Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Materiale Video Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct Contact

Newsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Ce parere aveti? Pretul unui porumbel este direct proportional cu valoarea sa?
Da
Nu
Nu stiu
Nu ma pot pronunta

Rezultate sondaj

Columbodromul FIVE STARS Dambovita
ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Brieftaubenmarkt - Germany
Inscriere columbodroame Europa
Freialdenhofen & Sohne
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Crescatoria TITA - ANDU
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Columbodromul international TRANSILVANIA
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodromul SUN SEBASTIAN RACE Prahova
Columbodromul international BRASOV

Interviu cu maestrul emerit al sportului columbofil, domnul Nicu Bizdrigheanu - FRC - partea a 4-a


00:22, Duminica, 18.10.2009

 

Interviu cu maestrul emerit al sportului columbofil, domnul Nicu Bizdrigheanu

 – Urziceni – Federatia Romana Columbofila

 

- partea a 4-a  -

 

 
 

 

RRP: Sunteti amabil sa ne prezentati acum cateva dintre rezultatele dvs. de top la nivel national din ultimii ani?

N. Bizdrigheanu: In cariera mea columbofila de pana acum am participat la 7 olimpiade, la 7 spartachiade si 2 balcaniade si sunt printre primii maestri emeriti columbofili din Romania.

Am fost campion national cu porumbelul `Hagi`, am ocupat locul 1 la categoria Demi-fond Palmares, locul 3 General Palmares, locul 9 la olimpiada de la Blackpool – Marea Britanie – in 1999, am participat la olimpiadele de la Lileviv – Franta, Utrecht – Olanda, am fost campion national la Viteza, am castigat locul 2 la olimpiada de la Las Palmas din Spania – 1993 etc. Acestea sunt doar cateva dintre rezultatele obtinute in ultimii ani.

In ceea ce priveste porumbeii mei, eu urmaresc pasarile pe care le dau si care au obtinut performante si la alti columbofili si acest lucru l-am invatat de la dl. Carmazan. Este un lucru inteligent, spun eu. De ce sa mai muncesc din nou, cand stiu ca la Olteanu Cozmin, de exemplu, dintr-un porumbel de Verschelde, `Adonis` si  din `Ciocoasa`, tot o porumbita de Vershelde, a iesit campionul pe tara? Am stat cuminte 3-4 ani, am vazut care este situatia si unde au ajuns acesti porumbei ai d-lui Olteanu Cozmin, am mers la proprietarul respectiv si am luat un pui de acolo. Acesta la randul lui a dorit si el un pui din porumbelul meu campion, `Hagi`. Pe acest fiu provenit din masculul `Adonis` cu femela `Ciocoasa` l-am imperecheat cu o nepoata din `Toye gut` si cu o femela de Meulemans de la Venus, `Campioana`. Din aceasta pereche am reprodus trei pui dintre care unul a fost de exceptie. Are 57 de puncte penalizare in 10 clasari pe doi ani. Pe acest porumbel l-am denumit `TutanKamon`. De ce? Pentru ca stateam aici in curte, la masa, asteptandu-i de la zbor, si de 7 ori a sosit primul acasa. Anul acesta, la categoria AS, acesta are 98 de puncte si este un porumbel de talie mica. Ceilalti doi frati ai lui au zburat si ei la fond si au baremuri bune.

 

 

Cel mai mare reproducator din Romania la categoria Demi-fond - `Toye baltat` - BE-3093813-93

Directi din el au fost 3 fii, 3 nepoti si 5 stranepoti porumbei olimpici

 

 

RRP: Ce considerati ca este mai greu: sa ajungi in top sau sa te mentii?

N. Bizdrigheanu: Sa te mentii. In top ajungi prin munca, prin valoarea porumbeilor, printr-o conjunctura favorabila inclusiv printr-o lipsa de concurenta. Dar dupa ce ajungi campion este mult mai greu sa te mentii in varf.

RRP: Ce ruta considerati ca este mai dificil de zburat: pe munte sau pe campie?

