Bailesti si doresc sa identificati destinatia acestor fonduri”, consideram ca suma care nu s-a incasat sau s-a incasat si a avut alta destinatie pe care noi n-o stim ar fi de aproximativ 5000 lei, deoarece ceilalti membrii care au achitat aceste sume si reprezinta aprox. 50% din membrii au achitat suma de 6255 lei.

- din acelas material rezulta ca un numar de 208 porumbei neachitati de filiala Bailesti x 4,5 lei/por. = 936 lei bani neincasati;

- in ceea ce priveste achitarea contravalorii transportului la concursurile de viteza si demifond din anul 2011 nu exista o situatie clara cu numar de kilometri parcurs de fiecare transportator si s-au achitat un anumit nr. de km. fara justificare.

- de comun acord am stabilit sa construim un sediu pentru imbarcarea porumbeilor si desigilarea ceasurilor in Craiova pe un teren donat de d-nul Gatejescu. Acest sediu urma sa fie construit cu contributia a 50 lei/membru cei din Craiova si 25 lei/membru cei din provincie. In anul 2011 s-a construit acest sediu, iar cand a fost intrebat d-nul Gatejescu de sumele de bani ramase de la planul de zbor, acesta a spus ca toti banii i-a investit in construirea sediului de la Izvor, luand aceasta hotarare singur.

Nu toti membrii au respectat aceasta hotarare de a achita contravaloarea donatiei respective nici pana in momentul de fata, mentionam ca numarul columbofililor este insemnat.

- pentru materialele folosite la construirea sediului cu pricina, nu intotdeauna a solicitat documente justificative tot cu intentia de a nu putea fi controlate sumele de bani vehiculate de acesta in darea de seama.

- ar fi multe aspecte de prezentat, dar nu vrem sa va plictisim, deoarece v-ati convins si dumneavoastra dupa Expozitia Nationala de la Craiova 2011, unde spre surprinderea tuturor a fost inregistrat deficitul de 5635,20 lei, acoperit de d-nul Gatejescu. Oare vi se pare corect ? Ca o remarca ar fi sumele exagerate achitate artistilor de aproximativ 19000 lei. Cand am aflat de acel deficit i-am spus d-nului presedinte ca desi nu am avut o evidenta clara cu tot ceea ce a insemnat incasari la expozitie, d-nul Nedelea nu figura cu stand pentru vanzare porumbei, acesta afirmand in prima faza ca poate a omis sa il treaca in material si ca o sa puna dumnealui banii.

Dupa ce am constatat mai multe nereguli la materialul prezentat de acesta a spus ca nu o sa mai depuna banii pentru Nedelea, deoarece el a suportat deficitul sus mentionat.

- Nici la expozitiile zonale nu au fost prezentate dari de seama, ba mai mult a impus monopolul in ceea ce priveste comercializarea produselor columbofile prin firma dansului.

Noi am asteptat ca acesta sa depuna sumele de bani pe care nu le poate justifica casierului asociatiei si vazand ca acest lucru nu s-a intamplat dupa discutia purtata telefonic cu dumneavoastra si d-nul Tunduc din data de 26.05.2012, am fost nevoiti sa va trimitem acest material inainte sa ne adresam altor foruri pentru rezolvarea cazului (litigiului) asa cum rezulta si din Regulamentul National Sportiv al F.C.P.R. .

Daca nici de aceasta data nu se va rezolva litigiul suntem nevoiti sa ne adresam I.P.J. Dolj, Parchetului Dolj si D.G.F.P. Dolj.

Am omis sa va precizam ca de la data alegerii acestuia ca presedinte, tot ceea ce a insemnat incasare si plata de bani acesta a facut-o, desi a fost ales casier in persoana d-nului Fagadau Claudiu.

In anul 2011 o parte din membri au organizat o intalnire in Craiova in vederea schimbarii acestuia din functia de presedinte, datorita faptului ca in nici un an nu a fost intrunita o adunare generala prin care la sfarsit de an sa ne informeze cu privire la sumele de bani incasate si cheltuite si aprobe bilantul contabil conform legii.

