Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Materiale Video Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct Contact

Newsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Ce conteaza pentru dvs. mai mult in achizitionarea unui porumbel? Pedigreul sau rezultatele la zbor?
Pedigreul
Rezultatele la zbor
Nu stiu
Nu ma pot pronunta

Rezultate sondaj

Columbodromul FIVE STARS Dambovita
ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Brieftaubenmarkt - Germany
Inscriere columbodroame Europa
Freialdenhofen & Sohne
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Crescatoria TITA - ANDU
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodrom DERBY SICILIA - Italia
Columbodromul SUN SEBASTIAN RACE Prahova
Columbodromul international BRASOV

Certuri si scandaluri grave pe site-ul www.columbofil.net!


16:49, Marti, 27.03.2012In continuare va prezentam trei documente preluate integral de pe site-ul www.columbofil.net (si postate in ordine cronologica) referitoare la certurile si scandalurile existente in prezent pe acest site. Comentariile sunt de prisos si RRP.RO nu doreste sa faca nici un astfel de comentariu. Va lasa pe dvs. sa va pronuntati, stimati vizitatori !

 

 

 

Ultima oră: site-ul va deveni în totalitate al lui Marius Tunduc

 

Din ultimele informații primite de la compania de hosting, am aflat că nameserver-urile domeniului Columbofil.net au fost schimbate de dl. Tunduc.

Prin urmare:

- nu ve
ți mai putea accesa această versiune a site-ului Columbofil.net
- începând cu un interval între câteva ore sau zile,
veți accesa o altă versiune a columbofil.net, (aproape) identică ca design și conținut cu aceasta.
- totul va fi controlat de dl. Marius Tunduc, care va încerca să demonteze tot ce am scris eu azi aici.
- nu-l credeți dacă scrie cumva în numele meu. Eu nu voi mai avea nici o colaborare cu dl. Marius Tunduc.

 

Alte detalii:

- dl. Tunduc are abilitatea de a scrie comentarii cu mai multe mâini și pe mai multe nume. A scris de nenumărate ori comentarii contra dlor. Habaci, Lucaci, Bilius, Stan+Ilie, etc., etc. (Da, pot fi considerat un laș pentru că nu am recunoscut până acum. Oricum, urma să o fac, cândva!)

- dl. Tunduc va face tot posibilul pentru a demonta ce am dezvăluit eu. Permiteți-mi vă rog să vă recomand ca orice informație vizavi această stare de fapt să o treceți prin filtrul rațiunii și al inimii!

- dintre multitudinea celor care m-au sunat, se află prea puțini dintre cei pe care îi consideram prieteni. Pun acest fapt pe frica față de dl Tunduc și nu am nici un fel de resentiment.

- știu ce pierd, știu că nu va mai fi nimic ca înainte pentru mine în columbofilie. Accept însă în totalitate această stare de fapt.

 

Cu deosebită stimă,
Corneliu 

Adaugat pe 27 Mar 2012 de admin |

 

 

 

 

Discordie la Columbofil.net: Explicație suplimentară (2)

 

Deoarece dl. Marius Tunduc a ales să nu schimbe nimic la domeniul pe care mi l-a luat înapoi după ce a acceptat să mi-l cedeze definitiv, vă aduc o nouă explicație a ceea ce se întâmplă. Încep prin a le cere scuze sincere tuturor celor care sunt dezamăgiți de ceea ce se întâmplă acum pe Columbofil.net. Vreau să vă reamintesc că:

- dl. Marius Tunduc a transferat pentru o sumă de bani domeniul Columbofil.net pe numele meu. A declarat public acest fapt. Vezi mai jos (AICI) articolul scris de dl. Tunduc!

- a doua zi, dl. Marius s-a răzgândit și mi-a făcut o aroganță perfect legală. A demonstrat cu factura originală că domeniul îi aparține și cei de la ROHOST i-au înapoiat domeniul.

- aș fi avut opțiunea să închid definitiv acest conflict ieri, finalizând proiectul cu revista pentru dl. Tunduc (o oră de muncă). De fapt, înspre seară probabil că aș fi făcut acest pas.

- datorită faptului că dl. Marius a încălcat înțelegerea noastră verbală (nu avem nimic scris) și a vrut să-mi demonstreze de pe poziție de forță (din nou) că el e cel care decide ceea ce fac, cum și când fac, am ales să grăbesc despărțirea definitivă de acest individ. Oricum, aceasta s-ar fi produs, pentru că răbdarea oricui are limite.

Concluziile mele:

1. Dl. Marius Tunduc e un mincinos dovedit.
2. Figurativ vorbind, ”m-am luat la trântă cu dracu” (e vorba mamei mele, care mi-a stârnit hohote de râs).

Totuși, continuăm. Când nu se mai va mai puteam, renunțăm.


Cu stimă,
Corneliu

Adaugat pe 27 Mar 2012 de admin |

O parere la articolul “Discordie la Columbofil.net: Explicație suplimentară (2)”

 

#1 filip adrian says:

March 27, 2012 at 3:02 pm

Nu renunta atat de usor ! fi tare ! noi te sustinem Corneliu ! sa auzim de bine !

 

 

 

 

Discordie la Columbofil.net: Explicație suplimentară (1)

 

Pentru că dl. Zeno Steibinder m-a rugat să spun și ”partea cealaltă” a poveștii discordiei de la Columbofil.net, o prezint aici așa cum este ea! S-ar putea ca în curând, aici sau în alte părți să apară versiuni contrare. Eu girez însă pentru veridicitatea acestei variante cu ceea ce sunt, cu ceea ce reprezint, cu obrazul meu.

Mulți dintre dvs. probabil că știți că dl. Marius Tunduc realizează revista Federației Crescătorilor de Porumbei din România. În schimbul realizării revistei, firma dlui. Tunduc gestionează importul întregului necesar de inele pentru membrii F.C.P.R. Mai simplu spus, dl. Tunduc face revista și ia profitul de la toate inelele.

