Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Materiale Video Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct Contact

Newsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Ce parere aveti? Pretul unui porumbel este direct proportional cu valoarea sa?
Da
Nu
Nu stiu
Nu ma pot pronunta

Rezultate sondaj

Columbodromul FIVE STARS Dambovita
ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Brieftaubenmarkt - Germany
Inscriere columbodroame Europa
Freialdenhofen & Sohne
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Crescatoria TITA - ANDU
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Columbodromul international TRANSILVANIA
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodromul SUN SEBASTIAN RACE Prahova
Columbodromul international BRASOV

In vizita la unul dintre campionii Bucurestiului - domnul ILIE PUF (partea 2-a)


15:07, Marti, 06.01.2009 

In vizita la unul dintre campionii Bucurestiului – domnul ILIE PUF (partea 2-a)
 
 
 
Intrebare: Va rog sa vorbiti putin cititorilor nostri despre porumbeii dvs.
Raspuns: Primul import serios de porumbei l-am facut in anul 1996, ocazie cu care am cumparat porumbei deosebiti de la crescatori mari din Europa: de la dl. Filip Herbots, dl. Joseph De Wilder (7 porumbei), Pol Bostyn (4 perechi), Silvere Toye (1 pereche), statiunea NATURAL – Belgia (porumbei din liniile Janssen – 8 perechi, William Geerts – 2 perechi, Wan Roy – 6 masculi si 3 femele).
 
 
 
In crescatorie, alaturi de favoritii sai
 
 
 
`Cuca`, o campioana a crescatoriei
 
 
 
`Campioana`, o porumbita deosebit de valoroasa
 
 
 
Pedigreul unui porumbel original de Jos Thone aflat in crescatorie
 
 
 
 
Un alt porumbel deosebit cumparat de la maestrul belgian
 
 
 
In anul urmator am importat alti porumbei direct de la dl. Herbots (4 porumbei), Joseph De Wilder (1 pereche), Van Damme – Boddaert (1 pereche), Emile Denys, Andre Van Bruaene, Jos Thone (3 perechi printre care s-a aflat si o fiica directa a porumbitei `De Witkop La Souterraine` care seamana leit cu mama sa si pe care o detin si astazi in crescatorie).
 
 
 
 
O fiica directa din acesta femela se afla in prezent in crescatoria domnului Puf

 

 
Recent, mai exact in anul 2008, am mai importat: 4 porumbei din linia Gaby Vandenabeele, 2 din linia Marcel Aalbrecht, 2 din linia Rudi Hendricks si 2 din linia Verbruggen.
 
 
 
Pedigreul original al unui porumbel deosebit achizitionat de dl. Puf de la tandemul Van Damme - Boddaert
 
 
 
Perechea porumbelului de Van Damme achizitionat de dl. Puf
 
 
 
Un porumbel de la Josef  de Wilder aflat la Dobroiesti
 
 
 
Pedigreul altei pasari foarte apreciate
 
 
 
In anul 2000 mi-am cumparat o locuinta in comuna Dobroiesti (in imediata apropiere a magazinului Cora din cartierul bucurestean Pantelimon) cu o curte mult mai mare si spatiu suficient pentru construirea unor voliere corespunzatoare. Asta deoarece in vechea locatie din cartierul Vatra Luminoasa spatiul in care eram obligat sa imi cresc porumbeii era insuficient.
 
Tot in anul 2000 a murit binecunoscutul columbofil bucurestean Sotir Ion, iar sotia sa m-a rugat atunci sa ma ocup de vanzarea porumbeilor ramasi. Din tot lotul porumbeilor regretatului coleg si prieten Sotir mi-am oprit un numar de 12 porumbei, pe care i-am incrusisat ulterior cu porumbeii mei de baza.
Intre anii 2000 si 2003 am crescut porumbei atat in locatia din Vatra Luminoasa cat si la locuinta din Dobroiesti. Matca o tineam in Vatra iar puii erau adusi si zburati din Dobroiesti. In 2003 am mutat toti porumbeii la noua mea locuinta din Dobroiesti si pentru asta am fost obligat sa fac o selectie foarte dura. Pentru a-mi reduce efectivul de porumbei, in acel an am fost obligat sa-mi angajez cei 84 de porumbei din lotul de zbor la toate etapele de concurs, de la cele de viteza pana la cele de fond si maraton. Cu toate pierderile, am introdus de la crescatoria din Vatra Luminoasa in lotul de matca din Dobroiesti 49 de porumbei, iar alti 22 din lotul de zbor si 13 din vechea matca i-am oferit vecinului si prietenului meu, dl. Drumea Marin. Iar porumbeii care nu si-au castigat un loc in noile mele voliere au fost vanduti sau oferiti cadou prietenilor. Si in prezent, din lipsa spatiului, jumatate dintre porumbeii mei de matca se afla la dl. Drumea.

 Interviu cu domnul Oprea Gabriel – FCPR Constanta - partea a 4-aInterviu cu domnul Constantin VISALOM – FCPR Bucuresti - partea a 4-aInterviu cu domnul Eugen ROGOZ, FCPR Sighisoara - partea a 2-aIn vizita la unul dintre campionii Bucurestiului - domnul ILIE PUF (partea 4-a)Interviu cu domnul Constantin PURCARU - Comarnic - FCPR - partea 1


Comentarii

postat la 06:46, Luni, 12.01.2009 de marin popescu

cat costa un pui din aceste frumoase femele pe care le-ati prezentat aici ? se face comanda pentru ei si cu cat timp inainte ?

postat la 03:03, Marti, 27.04.2010 de Emanuel

il cunosc personal pe domnul Puf Ilie ... pot spune k este unul dintre cei mai respectat zburatori din bucuresti.Am avut placerea de a asista la zborurile acestora de la fostul club \"Granitul\" actualul club \"Dobresti\" in anul 2003-2004.. domnul Puf este o persoana cu nume greu in domeniul zborurilor de porumbei in romania..o persoana cunoscuta si in oltenia unde porumbei din crescatoria dansului sunt de ne pretuit... Acum doua zile am achizitionat si eu un porumbel din liniile dansului

postat la 18:13, Vineri, 13.01.2012 de Sotir Mihaela

Dumneavoastra ati luat porumbeii tatalui meu in ziua inmormantarii impreuna cu fosta concubina,aceasta neavand niciun drept.

postat la 22:13, Vineri, 13.01.2012 de Sotir Mihaela

Dl Puf,dormiti bine stiind ca ati furat porumbeii tatalui meu in ziua inmormantarii?
Nume
Email
Comentariu
Cod securitate
Cod securitate

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2021 RRP. Toate drepturile rezervate.