Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Pigeon International Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct Contact

Newsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Intentionati sa va zburatii puii in aceasta toamna? Cu clubul sau personal?
Personal
Cu clubul
Nu stiu
Nu ma pot pronunta

Rezultate sondaj

Columbodromul FIVE STARS Dambovita
ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Inscriere columbodroame Europa
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodrom DERBY SICILIA - Italia
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava

Mesajul domnului Cosmin Dobre adresat columbofililor bucuresteni - 3 martie 2015


23:45, Marti, 03.03.2015 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mesajul domnului Cosmin Dobre adresat columbofililor bucuresteni,

 

 

 

Stimati colegi,

 

Numele meu este Dobre Cosmin, am 34 ani si foarte multi dintre dvs. ma cunoasteti deja. Ca si pregatire profesionala sunt absolvent al Facultăţii de Medicină Veterinară din Bucureşti şi al programului de masterat din cadrul aceleiaşi facultăţi, specializarea “Clinică şi farmacie veterinară”.

In urma cu 13 ani, impreuna cu dl. doctor Sorin Stanescu am pus bazele unui tandem columbofil cu rezultate notabile in ultimii ani pe plan intern, dar si international.

Pasiunea pentru porumbei o am din copilarie, dar adevaratele performante notabile in acest sport pot spune ca le-am dobandit doar dupa ce am format tandemul cu domnul doctor Stanescu.

Ce ma determina acum sa candidez pentru functia de presedinte al ACPB? Faptul ca am o experienta importanta acumulata in ultimii doi ani la nivel de organizare al concursurilor columbofile, apoi in calitate de presedinte al Asociatiei “AS”, dar si o experienta semnificativa acumulata ca membru al Comitetului Naţional Sportiv din cadrul FNCPR.

In plus, participarea mea de anul trecut şi rezultatul notabil obţinut la Cupa Continentală de la Brno au reprezentat de asemenea o sursă de inspiraţie majoră, în ceea ce priveşte nivelul ridicat de organizare, fapt ce m-a motivat să-mi doresc acelaşi lucru şi pentru ACPB. 

Având în vedere că in viitorul apropiat Romania columbofila se pregateste  să găzduiasca doua importante evenimente, precum Cupa Europei şi Expoziţia Naţională, personal îmi doresc să putem demonstra ca si la noi in tara se pot gestiona cu succes evenimente de o asemenea anvergura, ca putem fi modele de disciplina si buna organizare. Cred de asemenea cu putere ca FNCPR la nivelul Bucurestiului dispune de  potentialul uman necesar care sa ii permita sa organizeze, in conditii de maxima siguranta si seriozitate, si etapele de concurs in care porumbeii nostri sunt angrenati. 

Prin urmare, militez pentru unificarea gruparilor columbofile existente in prezent la nicelul Capitalei, sustin o maxima transparenţă în luarea si punerea in practica a deciziilor, apoi sprijin  financiar obţinut din diverse sponsorizări, astfel încat acest minunat sport columbofil sa nu fie privit in continuare de catre membrii sai doar ca un sacrificiu din punct de vedere financiar.

In acelasi timp imi doresc ca acest sport să rămană accesibil tuturor pasionatilor, indiferent de puterea lor financiara si fără teama constângerilor de ordin material.

Pentru că evoluţia tehnologiei ne-a adus astazi în faza de răspandire foarte rapidă a informaţiei, doresc înfiinţarea unui site columbofil la nivelul Capitalei, actualizat la zi cu tot ce inseamna informatie de calitate, rezultate, clasamente, proiecte etc. si care să permită accesul tuturor membrilor columbofili din Bucuresti la toate noutăţile şi deciziile luate la nivelul asociaţiei noastre.

De asemenea, iau în considerare şi identificarea unui sediu stabil al asociaţiei, unde sa se organizeze diverse dezbateri şi sedinţe la nivel decizional. 

Doresc si voi propune in acest sens permanentizarea organizarii Expoziţiei Naţionale la nivel de Bucureşti, dar in aceeasi masura şi premierea locală, care în ultimii ani, din păcate, a lipsit.