Din acest motiv o parte din membri au plecat sa zboare porumbeii la profesionisti, iar acestuia cand i-am interzis accesul la bani nu s-a mai implicat in organizarea concursurilor, generand debandada la toate concursurile de maraton.

Personal nu avem nimic cu acesta, dar ne deranjeaza ca ne considera pe toti prosti, profitand de banii nostri.

Daca dumneavoastra considerati ca am aberat cu ceva puteti, prin functia pe care o detineti, sa dati dispozitie sa se organizeze o adunare generala la Craiova si va veti convinge de purul adevar.

Am facut acest raport deoarece comisia de cenzori de cand a fost numita nu si-a facut treaba si nu a inmanat niciodata adunarii generale o situatie financiara, ba mai mult se stie ca cenzorul sef – Bescuca Emil - a plecat la profesionisti iar postul este vacant, drept pentru care Asociatia Columbofila “Gelu Ioan Gatejescu” Dolj lucreaza in afara legii, si trebuie in regim de urgenta sa convoace adunarea generala a membrilor columbofili din judetul Dolj pentru numirea unei noi comisii de cenzori.

Atasat va transmitem xerocopiile privind darile de seama intocmite de d-nul Gatejescu Florin.

Va multumim anticipat si asteptam un raspuns din partea dumneavoastra.

 

 

 

 

Data:                                        Numele si prenumele           Semnatura

03-08-2012                                            Nicola Sorin …...............

                                                              Andrei Ion …...............

 

 

FCPR – ul pe ultima suta de metri ?Poezie columbofila dedicata campionului FCPR, domnul Gica Stanca, FCPR ConstantaMTS invita delegatiile FRSC, UCPR si FCPR la o noua intalnire marti, 18 iunie 2013VISTIERIA FCPR ESTE GOALA SI EA TREBUIE RAPID UMPLUTA !!! CINE COTIZEAZA ??? CINE SE OFERA ???Minciuna si manipulare totala la Asociatia Columbofila Brasov din cadrul FCPR


Comentarii

postat la 19:27, Marti, 23.10.2012 de Anonymous

Trist dar adevarat . Se mai indoieste cineva astazi de ceea ce inseamna sa fi conducator intr-o asociatie din FCPR ? Noi credem ca nu .

postat la 20:06, Marti, 23.10.2012 de Craioveanul

Poza este elocventa , TUTI SI MANDY !!!!!!

postat la 20:16, Marti, 23.10.2012 de STOICA DOREL

Este o rusine ca suntem condusi de asemenea oameni. Cel mai grav este ca ii gasim din ce in ce mai des in cardasii din ce in ce mai multe. Insa fffff grav este faptul ca Gatejescu este oarecum om al legii sau pus prin natura meseriei sa o apere . Colaborarea cu Tunduc a devenit de notorietate , acesta din urma reusind sa si-i faca adepti la nedreptatile sale pe cat mai multi . Probabil ca delegarea expozitiei de la Craiova s-a facut o rasplata pentru tot ceea ce inseamna servilismul unora din Dolj . MARE RUSINE .

postat la 20:21, Marti, 23.10.2012 de Panait Lucian .

RUSINE , RUSINE , RUSINE. Ne faceti de ras judetul domnu Gatejescu . Cumva faptul ca reprezentati fcpr in instantele de judecata in procesele cu frsc este o favoare de a conduce dupa bunul plac pe care o aveti de la mai marii dv. prieteni din conducere ?

