Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Pigeon International Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct Contact

Newsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Intentionati sa va zburatii puii in aceasta toamna? Cu clubul sau personal?
Personal
Cu clubul
Nu stiu
Nu ma pot pronunta

Rezultate sondaj

Columbodromul FIVE STARS Dambovita
ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Inscriere columbodroame Europa
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodrom DERBY SICILIA - Italia
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava

Cel mai bun Tehnic al Romaniei, dl. RAILEANU VASILE, demonteza punct cu punct platforma electorala a lui Marius Tunduc


13:04, Vineri, 22.11.2013

Stimati colegi,

 

 

Am citit Raportul de activitate al Presedintelui Comisiei National Sportive, dl.Tunduc Marius .

 

Doresc sa ii reamintesc pe aceasta cale d-lui Tunduc Marius ca in anul 2010 nu a fost ales de membrii columbofili, ci a fost numit, fara a fi supusa la vot candidatura dansului, pentru a cunoaste si noi cati columbofili din tara l-a ales . 

Domnia sa afirma ca in cei patru ani in fruntea C.N.S. au trecut repede, insa au fost plini de realizari si „succesuri”

 

Asa cum arata in acest raport, dansul a ramas si traieste tot in anul 2010.

Sa vedem ce a realizat in acesti patru ani . . . . .

 

1.”Voi asigura aplicarea Regulamentelor Sportive cu aceeasi masura pentru orice columbofil sau asociatie, fara a crea avantaje pentru nimeni . „

Despre ce Regulamente vorbiti d-le Tunduc Marius? Dumneavoastra ati propus in 30.11.2012 Noul Regulament National Sportiv, emanatia dvs. si a membrilor Comisiei National Sportive, cu un cuprins dezastruos-discriminatoriu si cu influente clare de COLECTIVIZARE a sportului columbofil din Romania .

Traind in anul 2010, dupa cum spuneti, poate nu aveti cunostinta ca in data de 26 februarie 2013 completul de judecata – Sectia a IV CIVILA  a Tribunalului Bucuresti a respins cererea F.C.P.R. ce a format obiectul  dosarului nr.  4956/3/2013 prin care ati solicitat instantei de judecata sa ia act si sa valideze Noul Regulament National Sportiv (R.N.S.), precum si noul Regulament de functionare si organizare al Comisiei Nationale de Disciplina .

 

Ce Regulament ati aplicat d-le Tunduc Marius, in calitate de Presedinte al Consiliului  National Sportiv (C.N.S. ), in mod egal, nediscriminatoriu, cu aceeasi masura pentru toate Asociatiile afiliate la FCPR ?

 

Daca nu mai retineti, va reamintesc ca in data de 25 mai 2013, la solicitarea/cererea subsemnatului de a schimba motivat localitatea de lansare SEINI cu localitatea Tg.Mures, din cauza vremii extrem de nefavorabila, ati refuzat pentru Asociatia Sportiv Columbofila 10-1 Buzau aceasta solicitare facuta  in conformitate cu  prevederile Regulamentului National Sportiv si Statutului F.C.P.R. De ce ati refuzat d-le Tunduc Marius aceasta solicitare ? Pentru a-l compromite pe Raileanu Vasile ?  Oare dumneavoastra nu aplicati Regulamentele Sportive in aceeasi masura pentru toti columbofilii sau asociatii?

 

In aceeasi zi, 25 mai 2013, la cererea Asociatiei Prahova ati aprobat schimbarea localitatii de lansare  din plan URZICENI cu localitatea de lansare Tg,Mures, aceeasi pe care o solicitam initial si eu pentru Buzau. De ce pentru Prahova s-a aprobat si pentru Buzau , nu.? Pentru ca la Prahova solicitarea v-a fost facuta de presedintele FCPR. -  Dl. Bilan Florin ?

Si ati  comis in continuare o eroare, ati intrat in programul National de Concursuri si ati operat modificarea pana in dimineata zilei de 26.05.2013, ora 6.00  si exemplele continua . . . . .

