Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Pigeon International Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct Contact

Newsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Ce pasari preferati sa introduceti la matca?
Fii/fiice din porumbei campioni romani
Tineri concurati pe columbodroame in Romania sau Europa
Fii/Nepoti/Stranepoti ai unor campioni europeni insositi de pedigree pompoase
Campioni din propria crescatorie retrasi la matca
Cadouri de la prieteni
Alti porumbei

Rezultate sondaj

Columbodromul FIVE STARS Dambovita
ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Inscriere columbodroame Europa
Freialdenhofen & Sohne
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodrom DERBY SICILIA - Italia
Columbodromul international BRASOV

FRSC - informare referitoare la desfasurarea procesului cu FCPR


10:36, Joi, 14.10.2010

 

I N F O R M A R E

Referitoare la desfasurarea procesului dintre FRSC si FCPR

 

 

Asa cum am promis, pentru o mai buna informare si transparenta in relatia cu membrii nostri actuali si potentiali viitori membri, FRSC va prezinta in continuare un document depus la Judecatoria Tribunalului Bucuresti. Dupa cum puteti vedea, din punctul nostru de vedere constituirea FCPR-ului a fost facuta cu incalcarea unor articole si paragrafe din legile din Romania. Reamintim pe acesta cale celor care se fac vinovati de incalcarea legii ca intr-un stat democratic "nimeni nu este mai presus de lege" si adevarul va iesi la lumina.

 Pe scurt, demersul FRSC-ului este, asa cum veti constata, acela de a cere pe calea instantei DIZOLVAREA FCPR-ului, avand in vedere motivele invocate in materialul care va va fi prezentat. Acest document prezentat vine ca un contra-argument la un act prezentat de catre aparatorul FCPR-ului pe un anumit site.

 

EL NU FACE ALTCEVA DECAT SA DEINFORMEZE SI SA DISTRAGA ATENTIA TUTUROR COLUMBOFILILOR DIN ROMANIA ASUPRA PROBLEMELOR CU ADEVARAT GRAVE SI REALE CU CARE SE CONFRUNTA IN PREZENT FCPR-ul.

 

 

Tribunalul Bucureşti – Secţia a IV-a Civilă

Dosar nr. 26524/3/2010 – termen de judecată la 08.09.2010 – Completul F4

  

Doamnă/Domnule Preşedinte

 

Subscrisa Federaţia Română de Sport Columbofil – persoană juridică de drept privat de utilitate publică, înfiinţată cu respectarea dispoziţiilor  art. 35-36 din Legea nr. 69/2000, pe baza Avizului nr. 4/18.03.2010 eliberat de Autoritatea Naţională de Sport şi Tineret  din cadrul Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului – înregistrată în Registrul federaţiilor aflat la grefa Tribunalului Bucureşti sub nr. 14/15. 06. 2010, având  Certificat de înregistrare fiscală seria A nr. 0679534,  cod de înregistrare fiscala nr. 27224140, cont bancar nr. RO60RZBR0000060012829406 deschis la Raiffeisen Bank Agentia Aerogării, cu sediul social în B-dul Ion Ionescu de la Brad, nr. 2B, birou 6, subsol, Sector 1 Bucureşti, prin  împuternicit  Moise Mircea – în calitate de pârâtă în cauza nr. 26524/3/2010,

 

în proces cu reclamanta Federaţia Crescătorilor de Porumbei din România, formulează şi depune  prezenta

 

cerere

prin care invocă

 

excepţia lipsei capacităţii de exerciţiu  a reclamantei

 

având în vedere nulitatea absolută a încheierii de şedinţă pronunţată – de instanţa secţiei a V-a civilă a T.M.B.   în cauza nr. 15094/3/2007 – în şedinţa din data de 22.05.2007, pentru următoarele considerente: 

 

Instanţa de judecată i-a  recunoscut reclamantei  personalitatea juridică cu nesocotirea  condiţiilor imperative ale art. 14 din OG. nr. 26/2000 raportat la art. 1 alin. (1) coroborat cu art. 36 alin. (1) din Legea nr. 69/2000 .

 

*    *

*

Totodată, încheierea criticată recunoaşte puterea unui act juridic civil de a deroga de la lege,  or potrivit art. 5 C. civ., nu se poate deroga de la lege.

De asemenea,  potrivit art. 1 alin. (4) din Constituţie, Statul Român este organizat potrivit principiului separaţiei şi al echilibrului puterilor în stat. Prin urmare, judecătorul nu are competenţa în a pronunţa hotărâri a căror dispoziţii să modifice legea.

Astfel, încheierea prin care s-a recunoscut personalitate juridică reclamantei FCPR este pronunţată de un judecător necompetent şi este lovită de nulitate absolută.

