Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Materiale Video Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct Contact

Newsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Ce parere aveti? Pretul unui porumbel este direct proportional cu valoarea sa?
Da
Nu
Nu stiu
Nu ma pot pronunta

Rezultate sondaj

Columbodromul FIVE STARS Dambovita
ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Brieftaubenmarkt - Germany
Inscriere columbodroame Europa
Freialdenhofen & Sohne
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Crescatoria TITA - ANDU
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Columbodromul international TRANSILVANIA
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodrom DERBY SICILIA - Italia
Columbodromul SUN SEBASTIAN RACE Prahova
Columbodromul international BRASOV

Oracolul din Varbilau sau....profetul mincinos?


22:43, Joi, 06.05.2010

 

 

ORACOLUL DIN VARBILAU SAU.....PROFETUL MINCINOS ?

 

 

 Cu unele mici exceptii, grija permanenta a persoanelor care au condus fraiele columbofiliei romanesti in ultima perioada a fost sa critice, sa se scuze si sa invoce neputinta implacabila aruncata de destin asupra lor.

La inceput cel ce ocupa MARELE FOTOLIU dadea vina pe predecesorul sau si pe "greaua mostenire" preluata, apoi invata cum sa dea vina pe cei care-i erau potrivnici si nu erau de acord cu el, pentru ca in final sa sfarseasca apoteotic, dar catastrofal, sustinand ca  "in asemenea conditii mai mult de atat nu se putea face".

Este nedemn din partea unui personaj care a urcat in functia cea mai inalta din F.C.P.R. sa catalogheze in acest mod aparitia si infiintarea istorica in Romania a unei discipline sportive (in speta a sportului columbofil).

Actualul presedinte al F.C.P.R. a incetat de mult sa mai fie "Presedintele ales de Dv", asa cum ii place foarte mult domniei sale sa se autoprezinte atunci cand semneaza deja vestitele circulare sau comunicate.

Astazi dansul se reprezinta doar pe sine si pe grupul sau de interese. Filosofic vorbind, domnul presedinte a capatat prezenta prin......absenta. El este nimeni altul decat "captivul de la Urlati", captivul unor deziderate care n-au nimic comun cu morala, nici cu dreptatea. Pe de alta parte domnul presedinte respinge cu vehementa, in diferite publicatii columbofile, toate acuzatiile care i s-au adus si conform carora ar fi un presedinte conflictual, razbunator, fara initiativa si total subordonat unor interese de grup. Toate aceste iesiri si toata mizeria pe care dansul o accepta, o cultiva si o promoveaza la adresa nou infiintatei F.R.S.C., prin diversi interpusi, o puteti citi (daca aveti suficienta rabdare) pe site-ul www.porumbel.net in diferite luari de pozitie.

Si pentru ca viata noastra columbofila ne priveste in primul rand pe noi, avem placerea de sa ii readucem aminte domnului presedinte cateva luari de pozitie exprimate de dansul in urma cu doar cativa ani in revistele pe care federatia domniei sale le patroneaza dupa bunul plac si in interes propriu.

 

Asadar, ingrijorat la acea vreme de aparatia primei federatii columbofile constituita in baza legii nr. 26/2000, domnia sa tinea in mod evident sa faca lumina in aceasta  "minciuna FRC" asa cum o denumea la vremea respectiva.Mai mult decat atat, din dorinta de a-si  linistii "supusii", noul imparat ne aducea la cunostinta ca nici mai mult nici mai putin acest "sport" nu va fi niciodata recunoscut de catre AGENTIA NATIONALA DE SPORT.

In mintea si acceptiunea sa, domnul presedinte agrea mai degraba o eventuala colaborare cu Ministerul Agriculturii, lucru care asa cum spunea chiar dansul avea sa se intample odata cu transformarea si modernizarea UFCR in cadrul FCPR.

Asa dupa cum am amintit mai sus, spre a-i reimprospata memoria cam uzata de atata conducere interesata a destinelor F.C.P.R., ii vom prezenta, in continuare, o parte din interviul pe care dansul il oferea la acea data unui “traducator” renumit in Romania, in speta familiei Tunduc SRL formata din:

Redactor: Marius Tunduc

Corectura: Mihaela Tunduc

Tehnoredactarea: Tunduc Construct SRL

 

 

COMUNICAT APARUT IN REVISTA UFCR  NR 2/2007

 

Tunduc Marius: Domnule Presedinte ce ne puteti spune despre nou infiintata FRC ?  Ce este ea? Reprezinta o solutie de viitor ?”

