Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Pigeon International Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct Contact

Newsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Ce pasari preferati sa introduceti la matca?
Fii/fiice din porumbei campioni romani
Tineri concurati pe columbodroame in Romania sau Europa
Fii/Nepoti/Stranepoti ai unor campioni europeni insositi de pedigree pompoase
Campioni din propria crescatorie retrasi la matca
Cadouri de la prieteni
Alti porumbei

Rezultate sondaj

Columbodromul FIVE STARS Dambovita
ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Inscriere columbodroame Europa
Freialdenhofen & Sohne
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodrom DERBY SICILIA - Italia
Columbodromul international BRASOV

RRP.RO - Interviu columbofil realizat cu presedintele UCPR, domnul MIHAI DINU - 5 mai 2015


19:24, Miercuri, 06.05.2015 Interviu realizat de catre <Romanian Racing Pigeons> cu presedintele UCPR, domnul MIHAI DINU

 

 

 

 

 

 

RRP.RO: Alo, domnul Dinu?

Dinu Mihai: Da.

RRP.RO: Sunt Alexandru Dragomir, administratorul RRP.RO. V-am sunat in legatura cu asa zisa scrisoare de raspuns a lui Tunduc Marius. Am uitat sa spun “inginer si diplomat”, ce se vrea, zice el, un raspuns la recenta luare de pozitie a Comitetului Director al UCPR, si a dvs. fata de “invitatia” faimoasa de participare la campionatul olimpic, bla, bla, bla.....

Dinu Mihai: Pai ce sa zic domnule reporter? Am avut curiozitatea, spun curiozitatea si nu placerea, de a citi aceasta postare care de fapt, sub o asa zisa morga intelectuala, ce nu o are, un iz preocupat mai degraba a face bilute ce considera ca i-a fost jignita inteligenta, ataca si in stanga si in dreapta pe toti cei care nu sunt de acord cu parerile domniei sale, dar in final probabil dl. Tunduc Marius trece prin momente mai putin faste, atat personale cat si legate de FNCPR. Domnule reporter, daca apreciez ceva la Tunduc Marius, apreciez cu ghilimelele de rigoare narcisismul dus la ridicol, cat si incercarile disperate de a face din FCI Dumnezeul columbofililor pe pamant, fara insa a ne dovedi acest lucru. Ne abureste cu FCI in sus si in jos, ca FCI a aprobat, a nominalizat, a apreciat etc. FCPR-ul caruia i-a incredintat, chipurile, ca recunoastere si pretuire, organizarea nu stiu caror manifestari, inclusiv a campionatului olimpic 2015, dar daca este asa, sa ne prezinte si noua, muritorilor de rand, documentele din care rezulta ca FCI este membru afiliat la Comitetul Olimpic International (C.I.O.) si poate folosi sintagma de “olimpiada”, “olimpic” etc. si implicit desfasura manifestari sub steagul olimpic, pana atunci mai usor cu pianul pe scari, domnule presedinte.

RRP.RO: Cum, FCPR-ul, cu ilustrul sau conducator, cu inteligenta jignita, el, membru al Comitetrului Director al FCI, sa nu aiba nici o legatura cu C.I.O., cu drapelul, cu cele cinci cercuri olimpice? Nu se poate ! Poate nu aveti dvs. informatii, pai atunci TM, inginer si diplomat, este un mincinos, un impostor?

Dinu Mihai: Pana la proba contrarie, da.

RRP.RO: In comunicatul de pe site-ul UCP spuneti ca obiectivele propuse si agreate la vremea respectiva de catre MTS si prin care Consiliul Director al FCPR le-a evitat din considerente mai mult sau mai putin reale, iar domnul TM......

