Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Pigeon International Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct Contact

Newsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Ce pasari preferati sa introduceti la matca?
Fii/fiice din porumbei campioni romani
Tineri concurati pe columbodroame in Romania sau Europa
Fii/Nepoti/Stranepoti ai unor campioni europeni insositi de pedigree pompoase
Campioni din propria crescatorie retrasi la matca
Cadouri de la prieteni
Alti porumbei

Rezultate sondaj

Columbodromul FIVE STARS Dambovita
ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Inscriere columbodroame Europa
Freialdenhofen & Sohne
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodrom DERBY SICILIA - Italia
Columbodromul international BRASOV

Minciuna la nivel de prostie sau hotie ?


00:32, Marti, 07.07.2015Minciuna la nivel de prostie sau hotie ?

 

 

 

O scurta analiza a etapei de concurs organizata de catre FCPR la Birzai, pe data de 2 iulie 2015, ne-a ridicat cateva semne de intrebare, pe care vi le prezentam si dvs., fara vreun alt comentariu considerat obstructionist. Asadar:

 

  1. In clasamentul provizoriu intocmit de catre FCPR pentru acest concurs, coordonatele punctului de lansare apar a fi urmatoarele: X: 56.14.41,23 si Y: 24.37.55,23, iar dupa schita pozitiei masinii aflata pe locul de lansare (si prezentata pe unul dintre site-urile de casa ale liderilor FCPR) apar cu totul alte coordonate, respectiv: X: 56.11.38,36 si Y: 24.41.40,36. Care sa fie cele exacte? Ne poate spune si noua cineva? Sa fi fost prostie sau hotie in acest caz?
  2. Ora si ziua la care a fost fotografia pozitia masinii de la Neamt si facuta publica a fost 2 iulie 2015, ora 08.53 a.m., adica cu aproximativ 19 ore inainte de lansarea porumbeilor. Iar in respectiva fotografie nu apare decat semnul grafic al unei singure masini, si aceea un autoturism de teren, nu al unui camionete de transport. Nu vi se pare normal ca pozitia finala a celor doua masini care au transportat porumbeii sa fi fost fotografiata cu cel mult 1-2 ore inainte de lansarea porumbeilor, pentru a nu exista nici un dubiu referitor la locul de lansare? Spunem asta pentru ca in intervalul celor 19 ore masina (sau masinile de transport ale porumbeilor) ar fi putut foarte bine sa se deplaseze pe o distanta considerabila, micsorand astfel distanta de zbor !!! Dar nu vrem sa ridicam alte suspiciuni.
  3. Fara a fi considerati rautaciosi, stam din nou si ne gandim: cum a fost posibil ca de la concursul organizat de catre FCPR (distanta de zbor de aproximativ 1000 km) sa se intoarca dupa numai 13 ore de zbor, in aceeasi zi, aproape 800 de porumbei, in conditiile in care acestia au fost transportati cu doua masini normale, iar in cazul concursului organizat de catre domnul Bebe Chicheanu primul porumbel sa ajunga acasa dupa 23 de ore de la lansare si la o distanta mai mica, de doar 893 km? Si asta in conditiile in care acesti porumbei au fost transportati cu o masina ideala, de ultima generatie, cu aer conditionat si umiditate reglabila, unicat in Romania, marca Geraldy? Este posibil ca porumbeii angajati la concursul organizat de catre FCPR sa fi fost mult mai plini de energie, fiind hraniti pe traseu cu graunte imbunatatite genetic?
  4. Pentru a ne clarifica si mai bine, am identificat cu maxima exactitate, prin masurare cu ajutorul sistemului de coordonate WGS84 (coordonate afisate de catre GPS-uri), locurile in teren pentru cele doua puncte pe baza coordonatelor X si Y (respectiv cel afisat in clasamentul provizoriu si cel prezentat drept a fi fost locul exact si final de lansare al porumbeilor – in cazul concursului organizat de catre FCPR). Dupa cum lesne se poate observa din cele doua schite, exista o diferenta semnificativa, probabil de ordinul zecilor de kilometri, intre cele doua pozitii.
  5. Coordonatele punctului de lansare fiind inregistrate gresit din start, sa intelegem de aici ca cineva a calculat “la oha” distantele exacte de zbor ale fiecarui crescator participant la Birzai in concursul organizat de catre FCPR? Daca acest lucru este real, rezulta de aici ca si vitezele si locurile din clasament ale porumbeilor sunt eronate. Sau ni se va raspunde si de aceasta data ca a fost doar o regretabila eroare materiala, ca e de vina persoana care a introdus datele primare etc. etc. Unii columbofili mai carcotasi vorbesc despre faptul ca in realitate in clasamentul provizoriu de pe site-ul FCPR s-au trecut coordonatele latitudine/longitudine ale bisericii romano-catolice din centrul orasului Birzai. Si fiind dusi la biserica inainte de lansare, atunci asta ar fi fost cauza pentru care porumbeii angajati in concursul organizat de catre FCPR au ajuns mult mai rapid acasa. Nu vi se pare ca si de aceasta data e ceva putred in Danemarca, stimate domnule baltat? De ce nu ne spuneti mai bine de unde ati lansat porumbeii in realitate? Sa stiti ca greseala recunoscuta este pe jumatate iertata !

