Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Materiale Video Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct Contact

Newsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Ce parere aveti? Pretul unui porumbel este direct proportional cu valoarea sa?
Da
Nu
Nu stiu
Nu ma pot pronunta

Rezultate sondaj

Columbodromul FIVE STARS Dambovita
ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Brieftaubenmarkt - Germany
Inscriere columbodroame Europa
Freialdenhofen & Sohne
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Crescatoria TITA - ANDU
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Columbodromul international TRANSILVANIA
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodrom DERBY SICILIA - Italia
Columbodromul SUN SEBASTIAN RACE Prahova
Columbodromul international BRASOV

Despre excesul de sare, zahar si grasimi !


22:56, Marti, 10.05.2011

Vă dezvăluim azi o taină ţinută cu mari eforturi şi mulţi bani departe de urechile şi ochii "prostimii": Excesul de sare, zahăr şi grăsimi, dăunează grav sănătăţii !

 

 

 

Ăsta da avertisment medical! Ce înseamnă exces nu ne explică însă nimeni!!! La prima citire, exces înseamnă.prea mult, dar raportat la greutatea fiecăruia !!! 
Între copilul de 20 de kilograme şi adultul de 80 sau 120 de kilograme... e o marjă de eroare foarte mare, ca să pronunţi exces, sau să recomanzi doar 2, 4 sau 6 g de sare pe zi. Între omul de la munte... care bea apă puternic magnetizată  şi aproape pură şi cel de la şes sau de la oraş care primeste apa cea mai infectă, cel de la munte va "dizolva" si elimina mult mai repede chimicalele!


Nu uitaţi că nu suntem la fel, că nu avem aceeaşi grupa sanguină, că diferă şi RH-ul -  purtătorul de oxigen din sange!

Unii au în sânge predominant Cuprul (RH negativ) alţii, cei mai multi, au Fierul (RH pozitiv)!Nu uitaţi ceea ce mulţi vor să ascundă: orice reacţie a apei cu sarea produce... căldură!!!  Iar sarea formează pricipalul electrolit care, scos din sânge, reduce de……... 11 000 de ori viteza transferului informaţional către creier!!! Mai simplu spus, lipsa sării din sânge...prosteşte!!!  


Intuiţia îmi spune că ăsta este  scopul lor real: să devenim legume! La muncă şi înapoi.acasă, la televizor.unde ni se repetă zilnic prostiile astea: excesul de sare zahăr şi grăsimi dăunează grav sănătaţii! 


Dar excesul de alcool, tutun şi medicamente? De ce nu se fac campanii la TV cu acest subiect? De ce nu se fac campanii contra etnobotanicelor ??? Nu este vorba de boală şi moarte, mai ales în rândul tinerilor? Ba da! Dar este vorba şi de bani, de mulţi bani, atât de mulţi încât viaţa copiilor şi a tinerilor...nu mai contează!!! Este vorba de profituri imense, accize şi taxe! Şi în fond este bine să ai multe "legume" în sistem !Pentru ca legumele  îşi plătesc taxele la zi! 


Amintiţi-vă! Ce face medicul prima dată când ajungi în spital? Îţi schimbă regimul alimentar: fără sare!!!!  Adică taie legăturile informaţionale cu creierul, ca să poată trimite medicamentele peste tot în corpAmorţeşte creierul pentru că altfel, acesta, ar reacţiona imediat la chimicalele administrate!  Ar declanşa alergii!

 

Dar zaharul? Zaharul e purtator de un cu totul alt tip de informatii ! Nu vorbim de "clasicul" zahăr alb, tos, chimizat la maxim!!! Vorbim de zaharul natural din fructe, sintetizat de natura cu ajutorul apei ! Vorbim de zaharurile multiple din mierea de albine naturală!


Glucoza participă  direct la formarea acidului dezoxiribonucleic  (ADN) adică a evoluţiei, vitalitatea dvs. si a copiilor dvs., atentia, concentratia, vin din zaharurile  naturale! Şi evoluţia dv. genetică! 


Grăsimile ?! Să vedem ce spun studiile! Colesterolul ajută la formarea membranelor celulare; la sinteza hormonilor în glandele suprarenale şi în ovar!!! Colesterolul este indispensabil digestiei lipidelor, în urma transformării de către ficat în acid biliar. 

Nivele joase ale colesterolului induse cu ajutorul medicamentelor, duc la apariţia... depresiei, comportamentului violent, sinucidere, creşterea riscului de infarct miocardic şi mai ales o slabă funcţionare a sistemului imunitar. 

 

În trecut, cineva cu un regim alimentar ce conţinea 300 mg de colesterol pe zi, cu un nivel HDL (colesterol bun) de 35 mg pe decilitru de sânge (350), era considerat normal. Asta până când, cei de la OMS, au hotărât să schimbe normele! Să le coboare la 200!

 

Imediat, au apărut 36 de milioane de "bolnavi" şi 4,3 de miliarde de dolari pe an, câştig, dintr-un foc!


Între vrăjeala ştiinţifică a unora şi intuiţia lui strămoşească, ciobanul român a ales intuiţia!... tot cu slană, pită, ceapa şi pălincă trăieşte! Nu face exces şi trăieşte mult şi bune... cum aţi vrea sa-şi crească altfel oile, să lupte cu frigul, cu ploile, cu lupii? Şi toate astea până pe la 60-70 de ani... cu un cojoc miţos de 40 de kilograme pe umeri şi bâta în mână?

 

 

PS: Aceeasi problema cu tensiunea arteriala: inainte 130/80 era tensiune de aviator, acum este limita superioara a "normalului". Sa aiba aceeasi justificare?

 

Amanunte interesante despre porumbeiMesajul lui nea Mitica, din Poplaca, despre dictatura columbofila instaurata in cadrul FCPR !Despre excesul de sare, zahar si grasimi !FCI - cateva date despre Constitutia, Obiectivele si Principiile FederatieiDespre afacerile urangutanilor din columbofilia romaneasca !
Nume
Email
Comentariu
Cod securitate
Cod securitate

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2021 RRP. Toate drepturile rezervate.