Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Materiale Video Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct Contact

Newsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Ce conteaza pentru dvs. mai mult in achizitionarea unui porumbel? Pedigreul sau rezultatele la zbor?
Pedigreul
Rezultatele la zbor
Nu stiu
Nu ma pot pronunta

Rezultate sondaj

Columbodromul FIVE STARS Dambovita
ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Brieftaubenmarkt - Germany
Inscriere columbodroame Europa
Freialdenhofen & Sohne
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Crescatoria TITA - ANDU
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodrom DERBY SICILIA - Italia
Columbodromul SUN SEBASTIAN RACE Prahova
Columbodromul international BRASOV

Produse medicale columbofile produse de firmele Harker`s si Chevita


10:32, Luni, 27.04.2009 

Produse medicale columbofile produse de firmele Harker`s si Chevita
fabricate in Marea Britanie
-         contact domnul Catalin JOSAN, Deva, Hunedoara –
 
 
 
Adenocid 250ml– eficient impotriva Adenovirusului - virusul pasarilor tinere, care apare in special la tineret in conditii de amestec cu alte pasari de la alti crescatori, deci cu ocazia zborurilor, includerii in columbodroame sau pur si simplu din contact cu alte pasari cu ocazia zborului liber. Nu se administreaza pasarilor si nu se aplica pe pasari. 
Instructiuni de utilizare
Diluati 1% (1:100 sau 10 ml -1 l apa) in apa curata
Aplicati suprafetelor,echipamentului sau materialelor ce trebuie curatate si dezinfectate. Clatiti cu apa curata. Evitati contactul cu ochii. Pentru uz extern. A nu se amesteca cu alte substante. A se pastra intre 5-45 grade C intr-un loc umbrit. Pret 30,99 lei inclusiv TVA.
 
Appertex – 30 tablete tratament/preventiv impotriva coccidiozei cauzate de Eimeria labbeana & Eimeria columbarum. Se administreaza o pastila/pasare. Nu se administreaza impreuna cu tratamente care cauzeaza vomitarea. Tratamentul de prevenire se face la imperechere si apoi dupa 3-4 saptamani pentru a preveni infectia puilor. Tratamentul se face si dupa transport, expozitii sau zboruri cand pasarea este posibil sa fie expusa la infectii datorate custilor infectate. Spalati mainile cu apa si sapun dupa administrare si dupa curatarea excrementelor pasarilor tratate. Pret 34,99 lei inclusiv TVA.
Coxoid – 112ml tratament solubil pentru coccidioza. Efecte in mai putin de 2 zile. Se administreaza 28ml/4,5l de apa pe o perioada de 7 zile. Tratamentul trebuie continuat pentru inca 7 zile cu 14ml/4,5l de apa. Pasarile nu trebuie sa aiba acces la apa netratata. Solutia se prepara zilnic. Apa neconsumata in 24 de ore se arunca peste excrementele din voliera. Nu se administreaza pasarilor destinate consumului uman. Nu se administreaza impreuna cu alte medicamente care au acelasi efect. Pentru 30 de pasari. Pret 24,99 lei inclusiv TVA.
Coxoid 500ml - 74,99 lei inclusiv TVA. Pentru 130 de pasari.  

Harka-Boost – 250ml Combinatie unica de electroliti, vitamine, elemente rare si aminoacizi pentru a ajuta hidratarea si imbunatatirea conditiei generale. 10ml/litru de apa 1-2 ori pe saptamana. Doza poate fi crescuta la 20ml pe perioada imperecherii. Indispensabil in sezonul de zbor. Sticluta automasuranta. Pret 64,99lei inclusiv TVA.

Harkavit-Plus - 400g Multivitamine, electroliti si glucoza. Se foloseste pe toata perioada anului de 2-3 ori pe saptamana precum si in perioade de stres. Se recomanda pasarilor tinere care se intorc de la zbor precum si pasarilor adulte in ziua de dinaintea zborului pe perioada calda. Se administreaza o masura/litru de apa pe o perioada de pana la 3 zile. Pret 24,99 lei inclusiv TVA.

