Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Pigeon International Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct Contact

Newsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Ce pasari preferati sa introduceti la matca?
Fii/fiice din porumbei campioni romani
Tineri concurati pe columbodroame in Romania sau Europa
Fii/Nepoti/Stranepoti ai unor campioni europeni insositi de pedigree pompoase
Campioni din propria crescatorie retrasi la matca
Cadouri de la prieteni
Alti porumbei

Rezultate sondaj

Columbodromul FIVE STARS Dambovita
ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Inscriere columbodroame Europa
Freialdenhofen & Sohne
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodrom DERBY SICILIA - Italia
Columbodromul international BRASOV

Impostorii din columbofilia romaneasca ! - un articol de Adrian Grigoras


15:38, Vineri, 27.09.2013

IMPOSTORII  DIN COLUMBOFILIA ROMANEASCA !

 

  

In societatea globalizata de astazi, informatia e accesibila oricui, in regim de mare viteza si asteapta sa fie folosita.

Cine refuza sa o faca nazuieste de pomana sa afle lucruri interesante, precum adevarul.

Bunaoara, conducatorii nostrii FCPR-isti sau UFCR-isti, nici nu mai stiu cum sa-i numesc, au mers ca intotdeauna pe principiul  “HOTUL  NEPRINS  E  NEGUSTOR  CINSTIT“. Acest  fals crampei de intelepciune populara vede in frauda ceva relativ si posibil. Pana la urma, socotesc ei, nu conteaza gravitatea delictului, ci dibacia cu care te sustragi din fata legii, pentru ca mai apoi sa aspiri la ONORABILITATE.  Frumos, nu-i asa ?!?! Aproximativ in acesti termeni se prezinta mesajul unei mizerii devenite proverb in acceptiunea domnilor conducatori FCPR-isti.  Este bine stiut faptul ca fiecare hot isi justifica furtisagul, indiferent daca lucrul care l-a impins sa “puna mana” a fost: nevoia materiala (Bilan), sfidarea (Tunduc), lenea (Radu), ignoranta (Olteanu). Dintre toate formele de hotie, furtul de proprietate pare si este, in final, cel mai urat.  De ce ?  Pentru ca  nu este motivat,  fiind pus in practica doar  de dorinta de-a avea ceva ce nu iti apartine.  In spatele furtului se afla si altceva:  ambitia de-a  te arata lumii in general, si in cazul nostru particular al lumii columbofile, altfel decat esti, un dispret pentru mintea celui care a creat  ceea ce tu vrei sa confisti, minciuna intelectuala  si  sufleteasca.

Sinteza acestor lucruri este pretutindeni in lume un cuvant care FALSIFICA   IERARHIILE  si VALORILE. Si acest cuvant se numeste IMPOSTURA. 

 

In anul 2006, lumea columbofila  din Romania se “pricopsea” cu un “presedinte“ ales de o clica de oameni fara idealuri, dar cu ganduri  revansarde declarate.  Nu o sa insist prea mult pe modul cum a fost ales, pentru ca persoana in cauza nu merita atentia mea  in mod special. Voi insista insa  pe una din faradelegile pe care le-a savarsit si pe care acesta incearca, cu ultimele puteri, sa o indrepte printr-o frauda de proportii care se doreste a se pune in practica in data de 16 aprilie 2011, la Bran.

Ei bine, la aceasta data domnii nostrii conducatori FCPR–isti, sub atenta “supraveghere” a celui numit Olteanu Cosmin, au convocat in aparenta nici mai mult nici mai putin decat  o .......Adunare Generala a FCPR–lui. O sa va intrebati si pe buna dreptate: care sunt motivele acestei adunari fulger ? Trebuie sa mai stiti ca toti conducatorii din cadrul UFCR-lui din perioada pana in 2006 sunt chemati, aproape somati si  sunati cu insistenta, pentru a participa la aceasta mascarada. De ce o numesc mascarada ? Veti vedea in cele ce urmeaza.

Va intrebati  pe buna dreptate ce rost are acum “convocarea“ anumitor conducatori  cand pana in anul 2007, in luna aprilie, a functionat UFCR-ul ?