Ei bine, deoarece costurile de tipărire erau foarte mari, dl. Marius a ales să nu mai realizeze o ediție tipărită, ci una online. Deoarece am avut o colaborare fructuoasă cu dumnealui la edițiile precedente (ultimele câteva numere au constat preponderent din materiale culese, editate sau traduse de mine), am avut mai multe runde de discuții vizavi de realizarea acestui nou proiect, cel cu revista online.

Am ajuns la o înțelegere pentru 10 numere. După un timp, cele 10 promise s-au făcut 8, deoarece, citez explicația dlui. Marius: ”așa a vrut Nela (sau Gătejescu??) să scrie acolo, în contract” (celor doi pomeniți le transmit scuzele mele sincere). Am continuat munca la primul număr. Pe câțiva campioni ai României i-am vizitat pe banii mei împreună cu multiplul campion național Călin Habaci, deși cu Marius ne înțelesesem să-mi fie decontate toate cheltuielile+diurna.

Să scurtez povestea. N-am primit bani (nici măcar o parte) – am tergiversat finalizarea muncii! Da, am avut curajul să nu mai am încredere și să nu mai merg pe vorbe. Cu întârziere, i-am furnizat totuși 95% dintre materialele pentru primul număr al ediției (filmări, text și traduceri realizate de mine).

Duminică, 25.03.2012, am primit plata întreagă pentru revistă (minus cei 500 de euro pentru domeniul Columbofil.net). Până ieri, luni, 26.03.2012, Marius ar fi dorit să-i termin volumul de 5% din muncă rămas. Am avut o zi plină, cu alegături în interesul asociației columbofile bihorene, al cărei secretar sunt (acte necesare pentru modificarea de statut). După amiază, dl. Tunduc m-a sunat să-mi spună că a reprimit domeniul înapoi și că am termen de o oră si câteva minute să finalizez revista.

Ce am ales să fac în acea oră? Am stat în crescătoria porumbeilor, pentru a mă relaxa într-o oarecare măsură și a uita de stresul ultimelor câteva luni.

Ce urmează? Cunoscându-l destul de bine pe dl. Marius, știu că va încerca să pună pe roate o reacțiune împotriva ”atitudinii mele nepotrivite”. A început încă de aseară. L-a sunat pe președintele clubului nostru și bunul meu prieten Domocoș Adrian pentru a-i comunica faptul că va trebui să caute alt responsabil tehnic în locul meu pentru că dumnealui mi-a retras sprijinul. Astăzi, va trebui să reiau puțin RNS-ul (sau RNC-ul)…

Oricum, fiecare își va vedea de drumul lui. Eu voi rămâne cine sunt, Corneliu, inginer IT, un bun și de nădejde prieten al celor care-mi sunt aproape. Totuși, mi-am asumat chiar riscul inimaginabil de a renunța la columbofilie, forțat de ”împrejurări extreme”.

Men
ționez că am ales voit să nu mai țin cont de faptul că dl. Tunduc își dorește să ajungă președintele F.C.P.R. la următoarele alegeri și de poziția dumnealui în structurile FCI.

Dl. Marius Tunduc va rămâne același muabil lider columbofil, mare om de afaceri al inelelor și revistelor de porumbei, viitor ”traficant” de porumbei în Asia. Eu unul nu am reușit să mă ridic la ”înălțimea” dumnealui într-ale ”șmecheriilor” columbofile, dar rămân cu mulțumirea că măcar am încercat. Poate altora le vor ieși mai multe…

Încă unic administrator al Columbofil.net,
Vă salută cu respect,
Al dumneavoastră,
Corneliu

 

Adaugat pe 27 Mar 2012 de admin |

9 pareri la articolul “Discordie la Columbofil.net: Explicație suplimentară (1)”

 

 

#1 andrei says:

March 27, 2012 at 9:27 am

coni…esti un om deosebit…nu te lasa calcat in picioare de un asemenea handicapat. de renuntat la columbofilie…

 

#2 Vlasin Samuel says:

March 27, 2012 at 9:32 am

Acuma stii de ce te-am refuzat sa intru in echipa cand m-ai chemat?plus ca atunci ai inceput sa vb urat de mine etc.Dupa cum am repetat si in alte comentarii..Dumnezeu nu bate cu bota.si sper ca stii ce vreau sa zic.Si e frumos acuma sa va huiduiti unu pe altu?ca sa vada toata lumea.Nu mai comentez nimic.da intr-o oarecare masura le meriti.Daca nu te-a durut la cap nu stiu de ce te-ai legat.

 

#3 Stefan Ioan says:

March 27, 2012 at 9:34 am

Felicitari Corneliu ! Poate incepe lumea columbofila sa il cunoasca cu adevarat pe acest Tunduc. Credeam ca sunt alti conducatori de varf rai… uitati ca a venit si tata lor. Probabil zeci de ani domnul Tunduc ne va delecta cu imaginatia lui bogata de acolo de la conducere…

 

#4 Vlasin Samuel says:

March 27, 2012 at 9:37 am

Ma mir cum de publici comentariile.ca la cate am scris pe siteu asta toate imi erau sterse inainte sa fie publicate.Nu am nimic cu tine dar eu iti cunosc doar partea rea,pentru ca asa te-ai facut cunoscut.Si sunt sigur ca acuma iti dai seama ca nu trebuia sa scoti aberatiile acelea pe gura doar ca sa devii si tu “smecher”columbofil cum ai precizat in articol.
Succes pe mai departe

Samuel, îmi cunoști totuși puțin și din partea bună…
Comentariile pe acest site au fost moderate de unul dintre noi: eu (Corneliu), Marius Tunduc, Marta Daniel sau Darius Iu
șan.
Nu sunt o persoană perfectă. Recunosc asta tot timpul.
Și mai fac câte ceva să schimb în bine, uneori.
Corneliu

 

#5 Stefan Ioan says:

March 27, 2012 at 9:37 am

P.S.