Harka-Mectin – 5ml Tratament pentru paraziti externi si interni si acarieni. Doua picaturi se aplica pe piele, intre umeri pentru porumbei iar pentru perusi si alte pasari de colivie, o picatura. Nu se foloseste in perioada naparlirii sau pentru pasari sub 8 saptamani. Nu se administreaza altor animale decat pasarile. A se pastra in locuri ferite de lumina sub 25 de grade C. Evitati contactul cu pielea, ochii sau gura. Spalati-va cu apa si sapun dupa aplicarea tratamentului. Pret 25,99 lei inclusiv TVA.

Harka-Verm – 100ml Impotriva viermilor rotunzi precum si a viermilor Capillaria. 6ml/2litri de apa timp de 3 zile. Pasarile nu trebuie sa aiba acces la apa netratata. Se recomanda tratamentul preventiv cu 3 saptamani inainte de imperechere. Nu se foloseste in sezonul de imperechere. Evitati contactul cu pielea si ochii. Nu depozitati solutia la temperaturi de peste 25 de grade. A se pastra in locuri ferite de lumina.  Se foloseste pentru porumbei, pasari exotice, pasari de colivie. Pret 24,99 lei inclusiv TVA.

Hormoform – 2,5kg Supliment alimentar ce contine grasimi si uleiuri, proteina animala si vegetala, ulei de ficat de cod, extract de malt, aminoacizi, vitamine, minerale si elemente rare.
 
Pasari odihna                            - 57g per 450g mancare
Pasari ce concureaza                - 71g per 450g mancare
Pasari in timpul reproducerii      - 86g per 450g mancare
            Hormoformul ar trebui utilizat zilnic impreuna cu mancarea (se va folosi concentratia indicata).
            Hormoformul poate fi de asemenea utilizat individual, intr-un container, pentru hranirea pasarilor atunci cand acestea simt nevoia. . Probabil primul supliment alimentar formulat special pentru porumbei. INDISPENSABIL. Porumbeii concureaza excelent. Acest produs castiga cursele!!! De la lansarea produsului pe piata cursele cele mai importante au fost castigate de porumbei pregatiti cu Hormoform. Exista si ambalaj cu cantitati mai mari, mai avantajoase la pret. Pret 34,99 lei inclusiv TVA.

Loft Treatment – 1,8kg - Dezinfectant uscat ce nu afecteaza penajul pasarilor. Se presara pe zonele de cuibarit, odihnitori si in special in zone umede si unde se acumuleaza excremente. Neutralizeaza eficient bacteriile si are un miros placut. Unde nu se poate face curatenie satisfacatoare se presara produsul pentru a reduce riscul de infectii. Pret 24,99 lei inclusiv TVA.  

Omni-Vit – 150g Pudra solubila in apa ce contine vitamine, minerale, elemente rare si electroliti. Se administreaza in perioade de stres: intarcarea puilor, dupa tratament sau vaccinare, dupa zboruri. Se administreaza 2 lingurite la 1,5litri de apa. 3 zile pe saptaman incepand cu o luna dupa imperechere pana puii parasesc cuibul. 3 zile pe saptamana incepand cu o luna inainte de prima cursa. 3 zile pe saptama pentru 2 saptamani imediat dupa tratamente. In general, 2 zile pe saptamana. O masura pentru un litru de apa. Solutia trebuie preparata si schimbata zilnic. Pret 15,99 lei inclusiv TVA.

Duramitex plus – 200ml Extrem de eficient impotriva acarienilor de orice fel. O aplicare/pulverizare dureaza saptamani. Se agita inainte de folosire. Un spray de 14 secunde/metru patrat de la 40cm distanta. Nu contine pesticide. Se poate folosi pentru orice pasari. Nu se aplica pe pasari. Se pulverizeaza interiorul custilor, cuiburilor, odihnitorilor, custi de transport, etc. Evitati contactul cu apa, mancarea ochii. In caz de contact cu ochii se clateste cu apa curata. Daca persista iritatia consultati un doctor. Spalati mainile dupa folosire. Pret 29,99 lei inclusiv TVA.

