Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Materiale Video Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct Contact

Newsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Ce parere aveti? Pretul unui porumbel este direct proportional cu valoarea sa?
Da
Nu
Nu stiu
Nu ma pot pronunta

Rezultate sondaj

ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Brieftaubenmarkt - Germany
Inscriere columbodroame Europa
Freialdenhofen & Sohne
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Crescatoria TITA - ANDU
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Columbodromul international TRANSILVANIA
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodromul international BRASOV

Un model de dictatura columbofila in cadrul A.C. “Voiajorul” Bihor, afiliata la FCPR !!!


23:04, Duminica, 21.10.2012 

 

Un model de dictatura columbofila in cadrul A.C. “Voiajorul” Bihor, afiliata la FCPR !!!

 

 

 

Pentru anumite informatii postate pe site-ul personal ale domnului Corneliu Vesa (insotite de dovezi evidente si indubitabile de coruptie, trafic de influenta, favoritisme etc. etc. la adresa domnului Marius Tunduc) care nu au putut fi niciodata explicate de catre presedintele CNS al FCPR si liderul A.C. “Voiajorul”  Bihor, domnul Corneliu Vesa a fost suspendat, recent si pe nedrept, din calitatea sa de membru al acestei asociatii columbofile. In continuare va redam integral textul din comunicatul oficial care face referire la aceasta ilegalitate:

 

“Datorită comportamentului total necorespunzător față de asociația columbofilă „Voiajorul Bihor” și față de membrii acesteia, a postării pe blogul personal a unor minciuni grave, menite să aducă prejudicii majore asociației noastre și membrilor acesteia, postării unor acuzații care nu sunt conforme cu realitățile, dl VESA CORNELIU nu mai este acceptat ca membru și ca atare, nu se va primi nici un ban din partea acestuia, iar în cazul în care cineva va concura cu porumbeii dânsului, de la locația dânsului sau va forma un tandem cu acesta, va fi suspendat imediat! De asemenea, conducerea centrului de la Beiuș, prin președintele Adrian Domocoș, s-a dezis de dl Vesa Corneliu și declară că „acesta nu scrie în numele celor de la Beiuș și conducerea acestui centru este total împotriva a ceea ce face dl Vesa”. Pentru aceasta, s-a supus la vot și s-a votat cu 8 pentru și o abținere a dlui Domocoș Adrian. În același timp, Comisia de disciplină a Ac. „Voiajorul Bihor” va finaliza și reclamația depusă pe numele aceluiași crescător de către conducerea asociației.”

 

 

Stimate domnule Tunduc! Toate informatiile postate, in timp, pe site-ul www.pigeonsplanet.ro de catre domnul Corneliu Vesa v-au vizat personal si s-au referit strict la activitatea dvs. columbofila si de afaceri in cadrul FCPR, mai ales ca veneau de la o persoana care intr-o anumita perioada de timp v-a fost un colaborator apropiat. Nu intelegem de ce acum incercati sa amestecati lucrurile si sa induceti in eroare comunitatea columbofila din Romania, asa cum faceti de cele mai multe ori, implicand Asociatia Columbofila “Voiajorul” Bihor si pe membrii sai intr-o decizie injusta care nu are nici o legatura cu faptele grosolane de coruptie de care sunteti acuzat si carora niciodata nu ati gasit de cuviinta sa le oferiti raspunsuri.

Concluzia deciziei pe care ati luat-o in ultima sedinta a Comitetului Director al A.C. “Voiajorul” Bihor este una foarte grava, care aduce atingere libertatii de exprimare a cetatenilor romani, inclusiv in domeniul columbofil, si acest derapaj ar trebui sesizat instantelor superioare de judecata din Romania (inclusiv civile), poate chiar la Federatia Columbofila Internationala si pe marile site-uri columbofile din lume.Stimati columbofili romani, decizia Comitetului Director al A.C. “Voiajorul” Bihor reprezinta un act foarte grav si fara precedent in columbofilia romaneasca, si daca el nu va fi sanctionat corespunzator, pe viitor toti membrii actuali ai FCPR risca sa fie suspendati din viata si activitatea columbofila pentru convingerile lor personale sau daca au curajul sa sesizeze faptele de coruptie ale liderilor FCPR. Daca nu ne vom da mana sa sanctionam dur si sa luam atitudine impotriva unor astfel de acte dictatoriale, venite din partea celor care temporar ocupa o functie de conducere in cadrul FCPR si care se cred zei, atunci vom avea cu totii de suferit, mai devreme sau mai tarziu !!!

 

 

 

 

\

 

 

 

 

 

 

 

 

Demascari de falsuri columbofile in cadrul FCPR !!!MTS invita delegatiile FRSC, UCPR si FCPR la o noua intalnire marti, 18 iunie 2013Interviu columbofil cu liderii Asociatiei Columbofile AS din cadrul FCPR Bucuresti, domnii Cosmin Dobre si Valeriu DincaAsociatia Columbofila AS Bucuresti - AGEA - 28 nov. 2009 - partea a 2-aPresedintele CNS din FCPR, dl. Marius Tunduc, acuzat de cresteri artificiale ale preturilor porumbeilor licitati pe site-ul sau


Comentarii

postat la 15:47, Luni, 22.10.2012 de Tulici Cosmin

Felicitari domnului Vesa pentru curajul de a face public toate mizeriile pe care dansul le-a descoperit atata timp cat a fost colaboratorul domnului Tunduc. Este un inceput iar eu cred ca in timp se vor alatura si altii acestei lupte de curatire a sportului columbofil care ne este benefica tuturor.

postat la 15:57, Luni, 22.10.2012 de Muntele Bihorului

Asocierea in aceasta discutie a Asociatiei Judetene Bihor nu este intamplatoare. Domnul Tunduc a gandit bine aceasta mutare. Daca ea nu ar fi existat domnul nostru presedinte Tunduc nu l-ar fi putut trage la raspundere pe domnul Vesa cel mult in instatele civile si acolo fara prea mari sorti de izbanda , as spune eu , SANSE ZERO . Impingand insa in acest scandal (care doar pe el il vizeaza)si asociatia judeteana domnul Tunduc a reusit cu mijloace specifice lui sa mai indeparteze un om tanar si de viitor. Bravo domnule Tunduc , felicitari dar tineti minte cine ridica sabia de sabie va pieri . Cred ca ati inteles aluzia.

postat la 17:29, Luni, 22.10.2012 de unknown

asta ca asta da acuma au desfiintat clubul beius...motivul...nici ei nu cred ca stiu.

postat la 00:05, Marti, 23.10.2012 de Doru

Frate tun-duc esti depasit de realitate asa ceva nici in vestul salbatic nu se intampla .Doamne ai mila de tine ca PROST mai esti .Clubul din beius lai trimis la SALAJ sati fie rusine de OLOG ce esti.CAREi la BH in care tara se mai face asa ceva doar la asociatia PROSTILOR din grosii. O sati gasesti NANASU cat de repede. Inalt ca BRADUL si PROST ca GARDUL .
Nume
Email
Comentariu
Cod securitate
Cod securitate

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2021 RRP. Toate drepturile rezervate.