Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Pigeon International Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct Contact

Newsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Valoarea genetica a unui porumbel este in directa legatura cu pretul lui de achizitie?
Da
Nu
Intamplator
Niciodata
Nu stiu
Nu ma pot pronunta

Rezultate sondaj

Columbodromul FIVE STARS Dambovita
ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Inscriere columbodroame Europa
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodrom DERBY SICILIA - Italia

FCI - cateva date despre Constitutia, Obiectivele si Principiile Federatiei


00:29, Luni, 12.04.2010

FEDERATIA COLUMBOFILA INTERNATIONALA (F.C.I.)

cateva date despre Constitutia, Obiectivele si Principiile Federatiei

(traducere autorizata)

 

 

 CONSTITUŢIA

Federaţia Columbofila Internaţională (F.C.I. pe scurt) este o organizaţie non-profit şi de voluntariat, în esenţă, reglementată de articolul 60 şi următoarele din Codul civil elveţian şi este compusa din federaţii naţionale care guvernează sportul columbofil în ţările respective şi asociaţiile sportive cu caracter reprezentativ în ţările în care nu există nici o federaţie naţională.

Domiciliul său este situat în oraşul Cugy (lângă Lausanne), Elveţia şi secretariatul său general la Bruxelles.

Federaţiile şi asociaţiile sportive reprezentative afiliate la F.C.I . declara acceptarea acestui statut si fac un angajament pentru a se conforma. Ei renunţa la orice acţiune în justiţie împotriva F.C.I.

F.C.I. are propriul sau statut şi membrii oficiali, directorii şi angajaţii nu sunt răspunzători pentru datoriile sale.

 

 

OBIECTIVEArt. 2

F.C.I. are ca obiectiv dezvoltarea sportului columbofil, protecţia porumbelului şi a porumbelului calator, sub toate formele sale şi studierea problemelor porumbeilor de interes general. Aceasta stabileşte sportul columbofil, în general, şi înregistreaza orice material referitor la aceasta practica. Aceasta autorizează şi reglementează organizarea Olimpiadei porumbeilor, Congresele Internaţionale şi certifică Campionatele Mondiale şi de Grand Prix.

 

 

PRINCIPII

Art. 3

Principiile Cartei F.C.I. rezidă în:

a) să respecte suveranitatea federaţiilor sportive şi asociaţiile sportive reprezentative cunoscute ca reglementand sportul columbofil in ţara lor.

b) respectul reciproc al federatiilor sportive reprezentative şi a asociaţiilor sportive afiliate în relaţiile lor reciproce.

c) fiecare tara membra se angajează să respecte normele generale şi tehnicile stabilite de către F.C.I. cu privire la material (in sensul larg) utilizat în columbofilie.

 

 

  

In baza celor prezentate mai sus, va invitam sa va exprimati punctul de vedere, sub forma unor comentarii decente si avizate, referitor la sustinerea dezvoltarii sportului columbofil de catre Federatia Columbofila Internationala si aderarea Federatiei Romane de Sport Columbofil  la F.C.I.

 

Despre cancer - interviu cu Daniel Reid, maestru taoistDespre cele trei mimoze ale columbofiliei romanesti si apucaturile lor !Despre SMS-uri pe bani, capre si guzgani, toate intr-un zambet perfid de....16 minute, pe 16 mm !Mesajul lui nea Mitica, din Poplaca, despre dictatura columbofila instaurata in cadrul FCPR !Despre cancer si prevenirea lui


Comentarii

postat la 22:44, Duminica, 11.04.2010 de sebi rosu

Cind apare aici si Art. 5 din statutul FCI ??? ca asta este singurul lucru care ar trebui sa va intereseze

postat la 23:35, Duminica, 11.04.2010 de titus

ma bucur ca am intrat si noi in rindul lumii civilizate si vom sta la aceeasi masa de la egal la egal cu belgienii , olandezii etc .felicitari ptr cei care au avut initiativa infiintarii noii federatii ! !

postat la 01:06, Luni, 12.04.2010 de BOGDAN

De 70 de ani tot vb. de sport columbofil. In fapt el nu a existat LEGAL decat in inchipuirea noastra . Astazi putem vorbi cu respect de aceasta mare realizare . Ea vine sa incununeze o munca de 4 ani depusa de niste oameni care au crezut de la inceput in acest proiect . Mai simplu acesti oameni au dorit sa se detaseze de marea masa care nu dorea acest lucru si sa faca sport.

postat la 01:15, Luni, 12.04.2010 de BOGDAN

Mai mult de atat, prin probe cu documente se poate dovedi ca insusi presedintele FCPR Bilan FLORIN intr-un articol publicat de revista editata de federatia sa incrimina acest proiect SI SPUNEA CA FCPR NU ESTE INTERESAT DE ACEST PROIECT , DE O VIITOARE COLABORARE CU FEDERATIA NATIONALA FRSC . Mai mult de atat Domnia sa anunta tot in cadrul aceluiasi interviu ca federatia sa vede mai degraba o colaborare cu MINISTERUL AGRICULTURII .

postat la 01:21, Luni, 12.04.2010 de BOGDAN

Acest lucru s-a si intamplat . FCPR are depus la FCI un document justificator de recunoastere din partea MINISTERULUI AGRICULTURII ,dovedind inca o data daca mai era nevoie ca nu au nimic in comun cu acest sport de curind oficializat si nici nu doresc sa il practice .

postat la 01:29, Luni, 12.04.2010 de BOGDAN

Argumente in acest sens sunt destule ,mergand pana la dezinformare ,calomnie ,injurii repetate la adresa unor membrii care spre surprinderea si invidia unora au reusit sa duca la capat cel mai mare proiect columbofil in 1938 si pana in prezent . A cui este VINA ca o federatie cu mai multi membrii nu a dorit sa faca ei acest lucru ? NU CRED CA I-A TINUT CAVA ,SAU CINEVA SAU VREO LEGE LE-A INTERZIS ACEST LUCRU .

postat la 01:36, Luni, 12.04.2010 de BOGDAN

A fost in schimb invidie , superficialitate ,lene ,dezinformare,lipsa de respect fata de membrii lor din partea unora care doar atat au stiut sa faca in mandatele pe care le-au avut . Sa vi astazi si sa spui ca vrei si tu ,ca ti se cuvine tie ,ca ti s-a luat locul ,ca ai fost furat mi se pare cel mai prost argument cu care poti venii in fata membrilor tai.

postat la 01:51, Luni, 12.04.2010 de BOGDAN

Lucrurile isi vor urma cursul firesc . Din punctul meu de vedere FCPR isi va zbura porumbei ca si pana acum,cu mentiunea ca membrii ei nu vor face sport . Vor mai avea cateva impuneri ale legii 69/2000 si cam atat . FRSC IN CHIMB VA FI BENEFICIARA IN INTREGIME A ACESTUI PROIECT CU TOATE AVANTAJELE CE DECURG DIN PATRONAREA ACESTUI SPORT .

postat la 01:57, Luni, 12.04.2010 de SANDU TEO

FOARTE BINE SCRIS BOGDAN, DAR NU STI POATE CA PRIMELE REACTII,ALE DOMNULUI BILAN SI A ALTOR MEMBRII FCPR AU FOST CA FRC ESTE NUMELE LOR SI CA SINCA SI AI LUI L-AU FURAT, MULTI STIU CA UFCR A FACUT DEMERSURI DE INFIINTARE FRC SI REZERVAREA DE NUME FRC DE PE TIMPUL DOMNULUI MOLDOVAN,DAR DUPA SCHIMBAREA DOMNULUI MOLDOVAN, ACEST PROIECT A FOST ABANDONAT.

postat la 02:01, Luni, 12.04.2010 de BOGDAN

Presedintele Fcpr nu trebuie decat sa incerce un dialog firesc ,de normalitate spun eu ,cu o federatie care din punct de vedere juridic ii este superioara, asta numai in cazul in care membrii sai doresc sa faca acest sport si sa aiba reprezentare in CAMPIONATUL NATIONAL SPORTIV pe care FRSC il organizeaza CONFORM LEGII 69/2000 LEGEA SPORTURILOR .

postat la 02:22, Luni, 12.04.2010 de sebi rosu

Bogdane ... daca chiar crezi ce scrii esti putin bolnav. Campionatul National = cel practicat de MAJORITATEA columbofililor ^^

postat la 02:24, Luni, 12.04.2010 de sebi rosu

Sa nu veniti acum sa spuneti ca rezultatele concursurilor organizate si cu participarea a peste 8000 de columbofili - nu vor fi recnoscute .. ci cele cu 300 si ceva de columbofili ......

postat la 02:25, Luni, 12.04.2010 de SANDU TEO

UFCR A PLATIT O FIRMA DE AVOCATI PENTRU INFIINTARE FEDERATIE SI SITE-UL COLUMBOFIL DAR NIMIC ! BANI CHELTUITI DEGEABA , IAR REZERVAREA DE NUME PE CARE AU FACUT,O A EXPIRAT ASA CA DRUMUL FRSC ACTUAL ERA LIBER . ASTA PENTRU ,NEPUTINTA UNORA SI INDOLENTA ALTORA II VA TRIMITE LA AGRICULTURA SI CUM SPUN UNII \"SI CE DACA SUNTEM LA AGRICULTURA\" ASTA NU ESTE VALABIL PENTRU TOTI MEMBRII COLUMBOFILI CARE GANDESC ,\"ASA CRED\" SAU POATE MA INSEL?! TIMPUL ARE RASPUNSUL LA CE SE VA MAI INTAMPLA.