 

Bilan Florin: Aceasta noua Federatie se considera conform Legii Sportului singura care poate asigura climatul adecvat desfasurarii sportului in Romania - FALS - lasand la o parte cuvintele pompoase si interpretabile gen "climatul adecvat" trebuie sa stim ca LEGEA SPORTULUI SE REFERA EXCLUSIV LA SPORTURI UMANE SI NICIODATA , NIMENI NU VA REUSII SA AFILIEZE NICI O FEDERATIE CU SPECIFIC COLUMBOFIL, CHINOLOGIC, PE PISICI, PAPAGALI, ETC   LA AGENTIA NATIONALA PENTRU SPORT.

 

De fapt noi ne ocupam (UFCR-FCPR) cu cresterea si ameliorarea unei rase de porumbei si deci NU AVEM DE-A FACE PREA MULT CU SPORTURILE GEN: FOTBAL ,HANDBAL,ETC.

 

Sau poate a primit cineva aprobare de lansare sau certificate sanitar veterinare de la DIRECTIA JUDETEANA PENTRU SPORT. NU ATI PRIMIT SI NICI NU VE-TI PRIMII. Cu pasarile si animalele se ocupa veterinarii, reprezentati directi ai Ministerului Agriculturii.

 

VREAU SA VA ANUNT CA IMEDIAT CE REORGANIZAREA UFCR-lui SE VA SFARSII, VOM INCEPE DEMERSURILE DE RECUNOASTERE DE CATRE MINISTERUL AGRICULTURII”.

 

 

Si anii au trecut, domnule presedinte, si minunea s-a produs. Mai exact, Agentia Nationala pentru Sport a recunoscut oficial, in data de 19.11.2009, infiintarea noii ramuri sportive in Romania si anume SPORTUL COLUMBOFIL.

MAI MULT DECAT ATAT, LEGEA  FACE TRIMITERE SI CATRE CARE FEDERATIE SE INDREAPTA ACEL ORDIN MINISTERIAL.

 

Cu parere de rau trebuie sa va spunem ca la inceput, prin aceste declaratii, sperati sa fiti catalogat drept oracolul de la Balcesti, dar intre timp ati devenit.....PROFETUL MINCINOS. Cu alte cuvinte procedati exact asa cum ati facut intotdeauna si procedati si acum, adica MINTITI  FARA NERUSINARE.

Ati mintit in 2007 in acel interviu, mintiti si acum, in 2010, cand stiti foarte bine care este Federatia din Romania in care se va face Sport Columbofil de acum inainte.

Ce nu intelegm si o sa va rugam sa ne lamuriti, domnule presedinte Bilan, sunt urmatoarele aspecte:

 

1. Daca pentru dvs. si federatia dvs. lucrurile sunt atat de evidente, de ce nu recunoasteti public ca in Romania anului 2010 se face Sport Columbofil datorita acelor REBELI care au creat FRC-ul, rebeli deveniti astazi, la propunerea dumneavoastra, PERSOANE NON GRATA ?

 

2. De ce nu recunoasteti public ca nu va intereseaza Sportul Columbofil si va intereseaza doar agricultura ?

 

3. De ce incercati sa minimalizati aceasta realizare columbofila deosebita si sa ii denigrati pe cei care au vrut si au reusit sa puna in practica, impotriva vointei dvs., acest proiect columbofil important ?

 

4. DE CE ASTAZI VENITI CU PRETENTII ABSURDE CA FACETI SPORT, CAND IN REALITATE DVS. NU ATI MISCAT UN DEGET PENTRU CA ACEST SPORT COLUMBOFIL SA FIE OFICIALIZAT ?

 

5. De ce aveti asemenea luari de pozitie impotriva unei federatii (despre F.R.S.C. este vorba) care de la constituirea sa nu a facut nimic altceva decat sa promoveze acest sport si sa invite la dialog celelalte doua federatii de profil ?

