Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Pigeon International Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct Contact

Newsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Veti participa la olimpiada columbofila din 14 august 2022?
Da
Nu
Nu stiu
Nu ma pot pronunta

Rezultate sondaj

Columbodromul FIVE STARS Dambovita
ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Inscriere columbodroame Europa
Freialdenhofen & Sohne
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodrom DERBY SICILIA - Italia
Columbodromul international BRASOV

"Despre culisele FCPR-ului" - Drept la replica al domnului Ciprian Nicorescu


12:13, Duminica, 21.11.2010

 

 

"Despre culisele FCPR-ului"

Drept la replica al domnului Ciprian Nicorescu

  

Priviti si dumneavoastra daca am jignit pe cineva sau din contra am avut dreptate..am trimis acest mesaj pe porumbel.net in urma unor situatii jenante la articolul “Cate planuri vor fi pe judet pe 2011” si am primit „BAN” pentru ca am informat columbofilii despre ce se intampla daca ii este incalcat unei persoane dreptul la viata privata si confidentialitate. In urma acestor sesizari pe care am vrut sa le aduc la cunostinta  tuturor columbofililor dar si venind in sprijinul lor, mi-a fost mie incalcat dreptul la libera exprimare. Consider toate acestea ca pe un fapt negativ care poate duce la repercusiuni dezastruoase pentru toti columbofilii care doresc sa faca acest lucru din pasiune fara sa stie ca in spatele federatiei primeaza lucrurile murdare.

Mi-am exprimat opinia in textul de mai jos, fara a-mi ascunde adevarata identitate, deoarece eu nu am nimic de ascuns si tocmai pentru ca mi-am dorit intotdeauna ca pasiunea noastra comuna – columbofilia, sa fie impartasita de noi columbofilii si nicidecum sa inducem in eroare persoanele care nu au cunostinte in domeniu, fapt pentru care va rog sa cititi mesajul meu si transmit celor care au comentat acolo sa citeasca acest articol si apoi sa-si dea cu parerea despre mine (nu vroiam sa-l pun pe Nicodim intr-o lumina buna)!

 

Mai usor domnilor euforici! Inainte sa comentati, ganditi-va ca poate ati gresit persoana! In acest caz aveti numai de suferit.

 

Nu cred ca FCPR si administratorul site-ului sunt indreptatiti sa furnizeze date personale si sa faca public numele unor persoane care isi exprima parerile personale la diferite articole de pe acest site.

 

Informatiile cu caracter personal constau din datele care pot fi utilizate pentru a identifica in mod unic sau a contacta o anumita persoana.

 

In acest caz ati incalcat doua mari drepturi ale unei persoane, si anume:

 

1. DREPTUL LA VIATA PRIVATA SI LA CONFIDENTIALITATE, deoarece niciuna dintre informatiile privitoare la identitatea unei persoane (nume) sau date cu caracter personal (varsta, adresa) nu poate fi dezvaluita fara acordul sau consimtamantul acestuia din urma. Prin urmare va facem cunoscut faptul ca ati incalcat in mod grav si voit prevederile Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 

Pentru mai multe informatii si lamuriri, dar si pentru evitarea unei asemenea greseli pe viitor, consultati textul de lege.

 

Art.3 din Legea nr. 677/2001

 

In intelesul prezentei legi, urmatorii termeni se definesc dupa cum urmeaza:

 

a) date cu caracter personal - orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;

 

Nerespectarea confidentialitatii poate produce efecte negative asupra integritatii fizice si morale a persoanei de care se face vorbire in afirmatiile dumnevoastra, care pe acest site, administratorul l-a lipsit de protectia vietii sale private, cu incalcarea art. 8 CEDO din textul Declaraţiei Universale a Drepturilor Omului, care protejează drepturi ce semnifică respectul social datorat individului.

 

 Potrivit textului amintit:

 

„1. Orice persoană are dreptul la respectarea vieţii sale private şi de familie, a domiciliului său şi a corespondenţei sale.

 

2. Nu este admis amestecul unei autorităţi publice în exercitarea acestui drept decât în măsura în care acest amestec este prevăzut de lege şi dacă constituie o măsură care, într-o societate democratică, este necesară pentru securitatea naţională, siguranţa publică, bunăstarea economică a ţării, apărarea ordinii şi prevenirea faptelor penale, protejarea sănătăţii şi a moralei, ori protejarea drepturilor şi libertăţilor altora.”