În susţinerea considerentelor noastre  vin şi dispoziţiile art. 124 din Constituţie şi obligă judecătorul a se supune legii întrucât potrivit art. 16 alin. (2) din legea supremă nimeni nu este mai presus de lege.

 

În ceea ce priveşte actul criticat în cauză,  este de reţinut şi faptul că:

 

Este invocat de reclamantă în prezenta cauză şi conferă reclamantei capacitate de exerciţiu respectiv  obligă pârâta a se prezenta  în sala de judecată.

 

Acţiunea reclamantei F.C.P.R. întemeiată în baza încheierii criticate şi a statutului său    înfrânge raţiunea legii şi încălcă drepturile şi libertățile pârâtei conferă reclamantei F.C.P.R. un scop ilegal  deoarece expresia capacitătii de folosinţă  i-a fost conferită pârâtei FRSC prin art. 37 din Legea educaţiei fizice și sportului nr. 69/2000. 

 

Aşadar, vă revine onorată instanţă – ÎN VIRTUTEA ROLULUI ACTIV – sarcina de a pronunţa o hotărâre prin care să declaraţi nulitatea absolută a încheierii de şedinţă prin care s-a dispus înscrierea reclamantei FCPR în registrul federaţiilor aflat la grefa TMB.

 

În  drept, invocăm dispoziţiile art. 105 alin. (2) art. 108 art. 109 alin. (1) art. 129 alin. (5) C. proc. civilă; art. 3 art. 6 alin. (2) lit. g) art. 14 art. 24 alin. (1) teza a II-a art. 56 din OG. nr. 26/2000 ; art. 1 art. 18 alin. (1) lit. j) şi o) art. 35 şi următoarele din Legea nr. 69/2000,  art. 34 din Decretul nr.  31/1954 ;  art. 5  art. 948 pct. 4 art.  966  art. 968 C. civil;  art. 1 alin. (3) (4) şi (5) art. 16 alin. (2) art. 21 alin. (3) art. 61 alin. (1) din Constituţie; art. 6 pct. 1 din Convenţie.

 

 

Federaţia Română de Sport Columbofil

Prin împuternicit Moise Mircea

 

FCI a invitat FRSC, in mod oficial, sa participe la sedinta Comitetului Director din 26 aprilie 2011Observatii pe tema raporturilor actuale dintre FRSC si FCPRDl. Mugurel Calinovici, FCPR Bucuresti, contestare in instanta Hot. 1/17.01.2020 a Comisiei Nationale de DisciplinaReprezentantii clubului columbofil din Segarcea, afiliat la FCPR Dolj - sesizare nereguli in abuzuri - partea a 2-aAsociatia Sportiv Columbofila 10-1 Buzau, afiliata la FCPR - actiune in instanta impotriva conducerii acestei federatii !


Comentarii

postat la 00:46, Joi, 14.10.2010 de Sorinel

Era de stiut ca STRUTILA cauta sa ascunda cu orce pret adevarul dar este esential sa nu muscam la prostiile afaceristului ,(STRUT obez) care numai banii,banii, stie .Manca-l-ar datoriile.

postat la 01:13, Joi, 14.10.2010 de BADANA

pe porumbel .net se inghesuie sa isi dea cu presupusul toti ne stiutorii.din 20 de hantai nu gasesti unul sa stie despre ce este vorba.grija mare ca mai intai se judeca legalitatea voastra FCPR.daca santeti asa siguri ca veti dizolva FRSC-ul de ce o lungiti atat.POLICE -este TINICHEAUA lui BALANEL grija mareeeeeee, sa nu aveti parte de asa ceva.

postat la 01:16, Joi, 14.10.2010 de Adrian

Vrem sa stim raspunsul instantei.

postat la 02:43, Joi, 14.10.2010 de boby

din cite imi dau seama se cam incearca tragerea de timp din partea FCPR si nu stiu de ce ? la termenu de ieri am auzit ca avocatu lor a cerut un nou termen peste 2 luni !! daca vor sa ii desfiinteze pe FRSC de ce nu urgenteaza lucrurile ? e un semn de intrebare

postat la 05:27, Joi, 14.10.2010 de SANDU TEO

NASOL MOMENT!!! ESTE INCEPUTUL SFARSITULUI PENTRU FCPR???? ASTEPTAM SENTINTA DEFINITIVA CU NERABDARE ASTA VA CLARIFICA O MARE PARTE DIN PROBLEME.

postat la 06:18, Joi, 14.10.2010 de Jugaru Sukaru

Un lucru e sigur , isi prelungesc moartea si agonia . Site-ul ppiiiiiiirrrrrrrrr.net se vroia chipurile unul transparent , insa in realitate este un mare rahat care permite la 2 , 3 handicapati sa scrie cu mai multe ip-uri . Degradant mai ales pentru bombonelul junior iubitorul de baieti .

