Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Materiale Video Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct Contact

Newsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Ce parere aveti? Pretul unui porumbel este direct proportional cu valoarea sa?
Da
Nu
Nu stiu
Nu ma pot pronunta

Rezultate sondaj

ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Brieftaubenmarkt - Germany
Inscriere columbodroame Europa
Freialdenhofen & Sohne
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Crescatoria TITA - ANDU
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Columbodromul international TRANSILVANIA
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodromul international BRASOV

Calomnia si minciuna - instrumente de "conducere" in UCPR


21:47, Sambata, 26.11.2011

Nr.182/02.11.2011(inregistrata la sediul UCP)                                   Am primit exemplarul 1

                                                                                              Secretar general (semnat)        

 

SCRISOARE DESCHISA ADRESATA PRESEDINTELUI INTERIMAR AL UCPR

 

            Domnule presedinte, prin prezenta adresa aduc in atentia dumneavoastra 3(trei) probleme, dupa cum urmeaza:

1.      Va reamintesc ca in cadrul sedintei Adunarii Generale din data de 16.04.2011, dl.Toader Dorin, delegat din partea clubului”Mecca” Gaesti, a propus realizarea de catre UCPR a unui AUDIT FINANCIAR de la infiintarea uniunii si pana in prezent.O.G.26/2000, prevede la art.23, punctul 1, citez:”HOTARARILE luate de A.G. in limitele legii, ale actului constitutive si ale statutului sunt OBLIGATORII chiar si pentru membrii asociati care nu au luat parte la A.G. sau au votat impotriva”.

Art.24 punctul 1, prevede, citez”Consiliul Director asigura punerea in EXECUTARE a hotararilor A.G.”

Avand in vedere ca de la data adoptarii prin vot a acestei propuneri au trecut peste 6 luni, iar C.D. sfideaza atat HOTARAREA A.G. cat si obligatia LEGALA de a o pune in executare, va solicit cu toata fermitatea ca pana la sedinta A.G. din ianuarie-februarie 2012, sa angajati o firma autorizata pentru realizarea AUDITULUI.

In cazul in care nu dati curs acestei solicitari, imi rezerv dreptul legal de a sesiza organelle competente: Garda Financiara si Curtea de Conturi. Fata de reprezentantii acestor institutii, voi prezenta personal dovezile incalcarii de catre C.D. a prevederilor legale si voi solicita sa va oblige sa puneti in aplicare hotararea A.G.

2.      In sedinta A.G. din 22.10.2011, ati regizat si ati pus in scena o mica TICALOSIE menita sa convinga delegatii ca subsemnatul  am devalizat uniunea. “Actorii” acestei scenete spectaculoase au fost domnii Ofiteru,Anitei si Bagiu plus “GALERIA”. Acestora, le-ati inmanat biletele, spunandu-le cand sa intervina si sa strige, in asa fel incat sa nu mai pot interveni, sa fac precizari si sa ma apar, asa cum ar fi fost normal.

Daca ati fi comis dumneavoastra personal  acest gest, era de inteles.Neputand sa raspundeti cu argument legale acuzatiilor prezentate de mine pe internet, imi plateati o mica POLITA in stilul dumneavoastra personal.

Neavand demnitatea si barbatia sa faceti singur acest lucru, ati folosit o “trompeta ruginita”, care a TUNAT cu o voce dogita de tortionar batran si pe un ton inchizitorial, o suma in LEI VECHI ca sa para enorma.

Pe acest personaj l-ati “cumparat” numindu-l  ILEGAL intr-o “functioara” care ii da posibilitatea sa faca si acum la batranete, ceea ce a facut intreaga sa viata.Este “OMUL” calificat sa puna in scena orice ticalosie. MESERIA se uita greu.Imediat dupa dl.OFITERU, a sarit in picioare cu biletelul in mana dl. Iulian BAGIU, pe care deasemeni l-ati cumparat cu aceeasi numire ILEGALA, intr-o “functioara” identica cu a primului s ii-ati cerut sa joace un rol de IUDA modern si sa minta cu nesimtire si nerusinare ca i-am oprit din sumele banesti pentru care a semnat in statele de plata in fata mea, a seceretarului general al uniunii, si a celorlalti membrii ai comisiei de organizare a expozitiilor nationale. Pe acest “DOMN” l-am considerat(am spus-o si pe internet) unul dintre cei mai apropiati prieteni.