N. Bizdrigheanu: Mi se pare mai grea ruta pe munte, dar cu toate acestea imi place mai mult. Acum pe munte cele mai mari probleme sunt provocate de rapitoare. In schimb problemele legate de starea imprevizibila a vremii au cam disparut pentru ca au aparut telefoanele mobile. Inainte erau doar telefonaele fixe, lansatorii doreau sa scape de porumbei si ii lansau pe ploaie. Din acest motiv se intamplau multe catastrofe. Si acum mai sunt catastrofe dar la viteza si demi-fond sunt mai putine pentru ca regulamentul iti permite sa eviti ploile si intemperiile legate de starea vremii.

 

 

Aripa de vis a super-campionului `Toye baltat`

 

 

RRP: Credeti ca porumbeii straini care se aduc in Romania au nevoie de o perioada de aclimatizare?

N. Bizdrigheanu: Mie viata mi-a demonstrat ca imediat nu se obtin rezultate decat foarte, foarte rar si intamplator. Porumbeii adusi de afara trebuie lasati putin sa se aclimatizeze. Am spus si mai sus ca cel mai bine este sa cuplezi un porumbel adus din strainatate cu cel mai bun porumbel pe care il detinem in crescatorie sau cu un foarte bun reproducator al vreunui prieten. In acest caz rezultatele bune apar mult mai repede decat din doi porumbei adusi de afara si pusi la pereche imediat.

RRP: Pentru columbofilii interesati, vindeti porumbei din crescatorie?

N. Bizdrigheanu:  Da. Anul acesta, de exemplu, am vandut puiul cu 200 RON. La nivelul cheltuielilor care sunt in prezent intr-o crescatorie, consider ca acest pret nu este unul mare. In opinia mea se pot cladi porumbei buni si fara bani multi. Acest lucru i l-am spus cu mult timp in urma domnului Sorescu Paul.

 

 

Un zburator de maraton deosebit - masculul RO-054283-04

A zburat in 2007 la Posdatin - 950 km, in 2008 la Praga - 1050 km, apoi Terespol + Varsovia

Tatal sau este o combinatie `Fantast` x Vanbruaene, iar mama Robert Venus x Van der Wegen

 

 

RRP: Despre fenomenul columbofil romanesc actual ce ne puteti spune?

N. Bizdrigheanu:  Eu am fost membru in Comitetul Director al FCPR. In opinia mea este o mare greseala in Romania pentru ca nu exista o singura federatie si columbofilii nu au acelasi acoperis. Aceste trei federatii columbofile, sau altele daca se vor mai infiinta, trebuie sa aiba acelasi acoperis. Toti trebuie sa avem aceleasi drepturi. Nu este normal ca eu, Bizdrigheanu, pentru ca sunt inscris la FCPR sa pot sa particip la olimpiada, iar dumneata pentru ca esti la UCPR, sa nu ai acest drept. Daca respectam regulamentul Federatiei Columbofile Internationale, toti columbofilii trebuie sa avem aceleasi drepturi si obligatii. Mi-a placut initiativa domnului Liviu Stefanescu prin care ne invita sa formam un salon al federatiilor columbofile din Romania. Deja primul pas se incearca a fi facut. In opinia mea, toata aceasta impartire in mai multe federatii columbofile se datoreaza problemelor financiare. A doua mare problema care ne deosebeste de crescatorii din vestul Europei o reprezinta concursurile. Cu ani in urma, pe vremea cand presedinte era domnul Raileanu, eram impartiti pe zone si fiecare sef din zona isi alegea partenerii. Buzaul, de exemplu, (n.r. - vorbim de zborurile pe munte, peste Ardeal) zbura in parteneriat cu crescatorii din judetele Prahova, apoi cu cei din Ialomita si Braila, dat toti acestia din urma aveau o distanta mai mare de concurs. A venit Revolutia din 1989, am schimbat lucrurile si nu am mai tinut cont de grupe. Dar acest lucru a avut si un efect secundar negativ: anume ca ne-am spart in grupari mici si de aici au aparut alte interese. De exemplu: nu il primesc pe Popescu sa vina la zbor pentru ca nu vreau eu etc. In Belgia, Germania si Olanda acest lucru nu se intampla. Pe noi, spre deosebire de ei, ne incurca si relieful tarii. De asemenea, trebuie sa ne organizam mai bine si in ceea ce priveste transportul porumbeilor la concursuri. Aici pot sa dau si exemplul meu, cand am fost obligat sa merg si sa zbor porumbeii la un club din Mizil si ….nu am fost primit, chiar avand 30 de km in spatele lor. De ce? Pentru ca in noul regulament al FCPR scrie ca  iti poti lua puncte si de pe club. Si atunci pe club se creaza o familie columbofila mai extinsa, in care nu se primesc columbofilii care sunt un potential pericol pentru ca pot castiga puncte. Si atunci liderul respectivului club isi construieste o asociatie cu 80 de membri in care sunt inscrisi tata, mama, fiii, nepotii si alte rude si acest lucru nu este corect. Acest lucru in Bucuresti nu se va intampla niciodata pentru ca in Capitala sunt multi crescatori si concurenta este corecta.

