Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Pigeon International Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct Contact

Newsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Ce pasari preferati sa introduceti la matca?
Fii/fiice din porumbei campioni romani
Tineri concurati pe columbodroame in Romania sau Europa
Fii/Nepoti/Stranepoti ai unor campioni europeni insositi de pedigree pompoase
Campioni din propria crescatorie retrasi la matca
Cadouri de la prieteni
Alti porumbei

Rezultate sondaj

Columbodromul FIVE STARS Dambovita
ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Inscriere columbodroame Europa
Freialdenhofen & Sohne
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodrom DERBY SICILIA - Italia
Columbodromul international BRASOV

UCPR - organizare derby national la Torun, in Polonia, pe data de 24 iulie 2010


23:38, Vineri, 09.07.2010

 

În atenţia cluburilor UCPR,

 

 

Datorită imposibilităţii organizării concursurilor de fond cu lansare de pe teritoriul Ucrainei, deci implicit a derbyului de la Donets’k, Consiliul Director al U.C.P. întrunit în majoritate la şedinţa din 07 iulie 2010 decide, ţinând cont de cea dea doua opţiune propusă în Adunarea Generală din 27 februarie 2010, dar şi de faptul că majoritatea grupărilor columbofile membre U.C.P. şi-au schimbat ruta de zbor spre Polonia, ca derbyul naţional 2010 să se organizeze în POLONIA cu lansare din localitatea TORUN.

Derbyul naţional, organizat de UCPR, se va efectua în data de 24 iulie 2010, cu lansare întârziată, între orele 10.00-12.00.Îmbarcarea porumbeilor se va face în cursul zilei de miercuri 21 iulie 2010, începând cu ora 09.00 numai la sediul U.C.P.R. din Târgovişte. Maşina sau maşinile (în cazul unui număr mare de porumbei) vor pleca dupa ora 15.00. Pentru a evita posibilele incompatibilităţi dintre sistemele electronice de marcare a porumbeilor, fiecare grupare participantă, are obligaţia de a se prezenta (în cazul ceasurilor electronice) cu echipamentele necesare îmbarcării şi desigilării(trapă, ceas atomic, imprimanta etc.)

Controlul iniţial se va da, la sediul fiecărui club participant, în ziua de vineri 23 iulie, obligatoriu la ora 20.00, după un ceas atomic. Posesorii de ceasuri mecanice, sunt obligaţi să se prezinte la îmbarcare cu banda, pentru a fi ştampilată şi semnată de comisiile ce vor fi constituite.

Porumbeii constataţi vor fi anunţaţi în cel mult o oră de la marcarea în ceas preşedintelui clubului sau responsabilului tehnic sportiv care au obligaţia să-l anunţe imediat pe domnul Tudor Aurel, la numărul de telefon 0723 253 987. De asemenea, responsabilul tehnic sportiv, are obligaţia, acolo unde este cazul, să întocmească procesul verbal de anunţare a porumbeilor sosiţi (control intermediar). Cluburile îşi rezervă dreptul de a controla sosirile anunţate de columbofili.

Desigilarea va avea loc tot la sediul U.C.P.R., marţi 27 iulie 2010, la ora 18.00(în cazul în care se va putea lansa la ora şi data stabilite).

În caz de vreme nefavorabilă se va sta pe locul de lansare şi se va lansa numai când condiţiile meteo vor permite.

Costul unui porumbel îmbarcat va fi de 10 RON şi se acceptă număr nelimitat de porumbei pe crescător. Etapa va fi luată în calcul la campionatul naţional, iar primii 3 (trei) porumbei vor fi prezentaţi în expoziţia naţională din decembrie 2010.

U.C.P.R. acordă o sumă de 7500 RON ca fond de premiere pentru primii 5 (cinci) porumbei, repartizat astfel:                                        locul 1 = 2500 Ron,

locul 2 = 2000 Ron,

locul 3 = 1500 Ron,

locul 4 = 1000 Ron,

locul 5 = 500 Ron.

 

Suma şi numărul de porumbei premiaţi fiind în consens cu decizia Adunării Generale din februarie 2010.

Din banii strânşi de la porumbeii participanţi se va achita costul transportului porumbeilor la punctul de lansare plus costurile delegaţilor şi ale comisiilor de îmbarcare/desigilare, iar suma rămasă se va distribuii la premii, fiind premiaţi suplimentar primii 10 (zece) porumbei procentual.

Exemplu:

 

            Pentru un număr de 2500 porumbei se vor aduna 25000 Ron, iar dacă transportul şi celelalte costuri fac aproximativ 5000 Ron vor rămâne 20000 Ron fond de premiere. Se propune ca pentru locul 1 să se acorde 3500 Ron iar pentru locul 10 să se acorde 500 Ron. Între aceste locuri banii se vor împârţii procentual descrecând.             După acest calcul locul 1 va fi premiat astfel cu 2500 Ron de la U.C.P.R. şi cu 3500 Ron din fondul strâns, deci suma se va ridica la 6000 Ron,  locul 5 va fi premiat cu 500 Ron de la U.C.P.R. plus cu cât îi revine procentual din fond, în timp ce locul 10 va fi premiat cu 500 Ron.

 

            Pentru ca premiile acordate să fie cât mai consistente şi sumele expuse mai sus să crească, vă aşteptăm într-un număr cât mai mare la derby.

 

   Preşedinte UCP,                  Vicepreşedinte tehnic-sportiv,            Preşedinte CNS,

                          Valeri HAMZA                             Ialcin TULEŞ                                      Cătălin IONIŢĂ

 

 

 

Ziua Nationala a Romaniei - 1 Decembrie 2009 - partea a 2-aColumbodromul WEINVIERTEL, AUSTRIA, editia I - 2010Pe 18 decembrie 2010 s-a desfasurat licitatia porumbeilor campionului belgian Jos ThoneComunicat al Asociatiei Columbofile Suceava - noiembrie 2010Intrebari referitoare la ultimele decizii ale CNJDAL din cadrul UCPR
Nume
Email
Comentariu

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2022 RRP. Toate drepturile rezervate.