Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Materiale Video Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct Contact

Newsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Ce conteaza pentru dvs. mai mult in achizitionarea unui porumbel? Pedigreul sau rezultatele la zbor?
Pedigreul
Rezultatele la zbor
Nu stiu
Nu ma pot pronunta

Rezultate sondaj

Columbodromul FIVE STARS Dambovita
ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Brieftaubenmarkt - Germany
Inscriere columbodroame Europa
Freialdenhofen & Sohne
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Crescatoria TITA - ANDU
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodrom DERBY SICILIA - Italia
Columbodromul SUN SEBASTIAN RACE Prahova
Columbodromul international BRASOV

Comunicat al Asociatiei Columbofile Suceava - noiembrie 2010


23:09, Joi, 04.11.2010

 

 

C O M U N I C A T

 

 

La inceputul anului, la recomandarea conducerii F.C.P.R. Asociatia Columbofila Suceava  a unit cele trei asociatii din judet (doua din Radauti) din dorinta de a face sport intr-o competitie  puternica, chiar daca imaginea gruparilor din Radauti in decursul anilor a fost stirbita de un puternic comportament migrator:

- 1997 - plecare din U.F.C.R.- 2000 - revenire U.F.C.R.

- 2006 - plecare din F.C.P.R. la F.R.C.

- 2009 - revenire F.C.P.R.

- 2010 – plecare F.R.S.C.

 

Tinand cont de recomandarea F.C.P.R., Comitetul conducerii Asociatiei Suceava  i-a incredintat organizarea concursurilor d-lui Mircea Hantar din postura de presedinte si unui comitet format din 11 membri.

Aceasta  schimbare a  fost legalizata prin intocmirea si semnrea unui protocol, protocol care fost incalcat de domnul Mircea Hantar din mai multe puncte de vedere:

 

- SPORTIV:

- a facut diferente intre membrii celor doua zone (Suceava, Radauti) imbarcand peste porumbeii deja imbarcati si sigilati  ai Sucevei un numar mai mare de porumbei decat prevede regulamentul pentru dimensiunea  boxelor respective .

- a lansat porumbeii din masina Radautuilui  mai repede cu aproximativ 25-30 de minute fata de porumbeii din  celelalte masini participante in mod repetat la diferite etape.

- fara acordul persoanei mandatate sa se ocupe de organizarea  si buna desfasurare a planului de zbor s-a implicat si  s-a impus in organizarea si  trimiterea necorespunzator a masinilor de transport, fapt care a dus la pierderea multor porumbei prin suprapopulare si insetare. (ex. etapa Gdansk, Presmyls, Varsovia).

 

- ADMINISTRATIV:

- a schimbat destinatia banilor (circa 72000 euro) care conform protocolului trebuiau depusi in banca si folositi numai sub semnatura a trei membrii din comitet.

- a gestionat prost banii incasati, iar  la sfarsitul sezonului de zboruri la insistenta membrilor din comitet facand o situatie financiara ”sumara” a realizat ca nu-i mai ajung banii pentru a duce la bun sfarsit promisiunile asumate prin protocol (premierea in bani si cupe pe  etape la planul de zbor al asociatiei si a clubului maraton, chiar daca fiecare crescator a contribuit cu 10 euro pentru fond si 10 euro si pentru maraton iuntr-un  fond  de premiere ) a dat vina in general  pe gruparea din Suceava, lucru absurd deoarece din cei 72000 de euro pe punctul de imbarcare  in Suceava s-au cheltuit  2600 lei pentru comisii, iar  aproximativ 6000 de euro au fost cheltuieli comune (Radauti + Suceava) si anume: chirie masina transport porumbei, GPS-urile, curatenie masina transport porumbei, plata translator, plata delegati, mancare porumbei, fact. carton pentru boxe, certificate veterinre.......

In urma organizarii proaste din punct de vedere tehnic-sportiv (tinand nejustificat fisele de start si dosarele de concurs, fara a le trimite la omologator) C.N.S-ul  F.C.P.R  a ridicat dreptul de organizare concursuri al Asociatiei Columbofile Suceava.

Ca urmare a acestor fapte, Comitetul Asociatiei Columbofile Suceava a hotarat sa-i retraga mandatul care i-a fost incredintat  domnului Mircea Hantar la inceputul anului, a dizolvat comitetul provizoriu pentru organizare concursuri, iar buna desfasurare a activitatii  Asociatiei Columbofile Suceava va fi continuata de comitetul  ales legal la ultima adunare generala  a membrilor columbofili si inregistrata la tribunalul Suceava.

