Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Pigeon International Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct Contact

Newsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Ce pasari preferati sa introduceti la matca?
Fii/fiice din porumbei campioni romani
Tineri concurati pe columbodroame in Romania sau Europa
Fii/Nepoti/Stranepoti ai unor campioni europeni insositi de pedigree pompoase
Campioni din propria crescatorie retrasi la matca
Cadouri de la prieteni
Alti porumbei

Rezultate sondaj

Columbodromul FIVE STARS Dambovita
ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Inscriere columbodroame Europa
Freialdenhofen & Sohne
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodrom DERBY SICILIA - Italia
Columbodromul international BRASOV

Neo-comunismul din FCPR


01:26, Duminica, 25.07.2010

Neo-comunismul din Federatia Crescatorilor de Porumbei din Romania

 

 

 

In continuare va vom prezenta, pe scurt, cum s-a creat comunismul in Romania. Oameni fara valoare, fara cultura sau studii, frustratii societatii, asa numitii oameni cu “origine sanatoasa” au fluturat lozinci precum: “Libertate, Democratie, Drepturi egale” (dar dupa cum s-a vazut in timp, numai pentru ei), au masluit alegerile si au devenit in timp partidul unic conducator, cu asa zisa democratie populara. Toti acestia au terorizat si au dus tara unde era mai rau. Prin legile pe care le-au dat si cu ajutorul securitatii comuniste, au eliminat toata valoarea umana a societatii romane si au promovat non-valorile. Au eliminat oameni, chiar si fizic, in puscariile comuniste si lagarele de munca fortata, apoi pe majoritatea oamenilor de valoare si de cultura pentru simplul fapt ca nu impartaseau aceleasi idei. De data aceasta a aparut un nou slogan “Cine nu este de acord cu noi, este dusmanul poporului” si toti cei care i se impotriveau erau arestati, judecati, aruncati in puscarie si chiar eliminati. Au trebuit sa treaca 50 de ani ca sa scapam de aceasta ciuma nationala.

 

Dupa cum lesne am putut vedea, si in FCPR lucrurile au inceput la fel. Lozici precum “Libertate, Democratie, Drepturi egale” (dar la fel, numai in interesul lor, inclusiv financiar). Majoritatea oameni fara valoare, fara cultura, frustratii societatii columbofile, au masluit alegerile, i-au mituit  pe majoritatea membrilor conferintei prin plocoane, (porumbei etc.) prin chiolhanuri (la Expozitia de la Brasov din ianuarie 2010, de exemplu, s-a oferit o masa la Poiana Brasov la care au fost invitate 90 de persoane, toate numai din randul celor care votau Bilan Florin & Compania. Aceasta masa a fost achitata din banii FCPR – mai exact din banii fraierilor cotizanti, adica peste 100 de milioane). Toate aceste lucruri au fost regizate de catre papusarul Olteanu Cosmin care avea interes sa-si acopere smecheriile si rezultatele false. Aservitii Florin Bilan, Marius Tunduc si trepadusii lor avizi de putere si interese financiare au raspuns prompt dispozitiilor, promisiunilor de posturi de conducere, de afaceri cu produse pentru porumbei, de largire a pietei de desfacere a produselor importate de catre vajnicii conducatori. Totul a fost bine regizat si fraierii cotizanti au fost dusi de nas, vanduti de catre delegatii la Conferinta Nationala, care adunati in grupuri erau obligati sa prezinte la control, in sala de sedinte, biletul de vot inainte de a-l introduce in urna. Asa au vazut ei democratia: numai in interesul buzunarului propriu! Au reusit sa aduca toata gasca aservita la conducere. Ce urmeaza, asemenea comunistilor, sunt legi de inchizitie pentru plebea proletara cotizanta, adica numai obligatii. Nu mai este voie sa faci opozitie, nu ai voie sa faci plangeri la instantele legale, totul se pedepseste cu excluderea din federatie sau prin anularea rezultatelor. DICTATURA PROSTILOR, FARA LEGI, FARA ONOARE SAU BUN SIMT, ESTE CEA MAI PERICULOASA. Constitutia Romaniei prevede foarte clar si fara echivoc “NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE” si oricine poate sa apeleze la instantele judecatoresti. Bine ca nu au infiintat si puscarii columbofile. Jalnica asemanare cu comunismul ! Speram sa nu avem nevoie de 50 de ani ca sa scapam de aceasta ciuma nationala. Comunistii n-au murit, ci doar au intinerit.Totusi avem o scapare care este GRATIEREA data de marele conducator Bilan Florin, direct implicat si interesat in infiintarea celor trei federatii, omul care refuza sa raspunda acuzatiilor si intrebarilor puse de catre membrii cotizanti, fraierii care au permis si facilitat alegerea lui in functia de presedinte FCPR.