 

Domeniul de incidenţă al acestui text este, practic, nelimitat, motiv pentru care, cantitativ şi calitativ, articolul 8 este al doilea text într-o ierarhie a aplicării prevederilor Convenţiei de către instanţa de la Strasbourg şi de către instanţele naţionale ale statelor membre. În linii generale el garantează dreptul la intimitate.

 

2. DREPTUL LA LIBERTATEA DE EXPRIMARE, garantat prin Constitutia  Romaniei la

art. 30, care face vorbire despre libertatea de exprimare a gandurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel prin viu grai sau scris, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare in public sunt inviolabile = se doreste a fi incalcat in mod voit de catre domnul Tunduc, doarece prin atitudinea sa doreste ingradirea libertatii de exprimare (in scurt timp o sa ne fie frica sa mai scriem vreun comentariu).

 

 In ceea ce priveste administrarea defectuoasa a acestui site, cei in culpa vor raspunde in conditiile legii, deoarece prin acest lucru s-a ingradit un drept al unei persoane, drept respectat de toate legile din Romania si chiar de jurisprudenta Curtii Europene a Drepturilor Omului.

 

 AAA! Era sa uit: Cenzura de orice fel in cazul libertatii de exprimare este interzisa – art. 30 alin. 2 Constitutia Romaniei, (asta in cazul in care se uita unele comentarii nepostate)!

 

 

 

"O invitatie profund imorala" - un drept la opinie al domnului Cristian GeorgescuScurta prezentare a pasiunii si rezultatelor domnului Viorel Stelian Marinescu, UCPR ArgesMesajul domnului ION ANTON, presedintele clubului sportiv "Energy" Campina, adresat columbofililor prahoveniDe vanzare 50 de porumbei apartinand domnului VASILIU FANUTA, din Tg. Neamt !16 intrebari importante pe adresa domnului Florin Bilan, presedintele F.C.P.R.


Comentarii

postat la 06:14, Luni, 22.11.2010 de Alexa

Ce drept la viata privata, confidentialitate si libera exprimare?Dupa ce acel Nicodim la intrecut la toate capitolele pe Tunduc, acesta a dat si masura caracterului sau urat si razbunator, prin umilul sau servitor care a divulgat identitatea lui Nicodim.

postat la 06:22, Luni, 22.11.2010 de Alexa

Urat si demoralizator pentru marea masa a membrilor F.C.P.R. Este trist ca un individ limitat ca Tunduc,este pres. c.n.s. in cea mai mare federatie.Felicitari d-le Nicorescu pentru verticalitate!!F.C.P.R.nu este nici a lui Tunduc, nici a lui Bilan, ci a noastra a celor care platim cotizatie acolo.

postat la 06:59, Luni, 22.11.2010 de tiberiu

domnule esti numai bun de dat afara din fcpr (2 sau 5 ani dupa bunul plac al sefilor)

postat la 08:57, Luni, 22.11.2010 de Alexa

D-le Tiberiu,daca te referi cumva la mine, afla ca decat sa-mi plec capul si sa-mi indoi spinarea in fata lui Tunduc si Bilan, mai bine prefer sa le spun de la obraz ca sunt niste comercianti ieftini care-si urmaresc doar interesul material.Oricum sunt in cadere libera dupa ce au transformat F.C.P.R,-ul in circ.

postat la 09:44, Luni, 22.11.2010 de Sorinel

Domnule Ciprian Nicorescu credeti ca santeti primul sau ultimul de care isi bate joc acest STRUTILA de la fcpr ,stati linistit si nu-i dati importanta si o sa vedeti ca se elimina singur intrucat nu-l duce mintea numai la prosti .MANCA-L-AR datoriile.

postat la 09:58, Luni, 22.11.2010 de Sorinel

Bre STRUTILA revino-ti ca e tarziu si nu mai ai nici o scapare vai de comportamentul tau infect si vocabularul cu precipitati , ia o pauza mare sa iti fie benefic in padure .

postat la 10:30, Luni, 22.11.2010 de ioan vardohlip

ia sa vedem daca apare comentariul

postat la 13:35, Marti, 23.11.2010 de Sorinel

Ai vazut domnule Nicorescu ,il doare adevarul pe STRUTILA, da replici pe alt site ,sti de ce? se simte vinovat ,si e rusine sa recunoasca (mare e gradina domnului) si multi au sarit gardul, daca au piciore inalte .Ha Ha ce copilas naiv esti STRUTILA ! .

