Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Pigeon International Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct Contact

Newsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Veti participa la olimpiada columbofila din 14 august 2022?
Da
Nu
Nu stiu
Nu ma pot pronunta

Rezultate sondaj

Columbodromul FIVE STARS Dambovita
ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Inscriere columbodroame Europa
Freialdenhofen & Sohne
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodrom DERBY SICILIA - Italia
Columbodromul international BRASOV

In FCPR: `Cine ciocul nu opreste, invitatie primeste!`


01:10, Sambata, 17.04.2010

In FCPR:

 

Cine ciocul nu opreste, invitatie primeste !

 

 

Stimati columbofili romani,Cele ce va voi relata in continuare nu sunt fictiune, nici glume si nici povesti de adormit columbofili. Ele sunt lucruri reale care au loc si se desfasoara in Romania columbofila a anului 2010, mai exact in FCPR, federatia condusa de catre domnul Florin Bilan, „presedintele ales de dumneavoastra” asa dupa cum dansului ii place foarte mult sa spuna.

Desi sincer nu imi face placere sa le relatez, ma vad nevoit sa va aduc la cunostinta anumite aspecte legate de unele intamplari care au avut loc in ultimele zile in cadrul FCPR Prahova. Fac asta in speranta ca ele vor conduce, in viitor, la clarificarea si limpezirea climatului tensionat care exista in prezent in anumite cercuri  columbofile din Romania. Asadar:

Deranjat de interventia si observatiile facute de catre domnul Breazu Vicentiu  in cadrul sedintei clubului “Soimul Prahovean” afiliat la FCPR Campina – judetul Prahova, in data de 3 aprilie 2010 si aparute in materialul intitulat “Vantul schimbarii columbofile a inceput sa bata si la FCPR Campina” postat pe www.rrp.ro, domnul presedinte Florin Bilan m-a contactat telefonic in seara zilei de 6 aprilie 2010, solicitandu-mi in mod imperativ sa retrag acest material de pe site si pe viitor sa cenzurez aparitia unor alte puncte de vedere similare care in opinia dansului sunt ireale, tendentioase si neadevarate. Raspunsul pe care i l-am dat atunci domnului Bilan a fost postat pe site a doua zi, in cadrul dreptului la replica al RRP.RO.

Pe 7 aprilie a.c., adica a doua zi dimineata, am fost contactat telefonic de un anume domn Radu Cornel, care s-a recomandat a fi presedintele Comisiei de Disciplina din cadrul FCPR Prahova si cu care am stabilit, de comun acord, data de 18 aprilie 2010, ora 11.00, pentru o intalnire a mea cu membrii Comisiei de Disciplina Prahova, la Casa de Cultura din orasul Plopeni. Ca sa isi justifice invitatia domnul Radu Cornel mi-a dezvaluit ca exista o sesizare facuta impotriva mea, dar nu a binevoit sa mi-o prezinte si nici sa imi spuna din partea cui este. Cu toate acestea, i-am transmis domnului Radu ca voi participa la aceasta intalnire cu cea mai mare placere si deschidere, dar nu voi putea face asta inainte ca dansul sa imi puna la dispozitie documentele care constituie suportul legal in baza caruia imi va fi judecata activitatea mea pe linie sportiv-columbofila, dupa cum mi se pare normal. Mai exact, am solicitat sa mi se transmita urmatoarele documente: statutul FCPR si numarul hotararii judecatoresti de validare, RNS-ul FCPR, Regulamentul de Organizare si Functionare al Comisiei de Disciplina Prahova, componenta Comisiei de Disciplina Prahova, documentele legale de constituire a FCPR Prahova, textul sesizarii facute impotriva mea. Dupa cum probabil va imaginati, pana pe 16 aprilie 2010, la pranz, nu am primit nici un document din cele solicitate. Ca urmare a acestui fapt, prin intermediul avocatului care ma reprezinta i-am readresat solicitarea si pe fax domnului Radu Cornel. De asemenea, l-am mai instiintat ca dupa ce imi va pune la dispozitie toate documentele solicitate, ma voi prezenta la intalnirea din 18 aprilie a.c. impreuna cu domnul Breazu Vicentiu, mai multi martori care au participat la sedinta din cadrul clubului “Soimul Prahovean”, de cativa reprezentanti mass-media si voi fi asistat si de catre un avocat.