Si totusi nu trebuie sa uitam faptul ca columbofilia este un hobby care ne descreteste fruntile si ne umple de bucurie in clipele libere pe care reusim sa le avem, dupa munca de zi cu zi pentru supravietuire in aceasta criza nationala. Nu trebuie sa avem frica ce spunem si cui spunem atunci cand vorbim despre mersul prost al columbofiliei romane, cu sabia excluderii deasupra capului. Trebuie sa nu uitam ca nu mai traim in comunism de peste 20 de ani, dar poate ca pentru unii inca mai traim in comunism.

Asteptam in continuare raspunsurile la cele 16 intrebari adresate domnului presedinte Bilan cu ceva timp in urma si raportul financiar care ar trebui sa fie cunoscut de fiecare membru columbofil cotizant. Faptul ca nu raspundeti la intrebarile puse si nu contestati acuzatiile ce vi se aduc, domnule presedinte, inseamna ca totul este adevarat. (n.n. – Cele 16 intrebari se pot reciti la adresa: http://www.rrp.ro/read.php?cat=diverse&item=176)

 

 

Cand ati fost ales presedinte la FCPR?

FCPR a fost infiintat de catre Braila si Dolj, unde nu erati nici macar membru cotizant, nici dvs. si nici membrii Comitetului Director. Toate documentele semnate de presedintele Florin Bilan, in numele FCPR, sunt false si sunt pedepsite de legea penala. 

De asemenea, am dori sa cunoastem si numele columbofililor care trebuiau sa fie cu porumbeii in lotul national al Romaniei pentru olimpiada ratata de la Dortmund, in locul porumbeilor nominalizati, pe fals, ai lui Cosmin Olteanu. Oare diplomele si medaliile de neprezentare au fost inmanate in cadru festiv, cu scuzele de rigoare?

 

Din laudaroseniile aparute pe net rezulta ca actualul FCPR are peste 8000 de membrii si s-au distribuit peste 800.000 de inele.

Un simplu calcul ne arata ca in anul 2010 FCPR a incasat:

 

8000 membri x 45 RON/membru = 360.000 RON, echivalent cu 87.805 Euro

Inele 800.000 bucati x 0,60 RON = 480.000 RON, echivalent cu 117.073 Euro

Suma totala incasata = 840.000 RON, echivalent cu 204.878 Euro (in lei vechi inseamna 8 miliarde 400 de milioane), suma pe care domnul presedinte Bilan Florin ar trebui sa o justifice referitor la cum o cheltuieste.

 

Facand un calcul simplu, rezulta ca pe cei patru ani din primul mandat, cu o medie de 5000 de crescatori si 700.000 de inele pe an, situatia se prezinta astfel:

 

5000 crescatori x 45 RON/membru = 225.000 RON, echivalent cu 54.878. Euro

Inele 700.000 bucati x 0,45 RON = 315.000 RON, echivalent cu 76.829 Euro

Suma totala incasata pe an este de 540.000 RON, echivalent cu 131.707 Euro (in lei vechi 5 miliarde 400 milioane).

Toata aceasta suma x 4 ani – 2.160.000 RON, echivalent cu 526.829 Euro (in lei vechi 21 miliarde, 600 milioane).

