Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Materiale Video Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct Contact

Newsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Ce conteaza pentru dvs. mai mult in achizitionarea unui porumbel? Pedigreul sau rezultatele la zbor?
Pedigreul
Rezultatele la zbor
Nu stiu
Nu ma pot pronunta

Rezultate sondaj

Columbodromul FIVE STARS Dambovita
ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Brieftaubenmarkt - Germany
Inscriere columbodroame Europa
Freialdenhofen & Sohne
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Crescatoria TITA - ANDU
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodrom DERBY SICILIA - Italia
Columbodromul SUN SEBASTIAN RACE Prahova
Columbodromul international BRASOV

SEDINTA LA UCP pentru clarificarea unor aspecte organizatorice legate de sezonul competitonal 2013


12:57, Joi, 18.04.2013

SEDINTA LA UCP pentru clarificarea

unor aspecte organizatorice legate de sezonul competitonal 2013

 

 

 

 

Duminica, 14 aprilie 2013, la sediul UCPR din Targoviste a avut loc intalnirea presedintilor de club care isi vor zbura porumbeii in sezonul 2013 pe ruta Republica Moldova - Ucraina. In urma discutiilor, participantii au adoptat in unanimitate urmatorul  material: 

 

 

REGULAMENT

 

Pentru o cat mai buna desfasurare a concursurilor cu porumbei in sezonul 2013, organizatorii propun cluburilor participante urmatoarele:

 

1. Organizatorii se obliga sa informeze la fiecare etapa ora la care masina soseste la fiecare club, iar clubul trebuie sa respecte aceasta ora avand porumbeii clemati deja, pregatiti de imbarcare.2. Numarul de porumbei pe boxa va respecta prevederile regulamentului UCP.

3. Imbarcarea porumbeilor se va face de catre fiecare club uniform in masina, pe fiecare boxa, conform regulamentului UCP, pentru a nu crea suspiciuni sau privilegii.

4. Plata porumbeilor se va face la prima etapa, pentru fiecare club, in cuantum de 70% din suma, iar restul de 30% se va plati la etapa a 3-a, la domnul Blass Ion.

5. Organizatorii au obligatia sa se ocupe de documentele vamale, de trecerea masinilor cu porumbei peste granita in conditii bune si sa ajunga in timp util la locul de lansare stabilit in planul de zbor.

6. Transportatorii au obligatia sa aiba masinile intr-o stare buna de functionare, sa aiba GPS functional pe fiecare masina si sa puna la dispozitia tuturor participantilor parola de acces.

7. Transportatorii au obligatia sa aiba custile de transport porumbei curate si dezinfectate la fiecare zbor, iar cei care nu respecta aceste reguli risca sa nu fie platiti pentru serviciile prestate sau sa fie inlocuiti.

8. Organizatorii au obligatia sa informeze cluburile despre orice situatie ce nu a fost respectata din cele expuse de mai sus.

9. Lansarea porumbeilor la fiecare etapa va fi stabilita de catre un Comitet de Lansare format din 6 persoane, reprezentand toate zonele judetului. Prima hotarare a acestui comitet a fost Contractul  Meteo incheiat cu  Institutul de Meteorologie pe perioada aprilie – octombrie 2013. Componenta  Comitetului de Lansare este urmatoarea:

 

Presedinte:       Balica Razvan - Tel. 0722.620.650

Nicoara Mihai - Tel. 0724.474.728

Toma Iulian - Tel. 0721.576.567

Cinanschi Florin – Tel. 0723.270.517

Breazu Marius – Tel. 0723.376.433

Drogoreanu Radu – Tel. 0723.120.315

 

 

Este foarte important ca toate persoanele implicate sa  inteleaga importanta respectarii celor de mai sus pentru ca numai asa vom fi capabili, si noi in Romania, sa ne ridicam la standardele superioare ale columbofililor din Vestul Europei. Ne dorim ca incepand cu acest an toti membrii columbofili, impreuna cu organizatorii si transportatorii, sa ne dam interesul pentru a avea niste zboruri cat mai reusite, iar inaintea inceperii concursurilor toata lumea sa stie ce se va intampla cu pasarile lor pe tot parcursul anului competitional.

Dorim ca toate actiunile noastre sa fie transparente, bine organizate, sa se desfasoare conform regulamentelor UCP, apoi sa fie usor de controlat si in aceste conditii, noi, in calitate de organizatori, va garantam ca ne vom tine de cuvant.

 

Organizatorii ureaza succes tuturor participantilor !!