Ca persoana fizica si membru columbofil in cadrul FCPR Prahova mi se parea normal si legal sa fiu invitat la Comisia de Disciplina si sa-mi fie analizata activitatea pe baza prestatiei mele sportiv-columbofile din cadrul clubului in care activez. Dar nu. Eu sunt invitat sa dau explicatii pentru tot ce apare critic pe www.rrp.ro referitor la activitatea conducerii FCPR Prahova si pentru care sunt facut direct raspunzator. Dumneavoastra cum interpretati acest aspect? De ce nu vrea sa intelegea domnul presedinte Bilan ca este posibil ca anumite persoane din Romania sa cunoasca mai multe amanunte si dedesubturi despre activitatea sa columbofila, economica, comerciala, financiara, manageriala si pe care acestia doresc sa le faca publice?

Mai exact, in acest moment “presedintele ales de dumneavoastra” imi imputa mie, in calitate de administrator al site-ului <Romanian Racing Pigeons>, ca sustin, intretin si le permit neingradit columbofililor romani sa isi exprime liber pozitiile critice si punctele de vedere mai putin blande referitor la activitatea unora dintre liderii actuali ai FCPR. In convorbirea telefonica pe care am avut-o cu domnul presedinte Bilan in data de 6 aprilie a.c. i-am dezvaluit ca eu nu pot cenzura, fara nici un motiv, doar pentru ca sunt critice, punctele de vedere care sunt exprimate liber pe site. Chiar i-am amintit ca regimul comunist al dictatorului Ceausescu a cazut in 1989 si i-am marturisit ca eu continui sa cred ca fata de momentul `89 Romania a progresat mult din toate punctele de vedere, inclusiv democratic si epoca cenzurii a apus de mult. Dar dansul se pare ca nu este de aceeasi parere.

Stimati columbofili, vreau sa va aduc la cunostinta ca site-ul columbofil RRP.RO nu se doreste decat o platforma libera de discutie si analiza, de prezentare a unor puncte de vedere obiective vis-a-vis de fenomenul columbofil romanesc actual, o platforma transparenta si democratica in care fiecare cetatean, fie ca este columbofil sau nu, isi poate exprima liber punctul de vedere. In sprijinul acestei afirmatii ale mele sta faptul ca in cursul serii de 6 aprilie a.c. am postat integral si pe prima pagina a site-ului comunicatul pe care “presedintele ales de dumneavoatra” mi l-a transmis. Am considerat ca este dreptul dansului democratic sa isi exprime cat mai clar posibil pozitia vis-a-vis de anumite subiecte de dezbateri si acuzatii care i s-au adus.

Stimate domnule presedinte Florin Bilan si domnule Radu Cornel, vreau sa va spun ca in cadrul Comisiei de Disciplina de la nivelul FCPR Prahova ma puteti suspenda fara nici un argument real, chiar si in lipsa, atat pe mine cat si pe oricare dintre membrii columbofili afiliati la FCPR Prahova daca nu va place cum gandim si pentru ca nu ne tinem gura. Dar cu asta nu veti rezolva niciodata problemele reale care exista in prezent in FCPR, sunt reale si au inceput sa fie exprimate public. Probabil ca acest lucru va deranjeaza cel mai mult: ca oamenii au inceput sa gandeasca si sa isi puna intrebari, faptul ca opiniile lor sunt exprimate liber, necenzurat, pe o platforma de discutii accesibila oricarei persoane de pe globul pamantesc si pot fi citite si insusite. Ar trebui sa va ganditi mai atent si profund la aceste aspecte si sa va dati seama ca aparitia acestor probleme in mijloacele mass-media are o cauza reala, are la baza nemultumirile unor oameni. Nimeni nu este nebun sa ridice anumite probleme atata timp cat ele nu exista. De ce nu vreti sa intelegeti acest fapt? De ce va este atat de greu?Dupa cum am spus mai sus, intamplator sunt si membru columbofil inscris in cadrul FCPR Prahova si zbor porumbeii alaturi de cei ai “presedintelui ales de dumneavoastra”. Din punct de vedere al activitatii sportiv-columbofile vreau sa ii transmit domnului Bilan felicitarile mele pentru activitatea dansului de columbofil si pentru rezultatele pe care le-a obtinut in ultimii ani, chiar daca ele sunt in regres. Nu aceleasi felicitari pot insa sa i le adresez pentru abilitatile si capacitatea sa manageriala de a conduce FCPR-ul, nu pot sa i le adresez pentru modul in care incearca sa ascunda gunoiul sub covor, pentru modul discretionar si dictatorial in care ii trateaza pe membrii columbofili afiliati la FCPR, printre care ma numar si eu. Este punctul meu de vedere pe care mi-l exprim liber, neingradit si in care cred.