 

6. IN INTERVIUL DIN CARE AM CITAT MAI SUS CAND ATI ROSTIT ADEVARUL? ATUNCI CAND AFIRMATI CA FRC-ul MINTE SI NU ESTE POSIBILA OFICIALIZAREA SPORTULUI DAR IN SCHIMB ESTE POSIBILA AGRICULTURA?  SAU ACUM CAND DORITI SA FACETI SI DVS. SI FEDERATIA DVS. SPORT, DAR PE SUDOAREA, BANII SI NERVII ALTORA ???????

 

Domnule presedinte, probabil ca vi s-ar parea normal ca acest grup unit care a reusit acest EVENIMENT ISTORIC sa vina acum si sa va puna pe masa aceasta mare realizare si apoi cu scuzele de rigoare sa va roage ca in marinima dvs. sa ii iertati ca au muncit ca prostii timp de 4 ani, perioada in care au fost batjocoriti, umiliti, amenintati de catre toti trepadusii care astazi va sustin cu atata vehementa. Ei bine, vrem sa va asiguram ca acest lucru nu se va intampla. Columbofilii romani iarta, dar nu uita.

 

MUNCA ACESTOR OAMENI PE CARE DVS. I-ATI ALUNGAT DIN UFCR PRIN ATITUDINEA PE CARE ATI AVUT-O SI PRIN BLOCAREA TOTALA A DIALOGULUI NU POATE FI CUANTIFICATA, NICI PLATITA SI NICI....CUMPARATA !!!!

 

In sinteza la toate cele afirmate mai sus, trebuie sa stiti ca raportul dvs. de activitate ne prezinta astazi o columbofilie romaneasca adusa in pragul saraciei si DEZBINARII, o columbofilie condusa intr-un mod dictatorial de catre cei care astazi nu inteleg sau nu vor sa inteleaga ca altii au putut construi ceva mai bun decat ei.

 

Incheiem adresandu-va cele mai calde multumiri pentru faptul ca ati facut publice, prin intermediul revistei COLUMBOFILIA ROMANA NR 2/2007, cele mai sincere ganduri ale dvs. si ne-ati facut inca o data dovada ca in realitate nu va intereseaza evolutia sportului columbofil romanesc.

 

 

 

Cu stima,

Un grup de columbofili din Bucuresti

deranjati de modul cum ganditi si actionati

 

 

6 mai 2010

 

Oracolul din Varbilau sau....profetul mincinos?


Comentarii

postat la 13:37, Joi, 06.05.2010 de Cobzaru Ilie

Bravo baieti fiti tari si spuneti lucrurilor pe nume pina la capat . Oricum in toamna multa lume o sa treaca la voi . Ne-am cam lamurit cum stau lucrurile in FCPR .Bafta in continuare la toamna la FCI !!!

postat la 22:14, Joi, 06.05.2010 de Nicolae Dumitru

Atitudinea sfidatoare si prosteasca a conducerii FCPR de condamnare publica a celor care au indraznit sa faca o federatie sportiva in Romania ,in cadrul Conferintei de la Bucuresti a FCPR, va da fara discutie, un real subiect de meditatie bordului FCI atunci cind va fi analizata cererea de aderare a FRSC la FCI.

postat la 22:21, Joi, 06.05.2010 de Nicolae Dumitru

Conducerea FCPR cunoaste faptul ca in tara multe cluburi aparent fidele isi pregatesc de zor actele necesare afilierii la federatia de sport. Acest proces nu poate fi oprit pentru ca oamenii vor progres si normalitate.Si tot oamenii mai vor o conducere capabila care sa aiba mai mult de 5 clase primare si o calificare la locul de munca.

postat la 22:27, Joi, 06.05.2010 de Nicolae Dumitru

Si tot oamenii care sint simpli cotizanti mai vor sa fie respectati . Si mai vor sa stie ce se face cu banii lor. Si pentru unii care nu au alte venituri decit din columbofilie oamenii vor sa stie cum si-au cladit acestia bunastarea. Oare nu prin escrocherii si ilegalitati? E firesc sa te intrebi ,e chiar obligatoriu atunci cind cei in drept nu dau nici un fel de explicatii si mai devin si aroganti de la inaltimea functiilor.