postat la 02:27, Luni, 12.04.2010 de sebi rosu

Iar CAMPIONATUL NATIONAL va incepe in curind - si fara FRSC Puteti fi siguri de asta - iar porumbeii care participa si vor merita vor fi si la Poznan .. sint curios unde va fi FRSC atunci ???

postat la 02:29, Luni, 12.04.2010 de sebi rosu

Ref - afiliere FCI - art 5 : Cette demande doit être accompagnée d\'un rapport circonstancié sur l\'activité colombophile du demandeur, le nombre de ses amateurs, le nombre de pigeons, l\'organisation de concours, leur nombre, leur portée, etc...

postat la 02:31, Luni, 12.04.2010 de sebi rosu

alaturi de mica \"greseala \" de traducere din statutul FCI - art 3 :să respecte suveranitatea federaţiilor sportive şi asociaţiile sportive reprezentative cunoscute .....

postat la 02:33, Luni, 12.04.2010 de sebi rosu

In original suna - la ultimul cuvint postat : RECUNOSCUTE ... ( mica greseala - dar f. usor interpretabila ) or actual FCPR / UCPR este recunoscuta ^^

postat la 02:35, Luni, 12.04.2010 de sebi rosu

cind explicati columbofililor - cum stati cu paragraful postat - din Art. 5 din Statutul FCI ?? ca doar si acesta face parte din Statut ^^

postat la 02:39, Luni, 12.04.2010 de Dinu Brasoveanu

Stimati columbofili,oare credeti ca mai mari din conducerea FCPR nu sant constienti,ca barca in care sant usor,usor se va scufunda.Sant constienti dar nu vor sa recunoasca ,din dorinta de a mai mulge cat o sa mai poata grosul partii financiare a FCPR. Un singur lucru trebuie stiut ,cu cluburi columbofile infaptuite juridic costurile vor fi mai mici,atata timp cat functioneaza fara cadru legal costurile sant mai mari ,datorita faptului ca banii intra in buzunarele anumitor persoane.

postat la 02:42, Luni, 12.04.2010 de sebi rosu

d-le Dinu Brasoveanu - a-ti gresit barca ^^ aici se discuta altceva - daca nu a-ti observat ; )

postat la 02:48, Luni, 12.04.2010 de Dinu Brasoveanu

CD al FCPR in urma cu 5 ani sub conducerea lui Bilan hotaraste abuziv recunoasterea unei singure asociatii la nivel de judet,tocmai din acest motiv si anume BANII.CD al FCPR a functionat numai pe abuzuri ,.Daca adunarea generala aproba anumite lucruri care deranja la prima sedinta de CD ne statutar si prin abuz le modifica.

postat la 02:56, Luni, 12.04.2010 de Dinu Brasoveanu

Nu dom.Sebi nu am gresit barca am sa ajung si la subiect.Observ pe por.net cum se inghesue sal consoleze pe Olteanu. Publicati un articol cu chitante si facturi si o sa vedeti cum se instaureaza linistea.Observcum se inghesuie cei ce au ceva de ros,de ce nu facea acest lucru cand Ciprian isi permitea sa adreseze vorbe urate unor oameni mult mai in varsta.

postat la 03:04, Luni, 12.04.2010 de Dinu Brasoveanu

Am sa va spun de ce nu pot recunoaste ca au fost infranti,si cea ce sa facut si realizat de o federatie cu un buget foarte mic nu e pe placul dansilor.CD al FCPR constienti ca odata cu legalizarea serviciul dansilor va fi benevol,in afara de revista pentru columbofili nu sa facut nimic.Si aceast revista fiind mai degraba o spalare de bani.

postat la 03:13, Luni, 12.04.2010 de Dinu Brasoveanu

Am sa vin cu argumente la cea ce spun.Doua exemple,cum doua saracii de oameni,gresit trei fiind sau pricopsit dupa intrarea lor in functii de conducere . 1-BILAN Somer cu o familie numeroasa de intretinut ,copil in facultate nici un membru al familiei nu are servici si nici sursa de venit,in ultimi 5 ani si-a cumparat doua masini mici,una de transpot porumbei si a construit o casa ,cum ar putea recunoaste infrangerea,toate acestea din banii la care nu a taiat chitante.

postat la 03:23, Luni, 12.04.2010 de Dinu Brasoveanu

2 -Tunduc aceiasi firma din prezent foarte productiva dar in prag de faliment in urma cu cinci ani cand domnia sa rupea pingelele la pantofi saptamanal din cauza mersului pe jos cantarind doar 75 kg,acum turism de teren de bani multi,casa noua si circa 130 kg, toate pe spinarea prostilor.Negocierea inelelor si comanda acestora au fost facute de BILAN si TUNDUC cu TAIWANEZUL in partucular si secret in UNGARIA la finala columbodromului de la SEGHET.

postat la 03:34, Luni, 12.04.2010 de Dinu Brasoveanu

3-NELA alias BUZILA atat el cat si sotia salariati din banii prostilor,daca deranjezi primesti raspunsul sa va iau femeile in p....a ,vocabular de cioroi.Pe langa salarii cadouri de tot felul doar e omul care rezolva totul.Acesta este motivul de a nu recunoaste a ceasta mare realizare dar facuta de altii.BANII,BANII SI IAR BANII.Draga SEBI cred ca iesti depasit daca consider ca numarul conteaza si nici decum un ordin de guvern.In fotbal echipe satesti ,comunale si judetene sant enorm de multe

postat la 03:39, Luni, 12.04.2010 de Dinu Brasoveanu

in campionatul national sant numai 18 echipe care reprezinta Romania.Cel mai probabil o sa jucati pe strazi in campionatul satesc.

postat la 04:21, Luni, 12.04.2010 de sebi rosu

D-le Brasoveanu ... cu putina imaginatie ar trebui sa sti ce va face FCI cu acest ordin de guvern ... Si dupa cum vedeti - iar a-ti gresit barca...

postat la 04:22, Luni, 12.04.2010 de sebi rosu

Va propun a deschide un topic pe tema subiectelor care va sint atit de dragi .. ( ca mai sus ). Eu cred ca acest topic se refera la cu totul altceva

postat la 04:25, Luni, 12.04.2010 de sebi rosu

iar referitor la \" depasit \" , la Stefan Gheorghiu a-ti invatat ca ordinul unui ministru se executa , in democratie / adica acum / oamenii sint mai importanti .. ministrul este 1 .. noi 10000 ^^

postat la 04:26, Luni, 12.04.2010 de sebi rosu

Reveniti va rog la topic.. am pus citeva intrebari ptr. a lamuri marea masa columbofila .. daca cineva poate sa raspunda îi raminem indatorati

postat la 04:31, Luni, 12.04.2010 de sebi rosu

Cu scuze, revin insa la Art 5 : Pour être admise en qualité de membre de la F.C.I., la Fédération ou l\'association sportive représentative du pays demandeur est tenue d\'introduire une demande au secrétariat général de la F.C.I. à Bruxelles

postat la 04:33, Luni, 12.04.2010 de sebi rosu

Continuare : Cette demande doit être accompagnée d\'un rapport circonstancié sur l\'activité colombophile du demandeur, le nombre de ses amateurs, le nombre de pigeons, l\'organisation de concours, leur nombre, leur portée, etc...

postat la 04:33, Luni, 12.04.2010 de sebi rosu

Continuare : Le demandeur joindra à sa demande deux exemplaires de ses statuts ainsi qu\'une lettre de deux Fédérations déjà membres de la F.C.I. et qui acceptent de parrainer la candidature.

postat la 04:35, Luni, 12.04.2010 de sebi rosu

Daca cineva nu intelege .. ma ofer sa si traduc ;-) Care este pozitia FRSC fata de acest articol ?? daca tot se sustine ca FRSC este conforma cu statutul FCI ???

postat la 04:38, Luni, 12.04.2010 de sebi rosu

Si daca tot se pomeneste de Statut ... UNDE este STATUTUL FRSC ???? ca doar a trebuit depus la FCI alaturi de solicitarea de afiliere !???

postat la 04:53, Luni, 12.04.2010 de BOGDAN

D-le Sebi sau cum va numiti, acesti oameni au facut ce au promis : oficializarea sportului [promisiune respectata ] crearea unei FEDERATII NATIONALE PE RAMURA DE SPORT [ PROMISIUNE RESPECTATA ] TOATE ACESTEA IN TIMP CE ALTII FACEAU CE ? CE FACEAU ? MAI TARE CA NU AUD . Va spun eu ce faceau exact ceea ce fac si acum, isi rod unghiile de invidie . Nu inteleg de ce atata ingrijorare nimeni nu incearca sa va ia identitatea . Ce v-a fi in octombrie vom vedea ,insa fiti cu bagare de seama pentru

postat la 04:56, Luni, 12.04.2010 de sebi rosu

Si care sint cele 2 federatii care - conform Statut FCI - au sustinut cererea de afiliere a FRSC ? NIMENI nu stie .. de ce ?? NU exista ?!........ si atunci cum s-a depus dosarul de afiliere ???