 

 

Sursa masuratorilor: http://www.totalsurvey.eu/localizare-imobile/

 

 

 

 

Coordonatele punctului de lansare care apar in clasamentul provizoriu al FCPR

 

 

 

 

 

Coordonatele punctului de lansare care apar pentru masina de la Roman

 

 

 

 

Coordonatele punctului de lansare care apar in clasamentul provizoriu al FCPR - pozitia din teren

 

 

 

 

Coordonatele punctului de lansare care apar pentru masina de la Roman - pozitia din teren cu 19 ore inainte de lansare !!!

 

Minciuna la nivel de prostie sau hotie ?


Comentarii

postat la 11:39, Marti, 07.07.2015 de adrian

E foarte adevarat ca nu se prezinta datele necesare si traseul masinilor la birzaiu lu tunduc …. Pe saitu la EVO apare doar pozitia la o masina si asta cu multe ore inainte de lansare ….la cum il stim pe tunduc si pe festila {prietenu lui bun cu care are multe afaceri necurate } astia esste posibil sa fi facut totu ca sa le demonstreze la baetii care ii cere acum demisia ca el organizaza un concurs mult mai bun si cu sosiri mult mai ok decit domn chicheanu ………..dar nu e correct atunci cind furi startu ……… eu unu sint din bacau si am angajat porumbi la chicheanu si nu imi dau seama cum mie mia venit acasa pasarile mult mai greu iara la vecinu meu care a ramas in fcpr si a zburat cu tunduc ia venit ca vintu si ca gindu …………….ca theoretic ar fi trebuit sa fie cam aceasi distanta la diferenta de o zi si in aceleasi conditiii meteo …… practic insa …………………………asa se intimpla cind ne furam singuri caciula si lansam porrumbii mult mai aproape de casa !!!!!!!!!!!!

postat la 12:11, Marti, 07.07.2015 de DORIAN

Acuma de cind domnu TUNDUC sa apucat sa organizeze si el maratoane extreme pe banda rulanta doar ca sa moara si capra vecinului , a aparut peste noaspte sute si sute de crescatori care se lauda ca are acasa zeci de porumbei sositi la viteze foarte bune de la distante maxime adica 1200 -1300 km . chia rasa sa fie ??? Sai fi lasat noi in spate pe belgieni si olandezi cu Barcelona lor cu tot ???????Aveeti grije domnule TUNDUC sa nu incepeti sa ajungeti sa incheieati concursuri de marathon extrem intro jumate de ora ca ne facem dracu de tot risu in toata lumea nu numa in europa !!!! dar de ce mai zic eu chestiile astea cind la matale e posibil orice …ABSOLUT ORICE !!!!!!!!!!!!! Stiti ce face alde TUNDUC acuma ???? ca sa scape de furia la oameni care vrea s a il dea jos le organizeaza niste simulacre de concursuri ca sa ii imbuneze si oamennii sa se bucure ca niste copii ca are acasa porumbei adevarati de marathon . in realitate le da drumu la pasari mult mai de aproape , cam cum facea nea FLORIN BILAN cind lansa pasarile din padure de la Hoghiz din judetu Brasov si el zicea ca sa dus cu iei pe granita la unguri .. Aveti mare grije ca TUNDUC vrea sa demonteze rapid acest mit al porumbeilor adevarati de marathon extrem si ne insala vigilenta la toti care sintem mai creduli de felu nostru .., sau la aia care ne place sa credem ca avem mari campioni in cotet ,!!! !!!!!!!!!!!!! adica pina acu prea putini dintre noi am avut pasari care a fost in stare sa zboare 1000 de kilometri si acuma dintro data ne vine 10 porumbiei in 30 de minute de la 1300 km ????? Nu vedeti cu cita ata alba e cusuta >?????? TREZITIVA BAETI PINA CE TUNDUC NU NE ADOARME DEFINITIV PE TOTI !!!!!!!!!!! Si dupa ce ne adoarme , sa vezi BUZUNAREALA !!!!