Repet, pe dumneavoastra va pot intelege intr-o oarecare masura, dar cand vad un individ pe care-l consideram prieten, ca se VINDE mai ieftin decat o PROSTITUATA pe marginea santului, chiar primesc o grea lovitura.

Trebuie sa recunosc ca stiti sa va alegeti “OAMENII”, pentru ca atunci cand vrei sa comiti o josnicie, ai nevoie de oameni josnici. Stiu ca i-ati cautat mult, dar i-ati gasit pe cei mai mizerabili. Astfel de “oameni” astazi “VA AJUTA” dar maine va vor face ce incearca sa-mi faca mie astazi.

Va spun sincer ca eu nu am remarcat in timpul sedintei biletelele si dirijarea “actorilor” si “GALERIEI”animata de TONI GLODEANU, dar m-au sunat ulterior mai multi delegati  care sunt de acord sa depuna marturie.

Fata de suma vehiculata de dumneavoastra,145 milioane lei vechi, care in mod cert este una mincinoasa, va solicit sa postati pe siteul uniunii, toate sumele banesti pe care eu le-am incasat in cei 18 ani, cu specificarile clare, precise si fara echivoc pe care  eu le-am facut  INTOTDEAUNA si anume: Data exacta-suma-semnatura de primire si in mod DEOSEBIT, activitatile prestate(in amanunt) pentru care am incasat acele sume.

La randul meu, va voi inainta un raport amanuntit al intregii activitati desfasurate in cei 18 ani de existent a UCPR.

Deocamdata va reamintesc foarte pe scurt urmatoarele:

-am organizat si realizat intreaga gama de activitati pentru pregatirea si desfasurarea a 16 editii(1994-2009) a EXPOZITIILOR NATIONALE ale UCP impreuna cu echipa care merita reamintita:Bagiu  Iulian, Anca Dan, Catea VAsile, Negotei Gheorghe, Dumitrache Vali, Bocioaca Mihai, Plumb Romeo, Caticu Paul si altii care au participat la o singura editie.

-la toate cele 16 editii, eu impreuna cu acesti oameni am ramas in sala de Expozitie, de vineri orele 09.00 pana duminica orele 17.00.

-32 de nopti, dormind 2-3 ore pe noapte, pe banci de lemn, in lunile noiembrie-decembrie in Sali neincalzite. Trezeci si doua de nopti domnule Dumitrache.

Daca dumneata mi-ai spune ca-mi dai 145 milioane fara sa fac nimic, doar sa DORM 32 de nopti in frig, pe scanduri, ti-as spune ca ti-a luat Dumnezeu mintile.

-pe langa activitatea prestata impreuna cu echipa, eu personal am realizat urmatoarele:

      *am scris de mana campionatele nationale ale UCPR, loturile  nationale si porumbeii  participanti la Expozitie pe categorii-manuscris dupa care tipografia realiza –CATALOGUL EXPOZITIILOR.

      *am completat de mana diplomele pentru toti porumbeii participant la expozitie, cat si pentru cei selectionati in LOTUL NATIONAL, la 15 editii(in 2009 au fost realizate pe calculator).

      *am completat de mana TOATE fisele  de expozitie ale porumbeilor expusi, plus doua rezerve pentru fiecare categorie, la 14 editii (fara 1994 si 2009)-sute de ore de munca.

      *am completat de mana toate procesele verbale de predare-primire a porumbeilor pe cluburi in doua exemplare.