Nu fa greseala de a renunta la columbofilie. Oricum pe Tunduc o sa il roada de fiecare data cand o sa vada un material apreciat scos de tine sau un rezultat bun scos acolo in fieful lui la Oradea. Te vrem coleg ! Ti-ai castigat dreptul asta din plin prin munca pe care o depui

 

#6 Marius Tunduc says:

March 27, 2012 at 9:46 am

Corneliu sunt sigur ca nu vei publica asta:
Aberatiile scrise de tine mai sus la voi demonta in curand sa vada toata tare ce fel de lepra esti. Cu martori.
Ai scris o gramada de minciuni!
Ai fost cu mine prin toata tare, ai mancat si dormit pe banii mei, ai fost la mine in casa.
La finat ai vreut sa ne-o tragi si mie si lu Dani Marta, asa cum vei vedea ca va scrie si el in curand un material.
Nu ti-at facut treaba si nu ti-ai luat banii.
Ti-am spus ca eu nu platesc 95% din munca. Ieri era termenul limita sa cum ti l-ai asumat prin mail.
L-ai depasit ca atare…ai pierdut tot.
Citeste RNS sa vezi cine desemneaza tehnicii de centru.

Marius băiatule, uite că ți l-am publicat. Nu am mâncat și dormit pe banii tăi pentru că nu aș fi avut ce mânca sau unde dormi. La tine acasă nu m-am simțit niciodată bine, în puținele ore pe care le-am petrecut luându-ți interviuri.

Am avut împreună un buisness. Tu ai venit cu bani, iar eu munca. La un moment dat ai ieșit din site și i-ai lăsat partea ta lui Marta Daniel. Fără domeniu, bineînțeles (o găselniță tipică).

Dani Marta mi-a spus de nenumărate ori că-mi e prieten, dar te va alege pe tine tot timpul. Toate aceste materiale nu ar fi apărut dacă Dani ar fi avut acces aici, corect?

Eu îl respect pe Dani. Dacă va scrie, foarte bine pentru tine. Toți vor știi că nu s-ar fi ajuns aici dacă nu ai fi fost avar, extrem de arogant și nu ai fi recurs la un comportament de interlop (amenințări, etc.).

De dragul momentelor mai bune pe care le-am petrecut împreună, aș fi fost dispus să renunț la orice pretenție dacă tu nu ai fi dus lucrurile așa de departe în ultimele zile.

Corneliu

 

#7 Paul Codrin says:

March 27, 2012 at 9:50 am

cati bani stiti ca castiga din revista si inele cunoasteti si aceste detalii ?

 

#8 Fam.Lucaci says:

March 27, 2012 at 9:51 am

Prieteni opritiva, sunt cuvinte pe care o sa le regretati. OPRITIVA ca altii se bucura de cearta voastra.

 

#9 Marius Tunduc says:

March 27, 2012 at 9:52 am

DL Vlasin nu am administrat niciodata nici un comentariu de al dvs. Eu nu am mai activat in acest site din luna noiembrie.
Stiu conflictele avute cu Corneliu insa nu m-au interesat niciodata.
Nu ne cunoastem si ca atare nu avem nimic de impartit.
O zi buna.

 

 

 

 

Domeniul Columbofil.net îi aparține din nou lui Tunduc Marius

 

După cum puteți citi câteva topicuri mai jos, dl. Tunduc a hotărât să-mi cedeze domeniul (numele site-ului) în schimbul unei sume de bani, care au fost retrași de dumnealui dintr-o datorie mai veche către mine. În modul descris mai înainte s-a efectuat plata, iar domeniul a fost transferat pe numele meu.

Între timp, datorită unei neînțelegeri cu privire la un alt proiect, dl. Tunduc s-a răzgândit și a făcut azi cerere la compania ROHOST ca domeniul să-i fie înapoiat. A demonstrat cu factura originală că este proprietarul de drept. Domeniul i-a fost înapoiat, deci proprietarul ”numelui” Columbofil.net este în acest moment dl. Tunduc.

Hosting-ul este în schimb plătit de mine, deci toată structura site-ului este găzduită pe cheltuiala mea. Cât despre banii pe care dl. Tunduc i-a obținut prin tranzacția de ieri… mi-aș dori să fie singura mea pierdere în viață!

Am publicat acest material informativ, pentru ca toți oaspeții noștri să știe ce se petrece și să înțeleagă un eventual colaps al acestei platforme.

Există totuși șanse de ieșire din această situație. Ar mai fi și posibilitatea ca în viitorul apropiat să ”mutăm” site-ul pe un alt domeniu.

 

Vă salută cu respect,
al dumneavoastră,
Corneliu

 

Adaugat pe 26 Mar 2012 de admin |

19 pareri la articolul “Domeniul Columbofil.net îi aparține din nou lui Tunduc Marius”

 

#1 marius bucuresti says:

March 26, 2012 at 10:08 pm

uraaat

 

#2 Marius Costiuc says:

March 26, 2012 at 10:27 pm

pfff….no comment:D:D

 

#3 florin guver says:

March 26, 2012 at 10:29 pm

ca de obicei se schimba ca vreme era ceva de asteptat mai ales din parte dumnealui , cartile mai tot timpul sunt facute si se joaca dupa regula lui urat !!!!!!!!

 

#4 olimpicu says:

March 26, 2012 at 10:39 pm

Era de asteptat.

 

#5 Andrei says:

March 26, 2012 at 10:40 pm

a procedat foarte urat.

 

#6 madalin says:

March 26, 2012 at 10:40 pm

asa ceva doar la noi se poate intampla!!!!