 

Apoi 1500 cataloage nationale x 30 lei/bucata = 45.000 RON x 5 ani = 225.000 RON, echivalent cu 54.878 Euro (in lei vechi 2 miliarde 250 milioane)

 

Total suma incasata de catre FCPR in perioada de cand sunteti presedinte este de 786.585 Euro = 3.224.998 RON (in lei vechi 32 de miliarde, 249 de milioane).

Echivalentul in Euro a acestei suma a fost calculat la un curs de 1 Euro = 4,1 RON, desi in timp au fost cotatii mai bune.

 

Domnul presedinte Florin Bilan daca se considera un om corect trebuie sa ne explice in amanunt cum s-au cheltuit toti acesti bani.

Domnule presedinte ales, Florin Bilan, functia pe care o detineti in prezent si legile tarii va obliga sa raspundeti in fata alegatorilor la intrebarile pe care acestia vi le pun si ar trebui sa ne oferiti amanunte despre cum s-au cheltuit sumele incasate de catre FCPR.

Dorim sa mentionam ca cele de mai sus nu sunt calomnii, ci simple adevaruri la care dorim raspunsuri clare si sincere.

 

Am citit pagina despre Conferinta Nationala a FCPR publicata in revista Columbofilia Romana nr. 1/2010 primita de membri in intervalul mai-iunie 2010. Conducatorii FCPR au considerat ca ajunge pentru fraierii cotizanti columbofili o pagina in care nu scrie nimic de marile realizari sau nerealizari ale ultimului mandat, despre veniturile si cheltuielile explicite. Din pacate pentru noi toata activitatea conducerii FCPR se oglindeste in cateva randuri si conferinta nationala din luna februarie a fost o gluma, dupa cum se scrie in articol: “glumele au predominat in toata sala”. Normal, electoratul era mituit si cumparat, jocurile erau facute.  Cel mai glumet, cu glume de maidan, era papusarul sef si acolitii sai. O alta promisiune desarta facuta de Tunduc a fost cea conform careia conferinta nationala va fi filmata integral si pusa pe internet. Daca ar fi procedat asa poate ca radeam si noi la glumele bune spune in timpul conferintei. Cel mai probabil filmul desfasurarii conferintei ar fi trebuit postat la emisiunea de bancuri de prost gust.

Domnule presedinte Florin Bilan, daca va este greu sa raspundeti in scris la cerintele noastre, poate dati dispozitie domnului Radu V. Ion (care este angajatul FCPR si primeste retributie din cotizatiile noastre de foarte multi ani) sa raspunda in locul dvs., sau poate cenzorul Teodorescu Zamfirel publica pentru membrii cotizanti raportul financiar.

Daca nu vom avea din partea dvs. nici un raspuns in cel mai scurt timp, ne vom rezerva dreptul de a ne adresa organelor fiscale si penale pentru a fi corect informati.

 

 

Cu respect,

 

Marinescu Virgiliu Mihai

 

12 IULIE  2010

 

Reprezentantul unui numar din ce in ce mai mare de columbofili din cadrul FCPR care doresc sa afle realitatea si dedesubturile activitatii columbofile a conducerii FCPR

Observatii pe tema raporturilor actuale dintre FRSC si FCPRStire columbofila: La Braila, infratire intre FRSC si FCPR !Interviu columbofil cu liderii Asociatiei Columbofile AS din cadrul FCPR Bucuresti, domnii Cosmin Dobre si Valeriu DincaFCPR Constanta - dl. Marian Dumistracel, punct de vedere referitor la record columbofil dl. Voinea Dorin Alte golanii marca Champions League Columbofil - cazul COSTIN CORDUNA, FCPR Prahova