      *am realizat planse cu sechema expozitiei la 10 editii

      *am facut deplasari la Tirgoviste pentru a despacheta cupele, le-am repartizat pe categorii, am stabilit si comandat etichetele, am lipit etichetele pe cupe, pentru ca voi nici acest lucru nu erati in stare.

      *am facut premierea campionatului si expozitiei platindu-mi mesele(exceptie 2009 cand chiar dumneavostra si va multumesc, ati hotarat sa-mi plateasca uniunea)

Si pentru ca tot am vorbit de drumuri pe ruta Breaza-Targoviste (150km dus – intors) am facut in 18 ani CEL PUTIN 200 de drumuri ,la toate sedintele AG, la sedintele C.D., la sedintele CNS, la Expozitii, la derbyuri din Turcia si Ukraina etc etc.

Numai din aceste drumuri rezulta o distanta de peste 30.000km. Cu 7 litri la suta, UCPR ar fi trebuit sa-mi deconteze contravaloarea a peste doua tone de  carburant.

AR FI TREBUIT domnule Dumitrache.! Cautati notele de decont si vedeti ca nu am incasat decat contravaloarea a 7(sapte) curse, sapte, din peste 200.!

Si....voi ....strigati ca am devalizat EU UCPR-ul?!

Daca m-as cobora la nivelul dumneavoastra as cere AG sa va oblige sa prezentati chitantele cu contravaloarea meselor de protocol pentru 16 editii. Aceste sume le ascundeti in rubrica –CHELTUIELI CU EXPOZITIA.

Ar vedea membrii nostrii, cate sute de milioane ati baut si ati mancat dumneavostra si “INVITATII” la aceste mese(fara munca)!

Si in acest timp, eu si echipa mea, mancam din traista, mancarea inghetata si sleita, pusa de sotiile noastre.

Nu puteati, domnule Dumitrache sa comandati la aceeasi firma care asigura mesele de protocol, o gustare calda si pentru noi?Macar una in cele 32 de zile si nopti in care abia ne mai tineam pe picioare!

Va voi spune si arata personal ce v-as mai putea intreba,pentru ca acest material v-a ajunge pe internet si chiar m-as cobora la nivelul dumneavoastra daca as continua cu intrerbari cu adevarat jenante pentru dumneavoastra.

Domnule Dumitrache, dumneavoastra credeti ca m-ati compromis in fata membrilor nostrii, dar va asigur ca v-ati compromise mai mult dumneavoastra.

Avem in UCPR oameni si inteligenti si cinstiti, mult mai multi decat credeti dumneavoastra. Si acesti oameni inteleg FOARTE BINE, ca daca voi m-ati avea la “mana” cu CEVA COMPROMITATOR in cei 18 ani de activitate in aceasta uniune-M-ATI MANCA PE PAINE.

Dar, neavandu-ma cu nimic la mana, faceti  ce stiti voi mai bine: DENIGRARE, CALOMNIE, MINCIUNA.

Nu m-am ocupat personal de partea financiara a UCPR, dar bugetul total pe cei 18 ani trebuie sa fie de 25-30 de miliarde de lei vechi. Daca faceti un calcul elementar, cifra voastra mincinoasa, 145 de milioane inseamna 0,5 la mie, adica aproape nimic. Comandati AUDITUL FINANCIAR si aratati detailat membrilor nostrii cum au fost cheltuiti banii(o suma imensa) din buzunarele lor.

DACA MEMBRII UCPR VOR CONSIDERA CA ESTE CORECT, CA DIN 30 DE MILIARDE VOI SA JUSTIFICATI(MINTIND-fara sa prezentati probe) numai 145 MILIOANE incasate de GEORGESCU PE MUNCA CONCRETA SI FOARTE BINE CUNOSCUTA DE SUTE DINTRE MEMBRII NOSTRII-ATUNCI EU MA SUPUN (ca intotdeauna) JUDECATII LOR.