postat la 20:29, Marti, 23.10.2012 de Alexa

in primul rind eu vreu sa ii felicit pe cei doi baeti din dolj ( adica pe nicola sorin si andrei ion ) pentru ca au avut curaju sa le demaste hotiile si furtisagurile la gatejescu junior . sa stiti ca daca fcpr ar avea mai multi baeti precum nicola si andrei lucrurile ar sta mult mai bine si coruptia ar fi mult mai mica in uniunea nostra . . cit despre alde gatejescu jr ce sa zic ???? doar ca l-a invatat bilan si tunduc cum sa fure si sa mearga mai departe ca si cum nimic nu sar fi intimplat . . mai draga florin gatejescu ce o fi zicind tatal matale cind vede de acolo de sus la ce hotii te pretezi??????? el era un om de nota 10 dar tu nu ii semeni deloc ... era un om cinstit si iubit de oameni nu hot si bandit cum se pare ca a iesit fiusu

postat la 20:30, Marti, 23.10.2012 de dan - dumitru

ce rinjet de mare bandit are avocatu nostru din Craiova !!!! cind vaz pe ce maini a incaput federatia noastra imi vine sa imi dau foc

postat la 20:31, Marti, 23.10.2012 de Viorel

Marire si decadere sau mai bine spus ce-ati fost si ce-ati ajuns . Stiu pe cineva care nu mai este printre noi si nu ar fi mandru de ce faceti . Ghiti cine este ? M-as bucura sa va vina mintea la cap intr-o zi si sa nu mai rataciti printre cei cu care v-ati inhaitat . Nu inteleg , ce cautati dumneavoastra intre asemenea oameni ? Sigur lumea lor nu este si lumea dumneavoastra . Plecati cat mai aveti timp !

postat la 20:35, Marti, 23.10.2012 de constantinescu Fl..

Pe la noi pe la olteni s-a dat sfoara in tara ca in toamna asta mai marele jurist al FCPR adica GATEJESCU FLORIN o sa inceapa niste cursuri de pregatire intensiva pentru cei care doreste sa invete sa fure cu mainile curate , cu zimbetu pe buze si fara sa fie prinsi / taxa de particpare la cei care vrea sa devina \" avocati hoti cu acte in regula \" e de 300 Euro si 10 kile de zaibar dala adevaratu de la nea Marin

postat la 20:38, Marti, 23.10.2012 de MARIUS

Frectie la picior de lemn . Iar nu o sa se intample nimic . S-a intamplat ceva cand Tunduc a fost dovedit ca umfla licitatii ? NUUUUUU . O mana pe alta se spala si amandoua obrazul! Acum ca fcpr se mareste masa cu bunatati s-a marit , deci este loc pentru toti . Inclusiv pentru mai noul amic al celor doi Bilan si Tunduc pe numele lui GATEJESCU.

postat la 20:38, Marti, 23.10.2012 de ghimis ION

IN COLOMBOFILIE UNI CIND ISI FACE PERECHILE DE MATCA MERGE DUPE REGULA CA \"BUNN \" X \"BUN\" IESE TOT \" BUN\" ... DA` IN FAMILIA LU GATEHJESCU DIN \" BUN \" X \"BUN\" A IESIT UN MAAARREEEEE HOOOOOOTTTTT !!!!!

postat la 20:40, Marti, 23.10.2012 de murgui

voi ziceeti ca la expoztia FCPR de la Craiova Gatejescu a esit in perdere cu 60 de milioane da io va zic ca am auzit cum el sa laudat ca a bagat in buzunar cateva sute de milioane .....dupe urma la fraeri

postat la 20:41, Marti, 23.10.2012 de LAKE

Si cand te uiti la el ce privire angelica are in poza ai zice ca-i cel mai cuminte baiat . Dar a baut apa din aceeasi cana cu baietii destepti si s-a luat si la el.

postat la 20:58, Marti, 23.10.2012 de Optimistu

un lucru tot e bun din dezvluirile astea::: ca lumea incepe sa prinda curaj si sai dea pe hoti in vileag ! Doamne cind oi trai sa vad ca putem sa zburam curat porumbeii , fara capuse din astea precum Cosmin olteanu , gatejescu , bilan , tunduc si toti pretenii lor de afaceri care nici unu nu se gindeste la porumbei ci doar la bani si cum sa ne fure. CIND O VENI SI VREMEA AIA?????