postat la 06:26, Joi, 14.10.2010 de G G

Daca tot vorbesc colegii nostri despre infractori atunci sa amintim despre cel mai mare . EL SE NUMESTE OLTEANU COSMIN SI A FOST LUAT DIN PAT DE CATRE JANDARMERIE SI TRUPELE SPECIALE . Acuzatii ca spalare de bani , trafic de influenta , evaziune fiscala ii sunt cunoscute . Dosarul este gros , gros , si cu siguranta domnul in cauza va avea posibilitatea sa mediteze in lunga perioada de detentie care il asteapta .

postat la 06:35, Joi, 14.10.2010 de ciprian balan

eu sint mai blind si zic doar ca nu e bine cind se ajunge la asfel de certuri si scandaluri . domnilor de la FRSC faceti dovada colegilor de la FCPR ca nu le raswpundeti cu aceeasi masura si veti vedea ca lumea o sa va aprecieze si mai mult .in mod sigur mai devreme sau mai tirziu o sa-i dovediti si in instanta

postat la 07:12, Joi, 14.10.2010 de hanos

Hotii striga hotii . Se stringe latul nea Florin , nu te mai uita in gura spurcata a lui Olteanu ca asta cind o sa fi tras la raspundere o sa se faca ca el nu stie nimic . Asa fac toti astia cu bani Florine , te va vinde ca pe un nimic . E pacat de virsta matale si ai copii acasa, opreste-te ca te duce la ripa .

postat la 09:24, Joi, 14.10.2010 de bita

La judecata cine credeti ca era ? Ras , tuns si frezat era insusi garoiul din Cringasi vizibil slabit de bolile care il macina dar mai ales de gelozie .

postat la 10:07, Joi, 14.10.2010 de Felix

Nea Florine nu vrei sa iesi public sa ne spui ce ce ai facut azi prin Bucuresti ? Pe unde ai fost ? Ce ai facut acolo ? A fost fructuoasa intalnirea ? Ai plecat suparat sau fericit ? Eu cred ca te-au cam nelinistit cele aflate . Aaaaaaaa , sigur nu poti sa-mi raspunzi , ori esti la raport la Olteanu ori inca n-ai invatat sa scri ? Ha , ha , ha , ha ,ha ..............

postat la 10:14, Joi, 14.10.2010 de szolosi denis

faceti poze la documente si publicatile pt o mai buna transparenta :)!

postat la 11:00, Joi, 14.10.2010 de Ovidiu

Bilan si Olteanu vor desfiintarea ordinului guvernamental prin care columbofilia este recunoscuta pentru prima data in istorie ca ramura de sport. Astfel acesti descreierati isi arata adevarata fata . Ei sint cancerul columbofiliei in Romania.De aceea nu ne putem uni sa facem cu totii sport columbofil, din cauza ca acesti indivizi prosti si aroganti, Gaura si Covrigul,vor sa nu-si piarda privilegiile.Ei sint tradatorii unificarii miscarii columbofile romanesti.

postat la 11:07, Joi, 14.10.2010 de BILAN CIPRIAN

astazi tata insotit de dom .FLORIN GATAJESCU,inpreuna cu juristul FILCEA ,sau deplasat la MINISTERUL EDUCATIEI AGENTIA SPORTIVA ,intalninduse cu dom.CONSILIER ,dom.SINCA,si juristul FRSC.dupa discutii indelunate ,tata mai putin ca atata poate, GATAJESCU UN STERTTTT,convinganduse de legalitatea FRSC ,delegatia FCPR luand hotararea a se ajunge la o intelegere cu FRSC in cel mai scurt timp. VA JUR PE SANATATEfamiliei noastre ca asta este adevarul.

postat la 11:11, Joi, 14.10.2010 de giorgian

Tot scriu panaramele si ameninta pe piiiirrrrrr.net i-ati vazut ? Este mister Tunducu care crede ca a inventat roata . Scrie un handicapat cu Demi , emi ........ prostul nu isi da seama ca i se vede adresa de e-mail. Fiti atenti la mesajul lui Felix ca este foarte important .Nu credeti ? Sunati-l pe nea Florin !!!!!!!!!

postat la 11:20, Joi, 14.10.2010 de Laur

Nu ii mai bagati in seama ! acolo sunt mesaje de la toti frustratii .Sunt refularile unor oameni fara identitate . Mai pe romineste Neica Nimeni .

postat la 11:22, Joi, 14.10.2010 de kolo-kolo

Mai nea Bilane nu ne raspunzi , alooooooooooo ,se aude ? Zi tata ai plecat suparat ?

postat la 11:26, Joi, 14.10.2010 de Dante Aligheri

Neputinta , iresponsabilitate ,hazard. Citeva cuvinte care caracterizeaza toate demersurile Fcpr .Vor fi pierzatori de drept .