Vor considera ei CORECT ca 0,5 la mie sa fie justificat, iar restul sa ramana ASCUNS? Nu ma mira nimic,dar ramane de vazut.

3.      Sedinta AG din 22 octombrie 2011.

Punctual:

–Sedinta convocata cu incalcarea prevederilor legale(daca nu stiti la ce ma refer puneti mana pe carte)

-In circulara de convocare nu specificati locatia si nici ora.

-Procesul verbal a fost intocmit nu pe Registrul Special cum este legal, ci pe foi volante. Ulterior l-ati masluit, trecand in el ce v-a convenit . Nu este semnat de membrii care l-au redactat, cum este legal ci de dumneavoastra domnule Dumitrache. Felicitari domnului Banu Florin ca a refuzat sa ia parte la aceasta noua si mare ilegalitate. Felicitari si domnului Stooica de la Gaesti ca refuza sa semneze FACATURA. Ati postat pe siteul UCP un prim proces verbal ce semnatura dumneavoastra si stampila uniunii. Ulterior il retrageti si postati alt proces verbal din care scoateti hotarari luate prin vot de delegati. Noi “PROSTII” l-am salvat si pe primul si va vom dovedi CE FACETI DUMNEAVOASTRA cu aceasta uniune.

-De la cluburile “FIDELE” ilegalitatilor ati convocat mai multi delegati ca sa aveti voturi.

C.P.PLPOIESTI  are 20 de membrii  efectivi(adica cei care conform statutului compun AG) dar a prezentat 4(patru) voturi in loc de1( unu). Trebuia sa aibe 120 membri EFECTIVI.

Clubul”DOVE”Campina are 24 membrii efectivi (vezi clasamente crescatori)-au venit cu 3(trei) votanti in loc de1( unu). Trebuia sa le dati biletele lui Alnitei si Bagiu?Ar fi trebuit sa aibe 90 de membri.

Cluburi INFIDELE(care vor respectarea legii) C.Brancusi,V.Poenaru-Ploiesti,Anton Pann-Valcea,3/2-Campulung Muscel,etc au fost anuntate sa vina cu mai putini delegati decat aveau dreptul conform statutului.

-La inceputul sedintei ati anuntat participarea a 122 delegati, dar in procesul verbal masluit de dumneavoastra  apar 138 si pot dovedi acest lucru.

-In procesul verbal masluit nu apare numarul voturilor(pentru-, impotriva-,abtineri). De ce nu indrazniti sa masluiti si voturile, pentru ca daca nu o faceti, nu puteti dovedi ca hotararile au fost adoptate legal ?

      Domnule Dumitrache toate sedintele din ultimii ani au fost regizate de C.D. dar ultima a-ti transformata intr-un adevarat CIRC si in loc sa va fie rusine sau sa-i vedeti efectele (cluburi fondatoare ale acestei uniuni-Valea Prahovei, Lastunul, Orizontul- toate cu peste 80 membrii cotizanti-parasesc UCP-ul) voi va laudati cu ce ati facut.

      Dar pentru dumneata un singur lucru conteaza: Sa ramai “presedinte”. Sunt uimit,chiar uluit de modul in care reusesti sa prostesti delegatii AG. Daca dumneata le propui INEPTIA ca in ianuarie 2012 sa aleaga pe functiile devenite vacante prin demisie- SUPLEANTI(inclusiv pentru functia de PRESEDINTE UCPR) si ei inghit asa ceva, UCP merita drumul pe care o duceti voi-scandaluri interminabile, procese, certuri, calomnii, modificare ilegala si abuziva a actelor normative, numirea ilegala si dupa bunul plac(in loc de alegeri statutare) a membrilor comitetelor si comisiilor nationale etc etc.

Domnule Dumitrache, esti un “GENIU”!

In Roma antica, imparatii tineau masele de oameni sub control, oferindu-le PAINE SI CIRC. Dumneata reusesti acelasi lucru, oferindu-le NUMAI CIRC.