 

#7 bogdan-fcpr says:

March 26, 2012 at 10:45 pm

mam cam saturat de tunduc asta,peste tot isi baga nasu,face o gramada de bani de pe urma noastra nu stiu cat il mai inghitim.
Apropo cum ramene cu directiva fci ca cei din conducere nu au voie sa comercializeze produse columbofile sau invers nu stiu exact.
Se cam face de rusine cu aceste mici ciupeli si incearca sa profite de pe orice.
Mai bine s-ar ocupa de columbofilie si nu de gainarii
O zi buna

 

#8 Paul Codrin says:

March 26, 2012 at 10:47 pm

josnic!

 

#9 Daniel says:

March 26, 2012 at 11:13 pm

Ma asteptam.Se adevereste ce am spus:cel mai JOSNIC om din columbofilia româna.Cony sa știi si nu uita ca,cu un asemenea”om”nu o sa faci nimic.Tiam spus de la începutul proiectului ca e bolnav”omu”.E JOSNIC.Dar sa nu uitam ca toți oamenii puternici când au ajuns in vârf sau prăbușit.Eu cred ca este un DUMNEZEU care vede.Asteptati si o sa vedeți finalul ca nu e departe.

 

#10 idol says:

March 26, 2012 at 11:21 pm

o jigodie si-un om fara caracteer

 

#11 razvan says:

March 26, 2012 at 11:28 pm

sa iti fie rusine tunducule…acuma ai aratat ce fel de om esti…

 

#12 george says:

March 27, 2012 at 12:51 am

ce vreti frate sa ajuns omul….corneliu cand o sa am site-ul gata poate facem ceva impreuna,lasa-mi un mesaj pe mail daca interesat de o mica colaborare :)

 

#13 Zeno says:

March 27, 2012 at 6:49 am

Buna ,
desi sunt convins ca acest comment nu va aparea ( ca atitea altele … mai ales ca Corneliu are inca drepturi admin), vad ca fiecare îsi perite sa comenteze asupra unei persoane pe care sunt sigur ca nici nu o cunosc ( au intilnit-o cel mult pe net ).
Topicul lasa un iz de ” mai lipseste ceva “. Nu-i asa Corneliu ?? Oare este totul asa sau avem doar o fateta a lucrurilor – cea care îti convine tie. Mai reflecta putin …

 

#14 lucian says:

March 27, 2012 at 7:20 am

uite asa face cu toti columbofilii domnul asta. e o rusine pentru columbofilia romana.om fara scrupule,calca pe cadavre pentru bani,in timp toata lumea o sa se convinga

 

#15 Raikard says:

March 27, 2012 at 7:48 am

O mare jigodie de om acest tunduc.

 

#16 Vlasin Samuel says:

March 27, 2012 at 8:47 am

Are dreptate Zeno.”CINE SE ASEAMANA SE ADUNA”(Tunduc-Corneliu).Imi pare rau pentru pierderea ta de bani dar stii cum se zice?Dumnezeu nu bate cu bota..Cat despre gestul lui Tunduc e practic”un furt” a proprietatii daca este adevarat..S-au e doar politica din partea amandurora.
In orice caz oricum ar fii e o mare prostie sa mai iti scrii si problemele pe net.plus ca ceea ce s-a intamplat nu e frumos.

 

#17 florin guver says:

March 27, 2012 at 8:55 am

un mancator de rahat mai pe scurt

 

#18 Gino says:

March 27, 2012 at 8:58 am

Corneliu, sincer sa fiu nu ma asteptam la acest deznodamand, mai ales ca pagina avea un viitor. Colaborarea cu Marius Tunduc, influenta acestuia in lumea columbofila erau aspectele care faceau diferenta. Si licitatiile erau o sursa de castig ce dadeau impulsul financiar necesar in dezvoltarea ei la un nivel inalt.
Totusi, cum a crescut pagina aceasta? Pe munca, banii si priceperea ta, dar si pe banii nostri. Spun asta pentru ca s-a bucurat de publicitate pe platformele fcpr.ro si programul national de clasamente, care sunt sustinute pe banii cotizantilor si pe informatiile exclusive, care in mod normal ar fi trebuit sa apara pe fcpr.ro. Cotizanti care trebuiau sa primeasca si un numar de reviste in acest rastimp, dar care au primit publicitate contra-cost si legitimatii, carnete de evidenta competitionala in aceleasi conditii. Normal ar fi fost ca din banii pe revistele in alb sa primim macar un catalog national, insa asta ar fi insemnat ca un domn din Buc. sa iasa din afaceri si sa moara o vaca vrednica… de muls. Tot normal era ca si legitimatiile si carnetele de evidenta sa fie suportate din cotizatia anuala, insa iarasi o alta tragedie bovina s-ar fi inregistrat.
in speranta ca nu te-au suparat aceste consideratii, nadajduiesc ca priceperea de care ai dat dovada in dezvoltarea acestei pagini nu se va irosi si va continua intr-un alt proiect.
Succes!

Cu respect dle Gino, nu se poate spune că ”această pagină” a crescut pe banii cotizanților. E foarte adevărat că site-ul a beneficiat de publicitate gratuită pe platforma fcpr.ro și asta doar datorită implicării dlui. Tunduc.
Totu
și, am oferit gratuit aici atâtea materiale informative câte nu s-ar fi putut prezenta în multe, multe, numere de revistă. Oare cât contează acest fapt?
La fel, e foarte adevărat că dl. Tunduc a sponsorizat aproape toate deplasările mele pentru realizarea acestor interviuri. Dar timpul meu, munca
și abilitățile mele în conceperea acestor materiale au fost absolut gratuite. Renunțând puțin la modestie, cred că, prin materialele informative prezentate aici (multe de o calitate foarte bună!), foarte mulți columbofili din România au avut numai de beneficiat.
Cu stimă,
Corneliu

 

#19 Fam.Lucaci says:

March 27, 2012 at 9:22 am

Domnilor, personal ii cunosc pe amandoi, si pot spune ca am avut divergente cu amandoi, dar am trecut peste ele si acum sunt intr-o relatie amiabila cu amandoi, fiecare are lagunele lui. Dar inainte de a trage o concluzie ar fi bine sa auziti AMBELE VARIANTE, eu personal le stiu pe amandoua, si stiu ca era vorba despre o intelegere intre cei doi, si Cornel nu a reusit sa termine ceea ce avea de facut pana luni seara, si deaceea Tunduc a anulat tot. Domnii mei inainte de a ataca, si a va da cu parerea incercati sa auziti ambele variante, vorba d-lui Zeno “mai lipseste ceva” iar cat despre anonimi care ataca fara a avea puterea de caracter dea-si da numele real, nu merita sa le citim com. sunt niste nulitati si asa vor ramane. Eu sper ca cei 2 sa se impace si sa continue proectul, si lucrurile frumoase pe care leau inceput. Sunt 2 oameni inteligenti, ambitiosi care pot face lucruri frumoase impreuna cum de altfel neau demonstrat, ganditiva si impacativa.


Ionu
ț, îți mulțumesc pentru aprecieri. În comunicatul lui Marius prin care anunța ”cedarea” domeniului către mine, nu a pomenit de banii pe care i-am plătit și nici nu a prezentat vreo altă clauză.
Și-a dat public cuvântul că a ieșit, iar a doua zi l-a încălcat. Iar eu am hotărât că nu voi mai lucra nimic pentru el, acum sau vreodată.
Alte explica
ții le sunt prezentate tuturor într-un nou topic, publicat acum 2 minute.
Corneliu

 

 

 

 

De azi, Columbofil.net are un singur proprietar

 

Fiind cu ceva timp in urma cofondatorul proiectului Columbofil.net, am decis dupa o perioada retragerea din acest proiect din motive personale. Am ramas totusi proprietarul domeniul www.columbofil.net.

Incepand cu data de 25 martie, am cedat si domeniul dlui. Vesa Corneliu, astfel ca eu personal nu mai am nici un fel de implicare in site-ul columbofil.net.
Voi continua proiectele incepute la nivel de FCPR si in viitorul apropiat sper sa pot demara impreuna cu nume mari din columbofila romana un amplu proiect de promovare a columbofililor romani in Asia.

Doresc asadar noului proprietar mult succes!!!


Marius Tunduc

 

 

Adaugat pe 24 Mar 2012 de admin |

25 pareri la articolul “De azi, Columbofil.net are un singur proprietar”

 

#1 admin says:

March 25, 2012 at 1:21 am

Marius, mă bucur că mi-ai vândut domeniul și că ești mulțumit de afacerea pe care am făcut-o ieri. Site-ul Columbofil.net nu ar fi apărut fără tine și, cel puțin vizavi de acest fapt, ai un merit important!

Știu că și la nivel de F.C.P.R. ai proiecte de mare anvergură și mai știu că vei beneficia de susținere și fonduri suficiente pentru ca să le poți pune în practică! De asemenea, cred și îți doresc ca proiectul de vânzarea a porumbeilor românești în Asia să devină foarte profitabil pentru tine!

Cât despre succesul site-ului Columbofil.net, cred că acesta constă în principal în faptul că vizitatorilor le place din ce în ce mai mult ce se întâmplă aici, iar cea mai mare realizare a fost, fără doar și poate, efortul comun – Columbofil.net & campioni ai României & dl. Creț Traian & dl. Kelemen Csaba & alții – pentru ajutorarea lui Vlașin Gavrilă. La fel să mai tot fie!

Sunt sigur că platfoma/comunitatea Columbofil.net va continua să progreseze și de acum încolo, după retragerea totală a dlui. Tunduc!

Corneliu

 

#2 Dragos says:

March 25, 2012 at 8:47 am

E un lucru bun.

 

#3 Stefan Ioan says:

March 25, 2012 at 1:36 pm

inseamna ca nu va mai fi site de propaganda?

 

#4 flor!n says:

March 25, 2012 at 4:23 pm

multa bafta Corneliu dar si D-lui Tunduc in FCPR … D-le Tunduc , ne puteti da cateva titluri de proiecte ce urmeaza sa le aplicati in FCPR in viitor ?!

 

#5 Marius Tunduc says:

March 25, 2012 at 5:05 pm

DL Florin, cred ca in primul rand trebuie sa intarim siguranta concursurilor si respectul columbofililor. Mai apoi cred ca trebuie continuat trendul inceput la Craiova cu Expozitii de mare clasa.
In paralel trebuie sa ne consolidam pozitia in Estul Europei pentru ca suntem forat Nr 1 si trebuie sa profitam de acest aspect.
In acelasi timp am inceput demersurile pentru a intra pe piata asiatica cu porumbei de valoare din Romania.
Promovarea concursului de Berlin la un nivel la care nu a fost facut niciodata in Romania.
Sunt doar cateva din proiectele in care sunt angrenat cu tot staff-ul FCPR pt ca sa fiti sigur ca singur nu pot face nimic.

 

#6 Olar Constantin says:

March 25, 2012 at 5:54 pm

Sa nu avem la Berlin o filmare similara cu cea din 2011.

 

#7 Marius Tunduc says:

March 25, 2012 at 7:13 pm

Mergeti sa filmati dl Olar? Ca am cerut oferte pentru asta si am primit doar una pana acum?

 

#8 flor!n says:

March 25, 2012 at 7:29 pm

foarte bine D-l Tunduc mult succes … inca o intrebare : am observat ca pe planurile de zbor ale unor asociatii scrie “HARCOV Concurs National ” !!! din cate stiu eu doar Berlin e national !!! sau anul acesta vor fi amandoua ?!

 

#9 doru says:

March 25, 2012 at 9:02 pm

cred ca e corect sa fie si harcov national sa-si arate valoarea “nestematele vestului”

 

#10 gusa says:

March 25, 2012 at 9:07 pm

rezultatele la clasa sport de la mult trambitata balcaniada nu au mai aparut. si organizator a fost fcpr.