postat la 01:28, Miercuri, 24.11.2010 de Teofil Nicodim

Dragi columbofili, Nu-mi place sa ma mut ca "tiganu cu cortu" dar mesajele pe care incerc sa le trimit pe porumbel.net nu apar, asa ca scriu aici. Considerand mizeriile scrise de gasca batjocoritoare care isi muta blasfemiile de la subsemnatul la nevinovatu’ asta nu pot sa nu constat spiritul razboinic al conducatorului nostru mult “iubit”, spirit razbunator deopotriva, care in topicul referitor la fisele de expozitie stie sa raspunda acum anonimilor - bag seama ca s-a invatat minte. Tot la

postat la 01:53, Miercuri, 24.11.2010 de Teofil Nicodim

Completare la comentariul anterior Si inca ceva, ce era cat pe ce sa uit. Imi pare bine domnule Tunduc ca intr-un final, cu chiu cu vai, ati reusit totusi sa spuneti un lucru concret in comentariul 90, referitor la problema pusa de mine, afirmand : „parerea mea nu este punctul de vedere oficial al FCPR iar din punct de vedere al RNS si statut acei oameni nu au incalcat nici un regulament.” Puteati spune lucrul acesta de la inceput, puteati chiar detalia, la fel ca domnul Marincus, insa ati pr

postat la 02:51, Miercuri, 24.11.2010 de Alexa

Cand te cheama Tunduc, iar porumbel .net este in solda ta,poti sa ai cate drepturi la replica, replicii vrei ca tot nu te mai crede nimeni.De fapt, pe dl. Tunduc nu la deranjat titlul dreptului la replica si nici asocierea numelui sau acolo.

postat la 02:52, Miercuri, 24.11.2010 de Teofil Nicodim

insa ati preferat ca inainte de toate sa va faceti de rasul lumii, sa demonstrati ca stiti sa jigniti si sa aratati multe alte mizerii. Oricum ma bucur ca mi-am atins scopul – acela de a va face sa va aratati adevarata fata la fel cum ma bucur de „Dreptul la replica” de pe porumbel.net care va accentueaza imaginea adaugandu-vă si insuşirile de razbunător şi ranchiunos. Va pupa bunicu’!

postat la 02:54, Miercuri, 24.11.2010 de Teofil Nicodim

Tot la acel topic am vrut sa scriu si eu urmatorul mesaj: “Voi fi scurt, concis si nu voi volosi un limbaj elevat pentru a nu se simti nimeni jignit cat si pentru a evita confuziile si curiozitatea unora. Daca "Fisele de expozitie in format A4 – color si plastificat vor fi facute de catre FCPR pt expozitia de la Piatra Neamat", de ce trebuie platite.

postat la 02:55, Miercuri, 24.11.2010 de Teofil Nicodim

FCPR-ul nu are bani pentru cele cateva sute de porumbei din expozitie? Cei care au porumbei valorosi trebuie sa platesca suplimentar, iar FCPR-ul nu poate plati nici macar aceste fise in conditiile in care suma de bani anuala colectata de FCPR doar din cotizatii este de 400.000 lei (4 miliarde lei vechi - 8000 membri X 50 lei), aproximativ 93.000 EURO.

postat la 02:56, Miercuri, 24.11.2010 de Teofil Nicodim

Cu prietenie, al vostru Teofil Nicodim!” Nu l-am putut trimite sau nu s-a vrut afisat asa ca l-am trimis aici. Multumesc domnului Tunduc ca a informat publicul prin intermediul articolului “Drept la replica” de pe porumbel.net despre existenta acestui topic aici. Multe persoane vor afla astfel de existenta lui.

postat la 02:56, Miercuri, 24.11.2010 de Teofil Nicodim

Spre exemplu eu, daca nu aflam de acest articol de pe acest site, nu puteam scrie vizavi de abcesul dumnealui de furie, produs de mine si descarcat asupra primului care ii iese in cale. Acest abces de furie se datoreaza cumva faptului ca eu nu sunt membru si nu imi puteti face nici o reclamatie privind suspendarea?

