Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Pigeon International Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct Contact

Newsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Ce pasari preferati sa introduceti la matca?
Fii/fiice din porumbei campioni romani
Tineri concurati pe columbodroame in Romania sau Europa
Fii/Nepoti/Stranepoti ai unor campioni europeni insositi de pedigree pompoase
Campioni din propria crescatorie retrasi la matca
Cadouri de la prieteni
Alti porumbei

Rezultate sondaj

Columbodromul FIVE STARS Dambovita
ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Inscriere columbodroame Europa
Freialdenhofen & Sohne
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodrom DERBY SICILIA - Italia
Columbodromul international BRASOV

Seriozitate in invitatia la dialog a conducerii FCPR ? Da de unde !


22:34, Duminica, 06.03.2011

 

Seriozitate in invitatia la dialog a conducerii FCPR ? Da de unde !

Doar niste minciuni sfruntate !

 

 

Atunci cind faci o invitatie la dialog trebuie in primul rind sa dai dovada de seriozitate si buna credinta. Intrebam  public conducera FCPR, personal pe domnul Florin Bilan, semnatarul acestei invitatii lansate pentru data de 4 martie, la Bran, cum ar fi fost posibil si ce consecinte disciplinare ar fi avut pentru presedintele FCPR un astfel de dialog cu Cezar Sinca, Petrica Cocos,  Robert Musat, Stefan Toncu sau alti membri din conducerea FRSC ???Reamintim faptul ca in Conferinta Nationala a FCPR din data de 6 februarie 2010, un numar de 11 membri marcanti ai FRSC, multi aflati in prezent in conducerea executiva a federatiei nationale de sport, au fost declarati  persona non grata pentru FCPR.

Oare sa fi uitat acest amanunt semnificativ tocmai initiatorul acestei masuri discriminatorii, presedintele FCPR, domnul Florin Bilan, care s-ar fi expus astfel luarii unor masuri disciplinare impotriva sa??? Nu credem asa ceva. Mai degraba avem banuiala, intarita de anumite persoane din anturajul conducerii feceperiste, ca  aceasta invitatie  a fost doar una formala, de fatada, ea fiind de fapt doar o piesa la dosarul FCPR cu care sa se prezinte la sedinta FCI din data de 26 aprilie, si prin care sa dovedeasca  forului international  deschiderea FCPR  la colaborare si dialog  intre asociatiile non-sportive si federatia nationala de sport, dialog refuzat de acasta din urma, se intelege.

In aceste conditii putem vorbi de bune intentii si dialog corect intre gruparile columbofile?  Ne intrebam totodata ce prat se poate pune pe cuvintul sau initiativele presedintelui FCPR, domnul Florin Bilan?

Asteptam cu interes daca FCPR va reusi sa onoreze invitatia lansata cu bunacredinta de conducerea FRSC, pentru data de 12 martie, la Bucuresti, pentru gasirea unor solutii reale privind progresul columbofiliei romanesti si colaborarea in limitele legislatiei in vigoare, intre FRSC si celelalte doua  asociatii non sportive existente in tara.

 

Gabriel Panait

 

6 martie 2011 

 

Domnul Silviu Spiridon - FCPR Piatra Neamt - ofera columbofililor interesati o masina de transport porumbeiPlatforma program a domnului Hristu Chicheanu, Constanta, candidat la functia de presedinte al FCPRDl. Mugurel Calinovici, FCPR Bucuresti, contestare in instanta Hot. 1/17.01.2020 a Comisiei Nationale de DisciplinaDl. RAILEANU VASILE - aprecieri pe marginea masurilor disperate luate de conducerea FCPR pentru a nu pierde alegerile !Lupii paznici la oi din FCPR se tin de glume proaste pe banii credulilor !!!


