Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Pigeon International Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct Contact

Newsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Ce pasari preferati sa introduceti la matca?
Fii/fiice din porumbei campioni romani
Tineri concurati pe columbodroame in Romania sau Europa
Fii/Nepoti/Stranepoti ai unor campioni europeni insositi de pedigree pompoase
Campioni din propria crescatorie retrasi la matca
Cadouri de la prieteni
Alti porumbei

Rezultate sondaj

Columbodromul FIVE STARS Dambovita
ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Inscriere columbodroame Europa
Freialdenhofen & Sohne
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodrom DERBY SICILIA - Italia
Columbodromul international BRASOV

Intrebarile domnului MIHAI NICULESCU, FCPR Bucuresti, adresate domnului MARIUS TUNDUC


13:50, Luni, 13.02.2012 

 

Stimate domnule administrator al RRP.RO,

 

Deoarece domnul Marius Tunduc refuza sa raspunda la intrebarile de mai jos, va rog respectuos sa le publicati pe site-ul dvs, poate o sa se gaseasca cineva care sa raspunda la problemele semnalate pe  site-ul columbofil.net si nu numai. Cred ca problemele semnalate trebuie sa fie cunoscute de toti columbofilii din tara, iar corectarea RNS-ului este o treaba simpla care poate fi facuta de orice om cu minime cunostinte juridice, fara a modifica continutul RNS ci numai de a fi aranjat asa cum este normal si legal pe capitole: „Imbarcare”, „Lansare”, „Expozitii” etc. si nu cum este acum un amestec cu de toate ! Nerespectarea normelor FCI face ca noi sa nu participam la manifestarile internationale cu sanse egale.

Va multumesc anticipat pentru ajutor.

 

Mihai Niculescu

Bucuresti

 

 

 

Domnule Tunduc,

Dupa studierea RNS al FCPR am constatat ca acesta incalca reglementarile FCI si ingradeste participarea cu sanse egale la competitiile internationale, cu toate ca pe site-ul FCPR este trecut FCI !!!!!!!

Astfel, la categoria C, peste 500 km (Fond) norma este de 150 porumbei, 20 columbofili si 3300 km in 6 etape.

La categoria E, peste 700 km (Maraton), norma este de 250 de porumbei, 50 de columbofili, 4 clasari in 2 ani.

 

1. Nu inteleg de ce nu este mentionat nimic in RNS despre aceste norme si mai ales de ce nu este permis sa se faca clasamente cu aceste norme, iar rezultatele sa fie luate pentru participarile interne sau externe separat?

2. De ce nu este trecut nimic in RNS referitor la contestarea deciziilor omologatorilor ? Daca acestia gresesc intentionat sau nu ?

3. Orice regulament are capitole separate, reguli generale, sanctiuni etc. iar in RNS este un amestec la fiecare capitol cu de toate.

 

 

Domnule Tunduc,

Deoarece refuzati sa raspundeti la intrebarile mele le mai pun inca o data:


1. De ce in RNS nu sint respectate capitolele: „Imbarcare”, „Transport”, „Desigilare” etc si toate sunt amestecate si este pentru prima data cind citesc intr-un regulament ca pe linga sanctiunile de la fiecare capitol mai sint si cele de la capitolul „Sanctiuni”?
2. De ce nu spuneti tuturor celor care zboara maraton ca zboara degeaba, pentru ca la Dortmund a plecat un porumbel care nu a participat la aceasta categorie in tara, conform RNS ci numai la fond ?

3. De ce nu sunt respectate normele FCI pentru toate categoriile, deoarece acestea sint mai mici decit cele din RNS?

4. De ce nu sunt facute clasamente conform normelor FCI (Fond 150 de crescatori si 20 de columbofili de la 500 km, maraton 250 porumbei si 50 de columbofili de la 700 km etc.) si sa fie luate in considerare rezultatele conform RNS pentru campionatul intern si conform normelor FCI pentru manifestari internationale?