In UCP sunt oameni care nu  incurajeaza acest circ, oameni care lupta pentru ca el sa inceteze si sa revenim la o atmosfera propice practicarii corecte a acestui sport, dar din pacate unii sau scarbit si parasesc uniunea si tot din pacate acestia din urma nu sunt cu zecile ci cu sutele.

Domnule Dumitrache, eu nu am nimic personal cu voi, nu o sa va chem  in instante de judecata, nu o sa va cer sa fiti revocati  sau sa nu mai fiti realesi, am dorit numai si inca mai doresc sa intelegeti, cat nu este prea tarziu pentru UCPR ca sunteti pe un drum gresit.

Eu voi lupta in continuare cu mijloace loaiale si legale nu cu voi ca oameni, ci doar cu modul total abuziv cu care actionati.

Intr-un final, ne va judeca pe toti, in primul rand bunul Dumnezeu si apoi oamenii si se va vedea cine a facut bine si cine a facut rau acestei uniuni care pana in 2010 a cresct an de an, fara proceese, fara scandaluri, fara atacuri la persoane sau cluburi.

Din pacate si dumneavoastra si multi dintre membrii nostrii au uitat aceea atmosfera si au prins gustul anormalitatii si abuzurilor.

Astazi nu ne mai intrecem pe taram sportiv, ne intrecem in tribunal.Daca credeti ca asta ne face cinste si are un final fericit, continuati pe acest drum.

Fata de cele aratate va solicit:

1.Raspuns scris in termen de 30 zile

2.Prezentarea acestei adrese in prima sedinta a CD

3.Postarea ei pe siteul UCP in termen de 5 zile de la data inregistrarii ei.


                                                                            Stefan Georgescu

 

 

 

CALOMNIA SI MINCIUNA – INSTRUMENTE DE “CONDUCERE” IN UCPR

 

            Adresa prezentata mai sus, am inaintat-o in data de 02.11.2011 si a fost discutata in sedinta C.D. desfasurata in aceeasi zi. Cu aceasta ocazie am solicitat sa se posteze pe site-ul U.C.P., toate sumele banesti incasate de mine (cele reale) cu specificarea explicita a activitatilor prestate. In caz contrar sa fie postata o dezmintire prin care sa se recunoasca faptul ca am fost calomniat cu buna stiinta in cadrul sedintei A.G. din 22.10.2011.

            Dl. Dumitrache, crezand ca nu pot dovedi calomnia, este de acord sa specific numai, ca din suma incasata am mai dat “CEVA MARUNTIS” si altor persoane care au contribuit la organizarea expozitiilor nationale ale uniunii.

            Cu alte cuvinte, ar fi de accord sa mai schimbe CEVA, dar sa ramana cum a afirmat dumnealui.

            Tot in ziua de 02.11.2011, am solicitat sa-mi fie puse la dispozitie toate documentele din dosarele depuse de mine in fiecare an, dar am fost refuzat.

            Ulterior, in data de 07.11.2011, dl. secretar general Tudor Aurel ma contacteaza telefonic si ma roaga sa merg din nou la sediul uniunii pentru a purta o discutie. I-am promis ca discutia noastra va ramane confidential, dar ii multumesc public pentru faptul ca nu si-a dat CINSTEA pe minciuna.

            Nu am putut recupera toate copiile documentelor aflate in dosarele uniunii, dar si cele pe care le pun la dispozitia dvs. sunt edificatoare si dovedesc ca pentru membrii C.D., DENIGRAREA, CALOMNIA SI MINCIUNA, au devenit un MOD DE VIATA si instrument de “CONDUCERE” a U.C.P.R.

            Postez mai jos STATELE DE PLATA ale comisiilor de organizare a expozitiilor nationale pentru anii 2005, 2006, 2007 si 2009, ale caror copii le-am putut recupera.