FCPR Dolj - sesizarea unor nereguli financiare foarte grave !Licitatie de porumbei pe site-ul http://www.sibillelofts.be/Adevarul DUREROS din spatele site-ului www.porumbel.net - Costea Alexe - dec. 2009Licitatie de porumbei a domnului Alexandre Margris - Franta, pe site-ul familiei Sibille - BelgiaCerturi si scandaluri grave pe site-ul www.columbofil.net!


Comentarii

postat la 14:06, Marti, 27.03.2012 de popa ion

Daca binevoieste Corneliu sa ne povesteasca despre licitatiile trucate de la inceputul anului,da totul pe fara tunduc a manevrat

postat la 14:42, Marti, 27.03.2012 de enache ion

felicitarii corneliule ca ai avut curaju sa vorbesti despre toate relele pe care le face tunduc . sa sti ca mai devrmee sau mai tirziu ma asteptam sa nu mai rezisti pentru ca stiu ca e un om foarte dificil ca sa nu spun alfel

postat la 14:45, Marti, 27.03.2012 de Croitoru

dcaa administrtoru de la columbofil sa apucat sa vorbeasca iseamna ca e groasa rau de tot cu tunduc - apropo mai mariuse pe ce fraer din conducere la fcpr ai gasit tu sa iti dea 1 miliard si 400 milioane ca sa publici o revista on-line???? daca imi dai jumate din bani si fac si eu 20 de numere pe an ! mari golani sinteti ...,

postat la 14:47, Marti, 27.03.2012 de Adrian toma

ba tunducule pai tu pa omu care iti muncea pa brinci si iti tinea saitu ai gasit sa il tragi in piept ma ????bine iai facut cornele ca ai p lecat -dacu inainte macar sti ca muncesti pentru tine , nu ca o sluga pina acu- si aia forte prost platita

postat la 14:49, Marti, 27.03.2012 de spiridon

fratilor mai va aduceti aminte si de Costea Alexe din Olt care si el a plecat cu scandal din ograda lu tunduc in urma nu cu multa vreme ??din cite imi aduc aminte costea a plecat atunci ca descoperise tot felulu de nebunii si nenorociri p e care le facea tunduc pe saitu lui;omu n- a mai rezistat si a plecat da a si dezvaluit toate hotiile

postat la 14:52, Marti, 27.03.2012 de Mugurel -Pana

cornele eu te sfatuesc ca pe un frate dea-l meu sa te feresti de acu inainte de gorila asta ca e in stare sati faca mult rau ;stiu asta de la o ruda dea lui ca e foarte violent mai ales cand bea ceva

postat la 15:33, Marti, 27.03.2012 de membru UCPR-gj

bai CORNELIU...U AI DREPTATE ,dar nu cred ca e frumos sa faceti atat scandal pt nimic...ce faceti voi snt tiganisme/usa cortului

postat la 15:36, Marti, 27.03.2012 de membru UCPR-gj

ca TUNDUCEL ASTA SNT MULTI,PREA MULTI/niste analfabeti alesi de noi marea cireada de prosti.nu o sa schimbe nimeni nimic/

postat la 15:38, Marti, 27.03.2012 de membru UCPR-gj

daca nu se opresc nenorocitii astia din furat si nu va fi armonie in uniunile noastre o sa fie omaorati cu pietre:)) pe la expo

postat la 16:41, Marti, 27.03.2012 de Alin

FELICITARI CORNELIU PENTRU CURAJUL DE CARE DAI DOVADA IN ACESTE MOMENTE !

postat la 16:52, Marti, 27.03.2012 de CODRIN

Corneliu, daca o luam putin pe gluma, tu care dintre cei doi boxeri esti??? Cel blond care incaseaza pumni in fata ??? Nu ii este rusine lui Tunduc dupa cit de mult te-a folosit ???? Asta n-are mama, n-are tata !!

postat la 16:54, Marti, 27.03.2012 de mihnea

domnule VESA , daca Tunduc o sa va blocheze accesul pe sait incercati sa scrieti si sa ne tineti la curent de pe alt sait , dar sa ne anuntati si pe noi despre acest lucru

postat la 16:56, Marti, 27.03.2012 de Dorel

Ati vazut fratilor cum se comporta miselul ????? in fata ii punea porumbeii la vanzare la dalde HABACI, LUCACI etc. etc, prieteni de-ai lui si in spate scria comentarii nasoale impotriva lor !!!!!1 Oare omu asta o fi avand ceva sfint in el ???? Corneliule chiar ca ai avut dreptate cind ai zis ca te-ai loat la trinta cu DRACU !!!! Da asta cred ca e DRACU SEF !

postat la 16:59, Marti, 27.03.2012 de ION

IMPIELITATULE , dupa cate s-au scris despre tine astazi si in ultimii 2-3 ani cum mai scoti tu ochii in lume???? Ti-ai batut joc la modul cel mai josnic de acest baiat sincer si curat pentru un pumn de maruntis ....Dumnezeu e sus si poate te vede si ti-o da pe masura , ca nu te mai saturi !

