Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Pigeon International Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct Contact

Newsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Valoarea genetica a unui porumbel este in directa legatura cu pretul lui de achizitie?
Da
Nu
Intamplator
Niciodata
Nu stiu
Nu ma pot pronunta

Rezultate sondaj

Columbodromul FIVE STARS Dambovita
ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Inscriere columbodroame Europa
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodrom DERBY SICILIA - Italia

Intoxicare prin dezinformare, practica obisnuita in FCPR


23:39, Joi, 03.03.2011

 

Intoxicare prin dezinformare, practica obisnuita in FCPR

  

Un inalt oficial FCPR vorbeste pe site-ul Porumbel.net despre o cale democratica a depasirii problemelor intre cele trei federatii, despre o cale corecta, despre interesul columbofililor  si alegeri democratice, cu functiile pe masa.

Trebuie sa recunoastem ca sintem miscati, dar nu intr-atit incit sa ne pierdem cu firea si sa nu catalogam toate acestea drept simple ineptii si  intoxicari cu care conducerea FCPR-ista  ne-a cam obisnuit in ultima  vreme.

Stimati colegi columbofili, daca nu stiati, va spunem noi adevarul: intr-o federatie nationala de utilitate publica cum este FRSC, nu pot intra otova, asociatii cu nume pompos de federatii sau uniuni  care nu au nimic in comun cu o federatie nationala si nici cu  sportul columbofil. Si asta nu datorita ambitiilor lui Sinca, Cocos sau Toncu, de a conduce ei  sportul columbofil, ci pentru ca  nu permite legea. Cine doreste sa faca sport columbofil trebuie sa se organizeze in club sau asociatie sportiva si sa urmeze calea legala a afilierii la FRSC, singura federatie nationala. Numai un diletant si un rauvoitor  poate vorbi de unificare intre cele trei federatii, sau mai bine zis dintre o federatie nationala si doua asociatii regionale non-sportive. Asa ceva este ilegal si  nu poate avea loc fara incalcarea legii.Si tot o intoxicare este si marota alegerilor libere, lansata de conducerea FCPR. FRSC este o federatie nationala autonoma, iar organizarea alegerilor este si  va fi decisa  numai de catre organismele sale de conducere alese, cu avizul ministerului de resort, respectiv Agentia Nationala de Tineret si Sport. Despre ce alegeri cu functiile pe masa este vorba? Stimati domni din conducerea FCPR, va rugam treziti-va!!! Stim ca sunteti obisnuiti cu traiul bun, cu functii, cu castiguri si onoruri nemeritate. Primul pas spre a obtine o functie in FRSC este sa deveniti membri ai federatiei nationale de sport si abia apoi puteti participa, democratic, la alegeri libere si corecte, organizate de catre conducerea FRSC, pentru ocuparea unor functii de conducere.

Este adevarat  ca membrii  noilor  cluburi sportive  care se vor  afilia la FRSC in perioada urmatoare, si care acum sint in FCPR sau in UCPR, vor  putea participa  impreuna cu ceilalti membri la alegerile partiale  decise si organizate de Comitetul Federal, pentru  desemnarea  conducerii diverselor comisii sau compartimente din cadrul organigramei federatiei nationale de sport care in prezent sunt vacante. Stim ca pentru conducerea  compartimentului  presa si mass media, care se va ocupa si  de editarea viitoarei reviste a FRSC, unii si-au aratat deja interesul intr-un anumit context. Solicitantii  din vest, din FCPR sau cei din UCPR, trebuie sa se afilieze mai intii. Ne place concurenta si  e normal sa fie asa.  Peste o vreme se vor organiza si alegeri  pentru comitetul federal, dar toate acestea la timpul lor si in conditiile  legale ale statutului FRSC. Acceptam si acolo o concurenta loiala, legala si democratica.

De la bun inceput FRSC nu face altceva decit sa respecte columbofilii si interesele acestora. Si trebuie s-o spunem: interesul major al tuturor celor care au porumbei sportivi este sa se organizeze in cluburi si asociatii sportive judetene si sa ceara afilierea la federatia nationala de sport columbofil. Numai FRSC mai poate organiza, potrivit legii, campionatul national si poate conferi titlurile de campion pe categorii sportive.

Incepind din 2011, in Romania va exista pentru fiecare categorie sportiva numai un singur campion, desemnat in conditiile legii, de catre federatia nationala de sport columbofil.

Numai inscriindu-va in FRSC puteti practica in deplina legalitate si cu drepturi depline, acest frumos sport.

