Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Materiale Video Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct Contact

Newsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Ce conteaza pentru dvs. mai mult in achizitionarea unui porumbel? Pedigreul sau rezultatele la zbor?
Pedigreul
Rezultatele la zbor
Nu stiu
Nu ma pot pronunta

Rezultate sondaj

Columbodromul FIVE STARS Dambovita
ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Brieftaubenmarkt - Germany
Inscriere columbodroame Europa
Freialdenhofen & Sohne
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Crescatoria TITA - ANDU
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodrom DERBY SICILIA - Italia
Columbodromul SUN SEBASTIAN RACE Prahova
Columbodromul international BRASOV

FCPR - sanctionare fosta conducere A.C. AS Bucuresti


14:47, Joi, 14.01.2010 

Federatia Crescatorilor de Porumbei din Romania

Comisia National Sportiva

Strada Fagaras nr. 14,

Sector 1, Bucuresti

Tel./fax. 021.310.13.75

Nr. inreg. FCPR 23/29.12.2009

 

 

 

HOTARARE nr. 1/2009

 

Comisia National Sportiva, intrunita in data de 29.12.2009 in urmatoarea componenta:

 

1. PARVULESCU LIVIU        - Presedinte

2. LUCA PETRU                     - Secretar

3. MOGA IULIAN                     - Membru

4. LUNGU IOAN                      - Membru

5. BADEA DOREL                  - Membru

 

a fost investita cu rejudecarea masurilor adoptate impotriva Asociatiei Columbofile AS BUCURESTI referitoare la modul de desfasurare al concursurilor organizate de Asociatia sus mentionata la categoriile Fond si Maraton in sezonul competitional 2009.

Mentionam faptul ca reprezentantilor Asociatiei Columbofile AS Bucuresti le-a fost comunicata hotararea Comisiei juridice, de disciplina, litigii si arbitraj propuntata in data de 19.12.2009.

La sedinta a participat si domnul Petrescu Romeo, care a sustinut ca este reprezentantul Presedintelui Asociatiei Columbofile AS BUCURESTI, dl. Sandu Catalin, fara a prezenta vreo imputernicire din partea Asociatiei sus mentionate.

C.N.S. a constatat ca este intrunita in componenta legala prevazuta de statut, respectiv cinci membri din totalul de sapte alesi la Conferinta Nationala din anul 2006 (conf. Art. 11 alin. 5 Statutul F.C.P.R.).

Mentionam ca la sedinta C.N.S. a participat conf. art. 11 alin. 4 din Statutul FCPR vice-presedintele tehnic al F.C.P.R. – Dl. Radu V. Ion.

In urma analizarii punctuale a tuturor inscrisurilor aflate la dispozitia Comisiei, s-au constatat o serie de abateri si nereguli columbofile sanctionate de catre R.N.S. aflat in vigoare la aceasta data.

C.N.S. a inserat in procesul verbal al sedintei (anexat in copie la prezenta hotarare) toate aspectele constatate la analizarea in parte a tuturor dosarelor concursurilor de Fond si Maraton organizate de Asociatia Columbofila AS BUCURESTI in anul 2009, impreuna cu U.C.P.R.

Mentionam ca membri C.N.S. au fost de acord in unanimitate cu cele inserate in continutul procesului verbal al sedintei.

De asemenenea mentionam faptul ca Dl. Romeo Petrescu, persoana desemnata sa il reprezinte pe presedintele A.C. AS BUCURESTI – Dl. Sandu Catalin – a invederat C.N.S. in apararea contestatoarei, dupa ce i s-au prezentat concluziile comisiei, faptul ca omologatorul Turcanu Mihai avea obligatia sa ia legatura cu A.C. AS BUCURESTI pentru a fi efectuate corecturile necesare, dupa ce a primit intreaga documentatie.

Mentionam ca Dl. Romeo Petrescu a semnat in continutul procesului verbal.

Presedintele C.N.S. mentioneaza referitor la apararile invocate de reprezentantul contestatoarei faptul ca omologatorul Turcanu Mihai a primit clasamentele pentru concursurile fond si maraton ale A.C. AS BUCURESTI dupa data de 10.10.2009, astfel incat solicitarea sus-mentionata nu putea fi realizata.

Fata de situatia prezentata C.N.S.

 

 

HOTARASTE:

 

 

ART. 1 – Concursurile din cadrul categoriilor Fond si Maraton organizate de o parte din filialele (cluburile) din cadrul Asociatiei Columbofile AS BUCURESTI in colaborare cu U.C.P.R. in cursul sezonului competional 2009, s-au desfasurat cu o serie de abateri si omisiuni columbofile interzise si sanctionate de R.N.S. astfel incat rezultatele sportive aferente acestor concursuri in totalitatea lor nu vor fi omologate la nivel F.C.P.R.

ART. 2 – Se sanctioneaza cu <mustrare scrisa cu avertisment> dl. Sandu Catalin – Presedinte la data intocmirii intregii documentatii tehnic-sportiva al A.C. AS BUCURESTI si dl. Popa Lucian – responsabil tehnic al A.C. AS BUCURESTI la aceeasi data.

ART 3 – C.N.S. dispune ridicarea dreptului de organizare la concursurile apartinand categoriilor Fond si Maraton filialelor (cluburilor) din cadrul A.C. AS BUCURESTI care in sezonul competitional 2009 au organizat aceste concursuri impreuna cu reprezentantii U.C.P.R.

ART. 4 – Prezenta hotarare se intemeiaza legal pe dispozitiile art. 42 si 52 (pct. 1, 23, 26, 27) din R.N.S. si art. 29 alin. e din Statutul F.C.P.R.

ART 5 – Prezenta hotarare se va comunica in termen de 7 zile in forma scrisa contestatoarei.

ART 6 – Prezenta hotarare s-a pronuntat azi, 29.12.2009, cu drept de contestatie la Comisia Juridica de Disciplina, Litigii si Arbitraj a F.C.P.R. in termen de 30 zile de la data comunicarii sale.

 

 

 

Semneza,

PRESEDINTE C.N.S.

LIVIU PARVULESCU

Domnul Alexandru Florentin, Bucuresti, vinde toti porumbeii din crescatorieVicepresedintele Asociatiei AS Bucuresti - petitie adresata conducerilor FNCPR si UFCR pentru rezolvare probleme fuziune !Ing. Mihail Cososchi, FCPR Bucuresti, vinde 6 porumbei de valoare la preturi deosebiteIlegalitati cat roata carului in cadrul FCPR Vaslui !!!Conducerea FCPR - De rasul curcilor !
Nume
Email
Comentariu
Cod securitate
Cod securitate

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2021 RRP. Toate drepturile rezervate.