Duminica, 18 aprilie 2010, in cadrul Comisiei de Disciplina Prahova ma puteti sanctiona in modul cel mai dur cu putinta, pentru motive mai mult sau mai putin imaginare, dar cu asta nu veti rezolva nimic. Nu puteti elimina semnele de intrebare care au inceput sa se ridice in FCPR si care sunt din ce in ce mai multe. Deja mi-ati interzis dreptul de a mai zbura cu porumbeii in cadrul clubului in care sunt inscris si la care mi-am platit cotizatia pe anul 2010. Si ati facut asta inainte de o justa si corecta analiza a activitatii mele in Comisia de Disciplina. La dumneavoastra, in cercurile de conducere ale FCPR, se pare ca prevaleaza prezumtia de vinovatie, cu toate ca in dreptul modern si in Declaratia Universala a Drepturilor Omului si Cetateanului din 1789 este reglementata foarte clar prezumtia de nevinovatie. Dar in FCPR se pare ca este posibil orice.

 

Un singur aspect nu ar trebui insa sa scapati din vedere: “De ce va e frica, nu veti scapa!”

 

 

Cu stima si deosebita consideratie,

Un simplu columbofil nemultumit de conducerea FCPR

 

 

 

 

"O invitatie profund imorala" - un drept la opinie al domnului Cristian GeorgescuFCPR: In toate colturile tarii, nereguli cu nemiluita !!FRSC - invitatie noua la dialog si discutii adresata FCPR si UCPRInvitatie la intalnire adresata FCPR de catre FRSCUCPR - invitatie facuta conducerii FCPR pentru incheierea unui protocol de colaborare zboruri 2013 !


Comentarii

postat la 21:33, Vineri, 16.04.2010 de PISTA

Stimate ANONIM de ce nu ai curajul sa spui cine esti? Iepurasule fricos, asa nu vei rezolva nimic.

postat la 00:34, Sambata, 17.04.2010 de Florin

Pusta Baci voua in FCPR va interzice si folosirea creierului cind cititi ceva? E simplu de aflat raspunsul la problema ta. Mai citeste o data!!!!

postat la 03:41, Sambata, 17.04.2010 de andrei

nu stiu ce va mira ca se poate intampla si mai rau, nu ati vazut prin circularele fcpr-ului ca asociatiile judetene si membri columbofili nu au dreptul sa dea in judecata fcpr-ul ptr ca vor fi sanctionati? se incalca niste drepturi fundamentale, garantate prin constitutie

postat la 04:17, Sambata, 17.04.2010 de toma vali

breazu este liber sa faca ce vrea cu porumbeii lui. Dar sa nu uite ca noi suntem 7500 de crescatori. Nemultumiri tot timpul o sa existe.

postat la 06:39, Sambata, 17.04.2010 de tiberiu

suntem 7500 de cotizanti fara dreptul la replica

postat la 07:19, Sambata, 17.04.2010 de iancu

Si ce daca suntem multi sau putini asta inseamna ca nu avem voie sa ne spunem parerile sau sa ne adresam justitiei?? Domnu vali toma pana mai ieri pupai dosul domnului Sinca si te laudai cai de prieten erai cu el in copilarie . Acum cinti la alta masa dar roata se va intoarce si sa te vad atunci tot asa tare in gura o sa mai fi ??

postat la 07:26, Sambata, 17.04.2010 de FIDEL

D-lor dati leprele in judecata dati-i la ziar pe hotul de bilan si hotul de olteanu anul asta au 40.0000 de porumbei si ei sunt transportatori inmultiti cu 50.de mi de lei pe porumbel sa vedeti citi bani ia. In jur da 2 miliarde le intra la hoti in buzunare ,da chitanta la bani astia .NU si face EVAZIUNE FISCALA .