Comentarii

postat la 11:07, Luni, 26.07.2010 de tudor

draga domnule Marinescu cred ca nu sunteti bine informat aveti niste calcule facute dupa ureche, oare FRSC are facuta public contabilitatea undeva pentru columbofili, din sursa sigura stiu ca ati trimis cam acum o luna garda financiara centrala la FCPR(trimisa de voi)stiti vorba aia cu hotii striga hotii ,oare daca erau asemenea nereguli nu era nimeni legat pina acum ? am mai auzit si ca au indreptat-o catre FRSC sa vada unde este adevarata evaziune fiscala adevarat la un nr. mai mic de membrii

postat la 11:07, Luni, 26.07.2010 de tudor

dar aceleasi sume si sunt prea putini bani nu ajung pentru o vila dar pentru 3 vile.Credeti ca prin denigrari de acest fel vin membrii fuga la voi si va umpleti de bani in toamna . De ce sunt 3 Federatii ? Pentru ca exista nemultumiti ca voi cei din FRSC si nu pot acepta sa fie condusi vor doar sa conduca.Nu vedeti ca suteti trei -patru gutani care puneti intrebarea si dati si raspunsul bine ar fi sa va uitati mai intii in gradina voastra,la toti banii care se maninca la voi, la regulamentul vos

postat la 11:30, Luni, 26.07.2010 de caramarin stelu

Cind nu ne convine ceva ne apucam sa batem cimpii. Ce dracu are frsc cu subiectul asta ? Nea Tudorele cred ca altul ti-e numele si te simti vizat de aceste evidente contabile care te incomodeaza vizibil . Ti-as raspunde eu de ce sunt trei federatii dar cred ca mi-as pierde timpul , se vede ca esti din vechea garda si ca esti afectat .

postat la 11:31, Luni, 26.07.2010 de Florin

Rationamentul dumitale , domnule Tudor este o dorinta de dezinformare crasa. Atit Sinca cit si Cocos , Nicolaescu , Musat, Bihon si multi altii nu au avut in UFCR nici o functie de conducere ani de zile. Nu asta i-a determinat sa faca FRSC-ul. Ci hotia , incompetenta analfabetismul si servilismul , conducerea de cumetrie, cum o numea cineva , care devenisera cronice in UFCR.Daca s-a facut ceva in UFCR sa nu se uite ca acolo sint si banii celor care acum fac sport columbofil in FRSC.

postat la 11:37, Luni, 26.07.2010 de ciprian

Cum sa va explice cum s-au cheltuit banii ? Pai nu avem contabilul , vicepresedinte , zvoner , raspindac , pupincurist RADU ? El stie cel mai bine cum se duc banii prostilor . Intr-o seara luat de val pe cind era certat cu cumatrul Cosmin a inceput sa dea din casa . Amintea asa in treacat de o plata facuta la un chiolhan undeva la munte cu majoritatea presedintilor de judet .

postat la 11:51, Luni, 26.07.2010 de Florin

Sa nu uitam ca rinduiala comunista a facut posibil ca milioane de romani destepti sa fie condusi de unul cu patru clase. Si stim unde am ajuns. FCPR de asemenea este condusa de o echipa a carei membri ,luati unul peste altul, nu fac decit citeva clase. Majoritatea au trei patru clase: gauritori la locul de munca, ospatari , brutari sau morari, soferi, magazioneri etc.Ei conduc federatia dupa principiul ia si fugi pina sa se prinda fraierii. Cind au nevoie de voturi devin populari , dau chiolha

postat la 11:57, Luni, 26.07.2010 de Florin

dau chilhanuri,sint pusi pe dialog, dau explicatii si mai ales promit un viitor luminos. Ca in preajma congreselor PCR pe timpuri.Aia cel putin aveau Legea 18 care le dadea frisoane hotilor. Acum nici aia nu mai este si in FCPR s-a dat voie la marea praduiala a veniturilor luate de la fraieri ca doar de ani de zile nu i-a deranjat nimeni.Tonul l-a dat ,se intelege sefimea ca de aia sint sefi ,nu ???Astazi insa a inceput lumea sa puna intrebari si asta i-a cam speriat.

postat la 12:29, Luni, 26.07.2010 de TOMA

Ai dreptate cipriane ca dadea din casa cind era certat cu olteanu . pe la noi la buftea birfea ceva legat de consoarta lu cosmin cum ca ........................asta e nela il stie toata lumea vinde si cumpara pe toata lumea .