Dupa cum bine stiti, UFCR-ul a fost infiintat in anul 1990 de catre un numar de columbofili cu initiativa, toate persoane FIZICE. Deci FCPR-ul are ca membrii fondatori PERSOANE FIZICE. Din pacate, cateva dintre aceste persoane au decedat intre timp, iar altele s-au impartit si au devenit membrii cu drepturi depline in toate cele trei federatii: FRSC, FCPR si UCPR.

Pentru exemplificare va prezint, mai jos, un document din  care puteti constata veridicitatea celor afirmate de mine si a celor ce vor urma: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asa cum veti constata, incepand cu anul 1990 si pana la aparitia FCPR-lui, in aprilie 2007,  UFCR-ul a avut, LEGAL, IN ACTE, un singur presedinte. Si acesta a fost domnul CARMAZAN IOAN  !!!!!!. Si astazi in 2011, in fata legiuitorului, presedintele UFCR –lui este tot domnul Carmazan Ioan.  In acte nu au existat legal nici unul dintre fostii presedinti ai FCPR, in persoana domnilor: Raileanu, Moldovan, Bilan  sau altii. Si asta din simpla comoditate a celor care au condus, sau si mai rau, din cauza intereselor de grup ale unora dintre ei. O intrebare care vine firesc de aici ar fi urmatoarea: “Ce se intampla cu toate actele semnate de cei care au condus UFCR-ul ilegal pana in 2007  ?” 

Ei bine, din punct de vedere legal toate acele acte sunt lovite de nulitate absoluta. Iar daca ele au produs incalcari ulterioare ale legii, faptele celor care au semnat imputerniciri sau alte documente devin de natura penala. Am facut aceasta paranteza pentru a intelege mai bine ce doresc sa faca acesti impostori pe data de 16 aprilie 2011, la Bran.

Asa cum stiti, o data cu aparitia FRSC-lui in viata publica columbofila (ca federatie nationala de utilitate publica), au explodat o serie de procese intre cele doua nou infiintate federatii: FRSC si FCPR. Unul dintre aceste procese aflate pe rol intre cele doua federatii a vizat de catre FRSC tocmai dizolvarea acestui UFCR. Fie vorba intre noi, daca va mai amintiti, chiar actualii conducatori ai FCPR-lui sustineau sus si tare ca o data cu aparitia acestei noi federatii, UFCR-ul nu mai exista. Ca aceasta federatie a fost inchisa ! Asa stiu si astazi cei mai multi dintre dumneavoastra.  Numai ca asa cum puteti vedea si singuri, in actul postat mai sus UFCR–ul la aceasta ora exista bine merci !!! Si chiar functioneaza!  Curios nu ? Ma intreb oare ai cui membrii sunt la aceasta ora cei 8000 de cotizanti ? Ai UFCR-lui sau ai FCPR-lui ? Sau se incearca cumva retrimiterea pentru o scurta perioada a membrilor din FCPR inapoi in UFCR ?  O sa ramaneti foarte surprinsi si daca din curiozitate veti accesa site-ul FCI veti vedea ca Romania este si astazi reprezentata de catre UNIUNEA COLUMBOFILA ROMANA !!!!!!!!!!!!!!  (UCR). Presedinte ?  Ati ghicit: acelasi etern Bilan Florin. Pe scurt, el este presedinte si la UCR  si la FCPR si la UFCR !!!  Mai are de apucat doar functia de presedinte al FRSC si UCPR si gata. Ne linisteste pe toti, pe vecie ! Dar sa nu ne indepartam de subiectul principal. De fapt ce se ascunde prin aceasta convocare a Adunarii Generale a FCPR sau UFCR  ? 

 

 

Asa cum va spuneam mai sus,  FRSC-ul s-a adresat instantei de judecata cerand dizolvarea UFCR-lui. In prima instanta aceasta cerere a fost respinsa. Asa cum era si normal,  FRSC-ul a facut recurs. Acest recurs urmeaza  sa  aiba loc pe data de 18 aprilie 2011, deci la doua zile dupa ce se va tine aceasta mascarada de sedinta pe care ei incearca acum sa o numeasca Adunare Generala  !  In fapt, in data de 16 aprilie 2011, la Bran, nu se incearca decat semnarea, prin ANTEDATARE, a hotararii unei Adunari Generale si a unui proces verbal  FALS, semnat de catre cei ce vor fi prezenti. DECI  MARE, MARE ATENTIE, STIMATI COLUMBOFILI, PENTRU CA PE 16 APRILIE 2011, LA BRAN, SE VA INCERCA SEMNAREA  UNOR  ACTE  FALSE,  PRIN  ANTEDATAREA LOR !!  Aceste acte ar urma sa scoata UFCR-ul si FCPR-ul,  deopotriva, din mizeria in care aceste doua instititii au intrat,  tarate fiind de actualii conducatori FCPR-isti. 