Comentarii

postat la 23:59, Duminica, 06.03.2011 de Valentin

Conducerea FCPR promitea in urma cu ceva timp , ca la Bran or sa fie prezenti inalte personalitati FCI , dar ca de obicei praf in ochi si aceleasi minciuni ieftine cu care sintem deja obisnuiti.Analfabetul de Bilan minte lumea in stinga si in dreapta ca actele celor din FRSC sint false ,dar nimic nu e de mirare la cit stie acest pacalici sa citeasca.Dar atentie lumea lucreaza la aflarea trecutului columbofil al alesului in functia de membru FCI.Sa iti iau din somn am sa relatez cite va :in 1989 an greu de datorita revolutiei ,an in care expozitia natioanala are loc la Ploiesti domnul RAILEANU detinea o mare functie la acea vremein CD al UFCR in urma unei sezizari facut scris (pe care o detinem)demareaza o ancheta in urma careia anuleaza Prahovei unele etape de concurs),motivele fiind urmatorele:in urma anchetei facute un lansator al lui Bilan recunoaste ca ia semnat si stampilat unele procese verbale de lansare in alb.2-se mai descopera un numar destul de mare de fise umflate.Care erea strategia lui Bilan???pe timp de iarna ,in acea perioada fiind si sarac lipit pamintului sa gindit sa dezvolte un joc gen Caritas. Bilan inpreuna cu actualul ses al comisiei de disciplina Ghiorghita Constantin si cu sportivul T...(va las pe dumneavoastra sa il ghiciti)tragea din caciula care sa iasa in respectivul an campion.Lui Bilan ii placea foarte mult categoriile Fond si General, ca sa ii inprospatez memoria categoria Fond era atacata cu porumbita pe nimele de Pacura,dar atentie lansarile acelei porumbite erau facute de la Slanic.Ciprinel te rog nu te grabi sa intervii ca la acea vreme aveai buricul verde.Serialul Milogul va continua.

postat la 19:30, Luni, 07.03.2011 de GRASU POPESTI

Domnule Gabriel Panait,acum cana F.R.S.C. si cei 11 membri considerati \"persona non grata\",fiinteaza LEGAL,conform actelor normative din Romania,f.c.p.r. si u.c.p.r. se trezesc din letargia celor 42 de ani,pierd precesele in instanta,realizeaza primirea F.R.S.C. in F.C.I.,le pleaca cluburile si asociatiile judetene,visteria e goala,conducatorilor celor doua grupari non sportive nu le mai ramane decat sa se umileasca pe langa F.R.S.C. cu invitatii,doar,doar vor prinde si acestia ceva FUNCTII,toata aceasta umilinta spre deliciul proprilor columbofili,care de mult visau sa-i vada la ANANGHIE!...Bilan si compania sunteti penibili...

postat la 20:14, Luni, 07.03.2011 de Ionel

Catre,greii C.S.C.Mizil Domnilor,din surse respectabile si dezinteresate,am aflat o informatie credibila dupa atatea ani de dragoste si adresarea multor amabilitati,numai de unii columbofili cunoscute,cum ca in ultima perioada SE DUC TRATATIVE la nivel de oras-MIZIL- si imprejurimi,ca acesti doi corifei ai columbofiliei prahovene si de ce nu romanesti,domnia sa-doctor CRACIUNESCU - si domnia sa -zootehnist MIRITA - ,sa ajunga la un consens pentru bunul mers al singurului club sportiv din Mizil afiliat la F.R.S.C. Sa fie intr-un ceas bun,stima si consideratie pentru cei doi prieteni!...

postat la 10:16, Marti, 08.03.2011 de costin

..presupuneri, presupuneri ...DE CE NU V-ATI DUS SA VEDETI DESPRE CE E VORBA ?! veniti cu speculatii ! faceti odata o \"structura\" unica si haideti sa ne apucam serios de concursuri !!

postat la 15:05, Marti, 08.03.2011 de illaimeba

Domnule presedinte Toncu Stefan,va rog respectuos a intreprinde demersurile necesare,in timp scurt,chiar urgent,daca agenda columbofila va permite,pentru a rezolva si finaliza aceste TRATATIVE la nivel de oras MIZIL si imprejurimi,ca acesti membrii marcanti ai columbofiliei mizilene sa ajunga la consensul mult dorit de intreaga grupare F.R.S.C.-ista.Stima si consideratie pentru cei doi prieteni,asa cum a scris in comentariul sau,domnul IONEL din Mizil.

postat la 00:15, Vineri, 11.03.2011 de vechi jucator

am observat ca dl.VALENTIN stie multe despre trecutul columbofil prahovean .Il rog sa spuna mai multe despre FLORIN B.
Nume
Email
Comentariu

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2022 RRP. Toate drepturile rezervate.