postat la 22:42, Joi, 06.05.2010 de Nicolae Dumitru

Cum sa nu devii suspicios cind pentru banii clubului tau nu primesti factura si chitanta? Asta se cheama gestiune la negru sau furt la greu.Oamenii s-au desteptat si asta onor semidocta conducere a FCPR a omis: in tara sint sute de oameni super pregatiti care nu pot fi dusi cu presul, sau pot fi mintiti o data dar nu mereu. Si de catre cine? De catre niste neica nimeni care de ani buni traiesc pe spinarea columbofililor, mintindu-i si umilindu-i.Pe banii lor.Nu-i oare prea mult?

postat la 22:51, Joi, 06.05.2010 de iancu george

sa dovedit inca o data se practica dezinformarea. domnul florin bilan a incercat in tot acest timp sa ne faca sa devenim dusmani. acesti oameni au muncit pentru noi toti fara a cere ceva in schimb.

postat la 22:55, Joi, 06.05.2010 de Stoian

Cred ca aia de la FCI o sal trimita pe bilan la agricultura. Cred ca locul lui este la coada vacii nu sa conduca oameni. Dintr-un cal tiganesc n-o sa faci vreodata unul boieresc.

postat la 23:00, Joi, 06.05.2010 de Visan

Nu stiu cum vor scoate camasa la FCI cu aceasta revista ca proba ? Este un argument forte in favoarea FRSC-lui faptul ca insusi presedintele Bilan a avut nesabuinta sa dea un asemenea interviu . Am citit si eu de curiozitate acea revista si aveti dreptate . Domnul Bilan nu era interesat de constituirea unei federatii sportive . Asa ca au facuto altii mai interesati.......................deci fara cuvinte !!!

postat la 23:09, Joi, 06.05.2010 de Alin Salagean

Ce mare greseala a facut domnul Bilan!!! Cum sa spui ca nu esti interesat sa faci sport ?? Mare gresala , cred ca asta o sa il coste migrarea membrilor la frsc . Putea sa spuna asta in nume propriu dar nu in numele nostru al membrilor fcpr . Poate uni dintre noi doresc acest lucru.

postat la 23:10, Joi, 06.05.2010 de Ovidiu

Bine zis. Din cocos nu faci gaina,nici din curva gospodina ! Nici intr-o suta de ani din oameni ca Bilan n-o sa iasa un bun administrator sau manager de clasa . El nu e in stare sa-si repare poarta la casa sau usa de la voliera. Parca sint de la o casa de vaduva deocheata !!!Toate sint deschiolate ! El insa isi da dimineata pe cap cu briantina de la magazinul din sat si deja se crede si destept si idolul femeilor. O rapandula.

postat la 23:16, Joi, 06.05.2010 de mache

Si ce nu stiati ca minte ? Pai tocmai pentru minciuna si incompetenta a fost dat afara din servici. Norocul lui ca la gasit pe Cosmin care la loat sub aripa lui ca alfel ramasese pe drumuri. Acumsa vedeti ce frumos se comporta la noi in Prahova nu stie ce sa ne mai faca . Cam tirziu nea Florine !!

postat la 23:26, Joi, 06.05.2010 de Felix

Buna dimineata !!!!! Uite ce subiect ineresant au gasit copii. Mai frate baietii astia din Bucuresti sunt bunicei si scriu binisor si la obiect . Eeeeee domn Florinache macar si pentru atat esti de aratat cu degetul . Pai te-ai trezit acum ca vrei sa faci sport tu si ai tai ???????? Si te pomenesti ca mai vrei sa fi si rugat . Vezi nea Florinache GURA BATE FUNDUL !!!!!!!

postat la 23:27, Joi, 06.05.2010 de Florin

De necrezut! Bilan vrea agricultura! Sa se duca el sa faca agricultura , pe noi ne-a intrebat ceva inainte sa faca astfel de declaratii????? Ar trebui sa demisioneze cu totii ca sint niste incompetenti.Non gratii astia din FRSC au realizat ceva extraordinar pentru noi toti fara sa ne ceara bani ,iar noi platim huzurul unor nulitati care scot prostii pe gura si basini de burta plina!!!

postat la 23:37, Joi, 06.05.2010 de Felix

Cand spuneam eu ca esti un mincinos te suparai pe mine . Stiti bine ca eu nu vorbesc decat pe argumente . Na ca acum au mai aparut si alti contestatari. Sincer.............................mi se face mila de dumneata pentru ce o sa urmeze .