 

 

Vedeta incontestabila `Hagi` - RO-20486-00

Campion national - loc 1 la Palmares, apoi porumbel olimpic la Lileville - Franta

 

 

RRP: Ce sistem de cronometrare al porumbeilor folositi? Sunteti multumit de el?

N. Bizdrigheanu: Folosesc Bricon. La inceput nu am fost deloc multumit de el pentru ca nu aveam instructiunile de folosire la ceasuri. Au fost cateva mici probleme tehnice dar pe care le-am rezolvat si acum sunt multumit de cum functioneaza. Daca in acest moment mi-ar spune cineva sa ma intorc la ceasurile mecanice, as zambi. Desi trebuie sa recunosc ca dintr-un anume punct de vedere este o pierdere. De ce? Pentru ca la ceasurile electronice devenim mai comozi si nu mai luam toti  porumbeii la mana la intoarcerea din concursuri. Altceva este cand iei porumbelul in mana sa ii scoti clema si il simti cat est de obosit, ii constati starea fizica la intoarcerea din cursa. Dar in schimb sistemele electronice de constatare au si ele alte avantaje.

 

 

Ochiul lui `Hagi`

 

 

 

....si aripa campionului

 

 

RRP: In numele tuturor cititorilor site-ului <Romanian Racing Pigeons> va multumesc pentru amabilitatea acordarii acestui interviu si va doresc in continuare mult succes in sportul columbofil.

N. Bizdrigheanu: Cu multa placere.

 

 

 

RRP: Persoanele interesate il pot contacta pe dl. Bizdrigheanu la numerele de telefon: 0722.590.557, 0243.257.761, fax. 0243.572.008

 

 

 

`Mopsu` - un alt campion al crescatoriei din Urziceni - RO-49116-02

Printre rezultatele sale: locul 5 categoria Maraton Palmares pe tara,

locul 1 Palmares pe judetul Prahova

Este un descendent din porumbeii domnului Popescu Mihai

 

 

 

 

 

Tanara speranta a crescatoriei: `TutanKamon` - RO-82179-07

S-a clasat in 14 concursuri din tot atatea angajari

Are 57 de puncte la Palmares pe 2 ani, 17 puncte la Demi-fond si 98 de puncte la categoria AS

Este produs din incrucisarea: Marc Verschelde x nepoata din `Toye Gut`

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Doi excelenti pui tardivi care vor intra direct la matca

 

Scurt rezumat al activitatii columbofile a domnului Viorel CIRJE, UCPR Pitesti, jud. ArgesInterviu columbofil cu campionul FCPR, domnul Dr. SORIN STANESCU, FCPR Bucuresti - partea 1Interviu cu domnul Denis SENCIUC – FCPR Piatra Neamt - partea 1Interviu cu domnul Petrica COCOS - Bucuresti - partea a 2-aInterviu columbofil cu domnul LUPOI CONSTANTIN, FCPR Piatra Neamt - partea a 3-a


Comentarii

postat la 02:21, Duminica, 18.10.2009 de angy

Felicitari domnule Bizdrigheanu pentru rezultatele obtinute si mult succes in continuare. Sunteti un om de mare valoare si oricine are cate ceva de invatat de le dumneavoastra

postat la 03:20, Duminica, 18.10.2009 de Bebe Chicheanu

Felicitari domnule Bizdrigheanu ptr.rezultate si succes in continuare.

postat la 04:11, Duminica, 18.10.2009 de nicusor-elvis

felicitari!avem de oameni seriosi ca d-l bizdrigheanu ,nu ma mira ca toata lumea vb frumos de el,si asta este important pt viitorul columbofiliei in romania si are dreptate cand spune ca federatiile ar trebui sa sa uneasca pt a fi o singura fed. puternica !