 

2. Sustineti ca dumneavoastra, membrii C.N.S. si omologatorii ati aplicat corect si echidistant prevederile Regulamentului National Sportiv, fara a favoriza pe nimeni !

Oare asa sa fie, nu ati favorizat pe nimeni atunci cand ati omologat concursurile ! Haideti sa verificam impreuna !

 

„Mykolaiv”, organizat de Asociatia Olt in data de 02.08.2013 si notat de acestia ca fiind Concurs de Demifond-Fond pentru a fi prins in Centralizatoarele categoriei DEMIFOND – cand in realitate acest concurs este de FOND curat, nici un participant din cei 203 nu are sub 600 Km,

Aveti o scuza dumneavoastra, membrii C.N.S. si omologatorii, - nu cunoasteti baremurile categoriilor  – doar lucrati la nivel inalt zona Europei, Asiei si bineinteles, sunteti si membru in Comisia Sportiva a F.C.I.    .

Acest concurs favorizeaza porumbeii Asociatiilor Mehedinti, Gorj, Dolj, Olt, Arges, Valcea pentru a participa la categoria DEMIFOND. Astept o justificare !

 

 

Nu ati favorizat pe nimeni cand dumneavoastra, membrii C.N.S. si omologatorii ati omologat concursul din 22.06.2013 organizat de Asociatia Dolj din localitatea NIKOLAEV in localitatea PERVOMAISKE, fara nici o aprobare, doar pentru faptul ca era organizat de dl.Gatejescu Flofrin, presedintele Comisiei de Disciplina.

Acest concurs, pentru faptul ca membrii columbofili din Arges, 60 la numar, au sub 600 Km. 591 – 598,8 Km., iar restul de aprox. 369 membri au distante peste 608 la 798 Km. favorizeaza porumbeii celor 6 Asociatii pentru a participa la categoria DEMIFOND.

 

3. Sustineti ca doriti sa imbunatatiti R.N.S. prin asigurarea unei concurente puternice.

Este cazul d-le Tunduc Marius si foarte urgent sa scoateti din Regulamentul National Sportiv toate ABERATIILE pe care le-ati introdus si  care nu au nici o legatura cu prevederile legale si sportul columbofil. Este de ajuns sa va reamintesc, noutatea „ultimului clasament”. Stiati ca pentru prima data in lume, cum va place dumneavoastra sa spuneti, Federatia Columbofila de Porumbei din Romania ( F.C.P.R.) sub conducerea dumneavoastra a organizat in anul columbofil 2013 un concurs omologat cu 5 columbofili si 46 porumbei, din care un columbofil angajeaza 8 porumbei si nu claseaza nimic . Acest concurs a fost organizat de Asociatia Gorj din localitatea Ploiesti la data de 30.06.2013. Cei 4 columbofili folosesc concursul pentru a realiza norme la Categoria Viteza Maturi si Tineret.

 

Acest record de mini concursuri nu a putut fi depasit de preferatul dvs. la sefia C.N.S., dl.Badea Dorel,  cu membrii sai din Resita si Asociatia Caras Severin care organizeaza in data de 03.08.2012 un concurs la care: participa 17 columbofili cu 191 porumbei, dar are ghinion, 7 (sapte) columbofili participanti care doreau sa-si ajute porumbeii sa realizeze norme  au clasat  porumbeii, iar 10 nu claseaza nimic pentru a-si ajuta colegii si pentru a va mari COMPETITIA si CONCURENTA pe care o promovati, cu noua echipa.

Dl. Pisla Ion cu acest concurs isi ajuta 10 porumbei si alti membrii cate doi, conform dorintei dvs. de a avea CATALOGUL NATIONAL plin de Norme aranjate.

 

Din pacate acestea nu sunt singurele exemple. La fel ati procedat si dvs. cu Asociatia Bihor la ultimul concurs cu porumbei maturi. Astfel, organizati concurs cu 19 columbofili si 175 porumbei, iar la pui organizati concurs cu 10 columbofili cu 156 porumbei .

 

Un alt exemplu, tot din staful dvs..