            Puteti sa constatati ca pe cei 4 ani SUMA totala este de 67.300.000 lei vechi. Din aceasta suma eu am incasat 9.600.000 lei vechi, dar dl Dumitrache si LACHEII dumnealui au TIPAT  ISTERIC in sedinta A.G. ca eu AM FURAT intreaga suma.

            Daca studiati STATUL din anul 2007, vedeti ca unul dintre actualii membrii ai C.D., dl Tules Ialcin, incaseaza 5.000.000 lei vechi, in timp ce subsemnatul si  restul comisiei inacasam cate 1,6 milioane lei vechi, fiecare. Fac precizarea ca dl Tules Ialcin merita acesti bani, dar este corect ca dumnealui sa incaseze banii iar in fata delegatilor A.G. sa strige ca i-am furat eu?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De ce nu spune dl Dumitrache cat a incasat dl Tules Ialcin numai in anul 2010?

Nu vreau sa ma cobor la nivelul acestor “oameni” dar ca sa puteti sa faceti o comparatie am sa va spun numai  SUMA incasata pentru a insoti 2 porumbei  (clasa standard) la OLIMPIADA – 2000 EURO?!!!

            Cu alte cuvinte 85.000.000 lei vechi, numai in 2010 pentru o plimbare?!!! Sa strige ALNITEI!!!

            Domnilor columbofili, in 18 ani de munca concreta si responsabila, EU NU AM INCASAT (per total) acesti bani. Iar eu am scris mii de fise de expozitie, mii de diplome si sute de pagini si am dormit 32 de nopti pe banci de lemn iar dl Tules Ialcin a dormit la HOTEL DE LUX. Documentele aflate in dosare dovedesc  usor  afirmatiile mele. Solicitatii-le.

            Daca dumneavoastra columbofilii U.C.P.R. considerati ca eu am  FURAT banii, iar dl. Tules Ialcin ii merita, ma supun, ca intotdeauna, judecatii dvs.

            Eu nu am trait si nici nu voi trai vreodata din banii uniunii. Va asigur ca am cheltuit in acesti 18 ani mult mai mult decat am incasat.

            Timp de 14 ani U.C.P. nu a avut nici calculator nici angajati (platiti cu 600-700 milioane lei vechi anual) dar campionatele s-au realizat, expozitiile s-au organizat, iar acest lucru l-am facut eu cu cativa oameni de mare caracter si nu l-am facut pentru bani, ci din pasiune, din dragoste pentru U.C.P. si din respect pentru dumneavoastra cei multi si nu regret nimic.

Dl Dumitrache v-a prezentat o COMEDIE NEAGRA, pentru care a fost regizor, scenarist si SUFLEUR. Si este nici mai mult nici mai putin “PRESEDINTELE” U.C.P.

LACHEII care au sarit in picioare, cu biletele d-lui Dumitrache in mana, fara a se inscrie la cuvant si strigand aproape demential sa stau jos ca stiu ei cat am FURAT  eu, sunt “DOMNII” Ofiteru, Bagiu si Alnitei, toti trei “membrii” ai COMISIEI  NATIONALE  JURIDICE.

Acesti indivizi de joasa speta, ar TREBUI sa asigure LEGALITATEA, DISCIPLINA si CORECTITUDINEA in U.C.P.R.

Nu va este ma, rusine? Voi va considerati INDREPTATITI sa-i judecati pe altii? Aveti norocul ca nu ma pot cobori la nivelul vostru. Ar fi trebuit sa va intentez un process de calomnie si sa pretind fiecaruia dintre voi, exact atat cat ati strigat demential ca am furat eu.

Dar nu o sa fac niciodata asa ceva unui columbofil. Va amintesc numai ca: “DUMNEZEU NU BATE CU PARUL”

Din pacate dl Dumitrache gaseste in U.C.P. si “oameni” de teapa voastra. Va mai spun eu unul – Toma Iulian! Luati-l repede!