Atentie sporita, domnule Gatejescu, pentru ca sunt convins ca stiti la ce riscuri va expuneti, atat dumneavoastra cat si colaboratorii dumneavoastra !

Personal nu cred ca cei contactati si chemati cu atata insistenta de catre Marius Tunduc & Compania la aceasta asa zisa Adunare Generala vor da curs invitatiei. Si asta pentru simplul fapt ca totul are la sfarsit, iar cadoul din partea institutiilor statului, pentru toti cei care vor avea curajul sa semneze IN FALS, ar urma ca fie cate o frumoasa pereche de catuse !  Cei care insa o vor face, dintr-un motiv sau altul, trebuie sa constientizeze la ce se expun ! Aviz amatorilor de adrenalina si senzatii extreme ! 

Toata  aceasta ultima incercare disperata, prin orice fel de mijloace, de a castiga o lupta deja pierduta, nu face decat sa arate inca o data mijloacele prin care actualii conducatori FCPR-isti inteleg sa duca o lupta,  pacalindu-si proprii membrii. Mai mult decat atat, acestia isi indeamna  proprii membrii, cu buna stiinta, la FALSIFICAREA  UNOR ACTE care vor fi puse pe masa  judecatorilor, ca probe, in data de 18 aprilie 2011.

Cu siguranta ca cei din conducerea FRSC-lui pot cere in penal si analiza grafologica a procesului verbal  al Adunarii Generale care sa arate cert data cand acest proces verbal a fost semnat ! Deci atentie, stimati colegi ! Nu va lasati pacaliti si nu  semnati nimic ANTEDATAT, mai devreme de 2011, ca an  !!!!!!  RISCATI  MULT  SI  PENTRU  CE  ????   DAR  MAI  ALES  PENTRU  CINE  ?????

 

Adrian Grigoras

 


 

Cea mai frumoasa zi columbofila pentru dl. Marin Adrian Cristian, UCPR DambovitaDr. Bilius Mircea - articol columbofil `Cainele si porumbelul`Columbofilia din Romania intra pe fagasul cel bun !Harababura, diletantism si ilegalitati in UCPR - articol de dl. Stefan Georgescu (partea a 2-a)WWW.PIGEONS.RO - un alt site columbofil a aparut pe piata romaneasca de profil !


Comentarii

postat la 01:18, Marti, 12.04.2011 de glavan

bine ca ne mai informati si pa noi cu ce vor sa faca gusterii astia din fcpr

postat la 01:22, Marti, 12.04.2011 de BREZEANU

chiar ca is adevarati impostori daca sau gindit sa faca asa falsuri

postat la 15:03, Marti, 12.04.2011 de nineea

Tunducule, sa te inscrii la popota Parchetului,deoarece la cate plangeri penale se vor depune impotriva domniilor voastre din f.c.p.r.,nu o sa fie timp de stat pe la Grosi. Atentie sporita pentru cei care au de gand sa dea curs invitatiei de la Bran,pentru ca vor fi in pacat pentru \"fals in inscrisuri oficiale\",\"fals intelectual\",si mai putin intelectual ,\"uz de fals\",\"inselaciune\",daca nu ma credeti incercati si la urma veti ajunge la stirile de la ora....

postat la 21:19, Marti, 12.04.2011 de Razvan

Bre fratiore \"nela\" ce facusi bre ai ascus actele sau le-ai dat foc cum spuneai in noiembrie la cd fcpr .Toata viata o jigodie ai fost si vei fi .Un profitor notoriu .Tis numarate zilele bre .

postat la 22:45, Marti, 12.04.2011 de STOIENESCU

Aveti grija fratilor care mergeti la Bran si mai ales aveti grije ce votati ca daca faceti falsuri se lasa cu DNA !