postat la 11:28, Joi, 14.10.2010 de Rusu

Da ce vreti sa faca ? Isi apara si ei ce le-a mai ramas . Si cum nu le-a mai ramas nimic.....sufla in vuvuzele .

postat la 11:35, Joi, 14.10.2010 de victor ieseanu

Domnule Bilan ce tot zic baieti astia ? Hai domnule mai cu curaj, iesi pe post si spune ce s-a intimplat azi in Bucuresti . Nu-ti fie teama . Proclama victoria . Poti ? Sau nu ne lasa cumatru sa dam comunicate . Ptiuuuuuu , firar al dracu da necaz !

postat la 11:48, Joi, 14.10.2010 de Mosu

Plecati din FCPR . Nu e de gluma . Se darima sandramaua .Hales bules .Pentru traducere adresati-va domnului Buzila.

postat la 11:53, Joi, 14.10.2010 de PETRUTA

la proces sa prezentat si scumpul meu GAROI ,alias BUZILA ,reprezentandul pe amorezul meu FLORINEL ,.va rog din suflet nu imi mai suparati cimpanzeul,ca sufera de o boala incurabila ,cunoscuta sub numele de JIGODIE.ASTEPT cu nerabdare sa isi ia zborulpe campii cu verdeata ,urmand ca eu sa migrez spre COTOMARLESTI.

postat la 12:49, Joi, 14.10.2010 de Felix

De foarte multe ori i-am rugat pe colegii nostrii din FCPR sa nu ma provoace, au fost luni intregi in care nu am scris nici macar doua rinduri despre ei. Dar cum poti ramane impasibil la toate minciunile si calomniile pe care ei si slugile lor le adreseaza membrilor si conducerii federatiei noastre ?

postat la 12:54, Joi, 14.10.2010 de Felix

Nu au stiut niciodata sa duca o lupta cinstita , nu au avut curajul sau poate interesul sa vina si sa stam fata in fata .Au stiut in schimb sa lovesca miseleste pe la spate niste oameni care le-a intins mina spre dialog in repetate randuri . Cum pot fi catalogati astfel de oameni ?

postat la 13:03, Joi, 14.10.2010 de Sorinel

BULA si STRUTILA stau de vorba la un bar .Ieri am divortat,zice BULA si-si mai toarna un pahar.De cine ? De avere.

postat la 13:03, Joi, 14.10.2010 de Felix

Niste mincinosi care vorbesc de ...7000 mi de membrii in realitate nu pot face dovada nici macar la 2000. Si asta pentru simplu fapt ca FCPR-ul are f . putine cluburi cu personalitate juridica afiliate legal . Cum o sa faceti dovada cotizatiilor incasate ilegal ? Vremea telefoanelor si a proptelelor a cam trecut Domnule Olteanu nu-i asa?

postat la 13:10, Joi, 14.10.2010 de Felix

Sau poate va mai credeti in epoca comunista demult apusa dar care va prindea foarte bine ? Atunci mai mergea , mai indoiai cu apa o sticla de vin, mai incarcai o nota de plata etc. Iar cand erai prins cu ocaua mica mai apelai la cate un telefon salvator . Asa ati fost invatati sa traiti , sa inselati , sa dezinformati , sa amenintati .

postat la 13:16, Joi, 14.10.2010 de Sorinel

Pentru distinsul STRUTILA -Ce zice Paduraru cand se descalta ? -A mai trecut un an .

postat la 13:21, Joi, 14.10.2010 de Felix

Asta faceti si acum, crezand ca totul vi se cuvine si ca totul va apartine . Va inselati amarnic . Statul de drept apara prin legi , cinstea , onoarea , demnitatea , curajul , virtuti care va lipsesc cu desavarsire si pe care nu le-ati avut niciodata . In ce ma priveste domnilor , ati reusit sa ma impulsionati sa lupt ipotriva dumneavoastra si a nedreptatilor care le savarsiti . Astazi ati vazut ceva , maine probabil ca o sa simtiti ceva ,vor fi lucruri care nu va vor face placere .

postat la 13:27, Joi, 14.10.2010 de Felix

Noapte buna domnii mei ! M-ati starnit si provocat .De acum incolo va trebui sa ma si suportati. Sa vedem daca veti putea !!

postat la 14:33, Joi, 14.10.2010 de Sorinel

Ajutor!Ajutor striga cineva in padure.Padurarul,care tocmai trece pe acolo,s-a dus inspre copacul de unde se auzea strigatele.Un barbat era legat de copac,cu pantalonii lasati in vine.Ce sa intamplat?Intreba padurarul.Doi barbati m-au atacat,m-au legat de copacul asta si m-au violat.Padurarul se descheie la slit si zice ingandurat: Azi nu e ziua ta norocoasa!.