postat la 17:44, Marti, 27.03.2012 de german.fancier

Cornele, Cornele ... e o vorba : cine sta in sera nu arunca cu pietre !!\r\nce tantos erai mai citeva zile - nimeni ca tine ... acum inveti ca cine se arunca in tarite îl maninca porcii. Ti-a luat tunduc \" jucaria\" si ai ramas ce ai fost si esti .. un nimic, lasa-ne cu cine modera si macar acum nu-i baga pe altii ( ca Dani ) in oala.\r\nCrede-ma ca ei nu merita , poate ne spui si cine a facut din columbofil.net un altar al unor analfabeti ... cica \" campioni \" care in afara de sa se bata cu pumnul in piept si sa denigreze altceva nu stiu sa faca. Noroc cu surioara ca mai corecta putin ortografia ^^ unora. Rufele murdare nu se spala insa pe ulita - mult noroc pe drumul tau , poate acum ai mai invatat cite ceva

postat la 18:37, Marti, 27.03.2012 de paloma-as

un ordinar Tunduc mananca la acelasi troc cu Nela si Parvulescu oare cand se v-or satura ? nu am nimic cu Fcpr-ul dar pe conducatorii sai i-asi pune pietroi pe varza ca nu sunt buni de nimic nu vad decat bani in fata ochilor ganditi-va cine ne conduce fac doar afaceri cat despre columbofilie zero ce rezultate au conducatorii nostri la concursuri zero le sta capul numai la bani nu la columbofilie un bun conducator trebuie sa fie si un bun columbofil ex Bebe Chicheanu multumesc

postat la 19:35, Marti, 27.03.2012 de viorel nitoiu

Fara a cayta galceava va intreb pe toti cei care intrati pe rrp ,cum stau lucrurile in realitate ? aveau dreptate cei care administreaza acest site sau cei care il demasca pe domnul Tunduc de vreo 3-4 ani incoace ? Trezitiva acest om este cel care va distruge FCPR . Pentru pejudiciul de imagine adus federatiei noastre ar trebui demis imediat de catre CD.

postat la 19:42, Marti, 27.03.2012 de CALIN

Si cand spuneam noi aici pe forum ca scrie si denigreaza el si prietenii lui RETARDATI care ascunsi in spatele unui monitor jigneau oamenii care nu ii impartaseau ideile , credeati ca avem ceva personal cu el . Uite ca DUMNEZEU pe care il invoca atata nu doarme si azi cu voia LUI si curajul lui Corneliu oamenii au inceput sa afle cine este acest om si cine conduce caracatita in federatia noastra . BRAVO CORNELIU !

postat la 20:21, Marti, 27.03.2012 de sergiu

Nu prea poti critica un om,daca nu-l cunosti,dar,dl Marius nu prea mai era pe \"bune\" cu porumbel.net,ca mai demult,

postat la 21:42, Marti, 27.03.2012 de PASCU

Nu o sa mai intru niciodata pe site-ul ala atata timp cat acest om a fost inlaturat . Daca intrati acum o sa vedeti ca Tunduc a reusit deja sa faca curatenie . Un impostor in sfarsit demascat.

postat la 21:46, Marti, 27.03.2012 de Asociatia AS

Toate asociatiile judetene sa se dezica la prima sedinta de comitet director de acest om si sa il demita imediat . Asa cum spunea alt coleg mai sus a adus grav prjudiciu de imagine federatiei . Un comportament golanesc tipic unui padurar fara carte.

postat la 22:20, Marti, 27.03.2012 de Unchiul Been

Ii cunosc deopotriva pe amandoi . Daca ceea ce a relatat Corneliu este adevarat , si eu cred ca este , atunci Marius ar trebui sa paraseasca acest sport pe usa din dos . Adica singura usa care i se va mai deschide . Dar cel mai rusinos, scandalos este faptul ca putea sa isi barfeasca proprii prieteni ascuns in spatele monitorului ca un las . Oare cum ii putea privi in ochi atunci cand se intalnea cu ei ? Mariuse , Mariuse uite viata asta ce face din om , cum il impinge pacatul la asemenea fapte . Ma intreb ce vor zice confratii tai de la biserica cand vor afla cu ce te ocupi si cum te comporti cu prietenii ? Stii mai draga Marius ce m-a intristat cel mai mult ? faptul ca ai incercat sa stergi imediat tot ceea ce Corneliu spunea sus si raspicat ! Asta te incrimineaza foarte , foarte mult . Ai procedat ca un criminal care in nebunia lui incearca sa isi stearga urmele . Este in zadar insa , si cei care inca se mai indoiau de unele mizerii in ceea ce te priveste au putut afla astazi CINE ESTI CU ADEVARAT ! Tie Corneliu iti doresc sa ai puterea sa treci peste asta si sper ca ai invatat ceva de la viata . Nu abandona sub nici o forma acest minunat sport . Si cel mai important lucru este sa continui sa faci in alta parte munca de succes pe care ai facut-o pana la un moment dat pe columbofil. net . Nu vei duce lipsa de oferte , iti garantez asta . Astazi prin ce ai facut ai obtinut un capital de imagine si o notorietate pe care Marius nu le-a avut niciodata si nici nu le va avea . Succes si capul sus !

postat la 23:26, Marti, 27.03.2012 de sergiu

apoi...aici tot a fost criticat...acum pe columbofil.net...

postat la 23:28, Marti, 27.03.2012 de SORINEL

Ba STRUTULE obez sti ce este demnitatea ,lasane urgent cu prostiile tale si fate nevazut ca va fi mai bine.MANCA-L-AR datoriile.

postat la 01:12, Miercuri, 28.03.2012 de Un om trist

bai neghiobule , am inteles ca scriai comentarii jignitoare si impotriva domnului doctor Bilius ???? sa intelegem ca sub unele nume scriai murdar si sub numele tau adevarat il periai si ii luai partea ???? cata marsavie poate sa fie in trupul si in capul tau, Doamne !!!! domnujle Bilius vedeti cine conduce astazi destinele columbofiliei romanesti , vedeti pe ce maini mizerabile a ajuns ???? cum e posibil asa ceva ?? eu am doar 20 de ani si nu stiu ce sa inteleg de la viata cind vad atata dezastru moral in inima unor oameni , doar pentru un pumni de bani ...RUSINE DOMNULE TUNDUC !!! Cum iti mai vine sa ridici ochii in fata familiei , a colegilor de club , al tuturor columbofililor care te cunosc ??? in locul tau mi -as lua singur zilele ca sa scap de oprobiul public ....daca ai fi acum in fata mea si colegilor mei de club am arunca cu pietre in tine pina ai disparea inclusiv din memoria noastra ....Nu mai am cuvinte .......