postat la 22:47, Marti, 12.04.2011 de Calin

Lucrurile sunt mai complicate decat par . Eu sunt unul dintre cei invitati la sedinta de la Bran . Am fost pana in anul 2006 presedinte la o as. judeteana din UFCR . Mi s-a spus de catre cei care m-au invitat ca este posibil sa renuntam pentru o perioada la FCPR cu tot cu membrii pentru a reinvia UFCR . Mi s-a promis decontarea plinului de benzina dus intors , atat mie cat si celorlalti participanti . Eu nu sunt de acord cu intoarcerea la vechiul UFCR . Pentru ce a fost atunci creat FCPR ? Domnule Bilan de ce toate aceste manevre ? Cui folosesc ?

postat la 22:55, Marti, 12.04.2011 de T GEORGE

Sunt curios daca vor reusi sa-l cumpere pe Carmazan . Asa cum reiese in actele prezentate de dvs. el este si la ora actuala presedintele UFCR. Deci sediul pentru care fac tot acest circ de dute vino este in curtea lui Carmazan .

postat la 23:00, Marti, 12.04.2011 de BADOI VASILE

AM AFLAT CA LE ESTE FRICA SA NU PIARDA SEDIUL FEDERATIEI SI DE ACEEA INCEARCA O MANEVRA DE INSELACIUNE . ESTE GRAV CA ACEASTA MANEVRA ESTE PUSA LA CALE DE GATEJESCU CARE LE-AR FI DAT SOLUTIA MIZERABILA . PENTRU ASA CEVA SE POATE RIDICA SI DREPTUL DE A PRACTICA IN AVOCATURA .

postat la 23:07, Marti, 12.04.2011 de Floroiu Viorel

Este incredibil pina unde ii duce mintea . Astia or sa distruga tot si nu or sa lase nimic in urma lor . Auzi , sa le ia FRSC sediul !!!! Doamne ce minti bolnave . Parca sediul ala poate fi luat in brate si plecat cu el . Cred ca altele sunt implicatiile . Vor ei sa vinda sediul si apoi sa stearga putina . Cam asa ceva spunea Nela unor apropiati .

postat la 23:10, Marti, 12.04.2011 de horia

Gunoaiele au adunat mult gunoi si acum vor sa dea ultimul tun . Stiu ca vor pierde la FCI si ce si-au zis , hai s-o mai punem de-o teapa cit mai avem timp . Cam asta-i !

postat la 23:14, Marti, 12.04.2011 de G G

Mult rahat s-a mai adunat in sportul asta . La ce sa te astepti de la niste oameni de nimic cum sunt initiatorii acestei invitatii la Bran ? Ce facem cu prostul satului Vorbilau domnule Carmazan ? Il investiti , ii predati stafeta ? Cat costa aceasta investitura ?

postat la 23:38, Marti, 12.04.2011 de sorin

Bilane , ai furat cu calculatorul , ai furat luind altora dreptul de a organiza concursuri , ai furat cind ai fost in UFCR si ai fugit in UCPR , ai furat trimitind porumbeii lui Olteanu la Olimpiada , Esti presedinte de federatie , esti presedinte de as. judeteana , vinzi caiete de evidenta a puilor , vinzi medicamente , cipuiesti cu fitu porumbeii din Prahova si iei banii oamenilor cu japca , organizezi ilegal derbiuri toamna cu puii incasind ilegal sume imense de bani , imparti banii de cataloage cu Pirvulescu , ii dai lui Tunduc pentru o cota parte pe care o incasezi cedindu-i dreptul de a face revista cu un buget impresionant , ei comisioane si de la inele , smecherie invatata de la Radu , suspenzi pe oricine nu e de acord cu tine si te incomodeaza , nu platesti niciodata nimic la mesele festive si la hotel tu, familia ta si acolitii tai , minti si dezinformezi , vinzi vaccin expirat si iti bati joc de oameni , ai distrus Bucurestiul tu si Olteanu , te plimbi pe banii membrilor prin Belgia si Olanda dupa interese proprii mintind ca esti chemat la FCI , nu achiti taxe si impozite la stat producind evaziune fiscala . Florine , va veni si ziua in care vei da socoteala pentru toate nenorocirile astea. Ziua aia e mai aproape decit iti inchipui . Faci Prahova de ras , nimeni nu te mai suporta impostorule .