Asociatia Alba, ultimul concurs 14 columbofili si 179 porumbei, iar la pui 19 columbofili cu 211 porumbei .

 

Va felicit ! Aveti colegi minunati, care va ajuta sa va infaptuiti visul, acela de a infiinta un Muzeu al Columbofiliei Romane, iar aceste clasamente pot fi primele documente istorice din muzeu ce vor mentiona succesele, realizarile din timpul celor patru ani de sefie la C.N.S. „cei mai productivi din istoria columbofiliei, cu realizari pentru prima data  in tara si in lume propuse de dvs.”. Pastrati-le bine !

 

4. Sustineti ca porumbelul romanesc beneficiaza de  o structura columbofila, cea mai tehnologizata din Europa.

 

Nu va multumesc normele cerute de F.C.I. cu minimul pentru participare la OLIMPIADA, de exemplu, de 20 membri pentru un concurs, lucru inacceptabil intr-o tara care tinde sa devina numarul 1 in Europa columbofila si, in plus, neacceptat de catre delegatii din teritoriu cu norma de concurs stabilita de F.C.I. pentru categoria 1 si 2.

 

Dl.Tunduc Marius, sunteti total absent la ce se intampla in sportul columbofil romanesc, nu il cunoasteti, v-am dat exemplele de mai sus. Dupa cum ati conceput noul R.N.S. despre care instanta a refuzat sa ia act si a respins cererea FCPR ca neintemeiata, urmand ca si o alta instanta se se pronunte din nou asupra legalitatii prevederilor cuprinse in acesta, asa vreti sa revolutionati si sportul columbofil din lume, sa impuneti in F.C.I. (doar sunteti membru in Comisia Sportiva)  sa-si schimbe normele din  minimum  20 columbofili pentru un concurs in 4 columbofili la un concurs pentru a ajunge cu acest record in Olimpiada.

 

Va informez ca nu sunteti primul, asa cum sustineti,  in a avea initiativa de a modifica unele prevederi din Regulamentele F.C.I., spre deosebire de dumneavoastra eu am reusit iar initiativa mea a fost apreciata fiind si sustinjuta si aprobata de FCI .

 

Astfel, in anul 1995, subsemnatul ca membru in Comitetul Director al F.C.I. si primul membru columbofil roman in Comisia Sportiva a F.C.I., am reusit sa schimb formula de calcul a punctajului in interesul columbofililor din toata lumea, in timp ce initiativa dvs. sunt sigur ca va starni controverse-  clasamente cu 4 – 5 columbofili. Cu asa initiativa. . . . . . . .

 

5. Sustineti ca doriti sa introduceti in Regulamentul National Sportiv elemente din Regulamentele Belgiei, Olandei etc. tari pe care doriti sa le depasiti in cel mult 1 an. Domnule Tunduc Marius, cred ca „visati” .

 

Va informez ca  in anul 1980, la Alba Iulia, cu un colectiv de tehnici care demonstrau prin activitatea desfasurata ca cunosc „meserie”, C.N.S. de atunci  a facut primul Regulament National Sportiv modern dupa Regulamentele Belgiei, Germaniei, Frantei am introdus toate prevederile importante, dar cei care au urmat la conducerea C.N.S. nu le-au inteles si le-au modificat dupa cunostintele lor, inclusiv dumneavoastra prin Noul Regulament propus.

 

Domnule Tunduc Marius, ca sa ajungi in varf trebuie sa construiesti in timp, sa castigi admiratia celor pe care ii reprezinti prin faptele tale, sa fii drept cu toti, impartial, sa cunosti si sa aplici corect Regulamentele, uzantele sportului columbofili si mai presus de toate, sa respecti legea, interesele si drepturile  tuturor si fiecaruia, in parte,  din membrii  columbofili, fie ca tie ca si persoana iti  place fie ca nu.

Dumneavoastra ce faceti ? Loviti si distrugeti. Loviti in cei competenti care nu va impartasesc ideile cu argumente si in Asociatiile Fanion, cu traditie in acest sport columbofil de la care aveti ce invata.