postat la 12:17, Marti, 07.07.2015 de prahova

Prea multi SACALI a aparut in columbofilia romaneasca in ultimii ani ! E un adevarat prapad

postat la 13:48, Marti, 07.07.2015 de cristi

Eu va pot spune adevaru dar va rog sa nu va suparati pe mine ca nu o sa convina la multi … ce- o va zic acuma am aflat de la un prieten de –al lu` Catalin Festila care e fratele lui Ion Festila – mina dreapta a lu Marius Tunduc in Moldova si care ii vinde lu asta produse columbofile la negru si ii aranjeaza asa cum trebe si concursurile pe zona Moldovei . Ei bine Catalin Festila s- a deplasat la Birzai cu un jeep cu numere de Neamt . In seara de dinaintea lansarii Catalin a ajuns in preajma orasului Birzai . Atuncea a sunat in tara si fratiso Ion a luat coordonatele GPS de la masina pt ca trebuia puse pe net ca sa vaza lumea . . Dupa aia omu a tras la un motel de acolo si a asteptat sa vina masina cu porumbei a lu Chicheanu . Intre timp masinile cu porumbei ale FCPR /care de fapta fost tot ale lu Festila / a lansat porumbeii din sudul Poloniei (dar locu exact nu vi-l zic ca ma linseaza astia ) si uite successu extraordinar al lu Marius Tunduc . Diabolic planu nu –i asa? Cred ca stiti cine la copt ! Marius Tunduc ca de fiecare data . Dar lumea ride si e multumita ca le- a venit pasarili repede acasa , a clasat iar pe hirtie scrie ca a fost si la Birzai . Dar fratilor , feritiva sa va duceti vreodata pasarile astea la distanta reala ca atunci ….. nu – i mai vedeti in vecii vecilor ! Felicitari la toti campionii de carton !! !

postat la 15:50, Marti, 07.07.2015 de 2015

pt mine e foarte clar ca porumbeii de la FCPR n -a ajuns acolo. Nu avea cum sa vina atit de multi intr-un timp atit de scurt cu asa viteze mari . doar daca nu ia adus acasa Festila cu avionul . Ii face si asta jocurile lu Tunduc de mama mama

postat la 16:03, Marti, 07.07.2015 de SILVIU ION

asa ne face marius cind vrea sa isi bata joc de noi ... ne lanseaza porumbeii de mult mai aproape ca sa ne vie bine dupa care ne da una tare dupa cap de nu mai stim de noi -cam asa se intampla cind porumbeii sint lansati din fundul gradinii in 9 cazuri din 10 iara la sfirsit ne da una pe bune - se alege prafu ca ne creeaza senzatia ca avem pasari de fond si maraton

postat la 16:41, Marti, 07.07.2015 de iANCU

asa ne face baietii destepti si la bani si la porumbei de multi ani de zile si eu cred ca mare parte din vina o are cosmin olteanu pt ca el a fost de acord cu conducerea la federatie - tot asa o sa ne mearga pina ce o sa ii alegem pe uni cum trebue////

postat la 16:42, Marti, 07.07.2015 de FIOROSU

FESTILA SI TU TE PRETEZI LA MAGARII DIN ASTEA ??????