5. De ce nu a fost respectat RNS si la manifestarile organizate de catre FCI au plecat porumbei care nu au fost in lotul olimpic de la Craiova ?

 

 

In speranta ca de data aceasta veti binevoi sa imi oferiti mie si tuturor columbofililor membri FCPR raspunsuri clare si serioase la intrebarile de mai sus, va multumesc pentru atentie.

 

Mihai Niculescu

Bucuresti

13 februarie 2012

 

 

 

 

 

 

Raspunsul domnului Marius Tunduc trimis astazi, pe mail, la ora 13.31 p.m., domnului Niculescu Mihai:

 

 

Domnule Niculescu, credeti ca daca trimiteti la toate site-urile mini-articole  veti gasi raspuns mai repede la framantarile dvs.? Nu stiu daca ati observat ca v-am raspuns totusi pe columbofil.net.

RNS al FCPR este facut de majoritatea asociatiilor din Romania, afiliate. Si ca atare va fi respectat de toate ca decizie a majoritatii. Celor carora nu le place Regulamentul, au si alte optiuni.

El respecta inclusiv normele FCI care vorbesc dupa cum bine vedeti de minime nu de maxime.

Nu mergem la minim pentru ca am depasit stadiul de bananieri, regulile FCI fiind facute mai mici tocmai pentru ca si tarile incepatoare: Maroc, Bulgaria sau Mozambic sa le poata face mai usor.

Nu cred ca pe site-uri si prin atacuri putem avea un dialog constructiv.

Daca alegeti calea asta e optiunea dvs insa nu asteptati ... raspunsuri.

 

 

Marius Tunduc

 

Conducere noua la Asociatia Columbofila PORUMBELUL CALATOR - FCPR Giurgiu - 12 ianuarie 2014Conducerea FCPR organizare simulacru sedinte AGA - octombrie 2018Multiplul campion national, dl. TARDEA MIHAI, FCPR Botosani, vinde prima serie de pui din 2014 !Domnul MIHAIL COSOSCHI, FCPR Bucuresti, vinde 3 masculi de valoare !Observatii pe tema raporturilor actuale dintre FRSC si FCPR


Comentarii

postat la 16:08, Luni, 13.02.2012 de moteanu

domnule Niculescu eu nu stiu de ce te-ai mai obosit sa ii trimiti aceste intrebari lui Tunduc ???/chiar ai crezut ca iti va da vreodata un raspuns serios la toate golaniile pe care le face ???????// ce crezi ca ar putea sa raspunda la magariile pe care le intreprinde zi de zi el impreuna cu gasca din fruntea FCPR ????nu v-ati convins de aceste gunoaie ??

postat la 16:15, Luni, 13.02.2012 de panaite ioan

LaFCPR,rns este respectat doar de persoanele ce nu au influenta.Aici,persoanele diriguitoare si numai ele au dreptul de a se abate de la rns.Va intreb d-le Tunduc,ce regulament a-ti respectat,atunci cand ialomitenii au luat in anulcompetitional 2011,columbofili de la FRSC Calarasi? Atunci dl.Nela i-a propus marelui enache,sa ia frsc Calarasi fara bani la transport,ca nici el nu le va lua acestora cotizatie la Fcpr.Aceasta se poate verifica.Cum se numeste acest demers d-le Tunduc?Respectarea rns de catre cine?Regulamentul se face in functie de interesele bossu-lui de la Prahova.

postat la 17:05, Luni, 13.02.2012 de daniel

acest tunduc este cea mai marsa javra care a existat in conducerea fcpr,si trebuie eliminat urgent.sa se duca dracului cu tot cu programul de clasamente sa nu mai auzim de el.e un escroc de nu sa mai intalnit,vinde trofee acolitilor sai asta fiind clar conflict de interese,fura banii membrilor cu revista cu inelele ceva de neinchipuit.cica e MARE POCAIT stie cineva de ce cult apartine sa-i sesizam pastorii s-au preotii sa discute cu el sa scoata draculdin el.