 

Ati inceput cu cei puternici, cu cei cu traditie, care va contrazic cu argumente solide, dezbinandu-i pe ei si sportul columbofil din Romania, folosind „cozile de topor” ..

 

In primul rand ati urmatit sa distrugeti leaganul columbofiliei din Romania – Asociatia Columbofila din Bucuresti. L-ati trimis pe dl. Gatejescu Florin sa-i „colectivizeze”, dar din pacate nu v-a reusit .

Ati tinut si luptat cu toate mijloacele, nedemne, de a nu fi in staful dvs. nimeni din Bucuresti, intrucat erau oameni cu experienta, prestanta care cunosteau foarte bine necesitatile sportului columbofil din Romania. Nici acest lucru nu ati reusit. Columbofilii bucuresteni sunt puternici si capabili sa sustina un candidat puternic.

 

Intentiile dvs. de a distruge Asociatiile puternice  si bine organizate  au continuat. Aceeasi persoana, dl.Gatejescu Florin, este trimis la Constanta sa rezolve lucrurile. Fiti sigur insa, ca Asociatia Constanta va rezolva pe cale legala situatia si va demasca incercarile dumneavoastra.

 

Domnilor de la FCPR nu va mai amestecati in treburile interne ale Asociatiilor. Nu aveti nici un drept legal sa faceti acest lucru. Fara aceste asociatii dumneavoastra n-ati exista. Ele fac FCPR si Statutul acesteia.

Din punct de vedere juridic, prestatia d-lui Gatejescu Florin care a incercat cu orice pret sa impuna directiva primita, a fost jalnica. Argumentele aduse nu-si aveau locul decat in instaurarea unei Dictaturi ce a inceput sa-si arate coltii distrugatori.

 

Vorbiti de Europa, atunci invatati lectia DEMOCRATIEI si  nu a ANARHIEI pe care o propagati prin adeptii dvs. Invatati ca in DEMOCRATIE oricine este liber sa-si exprime punctul de vedere, sa-si sustina parerile cu argumente, sa nu fie de acord cu opinia celuilalt si sa nu fie asuprit si pus la zid pentru aceasta .

 

Aveti si alte nereusite cu asociatii mai mici.

 

Opriti-va aici! Construiti ceva durabil cu oameni pregatiti, nu mai promovati in staful dvs. oameni fara experienta.

Cunosc columbofili din intreaga tara, oameni pregatiti,  care pe parcursul anilor s-au dovedit a fi buni profesionisti,  insa eu si colegii mei  nu am reusit sa-l cunoastem ca membru columbofil pe dl.Balan Claudiu, propus pentru C.N.S. ca reprezentant al Buzaului.

 

Va inchipuiti ce omologari de concursuri face daca noi nu il cunoastem, poate a fost promovat pe criterii silvice, intrucat pe criterii de sport columbofil in nici un caz nu a fost promovat. Poate in anul 2013 a concurat ca si dumneavoastra la copii si juniori.

 

6. Doriti sa revigorati corpul omologatorilor, dupa exemplele date, cred ca este cazul si foarte repede.

Sustineti ca aveti un corp de omologatori foarte buni pe care ii stimulati cu cate 1000 lei si este foarte putin – Eu nu cred ca C.N.S. din 02.11.2013 nimeni nu a observat neregulile semnalate. Banii cred ca ii luati din vinderea cataloagelor cu sute de porumbei de la categoria Demifond care pentru a-si realiza norma folosesc concursuri de fond – vezi exemplul Mykolaiv – Butenchi al asociatiilor Bacau si Neamt, iar pentru cativa     porumbei ai columbofililor din Roman cu distante de demifond. Altii,  peste 100 de columbofili, realizeaza norme din patru concursuri BUTENKI cu distante 610 – 650 km. Din cei 10, 7; 6, 11 columbofili din Roman, niciunul nu are porumbel cu norma la Demifond.

 

Cele doua asociatii Neamt si Bacau au in jur de 96 porumbei cu norma la Demifond, - aproape jumatate din cei 200 care au participat.

 

 

Doriti sa devenim un pion important in lumea columbofila europeana si propunem concursuri cu 4 – 5 columbofili !!!