postat la 12:34, Luni, 26.07.2010 de TOMA

Si da pirvulescu spunea ca ii datea cheile de la sediu si se ducea acolo cu una da cipuia porumbei si ca il are la mina .

postat la 12:36, Luni, 26.07.2010 de Florin

Stimati columbofili din FCPR. Este o vorba in popor.Cu prostul sa nu mergi nici la cistig !!!Dar la paguba asta sistematica de ani de zile acumulata in scriptele UFCR-FCPR datorata prostiei si hotiei conducerii ce ar trebui facut? Cred ca astia ar trebui huiduiti si scosi de urechi din sediul federatiei, sa plece toti si sa se ascunda, sa nu mai scoata capul in lume vreo doua generatii, spre rusinea lor si a neamului lor.

postat la 12:47, Luni, 26.07.2010 de Stoian

Nela asta este cancer curat. Vorbeste de nevasta lui Olteanu , vorbeste de gagica lui Pirvulescu ca se intilneau in Fagaras 14 si il are la minaetc. Asta este conducere? Astia sint oameni carora sa le dati banii pe mina???Nela asta suge la federatie de 30 de ani ? Normal ca el se crede destept. Prosti sintem noi ca-l tinem acolo impreuna cu nevasta. Miine poimiine isi va aduce si baiatul angajat la federatie , ca FCPR a devenit un fel de afacere de familie : toti sint nasi , fini , cumetri, isi

postat la 12:52, Luni, 26.07.2010 de Stoian

isi iau unii altora pina si nevestele , e ceva de neimaginat!!!Auziti oameni buni , Nela a transformat sediul din Fagaras 14 in casa de curve!!!Da cheile de la sediu la x sau y ca sa-i aiba apoi la mina. Asta da om!! Asta da vicepresedinte!!!

postat la 23:47, Luni, 26.07.2010 de BADANA

gura larga de inbarligator a bunului meu prieten BUZILA a nenorocit columbofilia romana.Cand era certat cu actuala conducere , mai precis cand a castigat Bilan primul mandat si el esuase latra in gura mare ,BAI FRATILOR CUMATRA ,sotia lui OLTEANU a in ceput sa dispara noaptea de acasa.Periculos acest cioroi, dupa ce la cazat pe PARVULESCU cu acea fata in FAGARAS a tabarat pe LIVIU sa il lase si pe el sa o ia pe a cea fata la stanga si cum LIVIU nu a vrut a inceput sa vomite.

postat la 00:00, Marti, 27.07.2010 de BADANA

columbofilia in romania a ajuns an aceasta prapastie din cauza unor oameni care la ora actuala se afla an functii de conducere ale UFCR-FCPR dar din cele doua juridic sant varza amandoua.BILAN prins furand fuge si devine membru fondator al UCP,primul pas spre desbinare.OLTEANU creste la sanul lui MOLDOVAN ,AJUNS MARE nu mai suge si il musca pe profesorul care il adoptase.PARVULESCA depasit de atributiile care ii revin ca presedinte CNS dar stiind multe ecscrocherii facute de mai marii sai sefi

postat la 00:10, Marti, 27.07.2010 de BADANA

si dand dovada de servilism, e lasat sa manance o paine linistit si din motivul OLTEANU ii cununa fata lui LIVIU.Alegerile de anul trecut ,cutremura sportul columbofil cu o macnitudine foarte devastatoare.Toti cei incomozi sant daramati cu ajutorul masinii de vot ,titularizant pe functii noi curve de oameni care in mandatul trecut au dat dovada de pupincurism.Persoanele in batranite sau incomode au fost lasate de isbeliste debarasanduse de ele.

postat la 00:23, Marti, 27.07.2010 de BADANA

columbofil este facuta in urma cu 4 ani cand a luat fiinta fostul FRC actualmente FRSC tot cu sprijimul lui BILAN si a echipei sale de farsori ,judecand cazul de la ACMB cu jumatati de masura dupa placul mariilor sale.Si cu pasi repezi conducerea UFCR-FCPR instaureaza comunismul si dictatura in COLUMBOFILIA din ROMANIA.Dar sa nu uite actuala conducere ca si CEAUSESCU isi ghiftuise conturile bancare si cu tote metodele sale tiranice nu a mai putut opri furia poporului.

