Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Materiale Video Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct Contact

Newsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Ce conteaza pentru dvs. mai mult in achizitionarea unui porumbel? Pedigreul sau rezultatele la zbor?
Pedigreul
Rezultatele la zbor
Nu stiu
Nu ma pot pronunta

Rezultate sondaj

Columbodromul FIVE STARS Dambovita
ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Brieftaubenmarkt - Germany
Inscriere columbodroame Europa
Freialdenhofen & Sohne
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Crescatoria TITA - ANDU
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodrom DERBY SICILIA - Italia
Columbodromul SUN SEBASTIAN RACE Prahova
Columbodromul international BRASOV

Prognoza meteo in Romania in intervalul 25-27 septembrie 2009


15:45, Vineri, 25.09.2009 

Prognoza meteo in Romania in intervalul 25-27 septembrie 2009

 

 

 

In cursul zilei, cerul va fi variabil, cu unele inno­rari in jumatatea de nord a Moldovei, in Transil­va­nia si la munte, unde pe arii res­transe vor fi ploi. In­cepand cu orele serii, aria de nebulozitate se va deplasa catre regiunile sudice, unde doar izo­lat vor fi conditii sa ploua. Tempe­ra­tura aerului va avea valori maxi­me de la 18 grade in nordul Mol­dovei pana in jur de 29 de grade in sudul Olteniei si al Munteniei si minime in general intre 5 si 15 grade. Spre dimineata vor fi conditii de ceata.

la munte

 

 

Vineri, 25 sept. 2009

Cerul va prezenta innorari in cursul zilei mai ales in Carpatii Orien­tali si in Muntii Apu­seni, iar seara si noap­tea in Carpatii Meri­dionali, va ploua pe arii restranse. Tem­peratura aerului va scadea usor in masivele nordice.

 

Sambata, 26 sept. 2009

Cerul va fi variabil, cu unele innorari in cursul zilei in Muntii Ba­natu­lui si Carpatii Me­ridio­nali, unde numai izolat vor fi ploi slabe. Tem­pe­ratura ae­rului va scadea usor in ma­si­vele sudice. Pe vai si in depresiuni vor fi con­ditii de aparitie a cetii. 

Duminica, 27 sept. 2009

Vremea va fi frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura aerului nu va avea modificari semnificative fata de ziua precedenta, iar valorile se vor situa in jurul celor normale pentru aceasta data.

 

Pentru scurt timp vremea isi va schimba aspectul placut de care ne-am bucurat in ultimele zile; vor fi innorari, in cursul zilei in jumatatea de nord a Moldovei, in Transilvania si la munte, iar seara si noaptea in regiunile sudice. Vor fi ploi, dar pe arii restranse si in general slabe cantitativ. Si sub aspect termic va exista o schimbare; indeosebi in partea de nord si de nord-est a tarii valorile temperaturii aerului vor fi mai mici cu 6-8 grade fata de cele inregistrate in intervalul anterior. Spre dimineata vor fi conditii de ceata, mai ales in nord-vest si centru.

Cea mai scumpa masina vanduta in Romania, in 2010Cod galben de canicula in toata Romania in week-end-ul 12-13 iunie 2010Maine este `Ziua cea mare` - maratonul international de la Barcelona - 3 iulie 2009 Pigeon International Faire - Cluj, 2009 - porumbei Carlos Marquez Prats la vanzareRohnfried Romania – garantia produselor originale sau esecul produselor contrafacute?
Nume
Email
Comentariu
Cod securitate
Cod securitate

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2021 RRP. Toate drepturile rezervate.