postat la 21:02, Marti, 23.10.2012 de cARAMIDARU

Mai FLORINE apai falcile alea pe care ti le umflii in poza de unde le-ai facut ??? din banii furati de pe la toti amaaritii si fraerii care te crede baiat cu carte si cu moralitate si cind colo tu esti un pirlit da avocat care face bani de pe unde poate sidin tot felu de hotii .RUSINE BRE RUSINE SATI FIE CA TE BUCURI LA BANII AMARITILOR CA NOI--VEDETEAS LA CAPU PODULUI VINZIND PORUMBEI PRINSI PIN PIETELE CRAIOVEI ! !

postat la 21:04, Marti, 23.10.2012 de coman MARIAN

OI FI SI TU MA UN PUI DE JMECHER CUM A APARUT MULTI IN COLUMBOFILIA ROMANEASCA IN ULTIMI ANI DE CIND E COSMINUU SI BILANU LA PUTERE \\\\

postat la 21:22, Marti, 23.10.2012 de Muntele Bihorului

L-ai nenorocit si pe Gatejescu l-ai saltat si pe Zamfir Sorin care a facut numai nenorociri anul asta . Ai fost prins umfland licitatii ca un excroc ieftin , iti vinzi si iti faci prieteni dupa cum iti dicteaza interesul . Ai desfiintat centrul de la Beius , magarule pentru ca aveai ceva cu Vesa. Tunduc , suferi de depresie ????? Doctorul psihiatru iti recomanda sa te privesti mai mult in oglinda.

postat la 21:59, Marti, 23.10.2012 de alex

asta e baieti..incepe ti sa va dati seama de ce aveti acolo...bine ca primii din dolj au facut pasul anu acesta cu succes spre UCPR.asta e viitorul ca de plecat nu va pleca niciodata de la conducere domnu avocat si soriceii lui...toti ne dorim o OLTENIE unita in UCPR....forzaaaaa

postat la 16:49, Miercuri, 24.10.2012 de saliu

va dati seama ce este pe capul lor daca pina si prahova care este o forta in fcpr a inceput incet dar sigur sa apuce drumul ucpr PLECAM BOIERULE - AM PLECAT FLORINE

postat la 20:09, Miercuri, 24.10.2012 de Nicu Stan

Domnule administrator nu ne mai \" chinuiti \" cu poza acestui zevzec . Nu merita ! Va rugam postati ceva mai interesant nu poze cu ............................bILAN , tUNDUC pARVULESU si alte specimene pe cale de disparitie. Ne displac atat de mult incat nu-i mai suportam nici in poze . Va rugam !

postat la 17:00, Joi, 01.11.2012 de ilie

Jos cu ditatorii din F.C.P.R.. Traiasca democratia !!!

postat la 01:21, Marti, 06.11.2012 de Macinoiu

Dl. Marius Tunduc la festivitatea de premiere a FCI Racing Grandprix “Andrei Saguna”, Arad: “Si ca sa nu mai pierdem timpul vreau sa ii dau cuvantul prima data doamnei Martha Van Geel ca sa ne spuna cateva cuvinte dupa care vom trece si la premieri, cupele astea sunt pline cu bani. Domnul cu camera sa filmati banii din cupe!!!”\r\nPlecand de la cele afirmate mai sus de presedintele CNS din cadrul FCPR, ii adresam urmatoarea intrebare patronului columbodromului, domnului Traian Cret: “Ne puteti spune daca desfasurarea editiei 2012 a columbodromului, veniturile, cheltuielile etc. au fost prinse in evidente contabile, iar pentru fondurile de premiere s-au platit impozitele la stat si s-au respectat prevederile Codului Fiscal in vigoare ? Sau totul a fost facut la negru?”\r\n

postat la 21:24, Marti, 08.01.2013 de Pirvu Dragos

Cel mai bine este sa vaniti la profesionisti unde este o situatie mai buna si cu bani mai putini !!!

postat la 10:27, Joi, 31.10.2013 de stefan

Vedeti Nicola Sorin a facut galagie si a iesit campion, a dat la pace cu Gatejescu ca tot la el zboara si acum face liniste.\r\nDaca erau fapte necurate nu mai zbura cu Gatejescu, acum e bun Gatejescu cand iesi campion si e liniste?
Nume
Email
Comentariu

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2022 RRP. Toate drepturile rezervate.