Ascapilla+ 100 capsule. Eficient impotriva viermilor de orice fel. Omoara atat larvele cat si adultii. Nu se foloseste in timpul naparlirii principale sau la pui sub 8 saptamani. 1 pastila/ pasare. Daca este necesara deparazitarea in timpul imperecherii pastilele trebuie administrate seara dupa ce s-a terminat hranirea puilor. Pasarile nu vomita dupa tratament. Trebuie preparata solutia zilnic. A se pastra intr-un loc uscat si racoros. Pret 59,99 lei.

Liviferm 5g. Impotriva excrementelor lichide cu alte cauze decat infectii bacteriale sau parazitice. Stabilizeaza flora intestinala dupa tratamente cu antibiotice, stres, tratament impotriva viermilor si coccidiozei. Se amesteca cu 2 litri de apa. Se administreaza si pasarilor in timpul show-urilor. Se administreaza 3-6 zile ca singura sursa de apa si se poate continua daca este necesar pentru inca 4-6 zile. In timpul zborurilor se da in ziua de dupa sosire. Un plic pentru 40 de pasari.  Trebuie preparata solutia zilnic. A se pastra intr-un loc uscat si racoros. Pret 3,99 lei/plic sau 39,99 lei cutia.

Multivitamin EB12 7,5g. Se foloseste pentru mentinerea si intarirea performantei in special in conditii de stres - zboruri. Dupa infectii si infestari cu viermi. Stimuleaza instinctul de imperechere si fertilitatea parintilor. Un plic este suficient la 4-6 litri de apa. Se administreaza 1-2 zile pe saptamana, timp de 4 saptamani. Se administreaza dupa terminarea tratamentelor, inaintea curselor cu 48 de ore dar nu in ultimele 24 de ore inaintea imbarcarii in masini. Trebuie preparata solutia zilnic. A se pastra intr-un loc uscat si racoros. Pret 3,99 lei/plic sau 39,99 lei cutia.

Multivitamin Plus 8g. Se foloseste pentru detoxifiere si regenerare dupa efort muscular in conditii de lipsa de apa, infectii si otraviri accidentale din camp  adica exact conditiile din timpul curselor. Un plic pentru 4-6 litri de apa. In ziua intoarcerii se administreaza 1 plic la 5 litri de apa iar in ziua urmatoare un plic la 2 litri de apa pe o perioada de 1-3 zile. Trebuie preparata solutia zilnic. A se pastra intr-un loc uscat si racoros. Pret 3,99lei/plic sau 39,99 lei cutia.

Mycosan Tccs 7,5g. Redobandirea conditiei, dezvoltarea muschilor si a fortei musculare, cresterea conditiei fizice si rezistentei. Un plic pentru 2 litri de apa sau ratia de mancare/zi a 40 de porumbei. Se administreaza o zi dupa zboruri scurte si 3 zile dupa zboruri lungi. Contine creatina care creste puterea si rezistenta, carnitina care imbunatateste arderea grasimilor si intareste muschii inimii, imbunatatind folosirea oxigenului. Acid salicilic cu proprietati antiinflamatoare. Vitamine, elemente rare si aminoacizi. Trebuie preparata solutia zilnic. A se pastra intr-un loc uscat si racoros. Pret 4,99 lei inclusiv TVA/ plic sau 49,99 lei cutia.
 
Pentru comenzi sau orice alte intrebari aveti va rog sa folositi adresa de e-mail: catalin_josan_adrian@yahoo.com sau numarul de telefon 0724.524.857 – Catalin JOSAN. Evident se fac oferte speciale. Preturile sunt variabile intre anumite limite in functie de evolutia cursului valutar.
 

Interviu columbofil cu liderii Asociatiei Columbofile AS din cadrul FCPR Bucuresti, domnii Cosmin Dobre si Valeriu DincaRohnfried Romania – garantia produselor originale sau esecul produselor contrafacute?Reactia d-lui Marius Tunduc la cateva subiecte columbofile de actualitate aparute pe www.pigeons.ro/Ministerul Tineretului si Sportului invita cele 3 federatii columbofile la o intalnire pe data de 25 martie 2013 !Ce vraji columbofile a mai facut domnul Liviu Parvulescu in ultima perioada !!
Nume
Email
Comentariu
Cod securitate
Cod securitate

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2021 RRP. Toate drepturile rezervate.