postat la 15:10, Joi, 14.10.2010 de Razvan

Alo,Alo printisoru lui bilanel termina cu comentariile, nu isi au rostu,ca bre NELA abia asteapta sa vina tati la bucuresti,bre alias NELA statea cam prost cu memoria,despre sinceritate jale .Tati este al 4 presedinte pe care bre(nela) il vinde dar nici tati nu a ramas dator pentru 2 buze si un birou.Da fratiore!.Cam asta e bre mediteaza .

postat la 21:57, Joi, 14.10.2010 de ciprian

Columbofilia romaneasca este rupta in doua datorita unor orgolii desarte a unor oameni din judetele prahova si bucuresti. Si unii si altii si-o trag pe site├║rile controlate. Este pacat, nu este ceea ce doresc sa vad pe paginile de specialitate si regrat ca administratorii au imbratisat fiecare cate o tabara, publicand numai argumente contra celorlati. Sper ca procesul sa scoata la iveala adevarul, sa se unifice federatiile, insa sub o conducere noua, cu tineri capabili, nepatati si necontroversa

postat la 02:03, Vineri, 15.10.2010 de robert mihaila

Pentru Ciprian - si unde crezi tu ca se va intampla asa ceva , la FCPR...dar raspunde sincer.Tot ce sa intamplat bun in columbofilia romaneasca in ultimii ani a fost datorita FRCS sau datorita infiintarii FRSC,altfel FCPR nu schimba nimic,nu ca ar fi schimbat prea multe...

postat la 06:42, Vineri, 15.10.2010 de Felix

Buna ziua domnu Bilan ? Ce mai faceti ? Ia sa mai stam noi putin de vorba ! Domnule eu credeam ca sunteti olecuta mai inspirati cand jucati baba oarba cu mine . Sa stiti ca sunt foarte suparat . Adica chiar asa sa ma umilesti si sa ma confunzi cu Fanel sau cu fisu ! Nu ca as avea ceva cu bieti oameni, dar pana una alta stilul meu e inconfundabil ,va rog sa nu se mai intample .

postat la 06:49, Vineri, 15.10.2010 de Felix

Si inca ceva ,domnule potaia aia de copil care scrie cu cate nume vrea el pe Piiiiiirrrrrrrrrrrrr.net ,chiar nu vrea sa invete sa scrie corect ? Sau nu poate ? Cum o fi facut cele cateva amarate de clase ? Vai de profesorii lui ! Mai nea Bilane , uite pentru ca imi esti simpatic o sa-ti fac cateva surprize spunandu-ti ce te asteapta in continuare !

postat la 06:56, Vineri, 15.10.2010 de Felix

Stiu ca o sa aveti in curand o sedinta fulger in Fagaras 14. Ce nu sti mataluta este ca multi membrii din cd. iti doresc debarcarea . Dracia dracului, daca o doreste si boieru inseamna ca te duci pe topogan sigur . Zice boieru ca te-ai ramolit , si ca nu mai poti sa duci . Trist . Mai trist o sa fie cand o sa afli cine iti va lua locul.

postat la 07:03, Vineri, 15.10.2010 de Felix

Dar sa nu fi trist ca e tot unul din gasca! Numai ca e unul tanar si hamesit, cu pofta mare de mancare . Cu pofta de lup ! Offfffff si ce o sa mai infulece din bucate, ca doar sunt destule . Zice lumea prin targ ca baietasul ar fi de undeva din Ardeal . Asa o fi ? Asa e nea Cosmine ? Tot gura targului spune ca doriti sa luati o decizie epocala si anume inceperea negocierilor cu FRSC.

postat la 07:10, Vineri, 15.10.2010 de Felix

Sa inteleg ca aceasta dorinta a venit asa peste noapte , sau ati fost convinsi in urma vizitei de la minister , in care ati primit proasta veste ca nu mai puteti acorda titluri nationale . Stiti ca trebuie sa schimbati si statutul . Taraboi mare conasule urmeaza sa vie . Offffff doamne, cate belele pe capul matale .

postat la 07:15, Vineri, 15.10.2010 de miron cristinel

chiar o sa-l schimbe pe nea Florin ? De ce ca ne obisnuisem cu el . cine o sa -i ia locu ??

postat la 07:20, Vineri, 15.10.2010 de Felix

Stau asa si ma gandesc, cum o sa faceti lucrul asta , nu o sa va fie greu la ficati sa stati de vorba cu niste non - grati ?? Greu tata greu , ca mai trebuie sa doreasca si non- gratii dialogul cu voi . Doamne , doamne, cat s-au mai rugat de voi , si cate recomandate v-au mai trimis , si voi nimic , coada pe sus . Soarta nenicilor , soarta !! De ea depindeti si de ................non - grati .