 

Radulescu Mihai

Blass Ion

Balica Razvan

Vineri, 15 martie 2013, de deschide prima editie columbodromului SUPER STAR, din Rm. Valcea !Pentru maestrul NICU BIZDRIGHEANU, anul 2013 a fost unul de exceptie din punct de vedere al rezultatelor obtinute !Derby Arona Tenerife - pregatiri pentru etapa finala - 24 martie 2012UCPR - Planuri de zbor pe ruta Bulgaria & Ucraina – pentru sezonul 2013Maraton columbofil MOSCOVA - 2013 - clasamentul pe centrul Bucuresti - Porumbei


Comentarii

postat la 13:03, Joi, 18.04.2013 de avramescu

felicitari ucpistilor !! sinteti cei mai tari si in organizare .! chiar daca ma doare sufletu cind trebuie sa va felicit ca eu sint la FCPR si la n oi nu vezi asa ceva =la noi nu stie organizatorii si transportatorii cum sa scape mai repede de porumbei ca sa le ramaie mai multa motorina

postat la 13:10, Joi, 18.04.2013 de DRAGAN-- MIHAI

REGULI CLARE , APOI TOTU TRANSPARENT SI LA VEDERE ,FELICITARI !!! LA FCPR DOMNU BILAN NICI NU VREA SA AUZA DE CODURI GPS PE MASINI CA NU MAI POATE EL SA LANSEZE DIN LIVADA DE LA ZALAU !!!! ANU ASTA CE SURPRIZE NE MAI REZERVI DOMNULE BILAN ???? LA CE ETAPA AI PROGRAMAT SA NE INJUMATATESTI PORUMBEII ?? AI AFLAT CIND E ZIUA CU CEATA ???

postat la 13:12, Joi, 18.04.2013 de cristinel

Pai daia va creste numaru de columbofili in fiecare an ca aveti grije de pasarile oamenilor / la anu pe vremea asta iati loat pe FCPR la numar de membri

postat la 13:13, Joi, 18.04.2013 de GROSU FANEL

anu asta vreu sa viu din nou la voi la UCP sa particip la maratonu derbi de la donet . cind e programat ?

postat la 13:47, Joi, 18.04.2013 de dimciu

pacat ca nu aveti cluburi si la noi in ARAD

postat la 14:11, Joi, 18.04.2013 de moldovan

Un plan bun de organizare a zborurilor cu responsabilitati clare Apai daca va ajuta si vremea putin o sa aveti un sezon reusit ca si cel de anu trecut

postat la 14:16, Joi, 18.04.2013 de B.V

Daca cele mentionate mai sus vor fi indeplinite,eu cred ca toata lumea va fi multumita .Este foarte important ca la asemenea \"actiuni\" sa fie seriozitate ,transparenta,organizare...,numai in felul acesta vom reusi sa ajungem la nivelul superior,cand spun asta,nu ma refer numai la UCP,ma refer la toate federatiile care-si desfasoara activitatea in acest \"domeniu\".\r\n Cei care vor fi cei mai seriosi si mai corecti,cred, ca vor avea de castigat,asa se face diferenta ,iar lumea va opta pentru acesta categorie. Peste tot au mai fost greseli (padure fara uscaturi nu exista),ar fi bine sa nu se mai repete si sa avem \"coloana vertebrala\".\r\n Va doresc tuturor un an competilional cat mai prolific !!!!

postat la 14:18, Joi, 18.04.2013 de Bibicu

daca FCPR o sa mearga tot cu conducerea asta si in viitor io crez ca in 2 -3 ani o sa scada sub numericu pe care il are acu FRSC

postat la 14:57, Joi, 18.04.2013 de floroiu_23

Fellicitari la domnu vicepresedinte BALICA pentru aceasta initiativa ...!!!!!

postat la 00:25, Vineri, 19.04.2013 de firescu marius

sunt mandru ca fac parte din acesta uniune cat timp vor fi lansarii cu transparenta totala adica filmari video mai ales cum a fost anul trecut toti vom fi multumit deja se observa o crestere f mare a nr crescatorilor din UCP.Eu personal sunt f multumit de conditiile transportatorilor de acum si de conducere desigur...sanatate multa dl DINU

postat la 13:26, Vineri, 19.04.2013 de John

Felicitari UCP pentru corectitudine si succes in continuare. La FRSC in judetele PH si Bucuresti nu exista GPS-uri pe masini si lansarea porumbeilor se face de unde vor domni organizatori Stan Marian,Simion Emil,Sinca Cezar.\r\n

postat la 23:45, Vineri, 19.04.2013 de Emanuel Bunescu

Oameni buni,daca nu va convine la FCPR e loc destul la UCPR,vointa sa fie,ca e frum concurenta...
Nume
Email
Comentariu
Cod securitate
Cod securitate

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2021 RRP. Toate drepturile rezervate.