postat la 04:58, Luni, 12.04.2010 de BOGDAN

ca alti tac si fac . Si credeti-ma ca fac al dracului de bine !! Vreti si un statut ?? Ma simt coplesit , dar al Dv. unde este de citiva ani ? L-a vazut cineva ? O sa ramaneti mut cand o sa-l vedeti asta asa ca sa crape de ciuda amicul nostru comun Tunduc .

postat la 04:59, Luni, 12.04.2010 de sebi rosu

D-le Bogdan , sincer pe mine nu ma intereseaza ce faceau altii.. ci ma intereseaza soarta columbofiliei din Romania. Daca am nelamuriri cred ca este corect sa pun intrebari ...

postat la 05:02, Luni, 12.04.2010 de sebi rosu

si nelamuririrle incep cu data infintarii FRSC ... de ce inainte de Alegerile FCPR - nu s-a spus nimic ??? De ce se lassa lumea sa creada ca DOAR cu FRSC pot face sport columbofil ?

postat la 05:03, Luni, 12.04.2010 de BOGDAN

Deveniti obositor cu atitea intrebari . Sigur aveti nevoie de date ,dar o sa le obtineti direct de la forurile oficiale atunci cind vi se va aduce la cunostinta . DA DE CE SUNTETI ASA DE INTERESAT ??............ VA INTERESEAZA ........SPORTUL , NU ........AGRICULTURA ??

postat la 05:04, Luni, 12.04.2010 de sebi rosu

Cind exista mari semne de indoiala ca FRSC va fi recunoscuta vreodata de FCI .. atit timp ce alte organizatii detin majoritatea covirsitoare de membrii...

postat la 05:06, Luni, 12.04.2010 de BOGDAN

Pentru ca d-le Sebi doar in FRSC se va face sport ,simplu Dv. ve-ti putea zbura porumbei ca si pana acum ce nu intelegeti ??

postat la 05:09, Luni, 12.04.2010 de sebi rosu

Singurul For oficial la care putem sa ne referim - in acest caz / adica FCI . are o federatie afiliata care reprezinta Romania . Minciuna are picioare scurte ... se sustine ca s-a depus documentatie de afiliere / recunoastere de catre FCI .. si ....

postat la 05:11, Luni, 12.04.2010 de sebi rosu

in afara de afirmatii : ce si cum ... nimeni nu poate PREZENTA o dovada ca s-a facut asa ceva... conditiile de afiliere sint clare .. intrebarile puse sint clare .. atunci ????

postat la 05:13, Luni, 12.04.2010 de BOGDAN

D-le Sebi ne-o recunoaste sau nu vom mai vedea . Retineti nu cantitatea conteaza ci calitatea iar pina in toamna s-ar putea ,spun sar putea sa mai vb. si de nr de membri . Vom sti sa ne promovam imaginea cred ca ati vazut deja. Apropos, pe cand si la FCPR o CONFERINTA DE PRESA A BIROULUI FEDERAL IN MASS MEDIA [televiziuni si presa scrisa ? ]

postat la 05:14, Luni, 12.04.2010 de sebi rosu

FCPR & UCPR - fiti sigur ca vor zbura porumbeii ca pina acum - si isi vor duce porumbeii care merita si la Olimpiade .. ceea ce FRSC nu va putea face ..si aici este buba ..

postat la 05:19, Luni, 12.04.2010 de sebi rosu

D-le Bogdan , chiar credeti ca cu putin circ se poate cistiga ceva - dupa cum stiti daca sinteti columbofil - noi suntem o specie mai diferita - cu mai multe pasarele - si chiar nu ma intereseaza activitatea dvs propangandistica

postat la 05:20, Luni, 12.04.2010 de sebi rosu

intr-adevar toamna se numara bobocii^^

postat la 05:20, Luni, 12.04.2010 de Nicolae Dumitru

Una din obligatiile statutare ale membrilor FCI este respectul reciproc intre federatii. Contestarea sistematica si virulenta a FRSC din partea FCPR este impardonabila. Nu puteti invoca dreptul gloatei in acest caz. Totdeauna cei multi au fost condusi de cei putini si destepti.De ce nu se mai infiinteaza o noua federatie de fotbal? Ce , aveti impresia ca unii n-ar vrea? Sau credeti ca toata lumea il iubeste pe Mircea Sandu? Stiti de ce? Pentru ca nu se poate. Federatia de fotbal ca si cea de spo

postat la 05:22, Luni, 12.04.2010 de sebi rosu

referitor la : CONFERINTA DE PRESA A BIROULUI FEDERAL IN MASS MEDIA - de ce nu-i intrebati pe cei din FCPR ? sau nu aveti voie ?

postat la 05:23, Luni, 12.04.2010 de Nicolae Dumitru

Federatia de fotbal si cea de sport columbofil sint nationale si unice ,nu ca asa ar vrea unul sau altul ci pentru ca asa spune legea.Discutiile in plus sint neproductive si prea des rauvoitoare.

postat la 05:23, Luni, 12.04.2010 de BOGDAN

D-le Sebi zau ca ma dezamagiti. sigur ca Romania ASTAZI este reprezentata la FCI de FCPR ,asa este astazi nimeni nu va contrazice . Insa in viitor vom mai vedea . Insa despre actele deja depuse la FCI nu va pot spune DEOCAMDATA , SPUN DEOCAMDATA NIMIC . La anu cand vom fi cu toti impreuna ASA CUM ESTE NORMAL o sa va amuzati de toate prostiile scrise de unul si de altul pe aici . Mi-a facut placere sa dialogam ........... o zi buna va doresc .

postat la 05:26, Luni, 12.04.2010 de sebi rosu

D-le Dumitru , chiar daca dl. Bogdan va sari in sus ( alta intrebare ;-) ) . UNDE este respectul FRSC /ex FRC fata de FCPR ; UCPR ??? ca eu nu prea l-am intilnit ....

postat la 05:29, Luni, 12.04.2010 de sebi rosu

poate o sa ne spuneti si cine sint cei putini si desptepti in stare sa conduca \" gloata \" ??? UITA-TI ca GLOATA ar trebui sa-i aleaga pe acesti putini ^^ atit despre actuala democratie promovata de dvs.

postat la 05:32, Luni, 12.04.2010 de sebi rosu

O zi buna d-le Bogdan ^^ placerea este / a fost reciproca - sa speram ca vom intra cit mai curind in normalitatea dorita de toti Si atunci vom putea dialoga cum sa ne facem porumbeii mai buni - ca de fapt asta dorim toti - indiferent de culoare + federatie

postat la 05:43, Luni, 12.04.2010 de Nicolae Dumitru

Domnule Rosu , dv probabil sinteti unul din cei multi din FCPR.Prestatia dv este reprezentativa pentru intreg CD al federatiei dv. Si acesta cauta si astazi diverse raspunsuri la ceea ce se intimpla si nu se dumiresc. Cei care au plecat acum patru ani la proiectul FRC stiau de atunci atit problemele cit si raspunsul la ele.Cam asta este diferenta intre conducerile celor doua federatii.Lucrurile astea nu se invata pe site-uri iti trebuie ani de pregatire si , inca o conditie, sa nu ai creierul ma

postat la 05:47, Luni, 12.04.2010 de sebi rosu

Nu d-le Dumitru , nu fac parte din FCPR - de altfel am mai spus-o - din simplul motiv ca nu mai locuiesc in Romania .. cum am spus ma intereseaza SOARTA columbofiliei române.. asa cum ar trebui sa intereseze pe oricine de bun simt care a prins microbul columbofil

postat la 05:49, Luni, 12.04.2010 de Nicolae Dumitru

Spuneam ca mai trebuie o conditie , sa nu ai creierul mai mic decit nasul.In rest va dorim sa veniti cit mai curind in rindurile noastre pentru ca sintem convinsi ca oameni destepti si care vor sa faca performanta sportiva sint si la voi in federatie.Ii asteptam. Iar in rest Domnu Rosu, ciocul mic si joc de glezne !!!

postat la 05:50, Luni, 12.04.2010 de sebi rosu

si .. informatie proaspata / proasta ptr unii / de la Bruxelles : FCI a dat un comunicat oficial referitor la FCPR

postat la 05:51, Luni, 12.04.2010 de sebi rosu

Nu o sa cobor la nivelul dvs. D-le Dumitru sa raspund.

postat la 05:56, Luni, 12.04.2010 de Dinu Brasoveanu

Dom.SEBI unde este respectul FCPR SI UCPR fata de FRSC .In urma cu 4 ani cand sa infiintat FRc, cele doua sus mentionate incheia un protocol de colaborare ,promitand suspendari columbofililor care pleaca la aceasta federatie ,toate avand ca scopsufocare noi federatii.

postat la 06:03, Luni, 12.04.2010 de Nicolae Dumitru

Fata de cit de aerian sunteti normal ca sint cu mult mai ancorat in realitate. Fac totusi apel la intelegerea Dv atit cit este. Cantitatea de informatie digerabila pe care ati postat-o in cele 35 de interventii este atit de insignifianta incit ma intreb sincer daca puteti fi un partener valabil de dialog pentru cineva. Va rog, ciocul mic si joc de glezne!!!

