Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Materiale Video Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct Contact

Newsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Ce parere aveti? Pretul unui porumbel este direct proportional cu valoarea sa?
Da
Nu
Nu stiu
Nu ma pot pronunta

Rezultate sondaj

Columbodromul FIVE STARS Dambovita
ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Brieftaubenmarkt - Germany
Inscriere columbodroame Europa
Freialdenhofen & Sohne
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Crescatoria TITA - ANDU
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Columbodromul international TRANSILVANIA
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodrom DERBY SICILIA - Italia
Columbodromul SUN SEBASTIAN RACE Prahova
Columbodromul international BRASOV

Invitatie la intalnire adresata FCPR de catre FRSC


05:33, Miercuri, 01.06.2011

INVITATIE LA INTALNIRE

adresata FCPR de catre Federatia Romana de Sport Columbofil

 

 

Recent, conducerea Federatiei Romane de Sport Columbofil a lansat conducerii Federatiei Crescatorilor de Porumbei din Romania o invitatie la intalnire pentru data de 9 iunie 2011, la sediul sau din Bucuresti. FRSC a facut aceasta invitatie in calitatea sa de persoană juridică de drept privat de utilitate publică, înfiinţată cu respectarea dispoziţiilor art. 35-36 din Legea nr. 69/2000, pe baza Avizului nr. 4/18.03.2010 eliberat de catre Autoritatea Naţională de Sport şi Tineret din cadrul Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului si unica federatie columbofila nationala organizatoare a concursurilor sportiv-columbofile din Romania.

Invitatia vine si ca urmare a propunerii de intalnire facuta recent de catre FCI prin scrisoarea adresata FRSC si este facuta in acord cu intelegerile asumate de catre presedintii Cezar Sinca si Florin Bilan in fata presedintelui FCI, dl. Jose Tereso, la Halle, in Belgia, pe data de 26 aprilie 2011, in cadrul sedintelor FCI. De asemenea, invitatia reprezinta o deschidere totala la dialog din partea FRSC prin care se doreste ca FRSC si FCPR sa puna la punct, de comun acord, un proiect cadru prin care să se demonstreze Federaţiei Columbofile Internaţionale că obiectivul comun este acela de a construi in Romania o federaţie naţională puternică, capabilă să organizeze un campionat naţional sportiv-columbofil unic, să genereze un proiect viabil privind disciplinizarea si dezvoltarea unitara a sportului columbofil în tara noastra.

In speranta ca de aceasta data conducerea FCPR va raspunde pozitiv invitatiei, va prezentam in continuare textul integral al invitatiei: 

 

FEDERAŢIA ROMÂNĂ DE SPORT COLUMBOFIL
Bulevardul Ion Ionescu de la Brad nr. 2B, sector 1, Bucureşti,
Tel. 0723.880.430, 0723.301.730


Către,
FEDERATIA CRESCĂTORILOR DE PORUMBEI DIN ROMÂNIA
în atenţia Comitetului Director


Subscrisa Federaţia Română de Sport Columbofil – persoană juridică de drept privat de utilitate publică, înfiinţată cu respectarea dispoziţiilor art. 35-36 din Legea nr. 69/2000, pe baza Avizului nr. 4/18.03.2010 eliberat de Autoritatea Naţională de Sport şi Tineret din cadrul Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului – înregistrată în Registrul federaţiilor aflat la grefa Tribunalului Bucureşti sub nr. 14/15. 06. 2010, având Certificat de identitate Sportivă nr. 0055408 eliberat în data de 28.01.2011 de A.N.S.T., Autorizaţie de Funcţionare nr. 14/28.01.2011eliberată de A.N.S.T., Certificat de înregistrare fiscală seria A nr. 0679534, cod de înregistrare fiscală nr. 27224140, cont bancar numărul RO60RZBR0000060012829406 deschis la Raiffeisen Bank Agentia Aerogării, cu sediul social în B-dul Ion Ionescu de la Brad, nr. 2B, birou 6, subsol, Sector 1 Bucureşti, telefon/fax. 0212692635, prin Preşedinte Sinca Cezar, formulează prezenta:


I N V I T A Ţ I E


Avand in vedere comunicatul oficial emis de Federatia Columbofila Internationala, vineri 20 mai a.c., ca urmare a discutiilor purtate de reprezentantii FRSC impreuna cu reprezentantul Guvernului Romaniei cu delegatia FCI condusa de dl.presedinte Jose Tereso la sediul acesteia din Halle, care consacra calitatea Federatiei Romane de Sport Columbofil de partener oficial de negociere din partea Romaniei si in spiritul respectului egal acordat tuturor columbofililor sportivi din tara, in acord cu solicitarea expresa a forului international, il invitam pe dl.presedinte al FCPR, Bilan Florin, la sediul FRSC din Bucuresti, strada.Ion Ionescu de la Brad  nr 2 B, in data de  09.06.2011. la orele 18:00, sau la o data pe care sa o agreeze si sa o comunice, data care cu respect insistam sa fie cat mai apropiata de lansarea acestei invitatii pentru a pune astfel in practica angajamentul asumat in comun la sediul FCI.

Faţă de cele prezentate şi în speranţa unei reuşite privind reorganizarea sportului columbofil în România pe baze noi, moderne şi a legislaţiei sportive din ţara noastră, vă aşteptăm la data mentionata, la sediul Federaţiei Române de Sport Columbofil.

 

 

Cu consideratie,

Partenerii dvs. in sportul columbofil

 

Aveti idee de ce in FCPR nu se dau raspunsuri la contestatii?Interviu columbofil cu liderii Asociatiei Columbofile AS din cadrul FCPR Bucuresti, domnii Cosmin Dobre si Valeriu DincaIntrebarile domnului MIHAI NICULESCU, FCPR Bucuresti, adresate domnului MARIUS TUNDUCDomnul Paraschiv Emanuel, FCPR Prahova, acuza comisia de desigilare de anularea unui concursTandemul Popa Alex + Marin Catalin (FCPR Buftea) vinde pui tardivi 2010 - partea 3-a


Comentarii

postat la 06:21, Miercuri, 01.06.2011 de olarean

Felicitari pentru aceasta initiativa pentu ca trebuie sa va dati odata mina si sa va apucati serios de treaba sa mai schimbati din hahalerele care se afla acu in columbofilie

postat la 14:28, Miercuri, 01.06.2011 de marian

Pai cam greu se va scapa de Tunduc si gasca lui de personalitati marcante a columbofiliei romanesti !!!!!

postat la 20:39, Miercuri, 01.06.2011 de illaimeba

A sosit timpul ca cei din conducerea F.C.P.R.-ului sa dea dovada de ABNEGATIE - daruire pentru binele columbofililor f.c.p.r.-isti si sa nu sovaie in fata nici unui sacrificiu...pentru ca vor nu vor trebuie sa se sacrifice.

postat la 21:05, Miercuri, 01.06.2011 de illaimeba

Propun ca cele trei grupari columbofile din Romania sa cante ALELUIA - cantec de bucurie folosit la rugaciunile si serviciile religioase din Vechiul Testament,expresie care s-a transmis si in cultul bisericii crestine,cantandu-se la liturghie inainte de citirea Evangheliei si la sfarsitul imnului \" Heruvimilor \". /din cuvantul ebraic ALELUIA = laudati pe Domnul/ La multi ani F.R.S.C.

postat la 21:09, Miercuri, 01.06.2011 de VALUEV

Fcpr-ul nu o sa dea curs invitatiei ca deh ramin fara ciolan.

postat la 22:07, Miercuri, 01.06.2011 de liviu

Si credeti ca or sa vina ? Il vedeti pe Bilan stand la masa cu Sinca ? pe Bihon cu Tunduc ? pe Cocos cu Nela ? pe Simion cu Olteanu ? Ma faceti sa rad ! Oamenii astia nu au aproape nimic in comun , nici pregatire, nici educatie . In timp ce unii doresc shimbarea in bine a acestui frumos sport , altii doresc pastrarea MONOPOLULUI !

postat la 22:15, Miercuri, 01.06.2011 de Calin

Vor nu vor cei din fcpr vor trebui sa accepte initiativa conducerii fci . Oricum cei din frsc au obtinut ce si-au propus , si anume participarea in nume propriu la olimpiada . Bravo lor !

postat la 22:24, Miercuri, 01.06.2011 de flilip

Si daca prin neprevazut vor venii la discutii ce sa le spuna ? Ca trebuie sa i-si faca cluburi , sau ca trebuie sa inchida FCPR si UFCR ? Pentru ce toata mascarada de la Bran senor Olteanu ?