postat la 23:16, Duminica, 18.10.2009 de badin

sa vina sa joace la braila !!! sa vezi ce rezultate o sa aiba ,noi nul dam afara ..noi il primim cu drag,sa vedeti ce batai ia

postat la 23:34, Duminica, 18.10.2009 de mocanu

sa mai desteptat lumea !!porumbei lui sunt uzati au devenit niste gloabe..bucurestiu la facut mare ..vino la braila sa vedem ce poti..de fapt stii ca ai luat bataie

postat la 00:23, Luni, 19.10.2009 de octav

domnule nicu indiferent de ce ar spune uni si altii din zona dvs eu ramin la convingerea ca aveti pasari bune cu care ati facut mari multi crescatori inclusiv din braila

postat la 01:35, Luni, 19.10.2009 de cezar

felicitari d-le Bizdrigheanu pt activitatea dv pe care a ti desfasurata in acest sport,si mai ales pt rezultatele pe care le ati lasat in urma.Mult succes in continuare si multumim de sfaturile pe care le ati dat tinerilor incepatori.Multa sanatate.

postat la 04:30, Luni, 19.10.2009 de octav

pentru domnu mocanu ,daca aveeti porumbei si crescatori asa de buni in zona cum ziceti de ce nu ii faceti cunoscuti ?mie imi place cind vad ca se ridica baieti tineri ,de viitor

postat la 05:24, Luni, 19.10.2009 de red dogg

braila e varza badin a vandut sute de gloabe de porumbei,la zeci de crescatori care nici norma nu au facut

postat la 06:50, Luni, 19.10.2009 de mocanu

pt dl octav;;ati auzit de butucanu,sau izdrea ..zboara bizdrigheanu cu bucurestiu poate mai il vede si pe el lumea in expoziti

postat la 06:52, Luni, 19.10.2009 de mocanu

stiti unde zboara la o frc :mare concurenta

postat la 07:15, Luni, 19.10.2009 de mocanu

cite cupe a luat pe bune [concurenta normala]

postat la 09:23, Luni, 19.10.2009 de lolik2001

tot respectul domnule brizdighean,ati fugit sa jucati cu copii dib bucuresti pentru ca la fcpr ramaseseti la urmanu nu mai aveati cum sa luati vreo cupa erati f slab pur si simplu nu va mai vedeati

postat la 09:34, Luni, 19.10.2009 de lolik2001

ati plecat la frc ati crezut ca sunt caini cu covrigi in coada.va meritati soartasi dv. si dl.dr. CRACIUNESCU

postat la 11:11, Luni, 19.10.2009 de fane

Cand d-nul Bizdrigheanu,zbura porumbeii voi va incaltati cu fesul.D-nul Nicu cred ca e sigurul columbofil care da sfaturi corecte la incepatori si nu numai.Un om si un columbofil de exceptie si care stie ce e ala fair-play.Iar despre Braila CE SA ZIC?90 LA SUTA SUNTETI BRACONIERI,PORUMBEII CARE TREC PRIN ZONA PARCA SE EVAPORA,AVETI TOT FELUL DE CAPCANE PE CASA SI PESTE TOT,si voi va gasiti sa vorbiti despre un columbofil de valoare?Chiar Nicu Bizdrigheanu are o vorba:\'\'Unii zboara doar iarna l

postat la 11:13, Luni, 19.10.2009 de fane

\'\'Unii zboara doar iarna la un pahar de tuica\'\'

postat la 11:20, Luni, 19.10.2009 de Alex

Cu stima pt. persoanele ce au avut si au ceva de spus in acest sport. Pacat ca este dominat de invidie si rivalitate nesportiva. LOLIK 2001, nu sunteti chiar asa de tari, si fcpr-ul este plin de gloabe si de oameni manipulati, constransi si dezinformati

postat la 11:49, Luni, 19.10.2009 de Nicu

Felicitari,d-le Bizdrigheanu pentru interviu ,si nu va necajiti de comentarii rautacioase ,gen lolik2001.El este cunoscut drept trompeta unuia care de la Dortmund, si-a inghitit limba.