postat la 07:35, Sambata, 17.04.2010 de Mirel

Azi nici nu lau lasat pe tata lu Alexandru sa bage porumbei la antrenament . rusine celor care au luat o asemenea decizie . adica nici nu lau judecat dar lau condamnat. Rusine si membrilor care au fost prezenti si nu au luat atitudine ii lasati sa isi bata joc de noi in loc sa faceti front comun si sa plecam din federatia lor .Eu unul nu ii mai suport si cu inca citiva membri vom face un club si vom pleca la federatia aia noua de sport .

postat la 07:43, Sambata, 17.04.2010 de Corcy

Hat moi Pis-tare (pista) io spus la tine se vezi de drumu tale ,nu vezi la tine ca numa prosti scri ,lasa oameni sa gandeasca liber nu incerca sa duci in eruare vezi de capule tale si de cine a pus pe tine sa scrie .

postat la 08:05, Sambata, 17.04.2010 de Sorinel

Domnule Mirel, era de stiut ca nu-l vor lasa sa bage porumbei in masina pentru ca este mana padurarului (STRUTUL obez),dar faceti-va cat mai repede club si veniti la singura Federatie columbofila de SPORT din Romania .

postat la 09:04, Sambata, 17.04.2010 de florin

degeaba sunte-ti 7500 daca stati numai si inghititi

postat la 09:43, Sambata, 17.04.2010 de Florin

Cei nemultumiti de abuzurile si sistemul dictatorial din FCPR sint asteptati sa veniti in FRSC. Vi se iau in considerare rezultatele din 2009 pentru palmares si aveti 6 luni termen ca sa va faceti actele clubului pentru sport columbofil. In FCPR scroafa a ajuns deja in virful plopului!!!

postat la 10:35, Sambata, 17.04.2010 de Stan Patitu

Prin astfel de masuri dictatoriale si nesimtite bilanul vrea sa bage frica in oameni ,e disperat ca simte ca se misca tara, oamenii au prins curaj , au inceput sa puna intrebari ,isi cer drepturi. Atit il duce memeaca.Ce sa ceri de la unul cu 4 clase? Diplomatie? Bun simt? Educatie? Limbaj elevat? O sa ramina el si ai lui fara obiectul muncii...Atunci n-o sa aiba decit de primit...

postat la 11:40, Sambata, 17.04.2010 de Dinu Brasoveanu

TOMA VALENTIN ,prieten de damigeana cu OLTEANU.In clasele unu- patru ,la scoala primea vin si corn, in loc de corn si lapte.Un betiv notoriu .

postat la 11:46, Sambata, 17.04.2010 de Felix

Pentru toti membrii columbofili de bine va informam ca, campania de promovare a FRSC va continua LUNI 19-04-2010 pe postul ANTENA 1 IN CADRUL EMISIUNII NEATA\' cu Razvan si Dani . Invitati in jurul orelor 8-8.30 vor fi Presedintele de Onoare al FRSC D-ul Ivan PATAICHIN si presedintele corpului national de arbitrii D-ul Nicu Bizdrigheanu.

postat la 11:53, Sambata, 17.04.2010 de Felix

Domnul Bizdrigheanu va aduce in atentia celor interesati fenomenul sportiv dar si MOTIVELE DEMISIEI DIN CADRUL FCPR . Va mai fi subiect de discutie un personaj dubios din cadrul FCPR considerat O FRANA IN CALEA DEZVOLTARII SPORTULUI COLUMBOFIL. EL ESTE UN PERSONAJ USOR DE RECUNOSCUT AVAND UN LANT GROS LA GAT .