postat la 09:55, Luni, 12.04.2010 de Alin

Pt D.Brasoveanu cum puteti sa aduceti aceste acuzatii la adresa D.Marius Tunduc.El a fost dintre putinii care au facut ceva si vor sa faca ceva pt noi columbofili.Cand o sa faceti ce a facut Tunduc pt noi atunci o sa va mai cred pana atunci ciocu mic,cum zice d.Dumitru. D.Sebi va cam supara ca va pune intrebari la care nici macar nu sunteti in stare sa raspundeti.D Sebi nu le mai puneti atatea intrebari ca o sa le ia creierul foc.Va rog eu acum ciocu mic ca deja plictisiti lumea

postat la 11:54, Luni, 12.04.2010 de Florin

Pentru cit e platit din cotizatii si cit mai iese peste ,face inca prea putin pentru noi. Daca era atit de devotat si cu doxa trebuia sa faca de unul singur federatia de sport daca ailalti nu voiau. Nu-l mai aparati Dl Alin ca nici asta nu merita. Toti astia din CD nu vor decit banii nostri si noi astia fraierii sa nu indraznim nici macar sa ridicam privirea din podele.Pentru ce a facut cu noi FRSC ar trebui sa-si dea toti demisia .Niste nulitati. Niste gutani de streasina astia sint aia care co

postat la 12:13, Luni, 12.04.2010 de sebi rosu

D-le Dumitru , cind am spus ca nu cobor la nivelul dvs. ma refeream la nivelul IQ ( unde nu cred ca depasiti o cirtita sau temperatura de afara ) iar referitor la informatii .. cele 35 de comentarii CER informatii ^^

postat la 23:33, Luni, 12.04.2010 de topala

mai sebi vad ca te agiti rau de tot ia-o mai usor ca o sa faci atac de cord intr-o buna zi . hai sa lasam timpul sa decida caare parte a avut dreptate in final .de ce esti atit de partinitor ??

postat la 04:11, Marti, 13.04.2010 de sebi rosu

nu sint partinitor deloc ... de ce mintiti oamenii si de ce ultimul comentariu a fost sters ????????

postat la 04:14, Marti, 13.04.2010 de sebi rosu

REVIN : ieri 12.04 .. FCI a dat un comunicat referitor la FCPR ( asta ptr. ca unii din membrii CD al FCI - vad in mine partener de discutii ) - DE CE acest comentar a fost sters ?????

postat la 04:15, Marti, 13.04.2010 de sebi rosu

poate ptr. ca nu aveti curajul sa spuneti oamenilor adevarul ???? ma refer la FCI ??

postat la 04:19, Marti, 13.04.2010 de sebi rosu

la NICI una din intrebarile puse nu a-ti putut raspunde! si asta de ce ?? Ptr. ca nu EXISTA dosar FRSC depus la sediul FCI ... La golul creat de nevoia raspunsurilor dvs . va pot repeta ce am mai spus : \" prietenii stiu de ce \"

postat la 04:22, Marti, 13.04.2010 de sebi rosu

si .. D-LE ADMINISTRATOR - incepusem sa-mi schimb parerea despre dvs. , chiar am inceput sa cred in deschiderea acestui Site .. oare sa nu mai cred in asta

postat la 04:52, Marti, 13.04.2010 de chiriac

mai sebi nu te supara pe mine dar tu cred ca ai probleme mari de sanatate . la tine in germania pe unde muncesti cu greu inseamna ca nu sta nimeni de vorba cu tine si vi pe aici si te bagi in seama singur . tu chiar crezi ce spui cu increderea membrilor Comitetului Director al FCI in tine ??? sint indiscret daca te intreb ce virsta ai ? esti trecut de 14 ani ??

postat la 04:57, Marti, 13.04.2010 de teodorescu cristian

saracu de el (e vorba de sebi rosu ). iarta-l DOAMNE ca nu stie ce spune ! vad ca esti patimas rau de tot mai baiete . mai ai putin si ne bati pe toti , de la stanga la dreapta .cu ce ti-am gresit ? ca nu iti dam dreptate ?? si cind zici ca ajuti fcpr -ul sa primeasca afilierea definitiva la FCI ?? ? stie domnu Florin ce ajutor nepretuit esti ptr Romania ? ?

postat la 04:59, Marti, 13.04.2010 de BOGDAN

Buna ziua D-le Rosu. Vad ca nu prea munciti, aveti timp sa scrieti de dimineata pana seara . Interesant . Scrisul Dv. imi aminteste de o anumita persoana de prin N-V tarii . Vreau sa cred ca nu sunteti aceea persoana total lipsita de respect ,nesimtita ,si vesnic mincinoasa . Spun asta pentru ca repetati la infinit aceeasi greseala de scriere ca si persoana respectiva . Vin cu vesti proaspete care ar trebui sa va umple sufletul de bucurie .

postat la 05:04, Marti, 13.04.2010 de COSMA MITICA

o fi vrind si el vrun pui de la Cosmin si ii e rusine sa ceara asa direct . mai era unu LOLEK -BOLEK pe aici care se facuse avocatu lu nea Florin si Cosmin .da vad ca de la o vreme s-a linistit si-a dat seama ce prostii vorbea si a trecut la sapat gradita lu domn Bilan

postat la 05:06, Marti, 13.04.2010 de sebi rosu

ptr. dl Chiriac -virsta 50 ani, intr-adevar eu nu muincesc , asta o fac altii ptr. mine asa ca am ceva timp . Te invit la o plimbare prin Ungaria,Germania,Olanda si o sa te miri cine sta de vorba cu mine ....

postat la 05:08, Marti, 13.04.2010 de sebi rosu

ptr. restul de comentatori.. nu am NIMIC de impartit nici cu FCPR nici cu UCPR - cred doar in binele columbofiliei romanesti ... ESTE CEVA GRESIT IN ASTA ???

postat la 05:11, Marti, 13.04.2010 de BOGDAN

Mai intai de toate tinem sa ii multumim D-lui Nicolaescu Marcel pentru interviul acordat . El vine pe fondul nemultumirilor crescande ale membrilor FCPR ,furati, mintiti ,marginalizati de o conducere incapabila sa gestioneze o situatie fara precedent ,fara iesire ,dar in care tocmai domniile lor au tarat cu buna stiinta FCPR-ul.

postat la 05:13, Marti, 13.04.2010 de chiriac

sebi da- mi voie sa nu te cred ptr ca modul cum scri si subiectele abordate te dau de gol .tu probabil esti un biet sofer care umbla dupa marfa prin toaata Europa si de vorba cu tine cred ca stau paznicii din parcuri .lasa- ne , te rog , si dute in plata DOMNULUI . sa sti ca avem destui nebuni si in Romania , nu ne mai trebuie inca unu .multumesc de intelegere

postat la 05:14, Marti, 13.04.2010 de sebi rosu

Buna ziua d-le Bogdan, sper sa nu va rapesc din timp. Va inselati , nu sint din N-V tarii ci din centru referitor la respect , toate persoanele care-l merita se bucura din plin de el din partea mea. Si referotor la minciuna - la mine nu cred ca este cazul , si nici nu cred ca am fost nesimtit in comentariile mele. Acest topic nu se refera la SEBI ROSU - ci la FCI , a-ti uitat ??? Inca NU am primit NICI un RASPUNS - oare de ce ?? ca eu mint ??????????

postat la 05:15, Marti, 13.04.2010 de goran

pt BOGDAN la ce hoti se referea domnu nicolaescu in interviu ? ? ?

postat la 05:20, Marti, 13.04.2010 de sebi rosu

ptr. Cosma Mitica.. INVITATIE hai sa-mi vezi porumbeii - si mai vorbim ; )

postat la 05:23, Marti, 13.04.2010 de BOGDAN

Vazand acest interviu ma gandesc ce va urma . In mod normal din punctul de vedere al celor care conduc destinele FCPR lucrurile sunt mai mult decat simple . Domnul Nicolaescu in scurt timp va ingrosa randurile persoanelor non grate asa cum este acum la moda cu cei care INDRAZNESC SA ISI PRIVEASCA IN OCHI STAPANII.

postat la 05:24, Marti, 13.04.2010 de COSMA MITICA

mai sebi sau cine stie cum te cheama daca te lauzi ca ai porumbei buni pune -i si tu pe site sa ii vada lumea . dar ai numai porumbei ? rezultate ?? unde zbori , in ce zona ?? sau ne dai numele vreunui vecin de al tau cu rezultate ??

postat la 05:30, Marti, 13.04.2010 de BOGDAN

Mai intai de toate D-le Rosu va salut si din politete va intreb : Cum este timpul in Bielefeld ? la noi mai precis in Prahova se anunta timp instabil urmat de furtuna grindina si la sfarsit descarcari electrice . Sper ca Dv .sa nu aveti parte de asa ceva in Germania !!!!!.