 

Continuati a face promisiuni – comsumabilele electronice la pret mic, singur nu doriti acest lucru. Dumneavoastra  comercializati consumabile ce aduc castig imediat, stikere, reviste etc.. Tot dvs. ati ajutat si la comercializarea carnetelor de evidenta.

 

Doriti organizarea unui singur CAMPIONAT NATIONAL cu U.C.P. si F.R.S.C., parca spuneati mai devreme ca existenta acestora ne cam trimite in lumea a treia - ati uitat asa repede  sau acestea sunt simple promisiuni pentru a fi ales ?

 

Doriti organizarea de expozitii nationale de grandoare, cum ati vazut dvs. in Europa si China.

 

Sunt obligat sa va reamintesc, din nou, in anul 2009 cand ati propus „colectivizarea sportului columbofil” ati plecat la specializare in China. Cand v-ati intors ati scris un amplu articol in Revista nr.4/2009 si, dupa ce ne relatati cat de supusi sunt chinezii care nu vorbesc decat cand sunt intrebati si ca au o singura federatie (asa e in dictatura) la vizitarea Expozitei faceti urmatoarea precizare: „ce sa vezi, aceasta Expozitie e mai mult un targ in care nu ati vazut porumbei”. Va rog sa va amintiti aceasta remarca. Asa vor  ajunge si Expozitiile din Romania ?

 

 

As vrea pe aceasta cale sa lamuresc si acest mister al columbofiliei chineze, considerata de foarte multi admiratori ai dvs. ca o mare masa a columbofililor bogati.

Acesti bogati columbofili chinezi in anul 1996 se laudau ca au 10.000.000 de columbofili. Eram cu dl. Puf Ilie din Bucuresti la firma HASPERLAGH – Belgia pentru a lua inele matricole in acel an 1996 pentru anul 1997. Noi  am comandat  peste 800.000 inele. Marea columbofilie chineza comandase 300 de inele. La auzul acestei cantitati, dl. Puf Ilie a ramas uimit, insa patronul firmei din Belgia ne-a linistit, informandu-ne ca acum au comandat o cantitate dubla fata de anul 1996, cand comandasera 150 inele. Oare cand au facut asemenea progrese de au devenit un exemplu pentru sportul columbofil romanesc ?

 

Veti munci alaturi de membrii CNS pentru a aduce tehnica moderna in columbofilie. Probabil alte taxe, alte SMS-uri, etc. alti bani colectati.

 

Va laudati cu lansari de porumbei multi, laudati Asociatia Prahova ca a realizat lansari de peste 40.000 porumbei . Cati au mai ramas la ultimul concurs ?

In 2013 Prahova a lansat peste 26.000 porumbei cu 1025 columbofili iar  la ultimul concurs au ramas 800 porumbei si 79 columbofili. Cel mai bun porumbel la categoria Demifind maturi are 5,61 puncte realizate cu ajutorul unui clasament z cu 446 porumbei .La Demifond Tineret cel mai bun porumbel al Prahovei are 9,99 puncte, iar la Viteza folosind acelasi clasament  cu 446 porumbei, realizeaza 14,55 puncte .

 

Colectivizarea columbofililor nu aduce nimic bun pentru sportul columbofil romanesc, sigur aceasta aduce doar profituri mari pentru unii si sunt bani multi in columbofilie.

 

La Buzau la primul concurs am avut 3800 porumbei, avem porumbei la categoria Demifond Tineret cu 10,86   puncte, 17 puncte, 22 puncte, 25 puncte etc.