postat la 11:54, Sambata, 17.04.2010 de flocos +baiat destept

Ptr Fidel si ceilati .Domnilor de spuneti numai suma de bani care sar strange .dc nu ziceti c regulamentul fcpr e doar pe foaie..se baga in custi porumbei fara numar ..bani se ia .chitanta nu se da .ne iau 5 lei/porumbel si a-i face pateu .cei cu masinile delegati uitativa si la porumbei ..nu numai la bani...k stiu k dupa ce se platesc porumbei vin lansarile de la 9:30 ..sa se piarda mai multi ..Fiti corecti ->HOTILOR

postat la 12:10, Sambata, 17.04.2010 de west

ASA E OAMNEI BUNI , MAFIA A AJUNS LA CULME DAR STATI LINISTITI PT CA IN SAPTAMANILE URMATOARE FCPR VA AVEA O MARE SURPIZA DIN PARTEA CATORVA ORGANE ALE STATULUI CUM AR FI FISC ... SI ALTELE , ATUNCI SA VEDEM CUM VOR SCOATE CAMASA PATATA DE CORUPTIE !!! TOATE CONTROALELE SUNT DEJA PREGATIE PT FCPR DOAR ASTEAPTA MOMENTUL POTRIVIT PT A FI INHATATI !!! ZIUA JUDECATII E APROAPE BILANE + TUNDUC !!!

postat la 13:41, Sambata, 17.04.2010 de noas

POVESTI NEMURITOARE,1001 NOPTI

postat la 23:58, Sambata, 17.04.2010 de bogdan ph

Domnu Administratot in calitate de profesor,toata stima si jos palaria,astai adevarul care intradevar doare,oare cat se mai poate sa o ducem asa oare pana cand.....

postat la 01:30, Duminica, 18.04.2010 de Ovidiu

Teleghidat in Bucuresti bilanul a facut repede ciocul mic si a uitat decizia CD cu un judet o asociatie, aprobind repejor doua asociatii in capitala , una pentru domnul Stanescu, iar alta pentru Pirvulescu , unul care face parte din cumetria prahoveana.Un martor mi-a spus ca a fost totusi o sedinta tensionata, la un moment dat Pirvulescu a amenintat ca daca nu iese cum vrea el si Olteanu va sifona tot ce stie pe ...RRP !!!Frumos ,nu-i asa principialilor! Ma intreb ce face presul CNS , nu mai sp

postat la 01:36, Duminica, 18.04.2010 de Ovidiu

Ma intreb ce face presul CNS,principialul ,guralivul si interesatul domn care ne asasina cu noua mentalitate manageriala ,cu tineretul , si cu alte goange. Ce spuneti Don\"Tunduc gasiti urgent, ca de obicei, o justificare de serviciu, dregeti repede busuiocul ca a comis-o bilanul!!!

postat la 04:11, Duminica, 18.04.2010 de bogdan ph

Este adevarat ca porumbeii care au mers la antrenamente din parte FCPR au fost mai ca sardelele,dar pe cine intereseaza cand ei decat isi inumara bani OAMENI BUNI acest sport asa zis sport columbofil este o afacere ptr unii,eu daca ar fi maine as veni si as lua porumbeii cu 3 RON dar as supara conducere si oricum nu m-ar baga in seama.......

postat la 13:13, Luni, 19.04.2010 de titi

Ceausescu a fost lichidat.De ce nu ar incasa si Bilan o bataie sora cu moartea,sa petreaca vreo 1-2 luni prin spitale???

postat la 02:46, Marti, 20.04.2010 de Toma Vali

TONCULE ,iti doresc succes la porumbei dar tot o sa o ,,furi,,

postat la 04:25, Marti, 20.04.2010 de florin

19-04-10 Libotean Dan Pentru cei care au trimis comunicatele de presa in comentariile de la Porumbel.NET Nici un comunicat trimis de FRSC nu va fi aprobat pe site pana cand voi lua legatura cu unul dintre oficialii federatiei care se ocupa de aceasta problema.

postat la 04:34, Marti, 20.04.2010 de florin

domnule Tunduc cum a fost vorba cu asociatiile judetene a-ti promis in campania electorala ca nu ve-ti permite decat una singura pe judet .Le-ati bagat pumnul in gura celorlalte judete iar bucurestiului le-ati permis 2 daca erau 4 le aprobati pe toate ,nu stiu cum erati inainte sa primiti aceasta functie in FCPR dar acum vad ca a-ti fost transformat intr o marioneta.RUSINE PTR CA MULTI AU CREZUT IN D-VOASTRA SI I-ATI DEZAMAGIT

postat la 06:53, Marti, 20.04.2010 de Ovidiu

In UfCR-FCPR trebuie ca fiecare sa treaca printr-un rahat mare ca sa realizeze ca in aceasta federatie totul se schimba si se aproba in functie de intertesele lui x sau y.Asa au facut pe rind Pirvulescu apoi Radu Ion si acum Tunduc.E mai mare rusinea sintem de3 ris vad ca Tunduc a disparut nu mai exista cind Bilan da cu oiste-n gard !!! Se face ca nu vede, nu aude. Cooperativa merge inainte voi prostilor multi platiti cotizatiile si ... CIOCUL MIC !!!!!