postat la 05:38, Marti, 13.04.2010 de sebi rosu

D-le Bogdan, la noi ( in apropiere de Köln ), sint ca 150 km pina la Bielefeld - vremea este frumoasa si se pare ca ramîne toata saptamina asa. Referitor la vremea din RO ,cred nu cred ca cei din agricultura vor avea probleme - a fost iarna prea lunga ptr. asta ^^

postat la 05:39, Marti, 13.04.2010 de COSMA MITICA

mai sebica unde esti ai dezertat ? hai ca am chef de vorba cu un baiat super dotat si inteligent ca tine , daca te rog ma ajuti si pe mine sa imi rezolv ceva proleme prin Europa ? vad ca le sti pe toate si ii cunosti pe toti

postat la 05:41, Marti, 13.04.2010 de COSMA MITICA

mai sebica si vinzi si pui din porumbeiii aia campioni ai tai ? dai mai ieftin ptr romania ? daca iti spun ca il simpatizez pe nea florin cu cit dai perechea de pui ? ?

postat la 05:43, Marti, 13.04.2010 de COSMA MITICA

ma sebica vad ca distantele rutiere din germania le sti bine.cred ca esti sofer de tir asa cum zicea chiriacu

postat la 05:43, Marti, 13.04.2010 de BOGDAN

Vestea buna pentru toata suflarea columbofila este aceea ca FRSC-ul a reusit pentru prima data in istoria columbofila semnarea unui parteneriat de sucees cu un cotidian de mare succes , JURNALUL NATIONAL . Acesta revista va aloca saptamanal un spatiu destinat PROMOVARII SPORTULUI COLUMBOFIL prin FRSC . Ca partener de dialog revista JURNALUL NATIONAL va va aduce in prim plan schimbarile legale care vor urma in SPORTUL COLUMBOFIL.

postat la 05:47, Marti, 13.04.2010 de SANDU TEO

FCPR & UCPR binele columbofiliei romanesti???????????

postat la 05:47, Marti, 13.04.2010 de Ovidiu

Sa nu fie ala de toata lumea il stie de Mister Cancioc !!!

postat la 05:51, Marti, 13.04.2010 de Ovidiu

Dl Cosma , dupa cantitatea de IQ pe cuvintul scris este cu siguranta ala stiut de toti, spaima forumurilor , mister Cancioc !!!

postat la 05:58, Marti, 13.04.2010 de BOGDAN

Mai mult de atat revista va putea fi cumparata Duminica de la oricare distribuitor de ziare din orasul in care locuiti . Din surse sigure revista va va supune atentiei multe din neregulile foarte des intalnite in fenomenul columbofil stiti Dv. din ce federatie .

postat la 06:07, Marti, 13.04.2010 de BEBE

aloooo rosule unde esti ?? ai plecat la porumbeii tai campioni si neai lasat fara sa spui nimic ? acu cind gasisem si noi un pacalici de care sa facem misto vad ca a plecat . alooo profesore , doctore , academiciene ROSU unde esti ??

postat la 06:11, Marti, 13.04.2010 de BEBE

bogdane tu sti mai multe cu ce o sa apara in ziar ? dati si nebuniii facute de nea florin si cosmin , ghidusii de ale lu tunduc ?? ar fi misto ca ne am mai distra si noi si ar fierbe si ei.da sa nu dea in clocot ca le ramane semne

postat la 06:38, Marti, 13.04.2010 de BOGDAN

La prima impresie FRSC -ul munceste bine si corect informindu-si in primul rand membri lor . Nu cred ca vor da publicitatii mizeriile care sunt ascunse cu grija sub presul din Fagaras . Eu cred ca tinta lor va fi promovarea FRSC-lui . Dar mai sti in viata totul este posibil, si dupa cum am vazut ca se comporta conducerea FCPR SI CUM II CATALOGHEAZA n-ar fi exclus sa asistam si la dezvaluiri incendiare.

postat la 07:33, Marti, 13.04.2010 de Dinu Brasoveanu

Apel facut la adresa conducerii FCPR .In urma cu aproximativ o saptamana printrun comunicat ameninta cu suspendari de 10 ani in potriva columbofililor care vor pleca la FRSC.Daca in termen de 3 zile nu isi retrage acest comunicat lasand liber orce columbofil sa isi zboare porumbei acolo unde doreste,avertizez ca CARCOTASI au fost tira ,fata de cea ce o sa apara in JURNALUL NATIONAL.

postat la 08:35, Marti, 13.04.2010 de Alin

Habar nu aveti cu cine ati vb.Pot sa spun ca il cunosc pe d.Sebi in persoana si este exact asa cum va spus el,si nu sofer de tir cum spun alti incapabili.Daca tot sunteti asa de destepti de ce nu ii raspundeti la intrebari?Sau nu puteti,nu va ajuta coeficientul de memorie mic pe care il aveti probabil.El nu va jignit pe niciunul,dar voi imediat incepeti la mistouri se vede ce popor suntem,vai de noi,pana vom gandi si vom face ca neamtu vor mai trece multe generatii.Care dintre voi vb mai multe l

postat la 10:11, Marti, 13.04.2010 de Alin

Imi place D-le adiministrator ca nu mi-ati pus tot comentariul.Sincer am crezut cu totul astfel despre acest site dar vad ca nu e asa.

postat la 11:56, Marti, 13.04.2010 de Ovidiu

Exceptional!!! Priviti si va cruciti,columbofili de pretutindeni.Bilan cere confirmarea scrisa din partea FCI ca Bilan e Bilan iar federatia FCPR este una si aceeasi cu membra FCI.Si aceasta prostie e scoasa pe site-ul oficial drept corespondenta istorica intre FCI si FCPR.Asemenea idiotenii caracterizeaza definitiv un om.

postat la 12:37, Marti, 13.04.2010 de administrator

Catre domnul Alin: pe acest site fiecare comentariu care se posteaza este limitat la un numar fix de caractere. Nimeni nu va restrictioneaza comentariile. Puteti posta si continuarea fara nici o problema. O seara buna.

postat la 05:08, Vineri, 16.04.2010 de Felix

Cei mari castiga intotdeauna !!!!!! Ce spuneti, exista adevar in afirmatia de mai sus ??? Pentru cei care nu cred, vor avea exemplul concret maine 17-04-2010 la sediul institutului Pasteour unde va avea los adunarea generala a asociatiei AS din Bucuresti . Autoinvitati de marca ,Bilan Florin si mult mai vremelnicul Radu V Ion . Scopul acestei adunari fiind unul declarat si anume de A PUNE BATISTA PE TAMBAL intr-o asociatie generatoare de probleme in sanul FCPR .

postat la 05:27, Vineri, 16.04.2010 de Felix

Mai concret asa cum ati fost informati au survenit modificari ale RNS CARE SUNT APLICABILE DUPA BUNUL PLAC IN DETRIMENTUL CELOR MULTI SI DEZINFORMATI . Ca exemplu aflati ca fiecare as . judeteana MAI PUTI BUCURESTIUL SI PRAHOVA pot depune un singur plan pe judet fata de cei doi GRAZI care pot depune doua planuri . Pai e corect coane TUNDUC asa regulament ??? adica cei multi si prosti joca dupa un regulament si SMECHERII DUPA ALTUL.

postat la 05:28, Vineri, 16.04.2010 de Ovidiu

Bilan vine neinvitat dar trimis special al lui OLteanu care ia dat indicatie sa termine cu voturile soferilor si femeilor de servici !!!!Sa fie pus cuscrul Pirvulescu, sa se termine si sa se faca liniste.Asta mi-a spus-o un apropiat al lui Cosmin .Sa vedem ce o iesi.

postat la 05:38, Vineri, 16.04.2010 de Felix

Acest regulament de cacao a adus mari nemultumiri in sanul as. judetene care se simt pe buna dreptate NEDREPTATITE . Asa stau lucrurile si in Bucuresti unde nemultumirile au atins cote alarmante fapt ce a dus la vizita CELOR DOI GREI . Maine va fi o zi cruciala si daca RNS-ul va fi respectat vom asista la o mare surpriza . Tot in RNS se aduce la cunostinta membrilor ca fiecare as . judeteana va fi reprezentata ,afiliata in relatia cu FCPR-ul de catre o singura conducere ALEASA DEMOCRATIC DE

postat la 05:49, Vineri, 16.04.2010 de Felix

ADUNAREA GENERALA !!!!!!! Si sa vedeti maine surpriza !!!! Asa cum am mai spus cei DOI GREI vor incerca sa puna batista pe tambal incercand sa impace si capra si varza spre a instaura o liniste acum atat de necesara . Amenintari la adresa conduceri FCPR vin din ambele tabere . Aaaaaaaaaa nu stiti care sunt cele doua tabere ,pai le amintim imediat . Prima si cea mai GREA este formata dintr-un tandem redutabil si deloc de neglijat ,Stanescu + Dinca oameni cu mare influenta de care actuala conduc

postat la 05:59, Vineri, 16.04.2010 de Felix

conducere se fereste ca DRACUL DE TAMAIE . Cea de-a doua factiune este formata din Domnii Parvulescu , Puf Ilie ,Popescu Mihai . La prima vedere balanta pare sa se incline mult in favoarea primilor prezentati . Influenta ,putere ,putere economica ,stabilitate financiara iata numai cateva din atuurile celor amintiti. Cea de-a doua are de partea ei pe langa nr. net superior de membri si faptul ca sunt in GRATIILE STAPANILOR din al caror cuvant nu au iesit NICIODATA .