postat la 17:03, Marti, 07.07.2015 de DUMBRAVA

TRAIASCA HOTIA ! DE CIND A VENITT HOTIII ASTIA LA PUTERE NU MAI AVEM NICIODATA CERTITUDINEA CA SE LANSEAZA DE UNDE TREBUIE

postat la 19:46, Marti, 07.07.2015 de ionica

cine se aseamana se aduna . aveam si eu doua pasari in primii 150 si chear ma miram ca venisera prea bine - acuma imi dau seama ca de fapt au fost lansate de mult mai aproape de casa ca sa ne ni se faca o bucurie si sa fim mintiti frumos

postat la 22:30, Marti, 07.07.2015 de denis

la cate astfel de etape de fond si maraton ne-or fi tras astia clapa //???? in schimb banii pe zboruri si pe SMS-uri ii vor imediat ---

postat la 14:42, Miercuri, 15.07.2015 de X-man

Azi , marele DIPLOMAT si INGINER a mai nascocit ceva , cica in sprijinu columbofililor din FCPR . Anume ca nu mai poate de grija membrilor FCPR si vrea sa le cumpere cip=uri foarte ieftine … Cum in asta gras si gusat nu te poti increde niciodata , precum in greci atunci cind iti face daruri , am inceput sa ma gindesc cam care ar fi in realitate adevaratele lui intentii . Incet incet am inceput sa pun cap la cap toate lucrurile pe care le auzisem de la colegi pe la club in ultimele luni si iata ce a rezultat :\r\n- Auzisem cu multe luni inainte ca ala GROS din GROSI vrea sa-l puna pe butuci pe unu dintre producatorii de ceasuri electronice importante din Romania si din FCPR (Benzicu si Briconu ) – da` nu va zic pe care din ei ptr ca nu e frumos ;\r\n- Acuma s -a gindit ca ar mai trebui sa faca rost de niste bani ca sa isi termine si restu de vile ptr toti cei 5 copii si de unde putea sa ii da decit de la cipuri ?? aicea se cistiga bani la greu pt ca in fiecare an crescatorii din FCPR cumpara in juru la 1 milion de cipuri (in majoritate Bricon , Benzig si mai putine Mega star )’, iar din astia aproape 900000 se pierde tot pe an la concursuri ca are grije de asta paduraru si pretenii lui transporatorii \r\n- Ce inseamna chestia asta cu achizitia centralizata de cipuri ?? voi il credeti cand ne zice ca FCPR nu va pune adaos la fiecare cip ??? Nu fiti copiii !!!!!!!!!!!!!!!! iar daca s-ar face prin FCPR nu va e clar cine cheltuieste tot profitu ??? binenteles ca tot el \r\n- Cu miscarea asta a lui ii pune cu botu pe labe si pe domnu Mugur si pe domnu Tatut pt ca amandoi o sa stea ca niste catelusi cu botu pe labe in fata lui ca sa le cumpere cipuri – asta in cazu in care nu cumva vrea sa ii ingroape pe amindoi si sa trecem toti pe ceasurile chinezesti care e mai ieftine si are cipuri mai ieftine \r\n- Marele nostru smecher din bihor mai are in cap un plan ascuns : in cazu in care ii merge , sa ia cite 10000 – 20000 de cipuri Bricon sau Benzing din Romania iar restu sa le aduca el prin firma lui din China (la preturi de 10% din cit se vinde acuma in tara ) si …..gata urmatoarea vila !!!!\r\n- Voi stiti ca un asemea system de achizitie centralizata sa existe in belgia , olanda sau Germania ???? sau iar sintem cobaii lui pe banii nostri ?????\r\n- Va mai zic si altele ???? sau mai bine ma opresc aicea ?????\r\n

postat la 14:59, Miercuri, 15.07.2015 de cristinel

Sau o mai o chestie , dar asta e dura de tot ! voi stiti ca la unii transportatori ai padurarului se fura porumbei din masina inainte de lansare ??? li se ia cipurile care se revinde iar pasarile ajunge ca delicatese in bucataria la restaurantele prietenilor ??? nu e asa ca pt unii chestia asta cu columbofilia e o afacere foarte profitabila ????? si cind va ginditi ca la urmatoarea adunare generala a FCPR din 2017 paduraru o sa propuna (iar slugile o sa voteze ) ca mandatu presedintelui sa fie de 10 ani !!!!!!!!!! si dupa 2 -3 asfel de mandate omu nostru iese linistit la pensie precum a mai iesit unu din bucuresti si ii lasa locu lu fisu !!!!! Care mai vrei in Champions league ???????