Dinu Mihai: De multe ori, atunci cand faci o afirmatie, daca nu poti sa o sustii, mai bine iti ceri scuze, asa il sfatuiesc si eu pe dl. Tunduc sa faca, pentru ca eu nu am spus in comunicatul mentionat ca as sustine unificarea celor 3 entitati sub nu stiu ce umbrela comuna, spun colaborare si nu unificare. Inca o data fiti atent domnule presedinte, pentru ultima oara, eu ca reprezent al Adunarii Generale a UCPR am sustinut si sustinem:

  1. Infiintarea asociatiei Uniunii si Federatiilor Columbofile din Romania – a UFCR, formata din cele 3 entitati, conform legislatiei in vigoare (OG 26/2000 si legea 246/2005, art. 1, alin. 1)
  2. Reprezentarea comuna la FCI de un presedinte al structurii juridice infiintate si in prima parte il propun pe dl. Tunduc
  3. RNS la realizarea caruia sa participe specialisti din cele 3 structuri. Ii reamintesc domnului TM ca fostul ministru al MTS ne daduse aceasta sarcina care trebuia realizata pana in luna septembrie 2013. De ce nu s-a realizat? Ne poate spune domnul  presedinte al FCPR.
  4. Fiecare entitate se conduce dupa statut propriu si isi organizeaza activitatile administrativ-sportive dupa cum doreste.

Vedeti domnule reporter, lucruri simple, realizabile de oameni cu pricepere in domeniul juridic, sportiv-columbofil, administrativ, caci fiecare in domeniul sau este specialist, cum poate si domnul TM este in domeniul silvic.RRP.RO:  Dar cu asa-zisa opinie a MTS?

Dinu Mihai: Eu cred ca aceasta adresa nedatata si fara antet este de fapt cea care a stat la baza invitatiei la MTS din 25 martie 2013, unde acesta (MTS) si-a asumat rolul de mediator, iar dl. Tunduc probabil incurca datele si evenimentele, caci ce rost mai avea medierea MTS dupa adunarea generala a FCPR din noiembrie 2013, cand domnul Tunduc, sa zic asa, pusese batista pe tambal si uitase de cele stabilite in 18 iunie 2013 (a doua intalnire de la MTS).

RRP.RO: Dar despre struto-camila mult visata de catre UCPR si FRSC?

Dinu Mihai: Am dat raspunsul putin mai devreme, da.

RRP.RO:  Cu privire la clubul columbofil din care dvs. faceti parte?

Dinu Mihai: Da, ce este cu el?

RRP.RO: Pai……

Dinu Mihai: Pai domnul Marius Tunduc trage imprastiat, dai si dai, poate ramane ceva. Pai draga domnule reporter, eu sunt membru de 3 ani al clubului Ruse, aflat la 5-7 km de domiciliu si unde activez in tandem cu prietenul meu Svilen Penkov, iar despre colegii de la Select 96, deoarece  nu sunt 20 de membri, conform RNS-ului, al UCPR si FCI, imbarca la Ruse si care este problema? Daca vroiau sa faca o ghidusie, mai gaseau un membru, daca nu real, atunci fictiv, si imbarcau la Giurgiu. Ca parca asa se procedeaza la FNCPR si national, centru de imbarcare – 15 membri, curat regulament FCI !!! Si sa mai stie TM ca in UCP fiecare club isi face propria politica, fara “indicatii” de la centru, iar timpul ne va arata daca cei de la Giurgiu au gasit solutia corecta. In fine, si fiindca veni vorba de FCI, eu am facut trimitere la FCI ca persoana juridica, iar daca aveam date ca un membru al CD al FCI ar fi facut afirmatii, l-as fi nominalizat. Deci ca atare, domnule Tunduc, calmo, iar daca membrii CD gandesc atat de profund si complex precum colegul lor TM, atunci vai si amar.

RRP.RO:  Dar cu asa zisa presiune care ar fi fost pusa de catre FCI?

Dinu Mihai: Vedeti, cand va spun ca domnul TM nu este stapan pe ce a citit, eu spun ca nu am asemenea semnale, dar nici un exclud ipoteza dvs. (din politete pentru reporter) si ca atare luati ce am spus, nu ce ar vrea domnul presedinte sa spun si eventual sa auda.

