Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Pigeon International Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct Contact

Newsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Ce pasari preferati sa introduceti la matca?
Fii/fiice din porumbei campioni romani
Tineri concurati pe columbodroame in Romania sau Europa
Fii/Nepoti/Stranepoti ai unor campioni europeni insositi de pedigree pompoase
Campioni din propria crescatorie retrasi la matca
Cadouri de la prieteni
Alti porumbei

Rezultate sondaj

Columbodromul FIVE STARS Dambovita
ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Inscriere columbodroame Europa
Freialdenhofen & Sohne
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodrom DERBY SICILIA - Italia
Columbodromul international BRASOV

Prognoza meteo in intervalul 24-26 septembrie 2010


17:10, Vineri, 24.09.2010VINERI (24 septembrie)
Vineri va fi cald şi frumos în aproape toată ţara. După cele câteva ore de ceaţă matinală din centrul ţării, soarele va ieşi învingător, iar maximele vor atinge valori între 17 şi 25 de grade.

Soare dincolo de Carpaţi vineri, dar cu ceva vânt intensificat dinspre sud-est în Banat. Temperatura va evolua cam ca ieri, cu maxime de peste 20 de grade până spre vârfuri termice şi de 25 în Câmpia de Vest.

În sud, vreme plăcută chiar daca vor mai fi şi câţiva nori, în special în extremitatea sudică a Câmpiei Române. Dar nu va ploua iar temperatura ajunge la amiază la 25 de grade la Drobeta, Craiova, Alexandria, Giurgiu, 23 la Piteşti, Ploieşti şi Buzău. Vântul mai prinde putere dar nu trece de moderat (20-30 km/ora).

În Dobrogea tot vreme în general frumoasă, dar un pic mai răcoare, ca dealtfel în toată partea de est a ţării. 22 de grade la amiază la Tulcea şi Constanţa, 23 la Medgidia. Vântul va bate dinspre est, cu unele intensificări în special în partea de est (inclusiv litoralul).

Nici în Moldova maximele nu trec de 23 de grade, dar pentru aceasta data este absolut normal: 20 de grade la Suceava, 21 la Iaşi şi Bacău, 23 la Focşani şi Galaţi. Aspectul vremii este predominant însorit şi vântul,ceva mai sprinten decât astăzi, atinge din când în când 25-30 km/ora.

Vineri noapte cerul va fi parţial noros, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de 11...13 grade.

Capitala a început ziua de vineri cu numai 8-10 grade, dar la amiază temperatura aerului va atinge 21-22 de grade însorite, fără vânt şi fără nori aducători de ploaie.

 

SÂMBĂTĂ (25 septembrie)
Cerul va prezenta înnorãri şi, mai ales noaptea, va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimã va fi de 15...16 grade. Presiunea atmosferica va fi în scãdere.

 

 


DUMINICĂ (26 septembrie)
Cerul va prezenta înnorãri şi temporar, mai ales ziua, vor fi averse, posibil şi descarcãri electrice. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 23...25 de grade, iar cea minimã de 14...15 grade. Presiunea atmosferica va continua sã scadã.

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimã va fi de 11...13. grade. 

A inceput prima serie a licitatiei porumbeilor finalisti ai Columbodromului International din Piatra Neamt editia 2010Prognoza meteo in Romania in intervalul 27-29 august 2010Columbodromul international DERBY ARONA TENERIFE - preturi vanzare porumbei editia 2010Licitatie porumbei de Freialdenhofen si Wijnands la Targul Columbofil de la Cluj, 22-24 oct. 2010 - partea 1Columbodromul Balkanic Fair Play, 2010 - editia XI
Nume
Email
Comentariu

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2022 RRP. Toate drepturile rezervate.