Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Materiale Video Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct Contact

Newsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Ce parere aveti? Pretul unui porumbel este direct proportional cu valoarea sa?
Da
Nu
Nu stiu
Nu ma pot pronunta

Rezultate sondaj

Columbodromul FIVE STARS Dambovita
ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Brieftaubenmarkt - Germany
Inscriere columbodroame Europa
Freialdenhofen & Sohne
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Crescatoria TITA - ANDU
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Columbodromul international TRANSILVANIA
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodrom DERBY SICILIA - Italia
Columbodromul SUN SEBASTIAN RACE Prahova
Columbodromul international BRASOV

Domnul Cristian Bulat sesizeaza anumite aspecte de natura juridica din cadrul UCPR


22:29, Luni, 10.10.2011 

 

INCHIZITIE…MARCA DUMITRACHE..

cu COMANESCU CORNEL in functia de inchizitor sef

             

In data de 08.10.2011, orele 08.30, opt membri din cadrul clubului « Natural » Vulcana Pandele am fost convocati la comisia juridica din cadrul UCP fara a ni se preciza motivul convocarii, printr-o adresa semnata Comanescu Cornel - vicepresedinte comisie juridica.

Mergand la acea convocare, spre surpriza neplacuta a tuturor celor convocati, il intalnim pe Dumitrache Nicolae in sediul UCP, dand ultimele indicatii comisiei juridice, comisie ce avea in componenta urmatorii membri.

 

                1 - Bagiu Iulian - studii 8 (opt) clase primare

                2 - Alniti Dorel - absolvent scoala profesionala

                3 - Camen Ionut – absolvent 12 clase

                4 - Ofiteru Gheorghe – pensionar

                5 - Comanescu Cornel - patron spalatorie auto

 

Inca de la inceput, presedintele clubului "Natural "a depus doua cereri de recuzare ce priveau pe Ofiteru Gheorghe si Alniti Dorel, moment in care dl. Bagiu Iulian a intrebat ’’bre’ nea ‘ Comanescule, ce e aia recuzare bre’’, insa inchizitorul sef Comanescu Cornel n-a catadicsit sa se pronunte asupra celor doua cereri, probabil nici el neintelegand prea multe fata de colegul sau de comisie fostul baci, dl. Bagiu Iulian (aici la propriu vorbesc - dansul lucrand foarte multi ani la stana, iar cei care il cunosc stiu asta).

Dupa acest moment, dl Ofiteru Gheorhe, dand dovada de demnitate si probabil sfatuit anterior de cineva, declara ca el se abtine de la judecarea cauzei si ca nu va putea participa la vot, deoarece el este cel care a facut sezizarea impotriva clubului "Natural", ca a fost in control alaturi de Dumitrache si ca nu poate sa judece, lucru ce s-a consemnat in procesul verbal de sedinta.

Vazand acest lucru, cei convocati au cerut sa li se spuna cum s-a ajuns la aceasta componenta a comisiei juridice, deorece pe site-ul UCP apare o alta structura a comisiei juridice, moment in care inchizitorul sef Comanescu scoate dintr-un dosar – cu ingamfarea caracteristica - un proces verbal din data de 27.08.2011 prin care el era numit vicepresedinte la comisia juridica -ATENTIE- de Camen Ionut si Alniti Dorel. Crezand initial ca este o gluma ne-am linistit repede, cand aberatiile au inceput sa continuie si ni s-a spus ca el i-a numit in comisia juridica pe Bagiu Iulian si Ofiteru Gheorghe.

Constatand acest lucru am cerut o explicatie referitor la componenta comisiei  juridice si la pregatirea profesionala a celor care fac parte din ea, deoarece Bagiu Iulian si Alniti Dorel fac parte din acelasi club -Dove Campina, astfel ca 2 din cei 5 membrii ai comisiei juridice sunt de la acelasi club in conditiile in care la UCP activeaza peste 70 de cluburi !!! Totodata am cerut explicatie cu privire si la Ofiteru Gh. care nu are 5 ani vechime in UCP, moment in care a intervenit Dumitrache Nicolae cu afirmatia ’’Ce ba…ce nu va convine…eu i-am adus in comisie...nu trebuie unii prea destepti …ca aia stiu cum sa va scape’’ !!!

            Auzind acest raspuns, pur si simplu halucinant ne-am dat seama, ca nu se tine cont de statut, unde la art. 20 se specifica ca, comisia juridica este formata din minim 5 membri - iar in situatia de fata erau doar 4 prin abtinerea lui Ofiteru Gh., ca presdintele comisiei este ales de adunarea generala - iar in cazul de fata acesta era numit de Camen Ionut si Alniti Dorel, mai mult pregatirea profetionala a celor cinci lasand mult de dorit, ei habar neavand de statut, regulament, drept la aparare sau cod de procedura….de fapt ei stiau una si buna…DECAPITAREA - ordin venit da la Dumitrache.

         Cu toate ca toti cei audiati au fost supusi timp de 5(cinci) ore la presiuni fantastice pentru ’’a recunoaste’’ ilegalitatile comise de presedintele clubului Natural, fiind amenintati cu excluderea, acestia nu au cedat acestor amenintari si si-au pastrat calitatea de oameni, dand dovada de verticalitate, fapt ce i-a innebunit pe membrii comisiei inchizitoare si in special pe inchizitorul sef Comanescu Cornel, care a inceput sa transpire puternic din cauza nerovitatii, fapt ce i-a provocat un disconfort, prin faptul ca transpiratia abundenta a decolorat parul proaspat vopsit pe care il avea, astfel ca desi venise cu un par negru ca abanosu, acum arata ca un intelept din saftul batranilor, asta daca ar fi sa ne fi luat dupa parul care se albise in doar cateva minute, iar daca ar fi sa ne fi luat dupa vopseaua ce ii siroia pe fata, am fi putut spune ca este RAMBO in una din misiunile sale.