postat la 06:07, Vineri, 16.04.2010 de Felix

Si cum STAPANII AU TINUT CONT INTOTDEAUNA DE SLUGILE CARE LE-AU FOST CREDINCIOASE acum slugile asteapta sa fie rasplatite pe masura servilismului de care au dat dovada in toti acesti ultimi ani . Alegere grea pentru CEI DOI MUSAFIRI care vor avea de ales intre A AVEA EI SLUGI SAU A DEVENI EI SLUGILE ALTORA . Pe cine vor recunoaste in final ???? GREA INTREBARE , GREU RASPUNS .

postat la 05:18, Sambata, 17.04.2010 de Felix

Am revenit si eu acasa de ceva vreme cu stiri proaspete . Multumesc pe aceasta cale D-lui Giulescu pentru informatii. Ieri cu riscul de a deveni profet mincinos am inaintat niste ipoteze neverificate . Stupoare azi ele sau adeverit incalcand grosolan RNS-ul sub binecuvantarea presedintelui Bilan !!!!! Nu am gresit cu nimic in FCPR se conduce dupa bunul plac al Papusarului sef si a marionetei sale favorite B. F .

postat la 05:26, Sambata, 17.04.2010 de Felix

Bucurestiul se afla in pragul destramarii in incercarea disperata a ambelor parti de a prelua puterea centrala . Stiind ca la nivel de filiala FCPR-ul accepta O SINGURA CONDUCERE LA NIVEL DE JUDET ne trezim ca in BUCURESTI SUNT BINE MERCI DOUA CONDUCERI acceptate intr-un mod golanesc pentru a nu deranja nici pe cei cu bani dar nici slugile , ca de nu sti cand mai ai nevoie de ele.

postat la 05:38, Sambata, 17.04.2010 de Felix

Asa cum am anticipat D-ul BILAN a venit spre a pune batista pe tambal . Asta si-a propus si a reusit !!!!! spre rusinea lui incalcand a mia oara RNS-ul. Curiozitatea ma face sa ii intreb pe cei care conduc corect si cinstit ASOCIATIILE JUDETENE vor permite asa ceva , vor tolera , vor infiera asemenea comportament sfidator la adresa lor si a membrilor lor ?????? Mi-e teama ca nu vor primi nici un raspuns oficial si ca inca o data EI CEI MULTI nu vor avea curajul sa ridice privirea si glasul

postat la 06:02, Sambata, 17.04.2010 de Felix

asupra STAPANILOR si sa ii intrebe : DE CE VA BATETI JOC DE NOI ??????? Oricum aparent toata lumea a plecat multumita . AVEM DOUA CONDUCERI LA NIVEL DE BUCURESTI miine cei cu posibilitati vor sarbatorii evenimentul intr-o zona rezidentiala din FUNDULEA , ceilalti ,prostimea condusa de Pasa PARVULICI multumita ca si-a atins obiectivul . Si iarasi LINISTE, LINISTE LINISTE deplina pana in OCTOMBRIE cand..................NE VOM INTALNI LA BRUXELLES !!!!!!!!!!!!!

postat la 06:16, Sambata, 17.04.2010 de BOGDAN

Ca orice columbofil mai intru si citesc pe ici pe colo . Ieri am intrat pe PIIRRRRRRR. NET si am citit un articol scris ,sa ma iertati de un MARE ,MARE PROST !!!!! Stiind ca prostul respectiv va citi mesajul meu am sa ii luminez creierii mucegaiti . CUM SE INFIINTEAZA O FEDERATIE NATIONALA ?????

postat la 06:22, Sambata, 17.04.2010 de BOGDAN

In primul rand trbuie sa iti doresti sa oficializezi un sport . Pentru aceasta se constituie o federatie pe legea 26 care demareaza negocierile cu ministerul de resort pentru oficializarea ramuri de sport respective . Acest lucru dureaza conform legii cel putin trei ani . Perioada in care federatia trebuie sa indeplineasca niste criterii legale .

postat la 06:23, Sambata, 17.04.2010 de Stoian

Dl Bogdan nu va mai obositi degeaba , asta trebuie dus intii la scoala ABC-ului sportiv columbofil .Ori asta nu se face la federatiile astea regionale de hobby columbofil FCPR siUCPR.Astia numai impresii ca ei fac sport pentru ca sint multi. Atita tot, asta-i argumentul lor ca sint multi. De cite ori sa va spun stimati colegi ca cei multi ca sa nu dea in gropi trebuie sa fie condusi de cei putini si destepti?

postat la 06:31, Sambata, 17.04.2010 de BOGDAN

Odata indeplinite ministerul atribuie federatiei respective DISPONIBILITATEA REZERVARII DENUMIRII DE FUNCTIONARE CA FEDERATIE SPORTIVA . Federati merge mai apoi la ministerul justitiei care ii autorizeaza aceea denumire in baza recomandarii facute de minister . Mai departe o data obtinuta autorizarea denumirii de la ministerul justitiei ministerul de resort emite prin ordin de ministru oficializarea ramuri de sport respective catre federatia carea a primit autorizarea denumirii si a ind

postat la 06:43, Sambata, 17.04.2010 de BOGDAN

indeplinit prevederile legale . Deci in cazul nostru FRC a demarat demersurile pentru oficializarea ramurii de sport , ulterior primind si avizul ministerului justitiei si al ministerului sporturilor. Cu aceea dubla aprobare FRC-ul s-a constituit in baza legii 69/2000 in FRSC CU RESPECTAREA PREVEDERILOR LEGALE PREVAZUTE DE LEGE . Pentru a ma face si mai bine inteles ii rugam pe toti cei fara studii in domeniu dar contestatari vehementi sa mai citeasca inca o data ordinul ministrului de infi

postat la 06:51, Sambata, 17.04.2010 de BOGDAN

infiintare a ramurii de sport mai precis catre cine este adresat . EL SUNA CAM ASA LA ULTIMUL PARAGRAF : DOMNULUI SINCA CEZAR PRESEDINTE FRSC !!!!!! Asa ca cicul mic drgi contestatari . In zilele care urmeaza va voi prezenta UN PASAJ SCANAT DIN REVISTA EDITATA DE FCPR IN CARE D-UL BIAN INTR-UN INTERVIU DAT LUI M. TUNDUC SPUNE CLAR SI LA OBIECT CA FCPR-UL NU ESTE INTERESAT DE OFICIALIZAREA SPORTULUI COLUMBOFIL .

postat la 07:03, Sambata, 17.04.2010 de BOGDAN

Este o proba buna in fata celor care acum tipa de mama focului ca li se cuvine si lor ca sunt mai multi ,mai frumosi mai inteligenti .......etc. FRSC-ul nu incearca sa subjuge cele doua federatii de profil . Si nici nu doreste sa le ia membrii. Dar isi face auzita vocea chemand in randurile ei pe cei care doresc sa faca SPORT. Mai mult de atat isi va cere drepturile legale si la NIVEL INTERNATIONAL . La nivel NATIONAL lucrurile sunt clare , puteti intreba pe cine doriti ,chiar si pe Domnul Gat

postat la 07:08, Sambata, 17.04.2010 de BOGDAN

Gatejescu care o sa va spuna daca o sa va spuna cum stau lucrurile . IN INCHEIERE STAU SI VA INTREB : DE CE TIPATI ACUM DUPA UN LUCRU PE CARE NU L-ATI DORIT ?????????? Astept raspuns de la sagetile de servici !!!!!!!!!!

postat la 08:16, Sambata, 17.04.2010 de Stoian

Cere-le si bani de meditatii domnu Bogdan.La fel gindesc si ei si sefii lor. Ce noi nu facem sport zic cei din FCPR?Pentru ei daca joci fotbal pe maidan in Vorbilau sau pe stadion tot aia e.Tot fotbal, tot sport se cheama. O sa se convinga curind ca nu-i asa.Abia de acum urmeaza nenorocirile pentru federatiile astea de hobby columbofil.

postat la 08:28, Sambata, 17.04.2010 de Stoian

FRSC = unica federatie nationala de sport columbofil, recunoscuta de statul roman si guvernul Romaniei. FCPR si UCPR = federatii regionale de hobby columbofil , organizatii non profit in care unii se numesc profesionisti ca asa vor ei, iar altii crescatori de porumbei ca asa vor tot ei. Treaba lor , hobby-ul lor.

postat la 08:38, Sambata, 17.04.2010 de Stoian

Noi nu ne amestecam in hobby-urile voastre voi nu va amestecati in campionatul nostru sportiv.Asa este corect si FRSC nu vrea altceva decit separarea stricta a sportului de hobby-urile de tot felul . Daca ne lasati in pace sa ne vedem de sportul nostru pe care tocmai l-am oficializat in Romania , este OK. Noi cei din FRSC sintem parintii sportului columbofil romanesc.Noi l-am infiintat. Chiar daca vreti sau nu chiar daca va place sau nu. Noi facem sport voi ceilalti HOBBY!!! ESTE CLAR ???

postat la 10:52, Sambata, 17.04.2010 de Stoian

Daca nu-i clar intrebati-l pe baiatul lui Gatejescu ,ca asta e de la voi si e baiat istet.