postat la 23:45, Marti, 12.04.2011 de yuiu

O sa te alerge lumea ca pe Ceausecu bai Bilane .

postat la 23:45, Marti, 12.04.2011 de mitrofan C.

valeu mama ce seamana puscariasul ala de pe prima pagina cu nea Florin . juri ca el e

postat la 23:53, Marti, 12.04.2011 de ulmeanu mitica

si ala in maieu tuns chilug care se tine de gratii cin sa fie ??? cumva baiatu handicap a lu nea Florin , pa numele lui da botez CIPRIAN ???

postat la 23:54, Marti, 12.04.2011 de Emil

Spuneti bai fratilor cei care mai stiti cate ceva , poate vom scapa de acest cancer veninos numit Bilan .

postat la 23:55, Marti, 12.04.2011 de mitrofan C.

ba mitica da io am auzit ca handicapatu lu nea Florin nici n-ar fi botezat , ca daia e asa da batut in cap cu maiu si batut da soarta

postat la 23:58, Marti, 12.04.2011 de Turtureanu Marcel

nea CARMAZANE ai grija in ce te bagi cu golanii astia ca parca te vad cu bratari la maini si tuns pe piele . daca te duci la Bran ai grija ce semnezi ....iati si ochelari la matale ca astia nici nu bagi de seama cind iti schimba foaia

postat la 00:00, Miercuri, 13.04.2011 de eu

La Bran se incearca cea mai mare frauda din columbofilia romineasca . Excrocul si fatalaul de Gatejescu lea vindut bomboana otravita si le mai ia si el bani prostilor ca de , este nou printre sacali si este foarte nemincat .

postat la 00:03, Miercuri, 13.04.2011 de eu

Da Tunduc ce castiga din toata treaba asta ? Aaaaaaaaaaa nimic ! Pai atunci s-ar putea sa se strice caruta , ca el nu munceste de pomana . Nu-i asa Mariusica ?

postat la 00:05, Miercuri, 13.04.2011 de Onofrei

Rusine conducerii FCPR . Cum puteti face asa ceva ? Ne intoarcem iar in asociatia numita UFCR ?

postat la 00:43, Miercuri, 13.04.2011 de tinosu bogdan

vaz ca astia da la fcpr a pus batista pa tambal si nu mai zice nimic inseamna ca sa pregatestte sa faca magariii la bran asa cum sa zicce

postat la 00:46, Miercuri, 13.04.2011 de norocel Burduja

pai daia le deconTeeaza astia si drumu si hotelu si mincare ca are nevoie de ei sa semneze ce nu trebe cre ca le da si femei numa sa puna degetu unde trebe

postat la 17:51, Miercuri, 13.04.2011 de POP LUCIAN

Nici nu va inchipuiti pina unde au ajuns aceste ciudatenii de oameni . Astazi domnul Tunduc si domnul Radu , adica telefonistul sef si femeia de serviciu a FCPR au sunat toata ziua in tara rugind pe cei apelati sa vina la Bran . Si pentru ca au primit foarte multe refuzuri au trecut la amenintari pentru cei ce nu vor fi prezenti . CREDETI SAU NU TOTI SUNT AMENINTATI CU EXCLUDEREA DIN FCPR DACA NU PARTICIPA LA SEDINTA DE LA BRAN . Au fost sunati pe rind toti fostii presedini ai UFCR , dar niciunul nu va fi prezent pentru ca ei stiu ca se pregateste un fals grosolan. Cinste voua domnilor expresedinti !! In alta ordine de idei iata ca dupa multa truda domnul Raileanu Vasile A CISTIGAT PROCESUL CU FCPR . Sunati-l si felicitati-l pentru ca merita . S-a luptat si a invins de unul singur un sistem comunist numit FCPR . Felicitari domnule Raileanu !