Dupa audirea celor convocati, a venit randul presedintelui clubului Natural-caruia nemaiavand ce sa se impute, deoarece declaratiile date il exonerau de orice vina, comisia inchizitoare a scos din joben o noua acuzatie - FALSIFICARE DE CLASAMENTE - lucru ce a fost demontat in 2 secunde prin compararea fiselor de concurs ramase la club, cu cele de la locul de lansare ce erau stampilate la locul lansarii, cu procesul verbal de lansare si cu clasamentele omologate, insa Comanescu si Alniti nu doreau sa tina cont de nicio proba pertinenta, ei avand in cap doar ordinul primit de la Dumitrache - DECAPITAREA !!!

Un lucru ce este de precizat, este acela ca audierea se facea doar in prezenta comisiei inchizitoare cat si a lui Dumitrache Nicolae – secondat de Ofiteru Gheorghe, fara ca cel acuzat sa fie de fata si sa se poata apara, insa oricum pana la urma acest lucru este unul minor fata de abuzurile savarsite de Dumitrache Nicolae si de cei doi ciraci ai sai: Comanescu Cornel si Alniti Dorel.

      

       

 P.S. – cum de uniunea asta e atat de ghinionista sa aiba un conducator atat de slab, cand atat F.C.P.R  cat si F.R.S.C. au conducatori atat de buni si eficienti !!??

Anexat procesul verbal prin care Comanescu a fost numit sef de comisie.         

            

08.10.2011                                             

  

Cristian BULAT

Membru Columbofil

                                                      Audiat de Comisia Inchizitoare

 

Accesand link-ul de mai jos puteti citi, in facsimil, procesul verbal de modificare a Comisiei Juridice din cadrul UCPR: userfiles/file/2011-Octombrie/PV-numire-comisie-juridica-UCP.pdf

 

Domnul Aurel Valentin Lincan - Giurgiu - vinde porumbei voiajoriDomnul SARARU CODRUT, din Prahova, este al treilea castigator al porumbeilor tandemului Cocos + MusatHarababura, diletantism si ilegalitati in UCPR - articol de dl. Stefan Georgescu (partea 1)Natural si Bricon va invita la Simeria, pe 14 - 15 martie 2009UCPR - Procesul verbal al sedintei CNJDAL din data de 8 mai 2012


Comentarii

postat la 22:28, Luni, 10.10.2011 de bita

pacat ca s-=a ajuns si in UCPR la astfel de probleme si scandaluri . pareau mai seriosi dar ....

postat la 22:31, Luni, 10.10.2011 de Lucian andrei

scandalurile din ultima vreme din ucp mi -au lasat un gust amar /eu sint din breaza ph si as fi vrut ca din toamna sa ma duc la ucp da acu stau si ma gindesc mai bine

postat la 22:34, Luni, 10.10.2011 de usurelu RazvaN

SI LA PROFESIONISTI AFARA E VOPSIT GARDU SI NAUNTRU .. ... LEOPARDU - NICI NU MAI STI CE SA CREZI SI UNDE SA TE DUCI

postat la 22:38, Luni, 10.10.2011 de catalin

dumitrache asta, a dus de rapa ucp

postat la 22:40, Luni, 10.10.2011 de Ion

ba baeti pai voi cu alde Alniti vrei sa faceti ma treaba ,-pai asta e vai de mama lui un fomist si jumate daca il vedeti pe la expoziti cum baga in el te si speri , la porumbei e varza si ca om e zero , nea dumitrache cu oameni ca asta ai ales matale sa joci alaaturi si sa faci afaceri ?

postat la 23:02, Luni, 10.10.2011 de doru

se pare ca oameni la o anumita virsta si cu paru alb nu mai reprzinta o garantie.domnu dumitrache e alb in cap si vedem ca face prostiii,bilan al nostru la fel e sur si face o grfamada de magariii(am auzit ca tocmai ia terminat si etaju 2 la vila lu fisu ia loat anu trecut si audi A4 si sa bate cu ala mic si pa fete de 16 ani ;sa traiesti nea florine si spor maxim la pustoaice

postat la 23:06, Luni, 10.10.2011 de gaman I

eu sint din cimpina si am zburat in club la DOVE si cu alniti si cu iulica da sa stiti voi ca iulica e baiat mai de treaba si mai cu respect nea dorel e rau , cu gura mare si nici nu sa pricepe la pasari

postat la 23:10, Luni, 10.10.2011 de codrin

io nu inteleg cum dintro comisie juridica face parte baeti fara pregatire de specialitate,uni din ei nici cu liceu terminat chiar asa de rau am ajuns in federatie da nu gasim neste profesori ;ingineri sau doctori sau avocatti?? ?pe vremea lu do mnu hamza nu auzeai da asa scanddaluri cred ca dinsu ii lasa pa toti sa fure si sasii faca de cap si atuncea nimeni nu reclama nimica

postat la 23:24, Luni, 10.10.2011 de P. V.

pt ionut Camen : ionute de ce te badgi in scandaluri din astea de ce te lasi astras ca nu e de tine ocupate mai bine de pasari ca esti bun,nuai nevoie de scandaluri

postat la 12:05, Marti, 11.10.2011 de cristi

Javra tot javra. Se stie el...
Nume
Email
Comentariu
Cod securitate
Cod securitate

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2021 RRP. Toate drepturile rezervate.