postat la 11:10, Sambata, 17.04.2010 de Felix

Pentru toti membrii columbofili de bine va informam ca, campania de promovare a FRSC va continua LUNI 19-04-2010 PE POSTUL ANTENA 1 IN CADRUL EMISIUNII \" NEATA CU RAZVAN SI DANI . INVITATI IN JURUL ORELOR 8- 8.30 VOR FI PRESEDINTELE DE ONOARE AL FRSC D-ul IVAN PATAICHIN SI PRESEDINTELE CORPULUI NATIONAL DE ARBITRII D-ul NICU BIZDRIGHEANU.

postat la 11:23, Sambata, 17.04.2010 de Felix

Domnul BIZDRIGHEANU va aduce in atentia celor interesati fenomenul sportiv dar SI MOTIVELE DEMISIEI DIN CADRUL FCPR . Va mai fi subiect al discutiei un personaj dubios din cadrul FCPR considerat O FRANA IN CALEA DEZVOLTARII SPORTULUI COLUMBOFIL. EL ESTE UN PERSONAJ USOR DE RECUNOSCUT CU UN LANT GROS LA GAT !!!!!!

postat la 12:28, Sambata, 17.04.2010 de Ovidiu

O fi Buzila? Sau Olteanu ?Sau Bilan cu lantul ciinelui?

postat la 00:13, Duminica, 18.04.2010 de Stan Patitu

Unul dintre istetii de serviciu pe site-ul lui limbotean se intreaba retoric cum o sa intrerupa FCI o colaborare de 60 de ani cu FCPR?Raspunsul este simplu desteptule : deoarece in occident legile se respecta . Legea nu este facultativa asa cum facultativ la voi este respectarea RNS. Mai ieri sfintul bilan ,ocrotitorul pungasilor, a decis infiintarea a doua asociatii pentru Bucuresti.FCI este o organizatie care isi va respecta statutul.

postat la 00:26, Duminica, 18.04.2010 de Stan Patitu

Si pentru o mai buna intelegere a fenomenului as intreba pe cei ce clameaza peste tot cit de importanti sint ei. Stiti ce insemnati voi FCPR pentru FCI? O simpla cotizatie de 250 de euro. Nu vedeti ca pe site-ul sau FCI nici nu stie cum va numiti ,asa de importanti sinteti pentru ei? Va boteaza Uniunea Columbofila Romana organizatie inexistenta in tara noastra.Ori 250 de euro pentru unii din FRSC sint banii de buzunar intr-o zi.Va asteapta o toamna a surprizelor , iar dupa ce o sa mai ziceti? To

postat la 01:08, Duminica, 18.04.2010 de Stoian

FRSC nu vrea altceva decit separarea stricta a sportului columbofil de hobby-urile de tot felul. Noi nu ne amestecam in hobby-urile voastre iar voi nu va amestecati in campionatul nostru sportiv.Noi am oficializat sportul columbofil noi sintem singurii abilitati de lege sa-l practicam.Voi sinteti liberi sa faceti in continuare HOBBY agricol iar ceilalti, mai gomosi, HOBBY PROFESIONIST !!!! Daca s-a mai pomenit asa timpenie !!!

postat la 01:48, Duminica, 18.04.2010 de avocatul poporului

stimati columbofili de bine nu trebuie decat sa prezentati la fci un dosar cu toate ilegalitatile savarsite de catre conducerea fcpr, nerespactarea statutului fci precum si modul disperat prin care se incearca instaurarea dictaturii si a terorii in randul membrilor.pentu ei este un motiv intemeiat sa scape de aceste lepre cu care de altfel nu se poate avea nici un fel de dialog din motive lesne de inteles

postat la 01:49, Duminica, 18.04.2010 de Stoian

Columbofil profesionist este cel care are o firma de profil sau cel care are contract de munca cu o societate comerciala cu profil columbofil, sau cel ce are o asociatie familiala care se ocupa cu cresterea sau comercializarea porumbeilor. Va intreb citi dintre membri UCPR se regasesc intr-o astfel de situatie ca intreaga uniune sa poarte un asa nume?Sint cam 2 sau 3 % , adica nesemnificativ.

postat la 01:54, Duminica, 18.04.2010 de avocatul poporului

conflictul de interese este mai mult decat evident la conducerea fcpr.cand oficialii fci o sa afle acest fapt, prin prezentarea unor dovezi cum ar fi de exemplu revista fcpr o sa asistam la un interogatoriu simplu in urma caruia li se va suspenda dreptul de a mai reprezenta fcpr sau mai rau fcpr va fi exclusa din fci

postat la 02:00, Duminica, 18.04.2010 de avocatul poporului

daca asociatiile columbofile membre fcpr nu se trezesc la timp pentru a convoca adunarea generala si a demite in bloc conducerea fcpr se vor trezi in toamna ca vor trebui sa se inscrie cu mic cu mare in frsc daca mai vor sa participe la olimpiada si apoi sa vezi disperare la comunisti

postat la 07:09, Marti, 20.04.2010 de Ovidiu

Bine zis la comunisti. Cind au venit comunistii la putere prin 47 , imi spunea tata ca pe cei mai prosti si saracani ii puneau primari in comune. De ce ? Pentru ca si ei se mirau ce mari boieri au ajuns si nu mai vedeau nu mai auzeau . Ce spuneau stapinii era sfint. Asa a ajuns floarea rominimii la canal si la Aiud. Asmutea u comunistii pe prostul pus ici sau colo si dobitocul executa si pe masa si pe tacsu.

postat la 07:18, Marti, 20.04.2010 de Ovidiu

Cel mai simplu mod de conducere.Pui un prost in fata, tu il tragi de sfori dar stai in spate.Nu ai vazut nu ai auzit. Ce , a fost bilanu la capitala ? Acum aud prima data!!!!N-ar recunoaste seful mare si gras niciodata ca el l-a trimis , el l-a prelucrat ce si cum... O mascarada! Ce reguli, ce decizii ale Conferintei , ce reguli sau hotariri ale CNS, daca ospataru zice asa , asa sa fie ! Regula de aur!!! Rusine !!!

postat la 07:24, Marti, 20.04.2010 de Ovidiu

Unde este infuzia de tinerete? Unde este suflul nou din UFCR-FCPR? Alo , dom\"Tunduc, o clipa , nu mai numarati doua secunde banii trimisi de FCPR in conturile Dv , spuneti-ne si noua , ce a facut bilanu la Bucale? Sau nu credeti ca ar fi bine sa stim de ce a incalcat RNS-ul??? Sau sintem cei multi si prosti care trebuie doar sa platim cotizatii si atit?

postat la 07:39, Marti, 20.04.2010 de Ovidiu

Stie FCI-ul ca FCPR este format din doua asociatii si ia bani ilegal si cu tupeu din toata tara?O sa -l informam noi ca sa stie. Adresa secretariatului sau a presedintelui este pe site. Prea faceti pe nebunii. Voi astia , Olteanu , Bilan, Tunduc si aia din Bucuresti ,fratiorii , Urechiatul si Buzatul sinteti miezul din varza , ce sa mai vorbim!!!

postat la 07:53, Marti, 20.04.2010 de Ovidiu

Am auzit ca fcpr are in grija la sediul din Fagaras 14 o familie de sinistrati carora le platim doua salarii grase plus prime si cite un ied din cind in cind, ca doar nu se face gaura-n cer. Oameni sintem.Se aude ca se fac presiuni sa i se faca o gaura si la micul marocan , sa manince si dintii lui un salar ca doar n-o fi asa mare deranj financiar. O aproba si asta bilanu???Mai are si livache o cerere sa i se aprobe si angajarea unei fete la administrativ ca cineva trebuie sa fie si acolo. O a

postat la 07:56, Marti, 20.04.2010 de Ovidiu

Vedeti cite mai vorbeste lumea pe la colturi? Noi insa avem mare incredere ca nu este nimic adevarat. Totul e vrajala ieftina!!!!!

postat la 02:03, Joi, 22.04.2010 de Felix

Cand toti oamenii de specialitate cad de acord asupra unui lucru NEINTERPRETABIL , tu ca om de rand trebuie sa ti-l insusesti . Adica mai pe romaneste DACA MAI MULTI ITI SPUN CA ESTI BEAT, TREBUIE SA TE DUCI SA TE CULCI !!!!!!!!! . Intr-o lume care pune pret pe marime deci pe CANTITATE SI NU PE CALITATE viata noastra de zi cu zi devine un calvar pentru ca ne lasam condusi, inselati ,jigniti, batjocoriti DE PROSTI !!!!!!!!!

postat la 02:17, Joi, 22.04.2010 de Felix

In viata, AMBITIA este primul ingredient al succesului !!!! Daca ai aceasta calitate, o parte din reteta succesului garantat iti sta la indemana . Tot legat de AMBITIE putem face conexiuni si in columbofilie . Ea [ambitia ] este de multe ori caracteristica celor care de obicei sunt mai putini, mai mici, considerati pe nedrept in mintile bolnave ale unora MINORITARI .

postat la 02:24, Joi, 22.04.2010 de Felix

Intotdeauna in viata de zi cu zi daca nu sti ceva este bine sa intrebi ,sa te informezi ,si in final SA INVETI !!!!! Nu este nici o rusine . Rusinea vine atunci cand in prostia ta iti permiti sa vorbesti, sa dezinformezi sa iei decizii care ulterior deformeaza , murdareste imaginea institutiei pe care o conduci si implicit pe a ta .