postat la 10:37, Marti, 20.04.2010 de andrei

fiti fair plei pune-ti numele ovidiu cred ca tu esti un snapan care fura de rupe.

postat la 11:38, Marti, 20.04.2010 de Ovidiu

Andrei, nu mint ,nu fur si nu-mi place porcul Nu servesc.

postat la 12:01, Marti, 20.04.2010 de Stoian

Oameni buni, s-a generalizat cenzura.Limbotean nu mai primeste pe site-ul lui decit anunturi de la FCPR iar PIPA publica numai materialele FRSC!!!!Bine o fi???

postat la 13:51, Marti, 20.04.2010 de Sorinel

Pentru domnul florin cand se spunea ca STRUTUL obez, este raul columbofiliei Romane, nu credea nimeni ,dar oameni buni dintrun (lingau,milog ,perves) ceati crezut ca va iesi ? na fost dresat bine ,si sa vedeti ce viata va avea incontinuare cine isi cauta isi gaseste .Mancalar datoriile .!!

postat la 07:44, Joi, 22.04.2010 de Stoian

Personal am incredere in Dl Olteanu. Asta daca era prost murea de mult asa ca sper sa faca ce-i dicteaza instinctul de afacerist. portu-i sport iar fcpr face acum hobby ceea ce nu-i de loc convenabil. Acum inca se mai poate negocia ceva iar daca sta dupa prosti astia vor pleca ultimii de linga OS.

postat la 07:47, Joi, 22.04.2010 de Stoian

Asa ca pina la urma respectul intre federatii impune un raspuns lui Sinca. Sa vedem care-i ala !!!

postat la 07:53, Joi, 22.04.2010 de Stoian

Daca ar fi sa decida dupa mintea lor bilanu, livache sau buzila ,astia judeca cu stomacul. Cind e plin dorm iar cind e gol fura de sting si lampa din perete ca beau si gazul din ea.

postat la 20:25, Joi, 22.04.2010 de florin

AFACERI DE CRIZA CAND MALAIUL NE SE MAI VINDE CUM SE VINDEA ALTADATA ,CAND CRIZA I-A DESTEPTAT PE PROSTII CARE FACEAU COADA LA POARTA SA PRINDA O REZERVARE IN CAIETUL CU PUI ,CAND REZULTATELE CRESCATOR PUI NU MAI SUNT AMESTECATE CU CELE DE LA CRESCATOR MATURI ,RESPECTIVUL A INCEPUT SA INVESTEASCA MASIV IN PUBLICITATE http://porumbel.net/2010/cuplurile-pentru-sezonul-2010-cosmin-olteanu/#comments MAI NOU VINDE SI OUA ,LA DOUA OUA CUMPARATE PRIMESTI UNUL GRATIS

postat la 08:15, Vineri, 23.04.2010 de Sorinel

Florin acel ou gratis este de STRUT ? pai atunci e clar bani ,bani ,si iar bani este afacerea milogului A.F.( strutului obez ) mancalar datoriile .

postat la 08:26, Vineri, 23.04.2010 de florin

am facut un comentariu referitor la d-l Olteanu si pe siteul d-lui LINDICotean dan si mi-a fost blocata intrarea pe siteul acestuia .se vede ca sunteti niste mici comunisti manacatori de cururi MARI alde oltenu si tunduc, nu e nimic toti o sa platiti la randul vostru.

postat la 08:35, Vineri, 23.04.2010 de Sorinel

Incearca sa-l lauzi sau sa scri de bine ,sa vezi cum te lasa pe siteul porumbel nee ,patronul ( strutul obez ) la dresat pe copilasul de clasa - XIII - ,altfel bani ,bani raman la bulibasa .
Nume
Email
Comentariu

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2022 RRP. Toate drepturile rezervate.