postat la 23:50, Joi, 06.05.2010 de Florin

Daca ar avea putina glagorie Bilan ar trebui sa puna batista pe tambal si sa dea un raspuns corect la invitatia lansata de FRSC si sa incercam o apropiere daca nu o unificare.Toti oamenii din FCPR vor sport.

postat la 23:50, Joi, 06.05.2010 de iulian

Il cunosc pe unul din cei care au trimis acest comunicat sau ce o mai fi . Stiu de la el ca vor mai urma si alte dezvaluiri tot cu probe ca si acum . Spunea ceva de niste date parca 6 ianuarie sau nu 22 februarie , si totusi parca 29 martie sau ceva de genul asta . Mai zic baietii ca pe seama primei date facea mare taraboi incultul de padurar. Din ce am auzit se pare ca isi vor inghiti limba !!!

postat la 00:00, Vineri, 07.05.2010 de Constantin Vasile

sa le fie rusine . puteau sa vorbeasca in numele lor nu al nostru . de unde stiu ei ce vrem noi ? trebuia sa fim si noi intrebati si dupa aia sa vorbeasca in numele nostru. vreau sa intreb , cum putem adera la noua federatie ? care sunt conditiile ? se recunoaste palmaresul nostru la voi ? astept sa imi raspunda cineva .

postat la 00:09, Vineri, 07.05.2010 de ifrim adrian

D-le presedinte Bilan, cred ca ar trebui sa faceti un pas spre reconciliere. Nu cred ca oamenii din FRSC nu vor dori dialog sau macar o colaborare cu noi cei din FCPR . Am vazut pe acest site ca am fost invitati la dialog si noi si cei din UCPR . Sincer noi columbofili de rind dorim sa ne unim dv. nu doriti acelasi lucru ? Ar fi bine sa lasati in urma orgoliile personale care va macina . Numai bine !!

postat la 00:16, Vineri, 07.05.2010 de olaru

Nu mi se pare normal ce se intimpla . Adica sintem buni numai la cotizatii si sa aratam alora cit de multi suntem ,dar cind vine vorba si de ce am vrea noi de ce nu suntem intrebati ? Ar rebui convocata o adunare generala in care oamenilor sa li se explice cum stau lucrurile cu adevarat si apoi sa hotarim cu totii.

postat la 01:08, Vineri, 07.05.2010 de tudorel

eu m-am saturat de toate neregulile astea care apare pe net despre fcpr domnu BILAN TUNDUC COSMIN si care mai sint pe acolo .de ce dinsii nu raspund la acuzatii ca sa faca ordine ? sau nu are ce sa zica?

postat la 05:11, Vineri, 07.05.2010 de IZBOSOIU

lasatima cu bilanu vostru ca mam saturat de el pina peste cap . un taran amarit care acu sa vazut cu banu si mulge la noi ca la vaca fulga . sa vina unu destept de la care sa avemce invata . de tarani , prosti si amarasteni e plina lumea

postat la 06:11, Vineri, 07.05.2010 de tudose razvan

bai baieti voi ati vazut ce face nea Tunduc ? ce stie el mai bine , adica sa vinda si sa cumpere orice , bineintels in avantaju lui : cumpara informatii columbofile din tara de la baieti , le pune in revista uniunii si ia pe ele un car de bani . ca asa e in tenis , in romania si la prosti ca noi . hai sa traiti

postat la 06:14, Vineri, 07.05.2010 de tudose razvan

in loc sa mearga la columbofili campioni acasa si sa le ia interviu si sa discute cu ei ,el sta bine merci in birou si face bani .le da la baieti cate 50 de lei pentru un material si el ia pe revista mai mult de 1 miliard de la fcpr . in tara prostilor ca noi e baiat destept nu-i asa? sa traiesti nea tunduce ! mai ai frati pe acasa sau esti unicat ? ?

postat la 06:17, Vineri, 07.05.2010 de tudose razvan

am auzit ca inainte de ajungi mare sef la FCPR plimbai roaba pe ulita satului iar acu tiai terminat ditamai vila , ai jeep ca barosanii si faci ceva in capu nostru . sa traiesti si san floresti .poate o veni si vremea aia sa dai socoteala . sa tot faci columbofilie asa .cum ti se pare nea FLORINE ?

