Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Materiale Video Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct Contact

Newsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Ce parere aveti? Pretul unui porumbel este direct proportional cu valoarea sa?
Da
Nu
Nu stiu
Nu ma pot pronunta

Rezultate sondaj

Columbodromul FIVE STARS Dambovita
ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Brieftaubenmarkt - Germany
Inscriere columbodroame Europa
Freialdenhofen & Sohne
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Crescatoria TITA - ANDU
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Columbodromul international TRANSILVANIA
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodromul SUN SEBASTIAN RACE Prahova
Columbodromul international BRASOV

Bricon Best Deal 2011


20:56, Joi, 17.03.2011 

BRICON BEST DEAL 2011

 

 

Cu scopul de a facilita accesul tuturor columbofililor din Romania la produsele firmei Bricon nv Belgia inainte de inceperea sezonului 2011, va propunem doua evenimente de vanzare a ceasurilor, inelelor electronice si accesoriilor Bricon, in week-end-ul 26-27 martie 2011. Pentru a veni in intampinarea cat mai multor columbofili din Romania si a optimiza prezenta acestora in functie de teritoriu, am stabilit de comun acord cu Bricon nv ca locatie de desfasurare a evenimentelor, pentru sambata 26 martie in municipiul Bucuresti si pentru duminica 27 martie in municipiul Cluj-Napoca, urmand ca locul de desfasurare sa il comunicam in zilele urmatoare. Domnul Francis Nolmans, director executiv al Bricon nv Belgia va fi prezent la aceste evenimente pentru a va acorda supotul logistic si tehnic necesar.

In paralel cu comercializarea produselor Bricon, vor fi expusi spre vanzare un numar de 50-100 porumbei, reproducatori si tineri, porumbei exceptionali, din linii consacrate precum: Marcel Aelbrecht,  De Rauw Sablon,  Louis Vanden Eynde,  Baertsoen Michel and Linda, Soontjes, Heremans Ceusters, Houben, Geericnkx, Kuypers si multi altii.

Si domnul Yves Van de Poel, Geetbets (Belgium) va fi de asemenea prezent la acest evenimente cu  un lot de porumbei din cele mai bune familii:

 

The Supersonic Soontjens

Acesta familie are la baza celebrul porumbel “Supersonic Soontjens 663” un fantastic reproducator, o fiica directa din „The Slimme”, loc 1 national Bourges 12.529 porumbei si porumbei de top de la Geerinckx.

 

The fantastic Houbens

Aceasta familie se bazeaza pe 3 porumbei : “Pinocchio” super reproducator si super zburator, loc 1 Argenton 4.740 porumbei si loc 1 Argenton  9.864 porumbei,

Olympic Hero” as porumbel si loc 3 olimpiada Portugalia, “The Champ” fratele de cuib a lui “Olympic Hero” si  loc 1 provincial as-porumbel, o nepoata din el a castigat in 2008 loc 53 national Gueret din 14.774 porumbei.

 

The Fabulous Grizzles

Aceasta fanilie este foarte cunoscuta in toata lumea. Foarte multe referinte primite in fiecare an, are la baza pe batranul “Mozaik” de la Beelen (Belgium).

 

The original Paul Sions

Aceasti porumbei sunt recunoscuti in toata lumea ca fiind „briliant„ sau “channel fliers” in Insulele Canare, in U.K si Taiwan

 

The Van de Poel “Ace pigeon“ family.

Aceasta familie de porumbei a fost „cultivata” in ultimii 35 de ani si se bazeaza pe urmatoarele linii: Matterne, Kuijpers Bros., Jan Aarden, van der Wegen, Oscar Devriendt. Campionii sunt de asemenea inclusi in aceasta familie:

 

Romario” loc 1 si 2 as porumbel international ,

The 848” loc 2 si 13 as porumbel international

Indurain” as porumbel , 5 x Barcelona

Bleu Diamond” de 2 ori in top 10 international as porumbel

Super Diamond” , “Prima Donna” , “Diamond Ace” , “Le Marseillaise” , “Naomi”, “T-Rex”, “Ronaldinho”,”Little Diamond” si multi altii.

 

Din aceaste familii, in ultimii 20 de ani au fost reprodusi peste 1.000 de porumbei clasati la cele 3 concursuri internationale “Barcelona” , “Marseille” si “Perpignan”.

 

Detalii despre ofertele si discount-uri oferite la sistemele si accesoriile Bricon precum si pedigreele unora dintre porumbeii propusi spre vanzare, veti gasi in cel mai scurt timp.

In speranta ca apreciati demersul firmei Bricon si considerati pozitiva desfasurarea acestor evenimente, va asteptam in numar cat mai mare!

 

SC Tony SRL - dealer oficial Bricon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De vanzare ceas electronic constatator marca Bricon SpeedyDomnul BUCSA IOAN, din Sibiu - o parte dintre porumbeii oferiti la vanzare la Targoviste, dec. 2011Natural si Bricon va invita la Simeria, pe 14 - 15 martie 2009Olimpiada Poznan, Polonia, ianuarie 2011 - primele fotografiiTargul de animale de companie si pasari exotice - Europa - Bucuresti - mai 2011, partea 1


Comentarii

postat la 16:18, Marti, 22.03.2011 de gimy2011

nu stie nimeni o safie si produse si accesorii la cluj?Va multumesc

postat la 17:10, Miercuri, 23.03.2011 de alex

doar produse bricon si porumbei
Nume
Email
Comentariu
Cod securitate
Cod securitate

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2021 RRP. Toate drepturile rezervate.