 

Va laudati ca ati adus inovatii:

1.      G.P.S.-urile – datorita tehnicii actuale le introduceam obligatoriu;

2.      Stickere – le-ati introdus pentru a realiza un business si implicit un profit pentru unii, nu erau necesare intrucat cipurile asigura siguranta, stirbind autoritatea si rolul asociatiilor, iar furturile tot n-au incetat;

3.      Controale suplimentare la anumiti crescatori. Va reamintesc ca dupa concursul organizat de dl. Gatejescu Florin din localitatea Pervomascke din 22.06.2013 concurs care se efectuase din localitatea NICOLAEV, CNS atragea atentia si propunea sanctionarea comisiilor de imbarcare a porumbeilor domnului Vochin Gheorghe caruia i-au sosit din concursul Pervomascke fara sa fie constatati, apoi ati ordonat anumite restrictii pentru acest columbofil, inutile, costisitoare si in necunostiinta de cauza. Concursul din localitatea Pervomanscke nu se efectuase, si dupa plac al unora se efectuase NICOLAEV. (exemplele ar putea continua).

4.      Clasamente la concursurile de Fond si Maraton – anunturile SMS pentru clasamente provizorii la ce au folosit?  Numai celor care din anumite asociatii mai fac aranjamente pentru a sti cand sa-si constate porumbeii, in rest cheltuiala suplimentara.  

 

Va laudati ca au intrat in contul FCPR peste 7000 lei din SMS-uri, dar nu ne spuneti cati bani au platit columbofilii in total si, in plus timp pierdut, sa pazesti porumbelul, sa anunti in timpul impus. Atunci pentru ce s-au mai cumparat ceasuri electronice, cip, stikere, pentru a pazi porumbelul si a pierde timp pretios ? Conducerile asociatiilor, comisiile tehnice, ce rol mai au ? Mai au autoritate ? Nu sunt de incredere, pentru ce au fost alese ?

 

In platforma dumneavoastra pentru candidatura ne amenintati ca  vin vremuri grele si ne sugerati ca dvs. si echipa dvs. pe care o doriti sa o aveti sunteti singurii care puteti sa le rezolvati .

Exagerati, d-le Tunduc, ca de fiecare data.

Acele ONG-uri care ne ameninta ca vor propune masuri sa ne impiedice sa practicam sportul cu porumbei, se datoresc in special exagerarilor dvs. prin organizarea unor concursuri cu pui de cateva luni de la Berlin, afirmand in interviul dat ca vreti sa dovediti ca se poate. Ati fortat prea mult lucrurile, nu se poate de acolo de unde porumbei de peste 4 ani nu au putut. veni iar puii sa poata faca acest lucru. Berlinul este foarte greu. Poate ati realizat intr-un tarziu si dvs. Performanta realizata 3 pui sositi.

 

Doriti un presedinte  CNS, dragi colegi. Sa stiti ca altul mai bun in 2013 ca Raileanu Vasile nu exista.

 

Dl. Badea Dorel e foarte bun pentru timpul in care traiti dvs. d-le Tunduc, anul 2010. Nu uitati ca dl. Badea Dorel provine din Resita – Caras Severin, asociatie cu problemele care vi le-am aratat. A fost OMOLOGATOR. Nu a vazut, nu a auzit, nu a stiut ce se intampla in zona. A omologat concursurile Asociatiei Nesmt, Bacau. Nu a vazut ca la concursurile de Fond – Butenchi pentru 10 – 7 – 6 columbofili cu distante sub 600 Km. (Roman) beneficiaza 200 columbofili de categoria Demifond. A facut vreo obsevatie, propunere in acest sens ? Pentru imbunatatirea RNS asa cum doriti .

 

In final le urati noilor  membrilor CNS spor la munca, precum si omologatorilor, dar nu le spuneti raspicat sa respecte cu strictete Statutul FCPR, Regulamentul National Sportiv si sa rezolve probleme tuturor membrilor columbofili din tara si mai putin dorintele celor din conducerea  FCPR.

 

COLUMBOFILI ROMANI, numai unul poate rezista tentatiilor de eludare a rezultatelor din Campionatul National Romanesc.

ALEGETI-L pe Raileanu Vasile ca Vicepresedinte Tehnic si va garantez ca nu veti regreta.

 

Domnule Tunduc Marius, va asigur ca romanii vor fi foarte fericiti daca in luna august parlamentarii columbofili vor reusi sa aprobe in Parlament ca in luna august sa serbam ZIUA COLUMBOFILIEI .