 

Cornel Mihalache

 


3 martie 2011

UCPR - invitatie facuta conducerii FCPR pentru incheierea unui protocol de colaborare zboruri 2013 !FCPR Bacau organizeaza transport pentru columbofili la Expo Nationala de la CraiovaRaspunsul "Magazin columbofil" la comunicatul FCPR referitor la fraudarea licitatiei din China a FCI Grand PrixIng. Mihail Cososchi, FCPR Bucuresti, vinde 6 porumbei de valoare la preturi deosebiteFCPR - sanctionare fosta conducere A.C. AS Bucuresti


Comentarii

postat la 00:36, Vineri, 04.03.2011 de mihai

DOAMNE AJUTA!

postat la 18:27, Vineri, 04.03.2011 de Clubul Mizil FRSC

La clubul din Mizil FRSC treburile sint foarte bune ,liniste si intelegere intre columbofili.In scurt timp Mirita va ramine in curul gol , membrii lui deja migreaza masiv la noi. Toma Valentin mai intii tin sa te salut , dupa care te anunt ca viitorul tau o sa fie la Urlati ca la Mirita nu o sa ai cu cine mai juca in afara de nea Ion Bancila ,Mirita ,Nicu Apostol si Ciprian bursucul. Respect prietenia ta cu Cosmin dar a trebuit sa faci pe placul altora si sa devii dama de companie a lui Mirita .Cam asa stau lucrurile pe aici prin Romania si nu cum ti se transmite tie prin telefon , lumea se misca masiv spre FRSC , asta o sa fie viitorul.Grija mare cu ouale lui Mirita , au fost verificate de bursucul si a spus ca sint limpezi,poti sa le bei ca iti face bine la corzile vocale.

postat la 21:37, Vineri, 04.03.2011 de illaimeba

IMPORTANT - S-a tiparit revista cu nr.4,pe care au asteptat-o columbofilii lui Tunduc,apx.un an.Revista v-a fi distribuita TEHNICILOR f.c.p.r. si celor 5 invitati de la u.c.p.r.in cadrul festiv la BRAN,unde surpriza,surprizelor,revista are pe coperta sigla F.R.S.C. Articolul publicat la pag.nr.2 este genial,autorul acestuia,domnul Tunduc,indeamna-citez-in rezumat:\"columbofilii din noile cluburi sportive constituite in tara,sa se afilieze urgent la F.R.S.C.,neavand importanta ,daca au fost f.c.p.r.-isti sau u.c.p.r.-isti,pentru a putea participa la mult doritele alegeri partiale pentru comisiile si compartimentele din organigrama F.R.S.C.,unele chiar retibuite,ce pacat domnilor RADU V.Ion si PARVULESCU. Pentru conducerea biroului PRESA si MASS MEDIA,care v-a edita si REVISTA unicei federatii,NU se vor organiza alegeri,deoarece domnul Tunduc,dupa cum a recunoscut s-a deplasat in doua randuri la Bucuresti foarte bine inbracat,a TRADAT si a JURAT credinta F.R.S.C.rezervandu-si functia de sef birou PRESA si MASS MEDIA.Nu dupa mult timp se vor organiza alegeri si pentru mult doritul COMITET FEDERAL ,dar despre acestea intr-un viitor numar al revistei F.R.S.C.,care v-a aparea LUNAR la doleantele si FOAMEA DE BANI a domnului Tunduc si in conditiile actelor normative in vigoare ale STATUTULUI F.R.S.C.,adica legal si democratic cum i-i place domnului Tunduc.....

postat la 22:55, Vineri, 04.03.2011 de TIGRUL

Citind pe pirrr.net un coment al Tunducului ,pur si simplu a lesinat de ris.Tunduc spunea ;DOMNILOR EU M-AM NASCUT LEU.Mai tembelule pai daca ereai in jungla te mancau vulpile la cit de prost mai esti.Dar sa iti spun un proverb ai fost un leu ai ramas un ciine si o sa mori de javra.Mai bine spuneai; mie imi plac lei-para lei si moneii.Si in incheiere am sa iti mai spun una si mai tare si valabila pentru toata omenirea ;ORICE CAL DE CURSA MOARE GLOABA ,dar trebuie sa recunosc ca tu nici odata nu ai fost cal de cursa dar in schimb gloaba ai fost tot timpul si tot intre gloabe ti-ai gasit locul.
Nume
Email
Comentariu

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2022 RRP. Toate drepturile rezervate.