postat la 15:34, Luni, 19.10.2009 de marius

felicitari! am avut ocazia sa-i vizitez crescatoria dinsului si am ramasa uimit cu cata rabdare si pasiune ne-a destainuit din secretele dansului unor \'\'necunoscuti\'\'. mult succes in anul competitional 2010!

postat la 23:27, Luni, 19.10.2009 de angy

Ce tot spuneti ca la Braila sunt mari crescatori? Ati vazut voi in ultimii ani porumbei din braila in fruntea clasamantelor nationale? Credeti ce la Braila nu se fac tot felul de manarii? cat despre tot felul de capcane Fane avea dreptate,in nici un judet nu am vazut atatea capcane ca la Braila. Cati crescatori au obtinut titlurile Domnului Bizdrigheanu? Cand vom ajunge macar la jumatatea valorii dumnealui atunci,poate, am avea dreptul sa-l criticam si sa spunem tot felul de porcarii. La noi as

postat la 23:44, Luni, 19.10.2009 de mocanu

pai bizdrigheanu ce concurenta a avut ?cind a zuburat cu braila a luat bataiii ...sa zboare cu Rimnicu .el sa evidentiat cind zbura cu bucurestiu,sunt multi ca el care au facut rezultate cu avantaje mari.RUSINE RUSINE..NOROC CU BUCURESTIU,A JUCAT CU AVANTAJE ..asa ca stutiati si o sa vedeti ca am avut dreptate

postat la 07:21, Marti, 20.10.2009 de cornel

si voi ziceti ca nea Nicu nu a avut concurenta?dar toti porumbeii pe care i-a dat pe la unu pe la altu si astia au facut performanta cu ei ce mai ziceti?fratilor o sa muriti de ciuda intro zi?cind o sa aveti rezultatele lui atunci puteti sa vorbiti pana atunci....liniste

postat la 07:26, Marti, 20.10.2009 de cornel

hai sa va mai zic una sa va linistesc- nea Nicu zboara pe munte de o gramada de ani si voi pe cimpie(tot de o gramada de ani )unde sint zborurile mai grele?care din voi imi raspunde ?

postat la 08:46, Marti, 20.10.2009 de vali. deva

acest cioban creste 600 de porumbei..vinde cu sutele si normal sa mai sara pe aici pe colo cite un porumbel .. este cu sportu din ani 91.. a facut columbodrom a ramas cu ceva pasari dar firma sia facuto cu cei din bucuresti unde a zburat cu mare avantaj tre sa recunoasca el este un ciobanel parsiv nu prea recunoaste cin vine vorba de trecut..asa sa lansat cu clasament comun cu bucurestiu...vinde ciobaneluuu

postat la 09:35, Marti, 20.10.2009 de mirel

tot mai rar apar mai mari columbofili cu sfaturi pentru incepatori datorita acestori nulitati in ale columbofiliei care nufac al ceva de cat sa denigrezi si sa arunce cu noroi in munca altora.In ultimul timp acest luru se repeta tot mai des.Au inceput cu Simion ,a urmat Chichianu si acum si Bizdrigheanu,critici aduse de persoane care sigur nu au nici un fel de rezultate in ale columbofiliei si mai rau cred ca porumbeii carcotasilor sigur beau apa cu ratele prin curte.Pentru cultura generala a

postat la 09:48, Marti, 20.10.2009 de mirel

Pentru cultura generala acelor ce nu stiu;intrun singur an competitional acest columbofil a jucat categoria a ntaia si a doua cu Bucurestul dar surpriza dupa trei etape au fost izgoniti si nu au mai fost primiti lucru care a dus la anularea rezultatelor tuturor membrilor din Bucuresti.Asa ca VALI DEVA esti zero in istoria columbofila ca si rezultatele tale ca sigur nu ai.rusine sa iti fie sa faci un maestru emerit cioban,atunci tu sigur esti un caine jigarat care nu faci alt ceva decat sa hantan

postat la 09:53, Marti, 20.10.2009 de mirel

lucruri de care nu ai cunostinte.Cat priveste pe dom. din Braila cu Badin al dansilor nu sant nici decum sperietorile vazduhului.Nu uitati ca acum vreo 9 luni erati in corzi cu acele falsuri di fise.