postat la 15:51, Miercuri, 15.07.2015 de florin

Sau o mai o chestie , dar asta e dura de tot ! voi stiti ca la unii transportatori ai padurarului se fura porumbei din masina inainte de lansare ??? li se ia cipurile care se revinde iar pasarile ajunge ca delicatese in bucataria la restaurantele prietenilor ??? nu e asa ca pt unii chestia asta cu columbofilia e o afacere foarte profitabila ????? si cind va ginditi ca la urmatoarea adunare generala a FCPR din 2017 paduraru o sa propuna (iar slugile o sa voteze ) ca mandatu presedintelui sa fie de 10 ani !!!!!!!!!! si dupa 2 -3 asfel de mandate omu nostru iese linistit la pensie precum a mai iesit unu din bucuresti si ii lasa locu lu fisu !!!!! Care mai vrei in Champions league ???????

postat la 08:15, Joi, 16.07.2015 de gigel tocitu

Sintem un grup de 4 columbofili tineri din judetu Prahova si vrem sa participam si\r\nnoi la maratonu de la Berlin. Ne- am jucat pasarile si la zborurile trecute ale maratonului de la\r\nBerlin si ne -a venit destul de bine de fiecare data , adica sintem multumiti . Prin cererea\r\nnoastra de azi am dori sa ii rugam pe organizatori sa faca tot posibilu ca si anu asta sa ne vina\r\npasarile la fel de bine de la Berlin . Adica cu viteze cat mai mari si cu pierderi cat mai mici .\r\nPe noi nu ne intereseaza nici sa vedem filme de la lansare nici GPS pe masina si nici fotografii de pe traseu pt ca va credem pe cuvint cind ne ziceti ca ii lansati de unde trebue . Noi vrem doar sa ne facem norma la marathon si sa aparem frumos in clasamente . Nu vrem sa mai asteptam blocarea serverului FCPR din toamna ... Si dam si cate SMS-uri trebue . Domnilor Florin si Marius , noi sintem baieti de inteles si cu obrazu subtire si vrem sa incheiem sezonu de zboruri cu maturii asa cum trebue ! Ne- ati inteles mesaju ???

postat la 23:57, Joi, 23.07.2015 de Victor Badalau

super premii pentru un concurs de asemenea anvergura . A-si dori si eu sa intreb asa ca omul de rand si anume daca anul trecut au participat la BERLIN NATIONAL 846 de crescatori ( cotizanti ) si anul acesta din ce citesc pe acest site numarul este mai mare in jur de 1000 crescatori la un calcul de clasa a 4 – a rezulta in jur de 50.000 lei adica in jur de 110.000 euro oare nu ar trebuii sa dam cate 100 de lei de crescator ca raman prea putini bani de impartit intre conducere si organiatori daca in conditiile in care dam 50 de lei uniunea nu are bani nici macar de o diploma intrucat cei de la AJC BIHOR sunt nevoiti sa sponzorizeze ei diplomele .MARE PACAT CA UN CONCURS CARE AR PUTEA DEVENI MULT MAI ATRACTIV DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE SI IMPLICIT CU O PARTICIPARE MULT MAI MARE RAMANE DOAR UN BANAL ZBOR DE MARATON NATIONAL DEOARECE CONDUCEREA NOASTRA ……….. ESTE IN PANA DE IDEEI SI DACA TOT SUNTETI IN PANA DE IDEI CRED CA AR TREBUII SA NE CONDUCA CINEVA CU MAI MULTA INITIATIVA , CINEVA CARE SE GANDESTE SI LA COLUMBOFILUL SIMPLU CARE RAUPE BANI DE LA GURA COPILULUI SI A FAMILIEI CA SA POATA PRACTICA ACEST SPORT FRUMOS . DOMNULE PRESEDINTE , FCPR NU ESTE UN SRL SAU UN S.A. DIN CARE TREBUIE LUATE DIVIDENTE LA SFARSIT DE AN , FACETI CE TREBUIE FACUT SI MAI ALES PENTRU CE ATI FOST VOTAT SA FACETI , DACA NU LASATI PE ALTII CARE VOR SI CARE POT ( IN CAZUL IN CARE ESTE NEPUTINTA SI NU DOAR REA VOINTA ). BAFTA TUTUROR PARTICIPANTILOR LA ACEST FRUMOS CONCURS !!!!!!