postat la 17:59, Miercuri, 13.04.2011 de Alin Kovaci

Asa este suna si fac presiuni . Ce este grav asa cum spune si colegul nostru Pop este ca oamenii sunt amenintati . Au amenintat oameni din Bistrita , din Baia Mare , din Bucuresti , din Timis ........ Nu am crezut ca voi trai sa vad asa ceva . Domnule Bilan cum puteti pune oamenii dumneavoastra sa faca asa ceva ? Este lipsa de respect fata de cei care v-au votat in doua rinduri . Aruncati cu noroi in tot ce s-a facut bun in FCPR . Dureros si .......rusinos .

postat la 18:08, Miercuri, 13.04.2011 de Balas Cristian

Credeam la inceput ca acest site tine cu cei din FRSC . M-am inselat . Este un site unde se scriu lucruri adevarate care n-i se ascund de cele mai multe ori . In cotrapartida pe site-ul porumbel net daca nu scri laudativ la adresa celor care conduc cu adevarat acel site nu ti se posteaza ceea ce scrii. Scuze domnule Dragomir . V-am judecat gresit . Am inteles tarziu toata munca pe care o faceti in folosul nostru , al celor care dorim o informatie corecta .

postat la 19:26, Miercuri, 13.04.2011 de ILIE MARIAN

Mare tupeu din partea nesimtitei conduceri a FCPR ,umbla cu falsuri si amenintari prin tara ca cei ce nu participa la mascarada de la Bran or sa fie suspendati pe cinci ani.Dupa calomniile aduse fata de TOGOE,ZANFIREL,HORVAT ,TANASE ,CIRMAZAN SI MULTI altii , acum le promite decontarea cheltuielilor numai sa participe si sa semneze ca primari.Atentie marita oameni buni cei ce veti semna ,ca o sa ajungeti sa vizitati muzeele de justitie (parchet,DNA ,etc ),pe cheltuielile dumneavoastra fara deconturi , urmind sa va faceti GHIOZDANELE si la SCOALA de data asta pe termen lung(vezi BD la munte si la mare).In urma semnaturilor de inputernicire a HOTULUI de BILAN el e basma curata iar cei ce au semnat ca primarii o sa serveasca masa la ghium.

postat la 22:30, Miercuri, 13.04.2011 de Neacsu Ioan

Dragi colegi , vrem nu vrem ne-am ales cu ce ne-am dorit . In momentul de fata suntem unicat in Europa si chiar in lume . Uraaaaaaaa , AVEM 4 (PATRU ) FEDERATII . Iata care sunt . UFCR presedinte Carmazan Ioan , FRSC presedinte Sinca Cezar , FCPR , presedinte Bilan Florin , si UCPR , presedinte demisionatul Hamza Valeri . Cum vi se pare , am dreptate ? Si asta din cauza orgoliului prostesc a lui Bilan si Olteanu . Bai Mariuse , tu esti baiat cu initiativa , ce dracu nu faci una si pentru noi in Ardeal ? Sigur ca tu o sa fi presedinte , tehnic sportiv , patron , organizator si tot ce-ti mai doresti . Ce ma e Bilan mai destept ca tine ? Uite nentu Bilan vrea acu la Bran sa fie incornorat , aaaaaaaa, pardon, incoronat presedinte al UFCR . . Bai sa moara mama lu proces verbal daca io mai inteleg ceva . Pai la FCPR este presedinte , la UCPR , este membru fondator , cu FRSC se lupta ca sa devina si aici presedinte , iar acu la Bran vrea si presedinte UFCR !!!!!!!!! . Pai vedeti fratilor ca se poate , considerati visul lui Bilan indeplinit . NE-AM UNIT TOTI !!!!!! . Si s-a indeplinit si visul lui Bilan si Olteanu , anume acela de a conduce EI SINGURI toata suflarea columbofila din Romania . Uraaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!! Regele a murit , traiasca regele !!!!!!!!!!

postat la 14:49, Duminica, 17.04.2011 de marian

Si cu toate astea , cu toate avertismentele , sa semnat astazi acele acte . Ce li se va intampla ? Au semnat 42 de asociatii . Sincer nu eram de acord cu asa ceva , dar cred ca acest capitol este inchis si vom mai suporta prezenta , in FCPR , a acestor lepre , Bilan , Tunduc & company . M-as bucura sa nu mai aud de aceste persoane , mult timp .
Nume
Email
Comentariu

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2022 RRP. Toate drepturile rezervate.