postat la 11:40, Marti, 20.10.2009 de fane

Vali-deva,il cunosti pe Bizdrigheanu personal?Nu ti-au ajuns banii sa cumperi de la el si acum arunci cu noroi?Auzi tu concurezi cu oi la fond?ca vad ca stii multe despre ciobani.Daca ai doar un neuron si se plictiseste singur,invata sa scrii ca esti jalnic la gramatica.

postat la 12:28, Marti, 20.10.2009 de iustin ciubotariu

Il cunosc pe d.l Nicu de 25-30 ani de cind avea acele rezultate spectaculoase la standar.A avut rezultate de frunte la toate categoriile indiferent din ce\"federatii\"facea parte.Porumbeii creati de el zboara toata tara.Circotasi sint si vor fi.Uitati-va intii la voi si dupa aia criticati.A adus porumbei de o valoare deosebita in tara.Un om modest gata oricind sa te ajute cu un sfat.Multa sanatate Nicule..si nu te potrivi..

postat la 09:05, Joi, 22.10.2009 de lolik2001

domnule alex nu am nimic personal cu domnul brizdigheanu,si aveti dreptate pdure fara uscaturi no sa vedem,doar un lucru as vrea sal intreb pe domnul brizdigheanu de ce a plecat de la fcpr si nu a ramas sa faca lucruri bune ,pentru ca era in conducere.iar pe domnu NICU ,inainte sa arunce cu noroi in unu si altu sar informa ce sa intimplat defapt.eu stiu ca baietii siau luat medalii diplome,nau aparut in catalog ,dar asta nu din cauza lui bilan.

postat la 04:33, Vineri, 23.10.2009 de cristi mocanu

\"Sa te fereasca Dumnezeu de taranul smecherit si de prostul haladit\" valica ce vrei tu de fapt de la Bizdrigheanu, vreun miel de il faci cioban? omul asta are columbofilie cat n-ai tu etate mai baiatule, are porumbei foarte buni si sti de ce? pe unde a vandut cum zici tu l-au reprezentat super bine ex: Cosmin Olteanu, Birtea Mihai, Enache Silviu, Mirita Nicolae, Sorescu, si multi alti columbofili de top din tara care vor nu vor sa arate au la matca fii, nepotii porumbeilor lui Bizdrigheanu. Om

postat la 04:40, Vineri, 23.10.2009 de cristi mocanu

Omul asta nu stiu daca a deranjat verbal pe careva, ci doar prin rezultatele la porumbei, are meserie in ceea ce face fiindca e respectat de toata lumea si in primul rind \"OMENIA\" te-ai gasit tu \"vali\" sa vorbesti de omul acesta, macar afiseaza numele tau adevarat daca esti barbat . p.s. sti ceva un numar cam mare din porumbeii lui Bizdrigheanu au iesit campioni la multe categorii fie la el sau la altii si cred ca esti suparat ca te bate vreun coleg de al tau, cu puii din porumbeii lui Biz

postat la 04:44, Vineri, 23.10.2009 de cristi mocanu

nea Nicu! te felicit si bafta in continuare ! ca gura lumii ...........

postat la 07:54, Sambata, 24.10.2009 de Nicu

Pentru lolik2001! Daca vei citi comentariul meu de mai sus,vei constata ca eu nu am dat nume,iar cel care la pomenit pe bilan in cazul olimpiadei esti chiar tu!.

postat la 08:02, Sambata, 24.10.2009 de Nicu

In clasamentul olimpic de la Dortmund nu existam,si atunci poate realizezi ca acele diplome in alb si medalii, au fost date de nemti ca un fel de reparatie morala ,pentru nevinovatul lot olimpic!.Adevaratul vinovat, poate fi usor identificat,ca doar a condus delegatia romana la olimpiada,si a conduso prost.

postat la 08:10, Sambata, 24.10.2009 de Nicu

Pentru ca la noi,nu este la moda demisia, si se conduce dupa vorbe de duh gen \'\' cainii latra,ursul merge\'\'este in normalul lucrurilor ca nimeni sa nu fie vinovat si nimeni sa nu plateasca.

postat la 08:17, Sambata, 24.10.2009 de Nicu

Asa ca lolik dragule, i-mi pare rau sa-ti spun, dar esti victima unei manipulari,intre prieteni.In speranta ca avem un membru mai putin manipulat,cer scuze d-lui Bizdrigheanu pentru of topicul creat, la interviul domniei sale.