postat la 10:01, Vineri, 07.05.2010 de defer ioan

cat de frumos rosteste Bilan comitet national sportiv.Parca nu iti placea cuvantul sport mai jivina.De ce nu spui in loc de RNS, cum va sta si bine RNA, adica REGULAMENT NATIONAL AGRAR,STIMAT PRESEDINTE agrar.Ai inceput sa spui in stanga si in dreapta ca pana la anu o sa luati FRSC ca voua vi se cuvine.Stiai ca functiile de conducere ale FRSC trebuiesc ocupate de persoane cu minim liceul ca studii.

postat la 10:09, Vineri, 07.05.2010 de defer ioan

Cand vreo dat ai putea sa conduci tu, cu studile pe care le ai.A stiu am facut o adunare BILAN +OLTEANU=12CLASE. Adica 2 in trunu gen cafea.Parca spuneati ca a fost infiintata ilegal noua federatie ,acum parca ati dorio.Linistit nai cum sa fii si casa te svarcolesti mai bine am sa iti mai spun una .Vezi ca baietii care nu au dormit de 4 ani,muncind pentru infiintarea noi federatii ,iti pregateste decisiva mai de vreme de cat te astepti.

postat la 10:11, Vineri, 07.05.2010 de Ars De Ura

Columbofilia Romana Nr. 2 / 2006 . “Tunduc Marius: Cum v-ati caracteriza din punct de vedere SPORTIV?,, \"Bilan Florin: Ma consider un mare SPORTIV, imi place sa concurez cu cat mai multi crescatori si bineinteles cu multi porumbei.\'\' =))Dl. Bilan, bei des?

postat la 13:28, Vineri, 07.05.2010 de Sorinel

Acest STRUT obez este unicat ,este presedinte la RNM adica regulamentul national al MINCINOSILOR ,ce-ai promis si ce-ai realizat STRUT obez ,mancatear datoriile .Cea mai mare calitate o are de pupincurist sef ,si se mandreste cu asa calitate .

postat la 22:52, Vineri, 07.05.2010 de Stan Patitu

Ce sa ne miram ce scoate bilanu pe gura? Se vede ce orizont de cirtita are acest pomanagiu.Acum idiotul vrea sport! Toti inteleptii in frunte cu Olteanu Tunduc si Bilan ,Radu , Pirvulescu s-au facut iremediabil de cacao ca n-au stiut imbecilii diferenta dintre o federatie si o uniune.Trompeta fcpr de la grosi a amutit. Numai basini au in ei.Ar trebui sa convocam alegeri ca ne-am procopsit cu prostovanii astia.

postat la 11:07, Sambata, 08.05.2010 de Razvan T

Ceea ce s-a postat este inca o dovada a lipsei de pregatire a cuplului Bilan-Tunduc.Nu vedeti ca le-a pierit graiul!

postat la 21:26, Sambata, 08.05.2010 de dan

aratura este prea mica pentru sportivii de la FRC, daca continuati asa, sunteti niste pataichinesti.

postat la 22:23, Sambata, 08.05.2010 de Razvan T

Bilanu ar vrea si la agricultura si ,mai nou,si la sport. Pina la urma cred ca va avea soarta magarului lui Buridan ,care a murit de foame intre doua capite de fin la fel de apetisante. Saracul magar n-a putut sa aleaga una din cele doua!!!De altfel chestia asta este cronica la bilan ca mai acum o luna n-a reusit sa aleaga intre UFCR si FCPR si a ris o sala intreaga de el!!!!!

postat la 22:45, Sambata, 08.05.2010 de Razvan T

Se vorbeste in tirg ca noi astia din FCPR l-am pus pe Bilan presedinte ca intreg comitetul nu are bilan.Nimeni insa nu s-a gindit ca nici Bilan n-are bilan ,asa ca de la bilanul fara bilan la ce saracie sa te mai astepti decit la ineptii??????????Sa zicem mersi ca astia din FRSC ne mai invita la dialog, dar nici astia nu au inteles ca bilanului fara bilan nu-i poti cere sa judece. El abia a ajuns la stadiul sa-si numere banii cam asa: am atitia de Caragiale , atitia Vlaicu, atiti de Grigorescu s

postat la 22:54, Sambata, 08.05.2010 de Razvan T

si atiti de Enescu.Intr-o zi l-a gasit Olteanu plingind cu o hirtie de 100 de lei in mina, fiindca nu gasea scrisoarea pierduta!. L-a consolat repede Olteanu spunindu-i ca nici el n-a reusit sa-i gaseasca avionul lui Vlaicu asa ca s-au domolit amindoi!!!