postat la 02:57, Miercuri, 24.11.2010 de Teofil Nicodim

Sau se datoreaza faptului ca ati ramas fierband in clocot in suc propriu, otravit de condimentele puse in exces de mine? Domnule Nicorescu, indivizii de acest gen sunt periculosi mai ales daca sunt pusi in functii de conducere si ameninta ca fac abuz de putere. Deocamdata din ce ati scris mai sus, nu riscati nimic dar mare atentie pe viitor.

postat la 02:57, Miercuri, 24.11.2010 de Teofil Nicodim

Am prevazut astfel de amenintari si am scris ceva in topicul initial la comentariul 85 unde fac referiri la o eventuala “cautare a vreunei vine undeva, candva la vreun concurs in vederea anularii si aplicarii “la sange” a RNS-ului” si mare atentie mai ales daca veti sta bine la vreun concurs.

postat la 02:58, Miercuri, 24.11.2010 de Teofil Nicodim

Si inca ceva domnule Tunduc, daca doriti razboi, “implorati” administratorul porumbel.net (ca doar asa cred ca v-ar ascuta parerea) sa ma lase sa scriu si o sa va arat eu razboi cum nu ati mai vazut nu ce faceti dumneavoastra cu omu asta.

postat la 02:58, Miercuri, 24.11.2010 de Alexa

Pe dl. Tunduc la deranjat ca dl. Nicorescu a indraznit dupa ce a fost cenzurat pe porumbel .net, sa se adreseze altui sit-eu de specialitate.Asta il scoate din minti pe dl. Tunduc, concurenta care nu-i da voie lui si ajutoarelor sa manipuleze eficient.

postat la 02:58, Miercuri, 24.11.2010 de Teofil Nicodim

Pana atunci astept, pentru ca nu imi place sa scriu mai multe si sa vorbesc singur, fara un raspuns de la tine, draga Marius. Spun acest lucru pentru ca, cu siguranta aici, pe un teren asa alunecos pentru tine nu vei raspunde, cum am facut-o eu pe terenul alunecos si riscant al site-ului porumbel.net, atat cat m-i s-a permis. Toate cele bune, cu simpatie, al vostru prieten virtual Teofil Nicodim!

postat la 03:32, Miercuri, 24.11.2010 de Alexa

Ce sa reclami la comisia de disciplina d-le Tunduc?Faptul ca esti presedinte c.n.s.si jignesti si mistocaresti membrii columbofili pe net?faptul ca la subiectul cu 2 planuri de zbor, ai fost parte din conflict.

postat la 03:38, Miercuri, 24.11.2010 de Alexa

Sau faptul ca cei care te-au sprijinit, si au jignit cel mai tare, nu au primit ban pentru ca sunt membri din conducerea as. Bihor?Imaginea F.C.P.R.-ului o denigrezi si o murdaresti d-ta d-le Tunduc, prin limbajul si comportamentul practicat.

postat la 03:45, Miercuri, 24.11.2010 de Alexa

Crezi ca daca Nicorescu nu accepta cenzura, si o considera ca facand parte din culisele F.C.P.R.-ului ,ai dreptul sa abuzezi de puterea si influienta functiei, si sa ameninti cu comisia de disciplina?

postat la 06:14, Miercuri, 24.11.2010 de taroi

Nu sunteti singurul care a-ti patit acest lucru dle Nicorescu

postat la 08:23, Miercuri, 24.11.2010 de Alexa

Oricum dl. Nicorescu nu a jignit in dreptul la replica si nici nu risca vreo sanctiune, dar este trist pentru mine sa constat ca cei din as. Timis care il cunosc pe Nicorescu, stau paralizati in spatele monitoarelor, si nu au curaj sa fie solidari cu dreptul la libera exprimare.

postat la 08:32, Miercuri, 24.11.2010 de Alexa

De ce va temeti domnilor???Va este frica ,ca s-ar putea sa nu va mai puteti zbura porumbeii???Dar va intreb, credeti ca a zbura porumbeii din pozitia in genunchi,este cea mai buna solutie???Credeam ca la Timisoara sa vindecat lumea de frica , la revolutie dar se pare ca m-am inselat!!!Somn usor Timisoara1!!!

postat la 10:01, Miercuri, 24.11.2010 de Sorinel

Auzi bre STRUTILA ,copilas naiv tu te-ai nascut talent si vei apune ca o speranta !.MANCA-L-AR datoriile .

