Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Pigeon International Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct Contact

Newsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Intentionati sa va zburatii puii in aceasta toamna? Cu clubul sau personal?
Personal
Cu clubul
Nu stiu
Nu ma pot pronunta

Rezultate sondaj

Columbodromul FIVE STARS Dambovita
ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Inscriere columbodroame Europa
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodrom DERBY SICILIA - Italia
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava

Masa oferita de domnul Silviu Glodeanu - UCPR Dambovita - in cinstea rezultatelor sezonului 2010 - partea 1


13:29, Marti, 17.08.2010In dupa-amiaza zilei de sambata, 14 august 2010, cei doi columbofili din familia Glodeanu (Mihai – tatal si Silviu – fiul) au sarbatorit, in mijlocul unui grup de prieteni, incheierea cu succes a sezonului de zboruri cu maturii 2010.

In curtea locuintei lor din localitatea Vulcana Pandele, judetul Dambovita, au luat loc in jurul aceleiasi mese columbofili din toate cele trei federatii columbofile din Romania (FRSC, UCPR, FCPR). Discutiile au fost cat se poate de deschise, sincere, amicale iar atmosfera una de sarbatoare. S-a discutat mult, cum era si normal, despre columbofilie, despre plusurile si minusurile sezonului competitional 2010, despre inceputul sezonului de zboruri cu puii, despre hranire, antrenament, linii de porumbei etc. In concluzie a fost o intalnire deosebit de reusita, care s-a intins pana in noapte tarziu si toata lumea s-a simtit excelent.

In numele tututor invitatilor prezenti, <Romanian Racing Pigeons> le adreseaza celor doua gazde primitoare sincere multumiri pentru pregatire, amabilitate si gestul lor si ii felicita pentru rezultatele columbofile deosebite obtinute in sezonul de zboruri cu maturii 2010 ! Mult success in continuare !

 

In continuare va prezentam cateva imagini cu persoanele participante la aceasta intalnire. In afara celor prezentati in fotografii au mai raspuns invitatiei: domnul Andrei Marius (UCPR Dambovita) si domnul Valentin Traistaru alaturi de un grup de prieteni din zona sa.

De la stanga la dreapta, domnii: Radu Drogoreanu (UCPR Pucioasa), Gheorghe Tudor (UCPR Ploiesti), Darius Iusan (FCPR Bistrita)

 

De la stanga la dreapta: gazda intalnirii (Siviu Glodeanu - UCPR DB), Robert Musat (FRSC Bucuresti) si Petrica Cocos (FRSC Bucuresti)

 

Pe partea dreapta a imaginii, din plan apropiat in plan indepartat, domnii: Radu Enache (FCPR BZ), Alin Salagean, Pop Ciprian si Darius Iusan (toti FCPR Bistrita)

  

 

 

 

 

De la stanga la dreapta, domnii: Razvan Mantescu (UCPR DB), Adrian Colniceanu (UCPR Valcea) si Silviu Glodeanu

 

 

 

In pauza de friptura, o scurta vizita in crescatoria lui Silviu

 

 

 

Fratii Irinel si Andrei Savu (UCPR DB)

 

 

 

 

Doi buni prieteni si columbofili valorosi: Silviu Glodeanu si Darius Iusan

 

 

Se analizeaza toate aspectele fizice ale campionului

 

 

 

Domnul Tomita Serban vinde femela cu 4 clasari din 4 angajari la fondDomnul BUCSA IOAN, din Sibiu - o parte dintre porumbeii oferiti la vanzare la Targoviste, dec. 2011Domnul Vasile Bihon, din Bucuresti - Oferta exlusiva pentru zburatorii de fond-maraton !Licitatie porumbei belgieni - domnul Baert DamienSezonul de zboruri 2010 la start - au inceput antrenamentele private
Nume
Email
Comentariu

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2022 RRP. Toate drepturile rezervate.