Alături de mine, pe acest drum nou, îmi vor fi alături oameni capabili, cu experientă în sportul columbofil si despre care o să vă vorbesc, la momentul oportun. Încurajez, de asemenea, ocuparea de funcţii, precum cele de vicepreşedinte tehnic, de marketing, de organizare, de dezvoltare, astfel încat echipa noastră să fie una cat mai bine închegată şi puternică, putând astfel să dăm dovadă de calitate şi eficientă  în organizarea etapelor de concurs şi a celorlalte evenimente columbofile.  

In finalul acestor scurte randuri de prezentare a intentiilor mele doresc să le multumesc atât celor care îmi sunt deja alături si m-au asigurat de sprjinul lor, cât şi celor care mi se vor alatura pe parcurs.  Aştept, in continuare, lângă mine oameni seriosi si responsabili, dispuşi să sacrifice timp si energie pentru a infaptui o schimbare binemeritata si dorita, o imbunatatire si modernizare a columbofiliei la nivelul Capitalei.

Va multumesc pentru atentie.

 

 

DSTMB - invitatie adresata federatiilor sportiv nationale pentru o intalnire pe teme de sport - 10 noiembrie 2010FCPR - Circulara nr. 4 din 25 martie 2009Domnul Liviu STEFANESCU - Scrisoare deschisa adresata tuturor membrilor columbofili din UCPRProduse frantuzesti de clasa oferite columbofililor romani !Scrisoarea deschisa a domnului Liviu Stefanescu adresata Consiliului Director al UCPR


Comentarii

postat la 23:59, Marti, 03.03.2015 de alin

felicitari Cosmine si multa bafta !!!!! Cu putin noroc poate ajungi presedinte pe Bucuresti si ne scapi si pe noi de toate fosilele

postat la 17:40, Miercuri, 04.03.2015 de Catalin Vl

Era si momentul sa candideze un tanar sa dea dzeu sa castigi frate ca la voi ca si la noi conduc tot catelusele alea batrande cu interese materiale o metalitate tanara intodeanuna vine cu un plus.\r\n\r\nNoi toata valcea te sustinem

postat la 19:58, Miercuri, 04.03.2015 de Sandu

sa dea Dumnezeu sa ai noroc la alegeri

postat la 20:15, Miercuri, 04.03.2015 de Zorro

faceti ceva fratilor si puneti ordine in columbofilia din Bucuresti ca de acolo se impute totu

postat la 20:17, Miercuri, 04.03.2015 de Adi

pentru Catalin :: pacat ca nu poate sa voteze si VILCEA pentru Cosmin care e un tip extraordinar

postat la 20:49, Miercuri, 04.03.2015 de hai la vot

fac un apel aicea catre toti crescatori din bucuresti sa fie corecti la alegeri si sa fie alaturi de un tinar serios care chiar vrea si poate sa faca ceva pt binele la pormbei si la concursuri

postat la 21:10, Miercuri, 04.03.2015 de Costell

daca iese COSMIN presedinte poate ne mai ajuta si pe noi domnu STANESCU cum a mai facuto si fost tare bine

postat la 01:59, Joi, 05.03.2015 de Rotaru Marian

In primul rand va salut pe toti colegi de pe acest minunat sait. Domnule Cosmin eu te sustin si o sa te votez cu siguranta dar va fi greu ca sunt multi gen T. care vb la club din mers am auzit \"daca iese asta presedinte ne strica tot mersul\" Poate cu norocul lui Dzeu vei fi presedinte si le strici mersul.Fac apel la toti colegi bucuresteni votati cu mintea ganditiva Baiatul asta e capabil e destept si sta bine financiar adica nu sar gandi cum sa scoata bani din functia de presedinte

postat la 00:24, Sambata, 07.03.2015 de razvan

mult succes la alegeri Cosmine si sa il iei in echipa ta si pe Fane Giulescu ca e baiat bun

postat la 16:28, Sambata, 07.03.2015 de ilie

succes d-lui Cosmin , tineretul columbofil din Argeș vă este alături...
Nume
Email
Comentariu

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2022 RRP. Toate drepturile rezervate.