postat la 21:49, Luni, 13.02.2012 de Relu

\r\n\r\nCitindu-l pe acest asa zis domn, pe numele sau intreg Marius Tunduc, ma apuca greata. Nu am vazut in viata mea un filfizon mai mare, exceptandu-i pe cei din politica. Ca este un agramat, faultand limba romana ori de cate ori are ocazia, nu mai reprezinta o noutate pentru nimeni ! Dar impresia buna pe care o are fata de sine este mai mult decat ingrijoratoare pentru cei care se lasa condusi de un asemenea element. Ne intreaba de fiecare data atunci cand nu ii convine ceva „Cine suntem, ce rezultate am avut din punct de vedere columbofil”. Uitand sa ne spuna chiar el, nulitatea absoluta in acest sport, cine este si ce rezultate a avut. Un astfel de panglicar a capatat o forta bolnavicioasa intr-o federatie care se vrea exemplu de moralitate prin reprezentantii sai. Un astfel de element cu asemenea comportament ne va reprezenta in negocierile cu celelalte doua federatii, la Bran. Ganditi-va ca in eventualitatea unei intelegeri, acest filfizon va avea, sau va dori sa aiba o functie importanta. Probabil ca impins in fata de interesele unora chiar o va obtine !!! Prin ingamfarea si prostia care-l caracterizeaza ne vorbeste de fiecare data de forta si impunerea MAJORITATII. Uitand sarmanul ca atunci cand VOTAM nu ne adunam sa ne batem, ci sa expunem ideile celor care ne-au delegat sa-i reprezentam ! De ce avem nevoie de o reprezentare raportata la numarul de membrii per judet? Simplu, pentru a avea controlul asupra votului, asa cum simplu puteti constata cand vine vorba de schimbari de regulament. Intrebarea mea este simpla: ce facem cu opiniile sau dorintele celor 30 si ceva de judete care practic n-au nici un cuvant de spus ? Vor face ceea ce doreste MAJORITATEA mincinoasa compusa din membrii a doar cateva judete, ce-i drept cu un numar ceva mai mare de membri. Oare-i drept ? Oare toti columbofilii din tara asta trebuie sa se supuna celor 4-5 judete care au o pondere mai mare de crescatori ? Am crezut ca odata cu schimbarea Statutului si al RNC lucrurile se vor schimba. Aveti sa vedeti in ziua conferintei ce surprize vom avea. Si sigur ele VOR TRECE ca votate, ca doar e majoritate. Asa s-au distrus unele zone care erau foarte bine impartite, prin vot, tot asa impuneti dorintele prietenilor, prin vot uitand ce-i drept sa introduceti in noul statut lucruri cu adevarat importante. Trebuie sa le reamintim, pentru ca din acest nou statut nu ar fi trebuit sa lipseasca anumite lucruri pe care chiar daca memoria va joaca feste o sa vi le amintesc. Impunerea prin sanctionarea cu excludere a persoanelor din conducerea federatiei care fac afaceri cu aceasta. Obligativitatea presedintelui de federatie sau a oricarei alte persoane cu functie in federatie de a detine concomitent functii de conducere la nivel judetean sau de club. Obligativitatea prin statut pentru crearea unei comisii de validare si control a cererilor celor care doresc sa candideze la anumite functii, in conformitate cu indeplinirea fisei postului respectiv. Aveti asa ceva in noul statut domnule creieros ? N-aveti. Stiam. Insa aveti propuneri de schimbare a categoriilor in fiecare an, aveti tupeul de a fi obraznic si impertinent cu toti cei care INDRAZNESC sa va contrazica sau mai nou sa contestati nume de legenda din acest sport cu care ne mandrim. Cam asta sunteti, cam asta va e naravul. In rest sunteti un om simplu, fara coloana vertebrala, fara convingeri si fara idei importante, ajuns nu intamplator intr-o functie importanta. Dar cel mai rau lucru este faptul ca trebuie sa va suportam monologurile lipsite de substanta dar cu priza la prostime. Care prostime mi-as dori sa va strice planurile nevotand in adunarea generala toate aberatiile si idioteniile pe care doriti sa le impuneti PRIN VOTUL CELOR MULTI in Statut si Regulamentul National Columbofil. Apropos, de ce nu se mai numeste sportiv ???????\r\n

postat la 22:26, Luni, 13.02.2012 de Grigorie

Dl Tunduc, daca la un moment dat va exista pe lumea cealalta, asa un \"Cioc, Cioc\" la o usa, nu v-as recomanda sa va duceti.