postat la 07:23, Vineri, 15.10.2010 de Stanescu CL

si io am auzit ca domnu Bilan e fortat sa isi dea demisia ca a calcat pe bec si nu il mai vrea domnu Nela si Olteanu si ca or sa puna pe alcineva in loc . de ce nu pun un baiat tinar si neminjit unu care vrea sa faca treaba? ??

postat la 07:27, Vineri, 15.10.2010 de VENTO

ai dreptate ma stanescule sal puna pe ala mic a lu bilan ca tot a invat de la tatsu sa fure .e obisnuit cu greutatili

postat la 07:29, Vineri, 15.10.2010 de Felix

Am sa ii acord putina atentie si celui care se vrea si se doreste viitor presedinte FCPR-ist . Parlitule care esti parlit, (citat din Marean Vanghelie)nu mai folosi cuvantul penal , strut obez , ca te vede doamne , doamne , si te pune sa-i despagubesti pe cei care asteapta si acum in zadar revistele pe 2010. Diletantule , ucigasule de cuvinte , invata , pune burta pe carte ca esti vai steaua ta , nu sti nici sa te legi la sireturi . Mai vrei si sefii de federatii.

postat la 07:42, Vineri, 15.10.2010 de Comanescu Marian

bai felixe de unde sti tu toate secretele astea ? ori esti din gasca lor si esti marginalizat ori iti vinde vreunu din tabara lor informatiii ori esti agentu 007 pt ca multe din ceai zis tu sa adeverit

postat la 07:46, Vineri, 15.10.2010 de Comanescu Marian

totu pt FELIX :: am uitat sa te intreb ori mergi la ghicitoare si iti zice aia ce si cum?? nea Nela are sanse sa ajunga in locu lu nea florin sau e prea batrin ???????

postat la 08:20, Vineri, 15.10.2010 de Felix

Marian, din ce stiu eu Buzila si Stancuta vor fi sacrificati ca ofranda adusa dialogului cu cei din FRSC . Si asa cheltuielile anuale cu salariile celor doi se ridicau la frumusica suma de 600.000 milioane lei vechi anual . Deci trai pa vatrai pentru umila familie ! In schimb sursa mea de informatii nu poate fi desconspirata ,un indiciu totusi . Va fi prezent si la urmatoarea sedinta de comitet director in calitate de membru permanent al acestuia . El poate fi chiar una din persoanele criticate

postat la 08:51, Vineri, 15.10.2010 de Stoian

Mai fratilor nu-l mai suparati si voi pe nea Bilan ca de cind a venit de la minister a fugit la popa Nelu Vrajitoru de la Livadea si s-a incuiat in biserica, se roaga la toate icoanele sa-l ierte nongratii ca i-a luat Belzebut mintile, ca s-a dedat la femeia aproapelui,ca n-a tinut posturile, si ia injurat mereu pe aia din FRSC.

postat la 08:56, Vineri, 15.10.2010 de Felix

Ahhhhhhhhhh, era sa uit , intrati va rog pe Piiiiirrrrrrr.net si minunati-va ,scrie unul care am impresia ca a lucrat la GARA . Are amintiri cu trenuri si alte mijloace de locomotie cu aburi . Cred ca a fost impegat de miscare sau vatman pe vreun tramvai . Ce pot face etno-botanicele astea domnule !! Sa te visezi prin gari . Fereasca Dumnezeu , scuipati in san ,ca se ia !!!!

postat la 09:24, Vineri, 15.10.2010 de mia

e vorba de TUNDUC n-ai inteles

postat la 13:07, Vineri, 15.10.2010 de Sorinel

Tot respectul domnule FELIX, aveti dreptate in tot ce scrieti ,iar in privinta acelui tanar si hamesit, adica STRUTILA, fiti sigur ca nu-l intereseaza PORUMBEII doar banii,banii si mahmureala.STRUTILA nu va fi niciodata columbofil, doar un mic navetist/ comerciant si din cand in cand tepar (vezi revista nr.4 2010).Manca-l-ar datoriile !

postat la 13:23, Vineri, 15.10.2010 de Sorinel

Un tigan era in padure,la furat de lemne.Deodata din spatele lui vine padurarul. Te-am prins,tigane ! Zice padurarul.Mancati-as gura ta ,zice tiganul,taiam si eu niste lemne sa le duc la caprele mele sa manance.padurarul- Pai caprele nu mananca lemne.Ei,fi-ar ale dracului,zice tiganul,daca nu le mananca atunci le dau foc!

