Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Pigeon International Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct Contact

Newsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Valoarea genetica a unui porumbel este in directa legatura cu pretul lui de achizitie?
Da
Nu
Intamplator
Niciodata
Nu stiu
Nu ma pot pronunta

Rezultate sondaj

Columbodromul FIVE STARS Dambovita
ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Inscriere columbodroame Europa
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodrom DERBY SICILIA - Italia
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava

Conducere noua la Asociatia Columbofila PORUMBELUL CALATOR - FCPR Giurgiu - 12 ianuarie 2014


14:26, Marti, 14.01.2014

Duminica, 12 ianuarie 2014, in localitatea Cosoba din judetul Giurgiu au avut loc alegeri generale pentru functiile de conducere din cadrul Asociatiei Columbofile “Porumbelul calator” Giurgiu, alegeri convocate de catre fostul presedinte, dl. Ilie Nastase.

Sedinta a fost statutara si legala, cvorumul sedintei fiind indeplinit, mai exact un procent de aproximativ 80% dintre membri fiind prezenti la adunarea generala.

Pentru functia de presedinte au candidat domnii Popa Eugen si Nastase Ilie, primul fiind ales noul presedinte, iar in functia de vicepresedinte a fost ales domnul Barbu Daniel, dansul fiind si singurul candidat.

Proiectele columbofile ale noii conduceri sunt foarte serioase, ambitioase si sustinute de catre membrii columbofili ai asociatiei si acestea vizeaza, printre altele:

 

- o colaborare mai buna si mai eficienta, din toate punctele de vedere, cu columbofilii si asociatiile din toate zonele invecinate, in sensul de a se crea o grupare mult mai puternica, cu un numeric mai mare atat de porumbei cat si de crescatori;- coagularea tuturor membrilor columbofili din Asociatia Judeteana Giurgiu, raspanditi in prezent pe la alte grupari, in jurul acestei asociatii, respectiv “Porumbelul calator”;

- punerea in practica, cu succes, a unui proiect columbofil ambitios care are in vedere de a se juca la categoriile Viteza si Demifond alaturi de toti vecinii, iar pentru etapele de la categoria  Fond se are in vedere negocierea si incheierea unui protocol columbofil cu reprezentantii tuturor judetelor invecinate si alegerea unei rute de zbor cat mai corecte si echitabile pentru toti columbofilii.

 

Nu putem incheia aceasta scurta prezentare inainte de a adresa felicitarile noastre sincere noii conduceri si a le transmite tuturor membrilor din cadrul Asociatiei Columbofile “Porumbelul calator” mult succes in indeplinirea proiectelor lor pe anul 2014 dar si a celor pe termen mai lung !

In zilele urmatoare vom reveni cu imagini interesante de la aceasta intalnire.

 

 

 

Domnul Popa Eugen - noul presedinte, o persoana tanara, capabila, foarte serioasa si dornica sa imbunatateasca activitatea Asociatiei Columbofile "Porumbelul calator" din cadrul FCPR Giurgiu

 

Maratonul columbofil national de la Berlin organizat de catre FCPR – iulie 2012FCPR: In toate colturile tarii, nereguli cu nemiluita !!Vrem nu vrem, trebuie sa o dam pe zootehnie columbofila !Domnul Drula Lucian - FCPR Craiova - drept la replica referitor la intocmire clasamenteFalsuri adevarate in actul legislativ si decizional al conducerii FCPR


Comentarii

postat la 17:24, Marti, 14.01.2014 de marin

felicitari domnule popa p entru aceasta reusita esti omu potrivit pentru a face ordine la giurgiu bafta !!!!!!!!!!!!!!!

postat la 17:25, Marti, 14.01.2014 de Rebrean Iulius

Felicitari si succes in ceea ce ti-ai propus !!