 

                                               BUZAU, 20.11.2013

 

                                               RAILEANU VASILE

 

Asociatia Columbofila Judeteana Salaj - acuzatii dure la adresa d-lui Marius TunducPe 1 decembrie 2010 se lanseaza platforma internet WWW.GYOSPORT.ROMarius Tunduc - Explicatii referitoare la derby-ul AmstettenMesajul d-lui SORIN FLOREA adresat d-lui Marius Tunduc - Bucuresti, 27 noiembrie 2013Cel mai bun Tehnic al Romaniei, dl. RAILEANU VASILE, demonteza punct cu punct platforma electorala a lui Marius Tunduc


Comentarii

postat la 16:09, Sambata, 23.11.2013 de inorogul

Excelent material!Felicitari d-le Raileanu,dar din pacate \"multi vad dar putini pricep\"! Asata e!!!.

postat la 13:19, Duminica, 24.11.2013 de popescu ioan

referitor la etapa de Ploiesti origanizata de membri asociatiei columbofile Gorj.,daca numarul crescatorilor participanci e asa de mare,cati credeti ca au stiut ca in loc de Galati s-a facut Ploiesti?!?!Va spun eu,foarte putini,in general oameni frustrati,care realizand faptul ca nu e bine sa te bati pe clasamente cu oameni care baga bani in porumbei,eu crezut ei ca asa pot face performante,sa candideze mai putini...si ma refer aici la adevaratii campioni de maraton extrem,gen Pirvulescu Catalin+fratii Podaru-Pirvulescu Catalin fiind si Presedintele asociatiei,un om cu un caracter afectat de problemele de zi cu zi ale familiei,o persoana lipsita total de caracter si de personalitate,care datorita invidiei si care credea ca daca ameninta membri ca pe el nu il intereseaza mai nimic,sa ramana cine vrea in club,influentat si de alti mari performeri,gen Naistul,un om bolnav mintal,cu capul calculator,dar cu un soft invechit.,au reusit sa darame o alternativa a UCPR-ului in Gorj,din 65 de membri in 2013,acum sunt sub 20 inscrisi ptr sezonul 2014b82kn5

postat la 00:01, Luni, 25.11.2013 de iancu NICOLAE

Domnule Raileanu daca Romania ar fi avut cel putin un astfel de om corect ca dv in fiecare judet , apoi columbofilia din FCPR ar fi aratat mult mai curata si oamenii nu ar ,mai fi avut aceeasi mare scirba cum o au acuma

postat la 01:29, Luni, 25.11.2013 de Flavius79

ar trebui sa dati cu ei de pamant sau sa mergeti si sa ii reclamati la DNS pnetru tot ce facut golani astia

postat la 10:25, Vineri, 29.11.2013 de stefalexs

D-lor, CORECTI sunt doar cei care RESPECTA si NU IGNORA,COLEGI si LEGILE STATULUI ROMAN.\r\nMai sus cititi cateva incalcari evidente si documentate din STATUTUL F>C>P>R>\r\n,,Unde-i LEGE nu-i TOCMEALA!\'\'

postat la 23:17, Duminica, 01.12.2013 de Topala cornel

De cateva zile in familia padurarului Tunduc din Grosi e o fericire de nedescris pentru ca MARELE CARMACI a reusit sa puie in sfarsit mana pe putere . Nu conteaza prin ce eforturi , cu ce chinuri , mijmasuri si cu cati bani ....ce e mai important e doar ca sa reusit acapararea totala a puterii ....tot cam asa a inceput si celalalt cismar din Scornicesti pe numele lui de defunct Nicolae Ceausescu ....si nea chinuit saracu mai mult de 40 de ani ..oare cind i-om cinta si lu asta ””TUNDUCEL REALES LA AL XIV-lea congres???” voi stiati ca dupa ce isi incheie mandatu asta de 4 ani alde Marius vrea sa bage mandatu de 10 ani la presedinte ???/ si apoi inca unu de 10 si ....hopa a iesit la pensie !!!!
Nume
Email
Comentariu

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2022 RRP. Toate drepturile rezervate.