postat la 00:30, Marti, 27.07.2010 de BADANA

O alta ruptura in sportul columbofil......acesta este inceputul frazei de mai sus.

postat la 00:41, Marti, 27.07.2010 de BADANA

Conducerea actualei si trecutei si a nici uneia legale UFCR-FCPR SIMTE CA SE STRANGE LATUL si din dorinta de a mai da un tun pe final ,impune atat plata cotizatiilor cat si a inelelor mult mai de vreme fiind constienti de prabusirea acestui imperiu.Odata prabusiti considera ca or sa ramana cu banii .IN VALUIE LUMEA CU MINCIUNI ,in privinta viitorului federatiei lor ,stiind cu totii ca sfarsitul este foarte aproape.Credeti ca le vine usor sa treaca ;BILAN de la CIOLAN la BOBE DE PORUMB fierte,BUZ

postat la 00:43, Marti, 27.07.2010 de BADANA

BUZILA pazint CUTIA MILEI prin parc si exemplele pot continua.

postat la 03:39, Marti, 27.07.2010 de LAURENTIU

nu stiam ca tata are 2 baieti eu si un bulangiu ca tine BADANA LAURENTIU

postat la 07:51, Marti, 27.07.2010 de izmail

Badana ce aveam ? am inebunit toti? Tu prieten la Nela estem , si la Petruta estem . Vedeam suparam Bilan pe tine . Frumos estem vorbeam urit la Nela? Furam , cotizam , adunam , stringeam si omu un ban ce aveam cu el ? Daca stiam vorbeam la el Nela baiat bun estem faceam treaba buna ,daca suparam calcam pa cadavre . Nu mai ziceam la el BUZILA ziceam ASPIRATORU .

postat la 07:59, Marti, 27.07.2010 de BALANTA DREPTATII

DE ULTIMA ORA LA ULTIMA DESIGILARE IN PRAHOVA . BILAN FACE PRETUL LA PUI CAM MARE . LUMEA TOTAL NEMULTUMITA . CE ZICE BILAN . PAI DACA NENOROCITUL DE SINCA NEA FORTAT SA DAM CHITANTE SI SA PLATIM TVA NORMAL CA IE MAI SCUMP. ARE UN PRIETEN INREGISTRAREA CONVORBIRI PUTEM SA O DAM ORICIND .

postat la 08:04, Marti, 27.07.2010 de ifrim

Situatia se complica de la zi la zi . Nu intelegem de ce atita inversunare din partea lui Bilan . Domnule presedinte cind ati plecat din UFCR cu inca citiva si ati fondat UCP nu ati scindat pentru prima oara columbofilia Romina ? Ce ati avut atunci in cap ? Si mai mult , ce aveti acum ? Sau mai precis mai aveti ceva in el?

postat la 08:09, Marti, 27.07.2010 de Gelu

iN PROPORTIE MARE CRED CA TOT CE SCRIE DOMNUL MARINESCU ESTE ADEVARAT . BILAN CONDUS DE OLTEANU SI RADU AU DISTRUS SPORTUL N COLUMBOFIL . DE CE NU IESE NIMENI DIN CONDUCEREA NOASTRA SA DEZMINTA TOT CE SE SPUNE AICI ?

postat la 08:20, Marti, 27.07.2010 de cap de bizon(TUNDUC)

ei vor sa m-ai stranga cotizatile o data sa ai prosteasca pe membrii sa aiba ce anparti antre ei pt ca la sedinta de la bruxelles se termina totul ma antreb daca sunt asa de puternici cum cred ei de ce nu al termina pe sinca? va spun eu pentru ca asociatia lui sinca este an regula iar a lor la ministerul agriculturi nu stiu dar va spun sa terminat cu ei