postat la 17:51, Marti, 14.01.2014 de fane

poate va ajuta Dumnezeu si va stringeti toti intro singura grupare si zburati si voi ca oameniii .... si nu -i mai lasati pe colorati sa isi bage coada si sa va dezbine cum a facuto pina acuma

postat la 21:38, Marti, 14.01.2014 de ove

din cite imi dadui seama vechea garda a fost data la o parte //// era si timpul pentru o schimbare in bine

postat la 11:03, Miercuri, 15.01.2014 de Victor

O intrebare pentru dl Radu V Ion : Cand considera NELA ca sunt statutare alegerile la Giurgiu? Cand castiga cine vrea dansul?

postat la 23:44, Miercuri, 15.01.2014 de horia

fratilor e foarte bine ca ati cistigat pentru ca era nevoie sa vie oameni noi care sa stopeze furaciunile si hotiiile .... acuma nea Ilie stiti ca e omu lor mai ales de cind la pus si membru in nu stiu ce comisie ...omu nare cum sa mai miste in front

postat la 23:47, Miercuri, 15.01.2014 de trasca

CURAJ EUGENE SA NU - TI FIE FRICA PENTRU CA GASCA O SA PICE CIT DE CURIND !!!!!!!!!!! LUMEA NU - I MAI VREME IN NICIUUN JUDET

postat la 01:32, Joi, 16.01.2014 de elodia

Am inteles ca D-l Nastase mai vrea un an de mandat . Vrea sa devina mestru emerit al sportului columbofil cel putin pe Jud Giurgiu daca nu se poate pe tara .

postat la 11:50, Joi, 16.01.2014 de gabi

eu va sustin din toata puterea mea pentru ca va cunosc ce oameni sinteti atit pe domnu eugen cit si pe tehnic si pe domnu ionita gogu .... va rog sa nu cedati la presiuni si sa luptati sa ne fie mai bine .... lasati comunistii sa iasa linistiti la pensie ...si pe aia din bucuresti si pe aia de la noi de la club ...vedeti ca domnu gatejescu a primit deja ordin sa va conteste alegerea da nare nici un drept ca sedinta a fost legala ..... daca va contesta si pune inapoi comunistiii la putere eu zic sa trecem toti la UCP

postat la 19:50, Joi, 16.01.2014 de Oprea Emanuel

Eu unu m-am saturat ... sa aud peste noapte ,,domne se schimba etapa \'\',,,domne se schimba planul de zbor \'\'( ex in 2011 s-a schimbat planul de zbor cu puii intr-o noapte) cu 1 sapt inaintea inceperii concursurilor s-a urmarit tot timpu scoatera din concurs al unuia sau al altuia care statea bine in clasament cu un porumbel anume ,proasta organizare la nivel de filiala stateam la o inbarcare 10 ore pana venea o masina sa inbarce porumbei de pe un centru pe altul.. buba trebuia sparta de mult...Felicitari D-l Popa pentru aceasta reusita , spor la treaba !!

postat la 20:42, Joi, 16.01.2014 de tica

sa faceti treaba si sa mergeti pe planu de zbor al lu domnu Florea ca e un plan foarte bun

postat la 20:46, Joi, 16.01.2014 de pavel

nea Nelule mai bine iesi la pensie si iti vezi de treaba linistit. poate asa te ocupi si matale mai bine de porumbei ca rezultate in ultimii ani nu prea ai avut.... na mai merg treaba cu tap - tarap ????

postat la 02:12, Duminica, 19.01.2014 de Dorel B.

Intrebarea zilei: De ce a investit pana acum Marius Tunduc cateva sute de Euro in porumbei?\r\nRaspunsul zilei: DEGEABA !

postat la 18:54, Duminica, 19.01.2014 de ionut

in caz ca nu stiati ilie nastase este si va fi presedinte pe viata la Porumbelul calator Giurgiu pentru ca asa vrea bolea paul!
Nume
Email
Comentariu

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2022 RRP. Toate drepturile rezervate.