postat la 02:40, Joi, 22.04.2010 de Felix

Pentru multi cele scrise putin mai sus zugravesc perfect imaginea catorva analfabeti care INCA mai conduc dupa bunul plac o federatie bolnava aflata in coma profunda . Un astfel de ANALFABET ESTE RADU V ION ALIAS BU - ZI - LA om cu studii submedii pe rand , hot desavarsit , turnator , sifon , curva de servici , lingau, pupincurist, etc. Acest personaj, acum ceva vreme , incerca in stilul caracteristic , pompieristic,sa dezinformeze membrii unei grupari simpatizante a nou infiintatei

postat la 02:51, Joi, 22.04.2010 de Felix

FRSC. Mai mult de atat, acest grajdar si gunoier al multor mizerii din FCPR ii ameninta cu puscaria pe cei care au pus PIATRA DE TEMELIE A SPORTULUI COLUMBOFIL DIN ROMANIA .

postat la 02:59, Joi, 22.04.2010 de Felix

Stimate domn cu fizicul precum carnatul va anunt pe aceasta cale ca sunteti ori dezinformat ori asa cum am mai spus-o fara sa ma feresc , PROST . Acum ca doresti un moment al adevarului te-as intreba lichea perfida CAT AI FURAT IN CEI 20 DE ANI IN CARE AI FACUT CE AI VRUT SI CUM AI VRUT IN ,pe rand UCR , UCPR . FCPR ?????? Poti sa raspunzi vanzatorule de oameni ????

postat la 03:15, Joi, 22.04.2010 de Felix

Si pentru ca aveti tupeul sa vorbiti din ce in ce mai mult despre legi pe care voi nu le-ati respectat niciodata o sa aflati cat de curand CE INSEAMNA LEGEA SI MAI ALES CE INSEAMNA SA NU O RESPECTI !!!!!

postat la 03:25, Joi, 22.04.2010 de Felix

Vei afla si tu ce este legea va afla si D-ul Presedinte si va afla si unul la fel de durduliu ca si tine care credea ca a scapat de O MARE COADA . Nu a scapat ,si mai mult de atat este cel care a strigat in prostia lui EVRIKA ,crezand ca a gasit o fisura care sa scufunde FRSC-ul . Nu a gasit-o pentru ca ea nu exista , pentru ca s-a respectat legea [de care voi fugiti atat de mult] asa cum o sa aflati cat de curand .

postat la 03:34, Joi, 22.04.2010 de Felix

Ati fost si veti ramane niste anonimi avizi si BOLNAVI DE PUTERE . Ati condus, mintit , amenintat , dupa bunul plac in functie de interesele meschine pe care le-ati avut . Veti ramane niste NULITATI de care columbofili adevarati nu vor dori sa isi mai aduca aminte , niste CIRCARI asa cum va caracteriza cineva drag voua .

postat la 03:43, Joi, 22.04.2010 de Felix

Timpul vostru a EXPIRAT . Mai aveti putin si o sa dati socoteala fata de toate mizeriile pe care le-ati facut . COSMINE pe tine te-am lasat la urma , pentru ca tu ai deschis CUTIA PANDOREI dar ceeace credeai ca te va ajuta se va intoarce impotriva ta inzecit . Sti bine la ce ma refer . ASTA AI VRUT ASTA AI !!!!!!

postat la 04:06, Joi, 22.04.2010 de Felix

Uitati-va pe PPIIIRRRRRRRRR.NET a inceput campania destinata pupincuristilor . Bravo Limbadan da-i inainte , ca doar esti platit regeste . Urmeaza pui de vanzare de la BILAN , NELA ,PARVULESCU. Pe cand TUNDUC ???? Hai tata ca e criza, vinzare buna si datorii pe masura puilor vanduti !!!!!

postat la 04:14, Joi, 22.04.2010 de avocatul poporului

o sa va spun o pilda inapoia unor ziduri inalte de 10 m era un castel nimeni nu stia ce se afla in curtea acestui castel omusca a trecut zidul si un trecator a intrebat-o ce se afla dincolo de ziduri musca a raspuns numai gunoaie

postat la 04:27, Joi, 22.04.2010 de avocatul poporului

dupa putin timp o albina atrecut gardul cel inalt iar trecatorul a intrebato ce se afla dincolo de ziduri ea a raspuns ca sunt numai flori deci fiecare pe unde umbla daca intrebi o musca sau a albina ce se afla in curtea fcpr raspunsul o sa fie la fel numai gunoaie ascunse cu grija de niste nulitati fara caracter

postat la 04:34, Duminica, 25.04.2010 de Nicolae Dumitru

Cosmin Olteanu , bazindu-se pe trepadusi gen bilan, tunduc , radu si pirvulescu a crezut in mintea lui ca daca el are bani si porumbei face legea. Asa a si fost ani de zile : a comandat si trucat clasamente, a decis care porumbel si al cui sa mearga la olimpiada , s-a aratat pe el cu degetul , fata de epoca Moldovan n-a avut minte ca sa schimbe ceva. A mers pe formula consacrata ,invatata bine de doi analfabeti si profitori notorii,Iepurila si Buzila inca de pe vremea lui Moldovan.Epoca de aur!

postat la 04:43, Duminica, 25.04.2010 de Nicolae Dumitru

S-a considerat, taranul, alfa si omega columbofiliei.Prin trei patru profitori de doi lei, a vrut sa controleze totul.Taranul din Urlati nu a luat in calcul ca astia multi si cotizanti, mai pot pune si intrebari: de ce nu dati chitante, ce faceti cu banii nostri, de ce se platesc salariati, salariate , si tot felul de insi dubiosi pe bani grei , de ce va plimbati cu nevestele prin strainatate pe banii nostri, de ce Fagaras 14 a devenit casa de curve , si multe ,multe altele.

postat la 04:49, Duminica, 25.04.2010 de Nicolae Dumitru

Vinzarea de porumbei cu performante trucate a luat forme grobiane. S-a ajuns ca porumbei olimpici sa dea descendenti care se pierdeau sistematic de la 20 de Km de casa.Chicheanu Volsfagen este un martor viu. Nicolaescu la fel. Si citi ca ei.Autor :cancerul columbofiliei,Buzila. Pe acelasi traseu a mers si Urechila. Au vindut la greu numai stucaturi.Olteanu vinde altfel, ca a sesizat ca a inceput lumea sa miriie.

postat la 04:55, Duminica, 25.04.2010 de Nicolae Dumitru

Face mare caz cind merge sa cumpere de la x sau y de afara, dar el cumpara grosul din tirguri cu 15 euro bucata .Vinde pui pe naspa numai din campioni ca sa ia bani,dar puii nu vin nici din coltul strazii. Golanie cu staif marca akebono, model buzila si urechila.

postat la 06:13, Duminica, 25.04.2010 de Nicolae Dumitru

Din banii de la chicheanu ,Buzila si-a tras un Passat. Strutul obez si-a facut casa cu etaj din revista . 45.000 de euro pe an.E simplu pentru unii.Somerul bilan isi construieste case si-si cumpara autoturisme si masini de transport porumbei. Ti-au venit banii din cer!!!Raspunde bilane daca esti asa corect.

postat la 06:21, Duminica, 25.04.2010 de Nicolae Dumitru

Buzila si iepurila mai intermediau vinzarea porumbeilor lui Akebono. Le bagau la fraieri porumbei pe git de li se apleca. Ei insa plecau de acolo cu cozonaci , vin si carne de traiau regeste pina la urmatorul fraier.Asta-i sportul columbofil din FCPR.

postat la 06:29, Duminica, 25.04.2010 de Nicolae Dumitru

Revista, pina acum citiva ani avea responsabil pe pirvulici si redactor pe nevasta doina . Acum are editor firma tunduc construct si pe mihaela redactor sau corector . Nimic nou sub soare . Numai ca acum sub obezitatea strutului pretul de fabricatie s-a triplat. Avantaj STRUT OBEZ.

postat la 06:36, Duminica, 25.04.2010 de Nicolae Dumitru

Echipa de investigatii ar putea continua povestea scirboasa a aranjamentelor din federatia de camile cu aripi, insa facem un apel la columbofilii seriosi sa inceapa sa ceara , sa ceara facturi , sa ceara chitante , sa ceara transparenta clasamentelor, sosirea lor la timp , evidente corecte , transport corect si legal , si o sa vedeti ca toata pleava asta , toti golanii astia vor fugi mincind pamintul. Chemati Garda financiara si DNA-ul , chemati mascatii,sa nu va mai fure ocnasii astia !!!

postat la 09:49, Duminica, 25.04.2010 de Ovidiu

Akebono le-a dat porunca lingailor sa nu mai scrie nimic pe nici un site. Si asa al lui limbozan era deja mort si ingropat.Akebono insa nu intelege ca el a deschis cutia cu maimute si e greu de inchis la loc.Oamenii au inceput sa vorbeasca. Unii chiar miriie. Echipa e subtire. Sint cam sighinasi.Au furat de mici.Atita stiu si e greu sa le ceri altceva . Sint rebegiti si speriati. Mascatii au venit pe la Urlati, stau inca la pinda si au zis ca se intorc, e naspa rau.Strutul e cu capu in nisip
Nume
Email
Comentariu

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2022 RRP. Toate drepturile rezervate.