postat la 10:13, Marti, 27.07.2010 de BADANA

Mai BUZILA te rog nu ma mai sacai cu telefoanele ,daca ai de transmis ceva spunemi aici ca eu nu am nimic de ascuns.JURATE ca chestia cu parvulescu nu este adevarata.Imi spuneai ca daca nu tio da si tie pe fata acea tunsa scurt si micuta ca statura ii faci manevra lui LIVIU.De ce nu recunosti ca in perioada cand nu vorbeai cu LIVIU ACESTA ERA MOTIVUL si spuneai cu gura ta spurcata BAI CE GAGICA ARE SARACIUL ASTA ca cu babaciunea lui aia deschiolata de acasa nu mai are ce face.

postat la 10:26, Marti, 27.07.2010 de BADANA

Sediul din FAGARAS o mana cereasca pentru interesele unora din conducerea UFCR-FCPR SI tot odata locatia unde sa pus la cale distrugerea sportului columbofil ,planuri pentru interese proprii.Exemple;locatie de randevu ,dijmuirea inelelor cu serie mica si distribuite pe ochi frumosi ,iezi etc., depozit de materiale de contrabanda,depozitate de SPANU cu aprobarea lui BUZIL,cel din urma mai viclean ii da un tun lui SPANU de ii sare acestuia parul fin cap chelin pe viata,intalniri amoroase intre BIL

postat la 10:34, Marti, 27.07.2010 de BADANA

intre BILAN si angajata.Acest cuib de viespe trebuie distrus prin deratizare .

postat la 14:24, Marti, 27.07.2010 de administrator

Avand in vedere ca unele dintre comentariile postate la acest topic in ultima perioada au fost indecente si cu atacuri directe la diferite persoane, atrag atentia ca urmatoarele comentariile de acest gen vor fi sterse imediat !

postat la 08:54, Miercuri, 28.07.2010 de Nik

Domnule administrator,lumea a inteles mesajul dumneavoastra dar ar trebui sa intelegeti si dumneavoastra,ca lumea s-a saturat/scarbit de unele persoane infecte.Unii,mai vechi de 25 de ani in functiile fcpr care vinde tot ce iasa in cale gen bre nela iar alti mai noii in functii, gen presedinte cns ,un baietas crescut in alte domenii mai\"salbatice\",nu stie decat sa ia banii pe munca altora.Stimati columbofili(F.R.S.C.,ucp,fcpr)cum i-ati numi dumneavoastra pe acesti oameni? (unul va vinde altul

postat la 08:57, Miercuri, 28.07.2010 de Nik

(unul va vinde iar altul va jecmaneste).

postat la 02:54, Vineri, 30.07.2010 de Razvan T

Bilan acum cere si pe masa si pe tacsu pentru zborurile cu puii. Asta pentru ca nu-l intrebam de licenta de transport si impozite.O sa i-o ceara altii in mod sigur fomistului sef al federatiei!!! Dupa ce ca-i cirpa-n cur , nepotul lui zdreanta asta se mai da mare futatore prin capitala.Asta-i mai trebuia taranului! Se vorbeste ca zilele trecute in compensatie pentru stricaciunile aduse ,cioroiul incornorat, la a carui nevasta s-a dedulcit somerul cu bani din cotizatii si inele,l-a reclamat ca

postat la 03:01, Vineri, 30.07.2010 de Razvan T

la reclamat ca nu are licenta de transport si nici autorizare la magazinul cu produse de porumbei. Asta-i un lucru bun! Intarita-i drace!! A spus cioroiul ca nu-l mai scapa din mina pina nu-l termina pe taran,ca asa ceva nu se face ,sa te joci cu maimutica aproapelui!!!!O sa vomite tot ce stie!!!Asteptam cu interes!

postat la 15:11, Sambata, 31.07.2010 de misu

eu am auzit ca nea Florin se grabeste tare anu asta la zborurile cu puii ca sa mai ia inca o data banii ca sa ii termine vila baiatului sau Ciprian . cica de la anu nu o sa mai fie presedinte si aleluia cu banetu !
Nume
Email
Comentariu

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2022 RRP. Toate drepturile rezervate.