postat la 11:32, Sambata, 16.10.2010 de COLUMBOFILUL

debarcarea lui BILAN sant visuri frumoase,deoarece acest individ (evazionist),nu va ceda de cat in catuse ,din simplul motiv;nu stie si nici nu are puterea mintala ,sa isi castige existenta prin munca cinstita.Un excroc notoriu, care pana in momentul detinerii functii de conducere in ale columbofiliei, era o saracie lucie .Nivelul de trai al familiei sale sa ridicat ,odata cu incasarile de la porumbei ,vanzari evazive de produse farmaceutice clumbofile. evazive

postat la 11:42, Sambata, 16.10.2010 de COLUMBOFILUL

Cand erau bliturile pe BILAN si ai sai carau anabolizante de ziceai ca se muta cu tot cu casa.Am vorbit intamplator cu pozarul si spunea ca il dore in briceag.Mai nou spunea ca, cat de curand ,ii va scarpina potaia ,de nu ii va da de cap ,nici cei mai buni veterinari, ca la asta se pricepe de minune.

postat la 05:59, Duminica, 17.10.2010 de stanila viorel

Auzi ce vorbe prin tirg, cica pentru anumiti domni din fcpr exista plingeri penale , si cu toate proptelele celui mare si gras se pare ca vor pleca incolonati spre un loc racoros . Dupa fapta si rasplata .

postat la 06:09, Duminica, 17.10.2010 de Jugaru Sukaru

Bilane , nu iesi cu vreun comunicat sa ne spui si noua cum te-ai milogit la minister ? Cum ai plecat cu coada intre picioare cu tot cu sustinatori ?

postat la 06:18, Duminica, 17.10.2010 de Emil

Hai ca le-am traso !!!!!! Acum vor trebui sa vina la negocieri cu nongratii. Au ajuns la mina lor. Hotilooooorrrrrrrr.

postat la 06:25, Duminica, 17.10.2010 de patriciu daniel

Sa vedeti ce halimai a iesit la sedinta de cns. fcpr. Am si eu niste informatii , daca mai aveti si voi spuneti-le aici pe site. Astept.

postat la 06:29, Duminica, 17.10.2010 de Constantin Vasile

Cica Pirvulescu si Nela se vor lasa de porumbei ca nu ii primesc astia din Bucuresti . Stiti ceva ?

postat la 02:40, Luni, 18.10.2010 de Razvan

bre n-e-l-a sigur se va lasa de porumbei are jobu cu BABELE din sec.6,cum stai bre cu sinceritatea dar cu memoria .bre vin vremuri bune un ciolan bun bre?Sa terminat bre cu era n-e-l-a cam tarziu dar e bine !

postat la 08:49, Luni, 18.10.2010 de Felix

Din capitolul INTAMPLARI ADEVARATE astazi va voi prezenta capitolul JENA si RUSINEA . Va povesteam nu demult despre vizita soliei FCPR-iste la Ministerul Sporturilor, si modul RUSINOS in care acestia au parasit locul discutiilor. Asa cum il stim, domnul presedinte se vrea un om cu initiativa , se baga in toate , intrerupe dialogul altora , vorbeste neantrebat etc. toate fiind dovada unei PROASTE CRESTERI .

postat la 08:57, Luni, 18.10.2010 de Felix

La un moment dat oamenii prezenti in biroul ministerial nu au mai putut suporta iesirile necontrolate ale domnului Presedinte . Pe scurt a fost invitat sa nu mai intrerupa discutiile celor prezenti facandui-se recomandarea de a fi atent la discutiile purtate . Si cum starea nervoasa a domniei sale se accentua ,doamna Ministru a avut o interventie care i-a amutit pe cei prezenti .

postat la 09:08, Luni, 18.10.2010 de Felix

Intrebarea doamnei Ministru a sunat cam asa : Ce studii aveti Domnule Presedinte ? Raspuns : 8 clase , doamna Ministru !! Pai credeti Dv. ca sant suficiente pentru a conduce o Federatie ? Acest tip de comportament il aveti si cu membrii pe care ii conduceti ? Atunci se pare ca a inteles pe piele lui domnul Presedinte in ce consta superioritatea celor cu lexic si studii!!

postat la 09:16, Luni, 18.10.2010 de Felix

Eu unul ma indoiesc ca a inteles ceva . Spun asta pentru ca de atunci si pana in prezent nu a facut altceva decat sa dezinformeze si sa minta . Minte in continuare ca " a rezolvat problema " ca totul e sub control , ca pilele isi vor face "datoria" , ca este sustinut in continuare in tara . In realitate lucrurile stau chiar invers .

postat la 09:26, Luni, 18.10.2010 de Felix

In tara ,pana in prezent tot mai putine cluburi platesc cotizatia si bani de inele , tot mai multe as. judetene au trecut deja la FRSC , IAR CELE MAI MULTE STAU CU BANII STRANSI SI ASTEAPTA SA PARASEASCA CORABIA FCPR-lui ! Razboiul cu FRSC este pierdut !!!!!! Este numai o chestiune de timp ca Fcpr-ul sa fie ingropat !!! Cel mai grav este faptul ca ei ,conducerea ,au cunostinta de toate aceste lucruri . SI CONTINUA SA TACA !!!