postat la 01:48, Miercuri, 28.03.2012 de I Walk Alone

se pare ca inca d-l Tunduc mai are lingai...si nu putini...german fancier,zeno steinbinder sau cum l-o fi chemand...mai era unu

postat la 01:50, Miercuri, 28.03.2012 de I Walk Alone

mai era unu\' de il ridica in slavi...dar acestor lingai le-a cam apus vremea la fel si taticului lor....fratilor...in locul vost

postat la 01:51, Miercuri, 28.03.2012 de I Walk Alone

fratilor....in locul vostru mai bine as fi tacut in alte topicuri ca se vedea de la o posta ca lingeti si voi curul

postat la 01:53, Miercuri, 28.03.2012 de I Walk Alone

...curul lui Tunduc....Ciolanul e gros fratie....iar unde nu-i ciupeala,nu-i interes!!! Am zis!!!

postat la 01:55, Miercuri, 28.03.2012 de I Walk Alone

iar pt lingaul asta de german.fancier...lasa aberatiile si vino concret cu

postat la 01:58, Miercuri, 28.03.2012 de I Walk Alone

...vino concret cu adevaruri..si mai zi-ne de ce a sters Tunduc topicurile respective???Subalaule!!

postat la 15:40, Miercuri, 28.03.2012 de andrei MUTU

tunducule trebuie sa recunosc ca in foarte scurt timp ai ajuns la o asa de mare experienta NEGATIVA columbofila incat in prezent alde Nela si Pirvulescu au ajuns mici copii pe langa tine - de unde ai invatat toate aceste matrapazlicuri ????ai fost un copil oropsit in copilarie de acum ai aceste apucaturi de preamarire si furtisaguri ??

postat la 15:57, Miercuri, 28.03.2012 de jenel

Auzi i-si dorea sa ajunga presedinte FCPR si boss la FCI . Dar domnul Bilan ce are domnu Tunduc nu mai sunteti prieteni ? sau tot asa ............pe la spate ............aha, am inteles ! Un brinci cind trebuie si gata , ne suim noi in caruta . Bravo domnu Tunduc , frumoasa regie .

postat la 16:10, Miercuri, 28.03.2012 de Avram Daniel

Ma adresez acum si aici pentru ca pe nici un alt site nu mi-au fost postate afirmatiile. Nu peste mult timp vor mai veni catre site-ul dv. alte marturii ale celor care au fost administratori la inceput pe porumbel.net si columbofil.net . Osa ramaneti surprinsi cand ve-ti vedea ca in afara domnului Tunduc Marius au mai fost si alte persoane din conducerea FCPR care dadeau indicatii moderatorilor ce comentarii sa cenzureze si care erau persoanele care trebuiau atacate sistematyc la comanda . Probabil ca la fel precum Corneliu , administratorul siteu-lui porumbel net ne va destainui multe din mizeriile comandate de alesii nostrii , culmea de multe ori chiar impotriva colegilor lor de CD . Voi reveni

postat la 16:19, Miercuri, 28.03.2012 de IESEANU DANIEL

ATITUDINE DE DER-BE-DEU .

postat la 19:02, Miercuri, 28.03.2012 de Laurentiu

Era de asteptat ca la un moment dat totul o sa sara in aer..se punea problema cand...Observ ca timpul a venit, ACUM.\r\n

postat la 11:53, Joi, 29.03.2012 de german.fancier

desi tema topicului era alta , si nu vroiam sa ma cert cu nimeni totusi \"cerebralului\" I Walk Alone simt nevoia sa-i raspund. De ce trebuie sa ne dovedesti inteligenta deosebita ?? daca tot crezi ca am ceva cu tunduc , crezi ca ma luam de Corneliu - care mia cenzurat / sters comentariile ?? sau crezi ca Tunduc mi le-ar fi sters ??\r\nSi te asigur ca nu erau cele mai prietenoase ... \r\nDe ce a sters Tunduc topicurile poti sa-l intrebi direct daca iti da mina , atunci cind nu este ocupata.\r\nSi daca vad ca tot te ocupi si de dl. Zeno poate ne povestesti ce are el cu Tunduc ? ca eu vad ca a cerut doar informatii suplimentare de la Corneliu.\r\nSi ca info , dupa cite stiu eu a facut cadou peste 100 de porumbei crescatorilor din Romania in ultimii 2 ani , tu poti spune asta despre tine ?????

postat la 22:47, Vineri, 30.03.2012 de I Walk Alone

@german fancier!eu pot spune ca tie tare-ti mai place sa mananci rahat!!!atat mai vreau sa adaug!!!am zis!!ca pe Tunduc il stie

postat la 22:48, Vineri, 30.03.2012 de I Walk Alone

deja lumea de ce este in stare!!punct!

postat la 23:46, Luni, 09.04.2012 de Zorro

In data de 28 februare 2012 aparea un scurt articol cu titlul SECRETUL UNUI ANUNT pe columbofil.net (care de altfel s-a si dovedit ulterior a fi un secret al unui anunt), articolul il gasiti la adresa http://www.columbofil.net/stiri/?p=6155\r\nIn data de 13 martie apare acelasi anunt si pe porumbei.ro, articol la adresa http://www.porumbei.ro/inele-de-vanzare-2012-fcpr/\r\nCele 2 anunturi au acelasi numar de telefon la contact si am gasit ca este al lui Filip Vlad MEMBRU SUPLEANT in conducerea FCPR.\r\nIeri Corneliu il acuza pe Tunduc ca prin firma lui vin inelele fcpr si ia el profitul . \r\nIntrebarea mea este : cine este in spatele anunturilor mascate cu vinzarea inelelor fcpr in mod ilegal ??? Ani in urma RNS-ul interzicea comercializarea inelelor in afara de asociatii si federatie!!!\r\n
Nume
Email
Comentariu
Cod securitate
Cod securitate

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2021 RRP. Toate drepturile rezervate.