postat la 22:49, Luni, 13.02.2012 de SORINEL

Iar,iar,iar,STRUTUL obez,MANCA-L-AR datoriile de nesimtit si ipocrit.E bolnav de atata prostie.E irecuperabil acest STRUT obez.

postat la 23:00, Luni, 13.02.2012 de SORINEL

Stimate domnule administrator al RRP.RO comentariul Dl. RELU sa fie propus comentariul zilei,saptamani, sau chiar al anului 2012

postat la 23:33, Luni, 13.02.2012 de Tg. Neamt

Asa abuzuri se fac doar la FCPR. Cititi pe site ul AC Neamt ce ineptie de regulament vor sa impuna .\r\nhttp://www.acneamt.ro/?cat=

postat la 10:53, Marti, 14.02.2012 de gramada Virgil

felicitari RELULE ca le-ai zis cum nu se poate mai bine . cred ca nici mama lui nu ii facea o descriere mai exacta .

postat la 20:27, Marti, 14.02.2012 de seby

DACA INTREBI PE UN BAROSAN FIE DE LA FCPR, UCPR ,FRSC, TOTI SPUNE LA UNISON CA NU TINE LA FUNCTIE SI CA DACA E EL PLEACA IN SECUNDA 2 DAR VAD CA NICI UNU NU ARE DE GAND SA PLECE SAU IMBUIBAT TOTI DE PE URMA NOASTRA CEI MULTI DAR PROSTI ACESTA ESTE ADEVARUL PTR CA FARA NOI SANT ZERO EU ZIC CA DACA SE VREA A SE FACE CEVA HAI SA-I FORTAM SA SE DEA SINGURI AFARA SI SA NU MAI TRAIASCA EI SI FAMILIILE LOR DIN BANII MUNCITI NUMAI NOI STIM CAT EFORT FACEM CAND TREBUIE SA PLATIM ETAPELE SI INELELE SI COTIZATIILE SI SMECHERII ZBOARA PORUMBEII PE BANII NOSTRI CU TEPE LA ,LANSARI MAI APROAPE DE RUTA STABILITA PTR ECONOMIE LA MOTORINA CU LANSARI DE PRIN PECA DIN TARA SI DE FAPT ETAPA ERA UNA DE FOND DIN AFARA TARII CU PORUMBEI MORTI IN MASINI DATORATA AGLOMERARI PORUMBEILOR SI CATE SI MAI CATE SA FACEM O GREVA SA NU MAI ZBURAM NICIUNU SA VEDEM SA ZBOARE EI SI SA FACA CLASAMENTE INTRE EI DACA NOI NU CONTAM SA ZBOARE LIVIU SA ZBOARE TUDOR IALCIN TUNDUC OLTEANU CA TOTI VOR SSI FACA PLANUL DE ZBOR SA FIE BINE PTR EI CA DACA IA BATAIE NU MAI VINDE EI PORUMBEII SANTETI TARI SI AVETI PORUMBEI CUMPARATI CU MII DE EURO ASA CUM VA LAUDATI FACETI UN PLAN PTR TOTI SI TRAGETI PE HARTA IN LINIE DREAPTA NU OCOLITI SA FITI VOI AVANTAJATI DACA AFLATI CA INTR-UN CLUB CU CARE SE DORESTE SA SE FACA UN PROTOCOL SANT PORUMBEI BUNI DATI BIR CU FUGITII SAU NU DORITI SA ZBURATI CU CLUBUL RESPECTIV CEL MAI BINE SA FACETI PROTOCOALE CU CLUBURI MICI CU PORUMBEI MODESTI SA CASTIGATI ETAPELE FARA DREPT DE APEL ,SMECHERILOR SI IMBUIBATILOR FRICOSILOR CURVELOR SANT SIGUR CA VOI BAROSANILOR SI MA REFER LA TOTI SMECHERII TDIN TOATE FEDERATIILE ROMANIEI SANTETI UMFLATI CU POMPA LA REZULTATE SIGUR FOARTE MULTE AU FOST UMFLATE SI STATI LINISTITI CA NU SANTETI ASA DE ZMEI CUM SANTETI DATI-VA DEMISIA TOTI SI HAIDETI SA FACEM O FEDERATIE NU 7 BILANE HAI SA FACEM CEVA BUN IAI PE TOTI SI DUCETIVA LA GARA SI EMIGRATI STIU EU UN LOC CU SOARE IAL SI PE LIVIU SI PE OLTEANU SI PE DUMITRACHE PE TUDOR PE IALCIN DUCETIVA VA RUGAM SI LASATINE SA ZBURAM PORUMBEII SA NU VA MAI UMFLATI VOI BURTILE ALEA MARI .\r\n