postat la 10:13, Miercuri, 24.11.2010 de Sorinel

Dragi columbofili acest STRUTILA ,pledeaza tot timpul in persoana vinovata ,oare de ce ?.Daca nu se intelege el pe insusi persoana lui, inseamna ca e grav, grav de tot .Nu e destul sa ai carte daca n-ai caracter si pasiune in ce faci .

postat la 12:29, Miercuri, 24.11.2010 de CoToY

avand in vedere ca cunosc cat de cat site'ul porumbel.net si cunosc cine e in spatele lui si toate chestiile care se fac are foarte mare dreptate domnul Nicorescu...toate mesajele pe care le'am scris de'a lungul timpului pe por.net nu au aparut si daca au aparut au aparut modificate;)deoarece pentru ei adevarul doare;)...asa va fi in jocul lui bilan;)nimeni nu are voie sa comentenze....daca ai comentat esti dat afara;)...multa lume nu stie ce face papusarul sef,multa lumea e credula,pe majoritat

postat la 12:51, Miercuri, 24.11.2010 de costea alexe

D-le Tunduc, Poate ati observat ca nu mai pre scriu pe net, mi sa scarbit de atata cearta. Dar acum intrand din curiozitate, ca nu intrasem de mult, am vazut articolul d-voastra. Imi pare rau sa fac din nou obervatie la cuvintele d-voastra, dar in dilogul la telefon ce l am avut cu aproximativ 1 an in urma, imi spuneati ca DAN pune si scoate de pe site numai ceea ce d-voastra ii dati voie sa puna, motiv pentru care el v-a injurat cand i am spuscum stau lucurrile.Cred ca manipulati jocul

postat la 02:41, Joi, 25.11.2010 de marius

in asociatia bihor sunt persoane cu functie de conducere care au facut amenintari si au folosit limbaj neadecvat.ei ar fi trebuit sa primeasca ban si supendare pt sticarea imaginii!

postat la 02:44, Joi, 25.11.2010 de marius

prin comentaril sau de pe porumbel.net,bogdy sa decris intru totul. el de ce nu primeste ban ca vorbeste c un tigan?

postat la 08:07, Joi, 25.11.2010 de Felix

Consider ca Teofil Nicodim trebuie citit. Poseda un scris frumos , ordonat, cu legatura la subiectul care ne macina pe toti cei care dorim cu adevarat binele acestui sport . Insa avand " indrazneala " sa arate cu degetul distinsul nostru coleg a deranjat . Si mai ales pe cine ? Pe unul care se crede atotstiutor in ale columbofiliei si nu numai .

postat la 08:36, Joi, 25.11.2010 de cristi

dl Nicorescu (teofil nicodim), parerea mea este ca esti dus cu pluta!!

postat la 08:58, Joi, 25.11.2010 de Felix

Domnule Nicodim se vede treaba ca sunteti un om de isprava cu multe calitati care multora dintre noi le lipsesc. Imi permit totusi sa va atrag atentia ca va pierdeti timpul. Eu insumi incercam nu cu mult timp in urma sa ii trezesc la realitate pe acesti " vesnici" . Si o faceam ca si dv. intr-un mod mai mult decat civilizat . Nu m-am ales cu nimic .Oamenii astia sunt interesati de altceva . Oamenii astia au un sac al fericirii fara fund care se numeste FCPR . Il au, si il vor pentru eternitate .

postat la 11:57, Luni, 29.11.2010 de dax

Cristi sti sa citesti? Nicorescu nu e Nicodim ...da de ce im bat capu cu tn...las-o asa...

postat la 13:11, Vineri, 10.12.2010 de Eu!

Fratilor, pe sefii FCPR-ului nu-i intereseaza decat banii. La ei totul se rezuma numai la gandul de a prinde care mai decare cate o functie de care apoi se beneficieze pe cat posibil. Unu importa inele prin firma lui, asta e Tunduc, unu e avid dupa plimbari si prim-planuri prin expozitiile internationale pe banii federatiei, asta e Bilan,unu care a mai ramas si el cu un "coltisor" din cascaval este Liviu Parvulescu, care de mila si de sila l-au lasat sefii sa mai vanda si el cateva cataloage, Bu
Nume
Email
Comentariu

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2022 RRP. Toate drepturile rezervate.