RRP.RO:  Dar chestia cu inelele?

Dinu Mihai: Pai mai intai jupanul MT ne invita la negocieri pe marginea invitatiei, iar daca suma de 15 lei / membru o consideram prea mare, ar putea negocia, dar numai sa venim. Nu vreau sa leg aceasta insistenta de zvonurile din lumea columbofila ca din punct de vedere financiar FNCPR este cum se spune “pe fundul sacului” si sunt convins ca domnul presedinte ca sa dezamorseze aceste zvonuri si in lumina transparentei pentru  membrii columbofili ai FNCPR-ului, carora li s-a adus 1 milion de inele, prin firme care capuseaza FNCPR-ul, va publica indicatorii BVC pe 2014 si 2015 si le va publica, dar nu pe RRP.RO, ci pe site-urile “neutre” FCPR (porumbel.net, columbofil.net). Privitor la cat de importanti sunteti in peisajul columbofil romanesc, dat fiind protocolul sportiv incheiat intre UCPR si FRSC, chiar sunteti singuri. Dar nu din vina columbofililor onesti si seriosi din FCPR.

RRP.RO: Daca mai aveti ceva de adaugat?

Dinu Mihai: Domnule reporter, sunt mahnit de atacul pe nepusa masa, ca sa zic asa, al domnului TM, si cu toate acestea ii asigur pe toti membrii FNCPR de stima si consideratiunea mea pesonala si daca unii nu sunt de acord cu unele afirmatii, le cer scuze, dar trebuie inteles o data pentru totdeauna ca UCPR a luat fiinta acum 20 de ani din nemultumirile membrilor columbofili care faceau parte din federatia pe care dvs., MT, o conduceti acum dintr-o trecatoare functie de presedinte. Si fiindca suntem la inceput de sezon columbofil, pentru intreaga suflare columbofila, indiferent de apartenenta, vant in pene !

 

Teatrul National de Papusi Columbofile - `Drama in mai multe acte de indisciplina`Targul columbofil de specialitate, editia a IV-a, Cluj, 9-11 noiembrie 2012Gyosport.ro - concurs columbofil !Domnul SORIN FLOREA, din Bucuresti, a facut din nou liniste, pe PIPA.BE, la licitatia lui Marcel Sangers (I)Expozitie columbofila cu vanzare la Mizil, pe 17 octombrie 2009


Comentarii

postat la 20:09, Miercuri, 06.05.2015 de fane

noi nu vrem unirea cu FCPR !!! de ce sa plecam de aici daca ne e bine in UCP???? unde sa ne ducem ???? la ala care ne fura si chilotiii dupe noi ?? ?

postat la 20:11, Miercuri, 06.05.2015 de lefter

adica noi platim cotizatie pe tot anu la ucpr doar 45 de lei si sai bagam acuma lu tunduc 15 lei de om ca isi mai faca el o vila ????da ce sintem prostii lui?

postat la 20:13, Miercuri, 06.05.2015 de DORU

DOMNULE DINU SINTETI PREA BLIND CU GOLANU ......AR TREBUI SA DATI RAU DE TOT CU EL DE PAMINT ...DVS ATI LUCRAT IN SERVICII DE CE NUI FACETI UN CONTROL LA AFACERI CA SA MEARGA LA BECI DUPA VANGHELIE ????????????

postat la 15:50, Joi, 07.05.2015 de mihai

Hotilor le este frica de hoti... Dorule!!!

postat la 10:08, Luni, 18.05.2015 de mihai

vedeti domnul TM , noi din ucp nu suntem asa de bogati sa trimitem SMS pt burtica d-voastra,ii compatimesc pe membrii fcpr,dar poate isi permit unii.Oare va ganditi la pensionari si tinerii columbofili sau ei nu trimit sms?cum promovati columbofilia in scoli,le spuneti copiilor ca e totul gratis?raspunde-ti sincer....le-ati spus de sms-uri si de taxe?
Nume
Email
Comentariu

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2022 RRP. Toate drepturile rezervate.