postat la 23:58, Joi, 23.07.2015 de Victor Badalau

Da am greșit dar ideea este aceeași , unde sunt banii de la Schwerin. , unde sunt banii de la Berlin …etc si tot la sume imense de bani se ajunge. Oare chiar nimeni nu dorește si nu e curios ce se întâmpla cu banii noștri ..? Din 50.000 lei chiar nu se puteau da premii in bani si sumele nu ar fi fost mici si sunt sigur ca alta era participarea la concurs. . Ideea este ca prosti plătesc si Șmecherii se îmbogățesc si lucrul acesta se întâmpla tot mai mult începând de la nivel de club si terminând cu cei de sus , clar ca sumele cresc proporțională cu ierarhia . Oare ti se pare puțin ca dupa un concurs gen Berlin sa bagi in buzunarul personal. 9-10.000 de euro in loc sa întorci banii acolo unde ar trebuii adică la participanți ??? Alții nu câștiga banii astia intr-un an de munca cinstit . Problema este ca la noi In columbofilie este la fel ca in politica , încercam sa ne inbogatim cat mai mult cat suntem in funcție in loc sa facem ceea ce ar trebui și de fapt sa facem treaba pt care am, fost aleșii. Oricum Rușine Rușine Rușine

postat la 00:00, Vineri, 24.07.2015 de Victor

Porumbel de la constanta la berlin sunt 1900 km pe sosea vorbim , acuma daca trebuie sa ocolim tara de vreo 4 – 5 ori ca sa obtinem kilometrii care zici tu nu stiu daca este chiar ok , dar sigur ca aceasta metoda se practica la noi in romania .Acum cei 4000 de km zic ca sunt suficienti dar impreuna pt cele doua masini de care vorbesti ( si mai si ramane ceva si de aici ) totalizeaza cam 14.000 lei . Stii problema tine de organizare dar nici aici nu e o problema prea marea pt ca ar trebuii lasati sa se ocup altii de organizarea celor doua maratoane cineva care nu se invarte in jurul cozii de amorul artei sau pentru simplu fapt sa mai crestem crestem costurile cineva care doreste sa faca ceva pt acest sport nu sa faca ceva din acest sport .Referitor la stikere ai uitat ca mai sunt si anunturile din sms-uri , o alta buna sursa de venituri . Si a-si putea continua dar nu cred ca mai e cazul sa intru in polemica pt ca sigur nu ajung cu tine la vreun rezultat dar iti spun sigur ceva , vor veni vremurile in care trebuie sa ne schimbam mentalitatea daca dorim sa evoluam ca oameni in primul rand .\r\nSi referitor la cei 20 de porumbeii pe care ii angajei iti doresc bafta dar nu uita un lucru calitatea conteaza nu cantitatea prietene porumbel .

postat la 00:09, Vineri, 24.07.2015 de Daniel

Vreau sa va zic ca domnu Carmazan organizeaza maratonu de la Tartu cu transport la jumate de pret decit il face alde Tunduc . Daca nu ma credeti intrebatil pe el si o sa vedeti ca nu mint cu nimica . Cum dracu la uniii se poate si la altii nu??? In plus de asta io nam vazut nici un cod GPS la masinili de transport ale lu Tunduc .... ori ne da si la Berlin vro barba daia grasa si rasucita ????? cum a facut si la BIRZAI si la SCHWERIN si la LEIPZIG si la majoritatea concursurilor de maraton de anu asta la care transportatori a fost pretenii lui buni si de pahar!!!!! felicitari la domnu Victor BADALAU pt ca a avut curaju sa scrie despre hotiile mari din FCPR la care Tunduc e mare bashtan si incasatoru principal !!! domnule Victor cu oameni curati si cinstiti ca dumneata sar schimba multe lucruri in bine in tara asta napadita de banditi la drumu mare . de ce nu ai curaju sa te duci si pe la ANAF sa le spui la procurori de acolo cum si-a facut unii mari averi in ultimii ani ???? Te rugam iati inima in dinti si scapa -ne de leprele astea !!!!