postat la 09:34, Luni, 18.10.2010 de Felix

Apelul si rugamintea a tot mai multor columbofili catre colegii lor este de a nu mai plati cotizatia ! O sa ramaneti cu banii luati si cu buza umflata pierzand pentru inca un an oportunitatea de a face sport cu adevarat si a participa in UNICUL CAMPIONAT NATIONAL COLUMBOFIL RECUNOSCUT . Ca o picanterie , in incheiere v-as ruga pe cei care il cunosc pe domnul Presedinte sa ii adreseze doua intrebari :

postat la 09:44, Luni, 18.10.2010 de Felix

Ce s-a hotarat astazi in Procesul de la INALTA CURTE DE CASATIE in care doreati fuziunea prin absorbtie intre UFCR SI FCPR ?? De ce nu ati fost reprezentati de NIMENI acolo? Si daca aveti curaj ,spuneti oamenilor de ce la primul termen aceasta fuziune a fost respinsa . Ce excrocherii financiare urma sa ascunda aceasta fuziune ?????? Ca un las nu o sa iesiti si nu o sa spuneti nimic !!!!!!! De ce domnule , de ce ?????

postat la 09:50, Luni, 18.10.2010 de horia

A explodat bomba . La cele doua sedinte ale Fcpr au fost gasiti niste mari hoti acoperiti de Buzila . Pai cine-i tata Hotilor ,cine-i apara pe toti ? Normal, Buzila . Cine credeti ca a fost prins cu fise ? Sluga de Oparit pe numele lui Costea Viorel mare tehnic la Buftea . Cocolosit si furind cot la cot cu Buzila .

postat la 09:51, Luni, 18.10.2010 de horia

A explodat bomba . La cele doua sedinte ale Fcpr au fost gasiti niste mari hoti acoperiti de Buzila . Pai cine-i tata Hotilor ,cine-i apara pe toti ? Normal, Buzila . Cine credeti ca a fost prins cu fise ? Sluga de Oparit pe numele lui Costea Viorel mare tehnic la Buftea . Cocolosit si furind cot la cot cu Buzila .

postat la 10:04, Luni, 18.10.2010 de horia

Uite cum a fost prins cu fise fictive Oparitul . Si Bilan scria de Toncu ca ie hot . Pai cine ie hot Florine acum ? A venit omul si a dat declaratie ca nu a imbarcat la doua etape de fond. CE ziceti domnu Tunduc ca a-ti fost acolo , se vor luam masuri impotriva hotilor sau nu se va face numic de frica ca vor pleca la FRSC?

postat la 10:07, Luni, 18.10.2010 de TOMA

NU O SA II FACA NUMENI NIMIC . E PRIETEN CU NELA . O SA IL SCOATA BASMA CURATA O SA VEDETI . HOTI SE AJUTA INTRE EI .

postat la 10:15, Luni, 18.10.2010 de yuiu

Sunt membru la clubul din Buftea si pot sa va spun ca tehnicul asta Costea a furat toata viata lui . A fost acoperit mereu de Nela . De aceea am si plecat anul acesta 30 de membri si neam facut alt club .In cazul in care nu se iau masuri plecam la frsc.

postat la 13:34, Luni, 18.10.2010 de Sorinel

Iar aud de STRUTILA vai vai sa va zic una tare, sambata la sedinta zice STRUTILA un singur plan de zbor pe judet pe 2011.Iar duminica C.D.fcpr a aprobat la PH 2 planuri pe judet pe 2011 cum se poate STRUTILA .Pentru uni mama iar pentru alti CIUMA ce sa mai crezi cu asa oameni.MANCA-L-AR datoriile !

postat la 13:40, Luni, 18.10.2010 de Sorinel

Bula si STRUTILA la o bere.Felicitari ! Am auzit ca de ieri ai devenit tata ! zice Bula . Nu chiar , zice STRUTILA suparat. Doar nevasta-mea a devenit mama . Bula asai cand esti HOINAR ! vin prieteni .

postat la 08:05, Duminica, 31.10.2010 de Petrache Stefan

Stimati domni !De ce cautati sa intretinetzi aceasta dusmanie? Stiti bine ca "stupul mama" e FCPR iar razvratitii is in 3parti

postat la 08:13, Duminica, 31.10.2010 de Petrache Stefan

Vad ca aceste comentarii fac anti'camera, dar nutresc speranta ca totusi vor fi postate!Asa sa v-ajute D-zeu!(pt. alde admin)
Nume
Email
Comentariu

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2022 RRP. Toate drepturile rezervate.