Si va mai spun ceva, domnilor columbofili din U.C.P.: Membrii actualului C.D., atatia cati au mai ramas, sunt de fapt niste BIETE SLUGI. Adevaratii STAPANI ii dirijeaza din umbra, pozand in oameni ONESTI si ONORABILI, in timp ce-si  promoveaza marile interese si marile afaceri in detrimental dvs. Daca vor ei neaparat, o sa-i nominalizez intr-o zi.

Domnilor membrii ai U.C.P. va asigur ca acestor indivizi nu le pasa nici cat negru sub unghie de voi si de cluburile voastre.

Nu le pasa, ba chiar se bucura ca si unii dintre voi, ca am avut 4 cluburi in Ardeal si nu mai avem niciunul, ca din Prahova au plecat cluburi ca Muntenia Cornu cu 52 membrii, Voiajorul Tinosu cu 36 membrii  si 3 cluburi fondatoare ale U.C.P.: Valea Prahovei cu 90 membrii, Lastunul Breaza cu 85 membrii, Orizontul Breaza cu 88 membrii, etc. Mai vedeti  prin Arges de la clubul  Calinesti si Olt de la clubul Sputnik  si poate intelegeti ce se intampla cu U.C.P.-ul.

Dvs. credeti ca acesti oameni fara rusine si fara caracter, duc un RAZBOI  impotriva mea, dar de fapt duc un razboi murdar si ilegal impotriva voastra. Va veti convinge repede de acest lucru.

Urmariti expozitia si vedeti cum isi atribuie prin frauda (si postez dovezile)dl Tules Ialcin titlul de “Maestru” al sportului columbofil profesionist, sfidandu-i fara rusine pe cei care au indeplinit conditiile adoptate dupa discutii si vot de A.G. Dar el vrea acest titlu si-l ia dupa conditii introduce de el prin frauda, fara propuneri scrise, fara prezentarea lor comisiilor tehnice ale cluburilor, fara acceptul C.N.S. si fara a fi adoptate prin vot de A.G. asa cum este LEGAL.

Sa-l aplaudati, sa-l ovationati in picioare la masa festiva, pentru acest “SUCCES” de prestigiu.

Sa urmariti de asemeni, asa zisele “ALEGERI” din ianuarie, pe care ar trebui sa le organizati voi, reprezentantii cluburilor, dar deja le “ORGANIZEAZA” ei.  O sa fiti martori dar si participanti activi la un nou CIRC. Si daca-l veti accepta si incuraja, in U.C.P.R. vom avea de 2 ori pe an sedinte decorative ale A.G. si un CIRC permanent oferit GRATIS de STAPANI.

Dar meritati acest tratament, atata timp cat uitati propriile HOTARARI adoptate prin votul vostru. Uitati ca ati ales dintre voi (cum cere legea) o comisie care va revizuiasca maculatura careia ei ii spun STATUT AL U.C.P. si datorita careia au luat PUTEREA CONFERITA DE LEGE VOUA si au trecut-o in mainile LOR.

Va bucurati ca au fost exclusi (la comanda) oameni care pentru faptele lor, conform Codului etic, puteau primi 1-4 ani susoendare, dar va va veni randul, daca veti indrazni sa “SUFLATI” in fata celor care trateaza uniunea ca pe propria mosie.

 

                                                                                              Stefan Georgescu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Domnul Toma Iulian, UCPR Dambovita, ofera celor interesati porumbei de super-valoareRRP.RO in dialog cu presedintele UCPR, dl. Mihai Dinu, pe tema intalnirii recente de la sediul MTS dintre UCP, FRSC si FCPR UCPR - Prahova si Dambovita - etapa de fond la Presov, Slovacia, 30 iunie 2012Scrisoarea deschisa a domnului ing. Bogdan Simion, adresata presedintelui CNS din UCPRConducerea UCPR - informare catre membrii Adunarii Generale - 3 mai 2012


