Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Pigeon International Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct Contact

Newsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Ce pasari preferati sa introduceti la matca?
Fii/fiice din porumbei campioni romani
Tineri concurati pe columbodroame in Romania sau Europa
Fii/Nepoti/Stranepoti ai unor campioni europeni insositi de pedigree pompoase
Campioni din propria crescatorie retrasi la matca
Cadouri de la prieteni
Alti porumbei

Rezultate sondaj

Columbodromul FIVE STARS Dambovita
ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Inscriere columbodroame Europa
Freialdenhofen & Sohne
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodrom DERBY SICILIA - Italia
Columbodromul international BRASOV

Reprezentantii clubului columbofil din Segarcea, afiliat la FCPR Dolj - sesizare nereguli in abuzuri - partea a 2-a


19:49, Joi, 13.04.2017

 Atasat aveti procesul verbal din data de 09-05-2016 la nivel de zona DJ, OT, AG, VL, TR prin care chiar pe prima pagina se stabileste pretul de 14 lei/buc. pentru zborurile de Fond, Mare Fond si Maraton, iar domnii din Comitetul Director ai AC Dolj in data de 18-05-2016 au luat decizia ca din toate aceste judete numai clubul 8 Segarcea sa plateasca suma de 18 lei/buc. (decizie care e azi pe site-ul AC DOLJ si pe care am atasat-o), datorita faptului ca nu am participat cu ei la concursurile de viteza si demifond, lucru care nu contravine cu nimic RNS-ului, altfel eram demult in comisiile de disciplina si suspendati.

Pe langa aceste aspecte mentionam ca noi, crescatorii din Segarcea, facem eforturi financiare suplimentare, in sensul ca la 4-5 etape de Mare Fond si Maraton trebuie sa ajungem la Craiova iar deplasarea unui numar de 700-800 porumbei costa pentru ca sunt 80 km dus-intors, precum si deplasarea pentru desigilare, iar ei vin cu sume suplimentare si la plata porumbeilor. Interesele au facut ca sa fie centru la Amarasti, pentru ca acolo este d-nul Cioaca care are o relatie de subordonare fata de d-nul Gatejescu foarte buna.

 

 

 

 

 COMUNICAT AC DOLJ - „IGG”

18/05/2016 acdolj

 

CONSILIUL DIRECTOR AL ASOCIATIEI COLUMBOFILE A JUDETULUI DOLJ ” IOAN GELU GATEJESCU” A STABILIT CA MEMBRI ASOCIATIEI CARE NU AU PARTICIPAT IN CAMPIONATUL JUDETEAN 2016 LA CONCURSURILE DE VITEZA SI DEMIFOND SA ACHITE UN TARIF DE 18 LEI/PORUMBEL PENTRU PARTICIPAREA LA CELE NOUA CONCURSURI DE FOND, MARE FOND SI MARATON.

ACEASTA DECIZIE ESTE INTEMEIATA PE FAPTUL CA MAJORITATEA MEMBRILOR CLUBURILOR 8 SI 13 SEGARCEA NU AU RESPECTAT HOTARARILE ADUNARII GENERALE A ACESTEIA (FEBRUARIE 2016), CONFORM CAREIA TOTI CRESCATORII ASOCIATIEI VOR PARTICIPA IN CAMPIONATUL JUDETEAN LA TOATE CATEGORIILE DE CONCURS, HOTARARE REITERATA LA ULTIMA SEDINTA DE CONSILIU DIRECTOR UNDE AU PARTICIPAT TOTI REPREZENTANTII ACESTOR CLUBURI SI AU FOST DE ACORD CU PARTICIPAREA COMUNA IN CAMPIONATUL JUDETEAN.

DE ASEMENEA, COMUNICAM MEMBRILOR ASOCIATIEI CA LA NIVELUL ZONEI DE FOND S-A LUAT DECIZIA VERIFICARII SERIILOR PORUMBEILOR ANGAJATI LA CONCURS, IN VEDEREA PLATII TUTUROR PENTRU CONCURSURILE DE FOND, MARE FOND SI MARATON.(NU SE VA PERMITE ROTIREA PORUMBEILOR, FIIND NECESARA ACHITAREA INTEGRALA A TUTUROR PORUMBEILOR ANGAJATI LA ACESTE CONCURSURI).

VA SOLICITAM CA LA ACEST CONCURS MEMBRI ASOCIATIEI CU RESTANTE FINANCIARE FATA DE ACEASTA SA LE ACHITE INTEGRAL  LA RESPONSABILUL FINANCIAR AL ASOCIATIEI.

MASINA IN CARE SE VOR IMBARCA PORUMBEII VA FI PREZENTA LA CENTRUL SEGARCEA IN DATA DE 19-05-2016 - ORELE 10.00.

 

CONSILIUL DIRECTOR AL AC DOLJ”IGG”

 

 

 

 

Intalnire columbofila de succes intre conducerile FRSC si UCPR, Bucuresti, 12 martie 2011Festivitate de premiere clubul columbofil `Jiul` Rovinari - 2009“Formula succesului în sportul columbofilDomnul MIHAIL COSOSCHI, FCPR Bucuresti, vinde 3 masculi de valoare !FCPR Constanta - organizare masa la finalul de sezon competitional 2010 - partea a 2-a


Comentarii

postat la 23:38, Joi, 13.04.2017 de florica

are dreptate cine a scris aicea da` io nu mi dau numele exact ca sare gatejescu pe noi si ne suspenda
Nume
Email
Comentariu

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2022 RRP. Toate drepturile rezervate.