postat la 22:45, Miercuri, 01.06.2011 de petre florin

eu cred ca gasca celor din fcpr isi vor calca pe ambitii si vor veni cu coada intre picioare . daca nu vin astia din frsc o sai arate cu mana la fci si o sai spuna lu domn Terezo ca nu au cu cine sa discute

postat la 22:45, Miercuri, 01.06.2011 de Nimel

poate vrea bunul dumnezeu sa ia sfarsit toata mascarada asta , cu toate ca nu prea cred ,pe porumbel.net nesimtitul lui Bilan sub numele de lolik continua in stilului de balamut sa batjocoreasca pe cei din FRSC. Harfe de tigan si aiere de prost crescut , dar nu este de mirare ca nici nu avea de la cine sa invete bunele maniere.

postat la 22:50, Miercuri, 01.06.2011 de virgil Milea

nea FLorine lasa rusinea la o parte , baga coada intre picioare (ca e sanatoasa )si dute la intilnire ca daca nu te duci nu te mai primeste nimenea pa la fci,te faci rau da bacanie nu te lua dupa ala gras si cu creieru mic din urlati

postat la 22:55, Miercuri, 01.06.2011 de raducu

Bilan tine de ciolan , in afara de acest an sub conducerea sa mai are pe cel din 2012 ,si 2013 ,trai pe vatrai , daca era in ultimul an de conducere poate ar fi cedat , in polul opus il framanta ideia ca o sa dea nas in nas cu Toncu , nu mai are cum sa detina monopolul, Toncu la Prahova a inghetat preturile per porumbel mai mult lea coborat in jos fata de ATENTIE !!!! 2006 cand Bilan fixa cursl ca la valuta , dar numai urcand.

postat la 22:55, Miercuri, 01.06.2011 de dumitrescu

daca gasca din fcpr face in continuare pe nebuna si nu merge la discutiii va trebui sa ne dea explicati la toti care sintem membri la fcpr ca noi vrem sa se termine o data circu asta si sa faccem columbofilie cum trebe sa jucam toti supt o singura federatie si atunci sa se vada care e al mai tare si mabi bun la porumbei

postat la 22:59, Miercuri, 01.06.2011 de OLTINA

Balanele ai primit consintamintul lui Olteanu sa te prezinti la intilnire sau tea pus la colt.ial si pe jegosul de fitu cu tine sa isi ceara iertare ca de nu in scurt timp o sa fie fardat de nu il mai cunosti.

postat la 23:00, Miercuri, 01.06.2011 de pop VIOREL

domnu BILAN io zic sa te ti tare in continoare si sa nu te duci unde te cheama astia ce poa sati faca sa te batge la puscarie ca doar nai furat chiar tot ai mai lasat si matale ceva pa fundu sacului nui asa????tiai facut doar 2 vile si tiai cumparat 2 limuzine da lux din ajutoru de somaj pe care lai luat in ultimi 5 ani..TINTE TARE PA POZITIE SI NU CEDA CE PUSCA MEA

postat la 23:08, Miercuri, 01.06.2011 de micu-valentin

am auzit ca alde Tunduc a-nceput sasi faca botinele cu crema da fericire ca ajunge si el la Capitala si nu mai bea nimic de cateva zile ca sa nui mai miroasa gura ,,sa si tuns isi pune si plombele ca sa fie fromos si sarmant sal lase sinca sa fie in continoare presedinte la cns la frsc ca el a fost mic si na stiut nimic.doar NELA-n pod lea tras pa toate !!!!!ha ha ,ha

postat la 23:09, Miercuri, 01.06.2011 de fieraru

Florin dute nu mai asculta de nimeni ia taurul de coarne , fi tare la negocieri sa obtii macar functia de portar , ca va trageti din neam si se merita , sora matale MATUSOAICA parca erea portarita la UZINA MECANICA din PLOPENI ,fi smecher si lasa cozonacii , nu te mai supara ca mai ieri alalta ieri spuneai ca iesti copt de boala .Muta bobul si bagati brisca in covrigii lui .

