Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Materiale Video Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct Contact

Newsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Ce conteaza pentru dvs. mai mult in achizitionarea unui porumbel? Pedigreul sau rezultatele la zbor?
Pedigreul
Rezultatele la zbor
Nu stiu
Nu ma pot pronunta

Rezultate sondaj

Columbodromul FIVE STARS Dambovita
ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Brieftaubenmarkt - Germany
Inscriere columbodroame Europa
Freialdenhofen & Sohne
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Crescatoria TITA - ANDU
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodrom DERBY SICILIA - Italia
Columbodromul SUN SEBASTIAN RACE Prahova
Columbodromul international BRASOV

FRSC - invitatie adresata FCPR pentru promovarea si dezvoltarea sportului columbofil in Romania


13:33, Luni, 19.04.2010FEDERAŢIA ROMÂNĂ DE SPORT COLUMBOFIL

                                                       

Bulevardul  Ion Ionescu de la Brad nr. 2B, sector 1, Bucureşti,  

Tel. 0723.880.430, 0723.301.730

 

 

 

 

Către,

Federaţia Crescătorilor de Porumbei din România

in atentia Comitetului Director

 

 

Pentru rezolvarea în mod unitar a unor aspecte legate de activitatea sportiv columbofilă din România vă aducem la cunoştinţă următoarele:

 În conformitate cu legislaţia în vigoare, pe teritoriul României s-a recunoscut şi oficializat practicarea ramurii de sport columbofil, Guvernul României autorizând înfiinţarea Federaţiei Române de Sport Columbofil, federaţie naţională, singura instituţie care coordonează şi controlează activitatea sportiv-columbofilă din România.

În acest context, dorinţa noastră este aceea de a transmite un mesaj de unificare a tuturor asociaţiilor cu specific columbofil din România, asigurând astfel climatul adecvat desfăşurării activităţii pe ramura de sport în discuţie. Sunt convins că fiecare membru columbofil aşteaptă cu interes transformarea concursurilor cu porumbei într-o disciplină sportivă şi stabilirea acelei identităţi sportive pentru fiecare membru columbofil.

Referitor la comunicatele semnate de catre preşedintele F.C.P.R. care cuprind mesaje restrictive, mesaje de intimidare şi de îngrădire a dreptului la libera asociere şi a libertăţii de exprimare, aparute pe site-urile de specialitate, va adresez rugămintea de a ne preciza dacă comunicatele la care facem referire sunt avizate de catre Adunarea Generală a F.C.P.R. sau sunt responsabilitatea exclusivă a celui care semnează materialele?

Vă facem cunoscut faptul că federaţia noastră nu agreează şi se delimitează complet de toate comentariile tendenţioase care apar pe diverse site-uri, comentarii care generează tensiuni si întreţin orgolii nestăpânite. Recomandăm administratorilor respectivelor site-uri evitarea acestor elemente, prin cenzurarea materialelor calomnioase fără acoperire informaţională.

Vă invităm la dialog si in acest sens vom trimite invitaţii, obiectivul principal al intalnirilor fiind promovarea şi dezvoltarea sportului columbofil în România.

Faţă de cele prezentate vă adresăm rugămintea de a ne comunica un punct de vedere oficial  in legatura cu  comunicatele prezentate pe site-urile de specialitate.

 

                                                        

PREŞEDINTE

Cezar SINCA

 

FRSC Prahova - premiere derby cu puii Satu Mare, 2012FRSC - club Voluntari - etapa imbarcare porumbei pentru concursul de la Roman - 14 mai 2010FRSC Energy Cameron Campina, filiala Cornu - imbarcare porumbei la TgMures - 14 mai 2011, partea a 2-aCupa Columbofila a Europei Centrale, Budapesta, 26-29 ian-2012, partea 1FRSC - raspuns adresat conducerii FCPR referitor la propunerea proiectului de protocol

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2021 RRP. Toate drepturile rezervate.