Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Pigeon International Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct Contact

Newsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Veti participa la olimpiada columbofila din 14 august 2022?
Da
Nu
Nu stiu
Nu ma pot pronunta

Rezultate sondaj

Columbodromul FIVE STARS Dambovita
ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Inscriere columbodroame Europa
Freialdenhofen & Sohne
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodrom DERBY SICILIA - Italia
Columbodromul international BRASOV

Prima campioana mondiala a natatiei romanesti lucreaza azi ca administratoare de site-uri „Tamara webmaster”


00:46, Sambata, 31.07.2010

Prima campioana mondiala a natatiei romanesti lucreaza azi

ca administratoare de site-uri „Tamara webmaster”

 

de Justin Gafiuc, 24 iulie 2010

 

 

 

Fosta recordmenă a lumii la 50 m liber şi-a amenajat în curtea sa de la Ploieşti un coteţ uriaş pentru porumbei voiajori. La intrare, oaspeţii sînt întîmpinaţi de un miniheleşteu, în care înoată peste 50 de crapi japonezi, viu coloraţi.


"În sportul de azi nu se mai apreciază valorile. Şi nici nu se mai dă vreo şansă foştilor campioni. Cînd mă uit la televizor şi văd ce oameni îndoielnici sînt promovaţi mereu, m-apucă nervii! Îmi doresc şi acum să mă întorc la bazin, dar aş vrea să lucrez la o grupă de performanţă". Aşa explică îndelungata depărtare de bazin prima campioană mondială a nataţiei româneşti, Tamara Costache.

A reînceput să apară în public
În ultimul deceniu, şi-a pierdut soţul, a trebuit să lupte cu un cancer la sîn şi a preferat un trai foarte discret, departe de presă, de amici. Şi de apă! A muncit doar cîteva luni ca antrenoare la Ploieşti şi la Buzău: "Lucram mai mult cu copiii, la iniţiere. E foarte plăcut, dar cred că pot mai mult decît atît".

Încă visează la un job serios în înot, a început să apară din nou în public, "am fost recent la un Masters la Bucureşti, unde m-am întîlnit cu fostele mele colege Carmen Bunaciu şi Anca Pătrăşcoiu", însă Tamara simte că porţile sînt deocamdată închise pentru ea.Dactilografă şi agent de vînzări
Acum, graţie prietenului cu care locuieşte la Ploieşti, a început să lucreze, de acasă, ca administrator de site-uri. Stă aproape zilnic în faţa computerului şi gestionează conţinutul online de prezentare al cîtorva firme din advertising şi import-export. De-a lungul timpului, a mai încercat şi alte profesii: dactilografă la un birou de copiat acte, agent de vînzări pentru purificatoare de apă.

Are încă destul timp liber, aşa că nu uită să aibă grijă şi de hobbyurile sale: "Sînt înnebunită după cîini şi pisici. Cînd eram mică, le dădeam pe stradă sandwichul pe care mi-l punea mama în geantă. Preferam să rămîn eu nemîncată!". Are acum în curte un rotweiller bătrîn, "are zece ani, dar e rău, rău!", şi un lăţos simpatic, Saşa, căruia-i place să se hîrjonească amical cu o mîţă ca un tăciune.

Pescuieşte ecologic
S-a apucat şi de pescuit, "prind peştii, dar le dau drumul înapoi în apă", iar în spatele curţii a ridicat un coteţ pentru porumbei voiajori, cu care participă la concursuri. Locul cel mai relaxant e însă lîngă poarta casei, unde a amenajat un miniheleşteu, în care se zbenguie vioi vreo 50 de crapi koi, japonezi, viu coloraţi, mari cît o franzelă. Ei semnifică în limba niponă ideea de "afecţiune". Asta e ceea ce caută să regăsească şi Tamara: simpatia şi respectul lumii sportului.

34 de milioane de lei vechi e renta viageră pe care o încasează lunar Tamara Costache, urmare a performanţelor obţinute în bazin

"Le admir mult pe Diana Mocanu şi Camelia Potec pentru performanţele din ultimii ani. De afară, rămîn veşnica admiratoare a acestui incredibil Ian Thorpe"

Tamara Costache, fostă campioană mondială nataţie

 

 

Sursa: http://www.gsp.ro/gsp-special/superreportaje/prima-campioana-mondiala-a-natatiei-romanesti-lucreaza-azi-ca-administratoare-de-site-uri-tamara-webmaster-199632.html

 

 Conducerea clubului columbofil Moreni afiliat la UCP acuza doua site-uri columbofile de minciuna si dezinformareCum aparam interesele romanesti la manifestarile FCI - Olimpiada, Cupa Europei ?Prima campioana mondiala a natatiei romanesti lucreaza azi ca administratoare de site-uri „Tamara webmaster”Multiplul campion national, dl. TARDEA MIHAI, FCPR Botosani, vinde prima serie de pui din 2014 !Domnul Nitu Stefan Viorel - pe lista neagra a columbofiliei romanesti !
Nume
Email
Comentariu

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2022 RRP. Toate drepturile rezervate.