postat la 20:29, Joi, 16.02.2012 de ionut

chiar daca stiu din start ca e iniril comentariul meu si nu o sa il i-a nimeni in seama,nu inteleg de ce se mai face atata polemica cand lucrurile ar putea fi mult mai simple:chiar daca acesti domni,escroci,smecheri sau cum vreti sa ii chemati fac parte din conducere,asta nu inseamna ca ei sunt totul,s-ar pute face foarte usor un referendum prin toate cluburile din tara,si asta indiferent de federatie pt ca in toate la situatia e aceeasi,se supune le vot si afara cu aceste caricaturi.dar vina e doar a noastra,a celor multi cum spun ei,parca ne-ar fi frica sa luam in sfarsit o astfel de hotarare si sa punem capat acestei situatii de care personal mi-e si rusine.chiar nu mai sunt in romania persoane capabile sa conduca o federatie,SI DACA A AR FI O FEDERATIE UNICA???

postat la 20:45, Joi, 16.02.2012 de ionut

dupa ce am citit toate comentariile,si nu numai pe acestea,si cu toate ca stiu ca acest comentariu nu o sa fie luat in seama de nimeni pt ca sunt doar vorbe totusi o sa va intreb la ce foloseste atata polemica cand nimeni pare ca nu are curajul sa actioneze,sa faca ceva?indiferent de apartenenta la o oarecare faderatie,pt ca oricum situatia e aceeasi la toate,eu nu cred ca acesti domni,smecheri,filifizoni,escroci sau cum vreti sa-i mai numiti,chiar daca fac patre din conducere ei sunt conducerea.ei fara spijinul si votul celor multi,cum ne cheama chiar ei,nu sunt nimic.se poate face foarte simplu un referendum la toate cluburile din tara,se supune la vot si acesti domni se ragasesc a doua zi fara scaun,dar se pare ca ne e frica sa luam astfel de decizii,ne e frica de schimbare.OARE CHIAR NU MAI EXISTA IN ROMANIA PERSOANE CAPABILE SA CONDUCA O FEDERATIE,SI DACA S-AR PUTEA UNA SINGURA???stam si ne plangem ca vadanele iar domnii intre timp continua sa ne fure dupa bunul plac,si toate acestea cu consimtamantul nostru,sa nu uitam

postat la 14:38, Luni, 19.03.2012 de Prof.Precup Ion

Domnule Niculescu, va rog mult sa ma contactati, site-ul:www.porumbel.net este cenzurat de FCPR ! Ca pe vremuri !Domnul Ionut ar
Nume
Email
Comentariu

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2022 RRP. Toate drepturile rezervate.