Comentarii

postat la 23:06, Sambata, 26.11.2011 de mihai

...si securistu de ialcin...a incasat bani....RUSINE....SECURISTULE...HOTULE

postat la 15:45, Duminica, 27.11.2011 de Toader Dorin

Salut toti columbofilii onesti din tara aceasta, o mica rectificare sunt presedintele clubului Stanuca VASILE din Gaesti nu mec\r\n

postat la 19:43, Duminica, 27.11.2011 de Toader Dorin

COMITETUL DIRECTOR IN FRUNTE CU DL DUMITRACHE /YALCIN /TUDOR GH AU VRUT SA DEZAFIILIEZE CLUBUL STANUCA PENTRU TUPEUL DE A CERE FACTURA LA INELE PENTRU A VEDEA CE ADAOS COMERCIAL ARE UNIUNEA LA INDICATIILE BUNULUI LOR AMIC MUSESCU MIHAI, MEMBRU LA CLUBUL MECA DAR CARE MARE ATENTIE ZBOARA CATEGORIA 1 SI 2 LA ALT CLUB NU LA CLUBUL LA CARE ESTE INSCRIS, SI DIN NOU APARE INTREBAREA YALCIN CUNOASTE REGULAMENTUL SAU IL APLICA CORECT NUMAI LA CEI CARE IL SUPARA/DERANJEAZA.? DUPA EXPOZITIE VOI REVENI CU UN MATERIAL DESPRE ACEASTA ‘TRIPLETA DE AUR’. DOMNILOR ALEGERILE ANTICIPATE SE APROPIE, ADUNAREA GENERALA TREBUIE SA IA DECIZIA DE A AVEA ALEGERI ANTICIPATE ASA NU SE MAI POATE.,COLUMBOFILILOR DIN PRAHOVA RECOMAND SA -SI TRIMITA IN CD UN OM CARE SAI REPREZINTE CU ADEVARAT, ALTFEL E PACAT DE MUNCA NOASTRA,CU RESPECT TOADER DORIN .PRESEDINTE AL CLUBULUI STANUCA VASILE CLUB FONDAT IN SEPTEMBRIE 2002, PE CARE SE PARE CA ACESTI DOMNI DE \' BINE\' VOR SA-L EXECUTE PENTRU TUPEUL DE ASPUNE LUCRURILOR PE NUME

postat la 22:29, Duminica, 27.11.2011 de ucp

Sa se ia masuri cu cei 3 care au incalcat regulamentul UCP prin participarea si denaturarea acelui clasament, la derbyul FRSC(Ialcinel,Tudorel,Onofrei).Ca sa va aduc aminte, acesti 3 \"sfidatori\" ai regulamentului UCP au participat la acest derby cu porumbeii unui columbodrom al caror proprietari erau alti columbofili si in nesimtirea lor, si-au trecut pe fise distanta de la crescatoriile proprii cu toate ca toti porumbeii erau invatati intr-o singura locatie(columbodrom). Domnilor de la Comisia de Disciplina care ati propus suspendarea altor membrii ai UCP care au incalcat sau nu regulamentul si statutul uniunii noastre, de ce nu luati masuri si cu cei 3? Va e cumva frica de ei, sau poate va au ce ceva la mana? A ajuns clubul Ploiesti format din 23 de oameni sa aibe 5 reprezentanti in organele de conducere a UCP(Tudorel,Ialcinel,Onofrei,Manolache,etc)...suntem chiar de rasul curcilor.O sa schimbam denumirea din UCP in UP(Uniunea din Ploiesti).

postat la 19:06, Joi, 01.12.2011 de Adita

Hai la F.R.S.C

postat la 21:29, Joi, 01.12.2011 de alex

Domnule Dumitrache ,ati ramas putini si dezbinati ,in curand si fara viitor , pacat de membri columbofili fara functii si foloase...!

postat la 22:31, Duminica, 04.12.2011 de columbofil

mizerie in columbofilia romana
Nume
Email
Comentariu
Cod securitate
Cod securitate

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2021 RRP. Toate drepturile rezervate.