postat la 23:14, Miercuri, 01.06.2011 de orbescu

pa ei pa ei pa mama lor de golani ca lea venit rindu mai tzineti minte cum urlau acu vro luna pe piiiirrrr.net????ca din gura da sarpe ziceai ca leai strivit ouale la toti.era cei mai tari din toata parcarea si acu cind sa dovedit ca au mintit ca niste ordinari mai stie cineva ceva da ei????unde esti ciprinele unde esti tunducule unde esti tuflorine,da tu gatejescule????r-ati ai dracu da golani!

postat la 23:17, Miercuri, 01.06.2011 de badana

Buzila a declarat \"\"STABOR\"\" jurind pe singe ca daca Bilan se prezinta el da arama pe fata si jura supusenie pe viata lui Sinca pe carev el il considera copilul lui.Pe Bilan il suporta ca nu are ce face , dar iar scoate un ochi ,pe cumatrul de la Urlati nu il inghite nici cu 2 kg de lamai , cu ceva timp in urma spunea ca a inceput cumatra sa plece noaptea de acasa.Oare toate astea sa fie ca a simtit ca ise stringe latul.PADRE TECHERO MUCIOS.Nu te gindi ca team jicnit nu este in tiganeste.

postat la 23:18, Miercuri, 01.06.2011 de zahiu R

meritati sa vio traga acu astia din FRSC sa nu va vedeti .domn BILAN io zic ca daca o sa pierzi toate functiile mai bien sa te lasi da porumbei si sa te angajezi la brutaria lu conasu Olteanu sa ai grija da fetele alea ale lui care bate cozonacii.tiar placea am auzit!..

postat la 23:23, Miercuri, 01.06.2011 de ION

acu lasind gluma la o parte mai bine neam apuca sa ne constituim in cluburi sportiv columbofile si sa zburam cu acte in regula si cind o veni vremea de alegeri punem un baiaat bun in frunte si cu asta basta ....scapam si de rinoceri si de umflati si de burtosi si de gusati si..de analfabeti si de ciocoi

postat la 23:29, Miercuri, 01.06.2011 de viorel

Boierul din Urlati a promis ca daca Florin pierde functiile di columbofilie , nu il lasa pe drumuri il pune sef de cos la vinzari de covrigi prin gari.pe Ciprinel il baga la tarite sa il manince porcii si pe doamna Luminita o pune sa innumere macii din lanurile de floarea soarelui de la Lehliu.Florine sa nu fii pacalit de brutar sa te trezesti menajera la conac , date cu opozitia nu mai sta pe ginduri , cel putin Simion te pote pune la bara.

postat la 00:20, Joi, 02.06.2011 de Tunduc Marius

Catre conducerea F.R.S.C. eu pot sa vin la intalnire sau numai domnul presedinte Bilan ?.

postat la 22:39, Joi, 02.06.2011 de muresanu

poti sa te duci si tu mai mariuse daca ti neaparat si vrei sa te faci de ris pe acolo , sau mai bine ramai la grosi si organizeaza fondurile alea beton la berlin poate dai tot o chifla mare ca anu trecut !!

postat la 22:55, Joi, 02.06.2011 de Mexican

Tinicheaua lui Bilan se rupe in figuri pe pirrr.net , ca de obicei sub nume false ,.Cred ca a fost intors de la tita , poti compensa sugint la mine.Cred ca iesti stricat din palma , dar sgur o sa iti stea colasta in git cit de curind , cind o sa iei de veste o surpriza , o sa te bati cu tactu pe tita lui Sinca , sa nu va pititi prin lanuri de floarea soarelui cautati de Mexicani. Am auzit ca ii faceti masaj lui Olteanu , va impartiti in ture tot neamul vostru de la cel cu tita in gura pina la cel cu barba sura.

postat la 23:19, Joi, 02.06.2011 de Soare Andrei-matei

ce naiba sa cauti matale la bucuresti brea nea tunducule????sa ne faci de ras ca te duci iar beat?>mai bine stai acasa si te uiti la televizor la un meeci de fotbal cu o tuica in fata sau pe cer dupa porumbi

postat la 00:39, Vineri, 03.06.2011 de viorel

parerea mea e ca astia din FCPR nu se vor duce la intilnire cu toate ca gresesc daca procedeaza asa pt ca trebue sa dea dovada de flexibilitate si de deschidere . alfel o sa zica FCI ca nu tine seama de recomandarea lor
Nume
Email
Comentariu
Cod securitate
Cod securitate

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2021 RRP. Toate drepturile rezervate.