Totodata, comitetul  As. Suceava doreste ca  comitetul director  al F.C.P.R. sa analizeze situatia  creata de persoanele vinovate de ridicarea dreptului de organizare concursuri, pentru a nu suferi membrii columbofili care de buna credinta fac sacrificii si cotizeaza cu bani (bani care ajung inclusiv si la F.C.P.R.) in numele sportului columbofil, in numele dragostei pentru porumbelul calator, iar cei vinovati urmariti de castigul propriu sa uite si sa incalce toate principiile bunului simt.  

 

 

                                        

 Data: 01.11.2010

                                    

                                              

 

Tandemul Popa Alex + Marin Catalin (FCPR Buftea) vinde pui tardivi 2010 - partea 1Cea mai scumpa masina vanduta in Romania, in 2010Columbodromul International Piatra Neamt editia 2010 FCPR Constanta - organizare masa la finalul de sezon competitional 2010 - partea a 2-aIn week-end-ul 11-12 septembrie 2010, in Romania vremea va fi schimbatoare


Comentarii

postat la 02:19, Vineri, 05.11.2010 de chuck norris

SOLUTIA iesirii din mizeria existenta o gasiti pe : http://www.sportcolumbofil.cabanova.com/#/Noutati

postat la 07:50, Vineri, 05.11.2010 de Libelula

Vedeti domn Hintar cum se intoarce roata ? Nu mai sunteti acelasi om care ii promitea lu Sinca ca atunci cind va oficializa sportul a doua zi va veni inapoi in frc ? Nu vati tinut de cuvint si asta spune mult despre caracterul dv. Acum oameni se reorganizeaza si vor pleca la frsc , dv. nu mai faceti parte din planurile lor de viitor . Ati pierdut de soua ori , o data fata de cei din frsc si o data fata de oamenii pe care iati condus . Pacat pareati de viitor azi sinteti istorie . Succes .

postat la 12:17, Vineri, 05.11.2010 de bistrita aurie

cipriane nu terebuie sa scrii tu despre migratia columbofililor din radauti dea lungul timpilui.apropo stii cu cine erau colegi in 1997 la ucp?cu bilan florin daca il cunosti iubitul tau conducator.stim ca hintari e un analfabet cu 4 clase dar nu-l baga pe gat noua radautenilor.asta primavara era bun pt voi dar nu va puteati inchipui voi cat de escroc poate fi.voi erati invatati cu micile ciupeli ale lui filip dar asta hintari va pus capac.cred ca razboiul asta va fi de lunga durata dar ca sa il

postat la 15:56, Vineri, 05.11.2010 de Sorinel

Tot ce se petrece la SUCEAVA este mana STRUTULUI obez, asta este caracterul lui (infect) si fara bun simt . Degeaba ceri de la o jigodie ceva, daca el nu are dar nici nu poate .MANCA-L-AR datoriile .

postat la 16:06, Vineri, 05.11.2010 de Sorinel

STRUTUL beat se intoarce intr-o seara acasa si se opreste in fata unui felinar si incepe sa bata in el.La scurt timp trece un alt betiv care ii spune : Insista ,insista ca e lumina aprinsa !

postat la 16:18, Vineri, 05.11.2010 de Libelula

Pentru bistrita involburata : Baiat , mai usor sa nu te impiedici . Vezi ca toate s-au adeverit din ce i s-a prezis lu Hintar . Ce nu iti convine ? adevarul ? Ia sa vezi mataluta citi membri o sa aiba Valentin . Olecuta de rabdare sa mai ai . O sa ramineti singuri cuc cu Filip cel bun , nu regele ,columbofilul Filip ala care va condus si va tinut in fcpr . Rusine bistrita aurie si zglobie .

postat la 02:45, Luni, 08.11.2010 de dr. Bilius Mircea

Ma intreb, de ce nu semneaza nimeni pentru "Comunicatul" Asociatiei Suceava? Intr-o familie "serioasa" rufele se spala ... in familie! Problemele trebuiesc rezolvate in cadrul asociatiei si nu mediatizate pe site-uri. Columbofilia suceveana are un bun renume si nu merita sa fie murdarit. Pastrati-va decenta si luciditatea. Ganditi inainte de a vorbi sau scrie!

postat la 00:48, Marti, 09.11.2010 de misu

Cand o sa faceti o federattie a Moldovei, atunci nu o sa se mai intample atatea, pt. ca se va trage la raspundere serioasa. Vorbiti de atatia bani stransi fara acte? Pai deja ar trebui sa aveti dosare penale. Credeti ca o sa mai dureze mult? Pana nu intra cineva la puscarie si dupa ala multi altii nu va saturati!

postat la 01:46, Marti, 09.11.2010 de Viorel CIOBANU

mie nu-mi vine sa cred ca sumele de care se vorbeste in acest material sint reale . chiar asa sa fie ? de unde s-au strins toti acesti bani ? inseamna ca Moldova e bogata
Nume
Email
Comentariu
Cod securitate
Cod securitate

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2021 RRP. Toate drepturile rezervate.