postat la 10:22, Luni, 10.08.2015 de PESCARU ALEXANDRU

DOMNILOR COLEGI!in atitia ani nu va-ti dat seama ca ne agitam degeaba. Exista acolo sus un grup foarte restrins ( in cazul de fata Marius Tunduc si Marta Daniel) care ce viseaza noaptea ne baga noua pe git dimineata. In ultimii doi ani au PRIVATIZAT categoria as maraton (nu poti sa faci aceasta categorie daca nu bagi bani in buzunarul cuiva)DATI DOMNILOR DREPTUL ZONELOR DE A ORGANIZA TREI MARATOANE.In rest… orice RNS a-ti face nu va multumii pe toata lumea dar majoritatea va fi multumita cind nu vor mai exista atitea modificari. Toata speranta este in ADUNAREA GENERALA (daca mai inseamna ceva si asta)\r\nPentru COLUMBOFIL – este mult mai greu sa fii tot printre primii decit anonim !\r\nDOAMNE AJUTA !!!!

postat la 14:14, Luni, 10.08.2015 de habaci calin

Centralizari la concursurile pe 2015 vor fi gata anul acesta s-au anul viitor ?\r\nDin cate stiu exista un timp limita pina cind trebui-au trimise dosarele la omologator si avea un termem cind trebuia sa le omologheze ?\r\nDe ce merge asa greu ? s-au ce se astepta ???????? Campionatul a inceput in luna aprilie si acum sintem in luna august,campionatul la maturi s-a terminat dar inca nu stim ce rezultate avem……………..\r\nM-a intreb oare noile schimbari in regulament cat vor rezista ??? cred ca cel putin 3 puncte bifate se vor schimba anul viitor in timpul campionatului…..\r\nPoate zona la fond pe vest trebuia unita cum a fost o data de la fondul nr 3 timis-arad-bihor-satu mare.

postat la 14:29, Luni, 10.08.2015 de habaci calin

Centralizari la concursurile pe 2015 vor fi gata anul acesta s-au anul viitor ?\r\nDin cate stiu exista un timp limita pina cind trebui-au trimise dosarele la omologator si avea un termem cind trebuia sa le omologheze ?\r\nDe ce merge asa greu ? s-au ce se astepta ???????? Campionatul a inceput in luna aprilie si acum sintem in luna august,campionatul la maturi s-a terminat dar inca nu stim ce rezultate avem……………..\r\nM-a intreb oare noile schimbari in regulament cat vor rezista ??? cred ca cel putin 3 puncte bifate se vor schimba anul viitor in timpul campionatului…..\r\nPoate zona la fond pe vest trebuia unita cum a fost o data de la fondul nr 3 timis-arad-bihor-satu mare.

postat la 13:15, Miercuri, 12.08.2015 de Cezar

Anatajul pe care-l tot mentionez vi-l faceti chiar si dumneavoastra, d-nule Tunduc.\r\nSa-l si documentez\r\nIn anul 2012 Berlin national\r\npe centru ati clasat la fel ca si pe general doi porumbei, numai ca diferenta de punctaje este enorma\r\nprimul porumbel sosit are pe general 55,95 pct iar pe zona 151,86 pct, cel de-al doilea are pe general 67,99 pct iar pe zona 176,09 pct. Diferenta de 100 pct.\r\nIn anul 2015 Berlin national\r\naati clasat un porumbel pe general punctajul de 81,14 pct, iar pe zona 99,05 pct. Avantaj 18 PCT.\r\nCare credeti ca este cu adevarat valoarea acestor porumbei cu punctajul luat pe general cu Prahova, Galati, s.a. in spate sau pe zona d-voatra?\r\nP.S. Sa stiti ca ideile sunt ale mele si multi la impartasesc, dar reprezentantii nostri sunt prea slabi sa ridice astfel de probleme. Cand ajung in fata cu dumneavoastra stau cu capul plecat ca nu cumva sa va deranjeze.\r\nATI VOTAT SA PLECATI IN CHINA. CRED CA V-A PLACUT FOARTE MULT IN 2011 SI DE ACEEA REVENITI. DE CE NU TRIMITETI OAMENI CARE AU FACUT CINSTE ACESTUI SPORT GEN COBZARU, MOISE, SOFRON SI ALTI MAESTRII COLUMBOFILI, NU DE ALTCEVA DIN SIMPLU CONSIDERENT CA ATI MAI FOST SI PLECATI CAND VRETI LA ALTE MANIFESTARI DE GEN .

postat la 01:23, Miercuri, 16.12.2015 de dani

josssssssssssssss tunduc..rusineeeeeeeeeeee
Nume
Email
Comentariu

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2022 RRP. Toate drepturile rezervate.