postat la 23:06, Sambata, 08.05.2010 de Razvan T

Au ramas totusi cu o problema de nerezolvat care le da un mare zbucium sufletesc:cum pot spune unii dobitoci ca dintr-o suta de Grigorescu faci o mie de lei cind ei cu urechile lor au auzit la radio ca un singur Grigorescu face 400 de milioane !!!

postat la 00:30, Duminica, 09.05.2010 de Razvan T

De frica sa nu-i fure snapanii aia de la banca cotizatiile, Bilan s-a dus si le-a spus ca el a predat atitia Grigorescu ori 400 de milioane si in cont n-a mai gasit decit o bruma de bani! Aia de la banca i-au spus ca n-are bilanul acasa si l-au dat afara. A ramas de atunci complet debusolat.La judecatorie le-a spus alora ca nu stie ce conduce o uniune sau o federatie si l-au dat si aia afara.Tunduc cere bani. Pirvulescu cere bani sa bage in magazia lui Radu si bilanu sta ascuns la Vorbilau.

postat la 00:47, Duminica, 09.05.2010 de Razvan T

Are o problema . Unde s-au evaporat cele 8899 de cotizatii ca le-a catat si la UFCR si la FCPR, a sunat zi de zi si la presedintele lor si de doua luni este numai linie ocupata.E normal sa fie disperat bilanul.Si voi il mai intrebati chestii din 2007!!!

postat la 01:02, Duminica, 09.05.2010 de Mircea Iulian

Eu cred ca sunt foarte multe persoane anonime care isi dau cu parerea despre unele persoane pe care nici nu le cunosc. O zi buna!

postat la 04:44, Duminica, 09.05.2010 de Sorinel

Este normal sa fie aratura mica cand la STRUTUL obez nu-i ajunge nici pista de avion la ce volum are, manca-l-ar datoriile ,iar cand unele persoane au anumite pareri sa fiti siguri ca nu sunt anonime.Mai nou este o zicala mana calul, birjar!!!(tot asa unchiule).

postat la 06:57, Duminica, 09.05.2010 de taroi ioan aron -brasov

Asociatiile pe specific chinologic ,felin ,animale mici si pasari de ornament stie toata lumea ca nu sunt un sport ,dar hipismul ,ce este?Primele adevarat se ocupa cu ameliorarea raselor chiar si sportul hipic se ocupa cu aceasta dar este si un sport nu?La fel si columbofilia face si ameliorare ,dar si sport .Cu pasarile, caini ,pisicile ,cai de curse ,porumbeii pt sport nu se ocupa veterinarii ,ei au grije de sanatatea lor ,de cresterea si ingrijirea lor se ocupa oameni din diverse categorii s

postat la 02:50, Luni, 10.05.2010 de Ovidiu

La cita scoala are bilanul e normal sa-si dea singur telefon si sa se plinga ca e linia ocupata.

postat la 03:34, Luni, 10.05.2010 de Ion Ion

\"Domnilor\", dati-va exemplu, faceti lucruri bune in Federatia pe care o conduceti si atunci nu cred ca va mai fi nevoie sa duceti o astfel de campanie mizera (precum politicienii din campaniile electorale). Facand totul bine, atunci toti (sau aproape toti) columbofilii de la FCPR si UCPR vor emigra spre FRSC. Atacand omologii dumneavoastra nu faceti decat sa intrati singuri in mocirla. Oare dumneavoastra nu aveti niciun alt \"interes\"!?

postat la 06:28, Luni, 10.05.2010 de SOIMAN

ION are dreptate cind spune asta . oamenii sint deschisi la infintarea FRSC si asteapta in continure oferta lor de transport , de cotizatie , de zbor , de premiere de particpare la expoziti ca sa stim unde venim cind vom trece la FRSC

postat la 01:04, Marti, 11.05.2010 de BUICA Dan

Pacat ca, in ultima perioada, staff-ul FRSC a cam pus batista pe tambal si nu ne mai informeaza cu absolut nimic despre ce face.
Nume
Email
Comentariu
Cod securitate
Cod securitate

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2021 RRP. Toate drepturile rezervate.