postat la 09:22, Sambata, 24.10.2009 de lolik2001

pentru NICU.Domnule draga pentru DORMUNTD invitatia a fost pentru data de 15,delegatia noastra a ajuns la DORTMUNTD pe 14,au stat cu porumbeii hotel[cu toate ca erau acolo cu ei]fara sa stie nimeni ca defapt porumbeii se arbitrau in acea seara ,adica pe 14.Mai informativa.Si am zis de Bilan,pentru ca voi din cealalta extrema acolo bateti .Daca nu e Bilan,e Tunduc,daca nu e nici ala nici ala Cosmin Olteanu.ASA CA ABTINETIVA NU VREAU SA INTRU IN POLEMICA CU DV.CU DOMNU BRIZDIGHEANU NU AM NIMIC CHI

postat la 09:35, Sambata, 24.10.2009 de lolik2001

PE DOMNU BRIZDIGHEANU,CHIAR IL APRECIEZ,MULTI AM DORI SA AVEM REZULTATELE DANSULUI,DAR CUM AM MAI SPUS ,DE CE A PLECAT DE LA FCPR???CREDE CA O SA CASTIGE MAI MULTA FAIMA ACOLO?POATE O FI SI CORECTIA DE DISTANTA DE VINA CUM AM MAI AUZIT DAR....DE CE NU FACE CEVA SA FIM TOTI SUB ACELASI ,,ACOPERIS\'\'CUM DANSU SPUNEA???

postat la 10:42, Sambata, 24.10.2009 de Nicu

Pentru lolik 2001 Scopul deplasarii presedintelui de federatie,ca sef al delegatiei romane la olimpiada, era sa asigure prezenta lotului nostru in expozitie.Rezultatul a fost,ratarea obiectivului din prea multe incompetente.Acestea sunt faptele,iar restul sunt doar vorbe si scuze.O seara buna va doresc.

postat la 07:31, Duminica, 25.10.2009 de lolik2001

DOMNULE NICU,TRAIM INTRO TARA DEMOCRATA ASA CA AVEM DREPTUL LA OPINIE.CU SCUZELE DE RIGOARE,DAR STITI CUM E DESTEPTUL CEDEAZA.SA VA DEA DUMNEZEU SANATATE SI NOROC.

postat la 08:20, Luni, 26.10.2009 de Nicu

Doar vorbe si scuze ,lolik!!! Sanatate si noroc si tie!!!

postat la 02:55, Miercuri, 28.10.2009 de octav

Lolik te felicit ca ii iei apararea domnului Bilan dar sa sti ca nu merita ( cel putin in aceasta situatie a porumbeilor de la olimpiada) .acolo sa intamplat ceva necurat despre care stie toata lumea , dar cei din conducerea FCPR nu vorbesc nimic . se sstiu cu musca pe caciula si spera ca lumea sa uite .dar nu se va intimpla asta pentru ca au facut Romania de ris

postat la 03:22, Miercuri, 28.10.2009 de Dani

Salut columbofili,am urmarit comentariile voastre referitoare la la Dl Bizdrigheanu si nu pot sa va spun decat atat personal nici nu il cunosc,dar cand zbori intr-o filiala cum este Prahova si cu distanta cea mai mare si cu o competitie accerba la categoriile viteza si demifond si te vezi la nivel national cred ca asta spune tot de valoarea porumbeilor si a crescatorului,referitor la ce spun altii ca daca ar zbura cu Braila ca nu s-ar vedea in clasamente pot sa spun decat atat crescatorii din Br

postat la 05:54, Miercuri, 28.10.2009 de Dani

crescatorii din Braila sunt axati pe categoriile fond si mare fond si daca ar zbura cu filiala Prahova pe ruta Polonia e clar ca ar avea castig de cauza,nu stiu cum ar fi daca ar zbura impreuna pe ruta Cehoslovacia,concluzia mea este ca nu ar trebuie sa criticam un om ptr faptul ca zboara cu cine vrea si cati porumbei vrea

postat la 08:32, Miercuri, 28.10.2009 de mihai dumitrache

aici la noi in zona s -a auzit ca dl. Cosmin Olteanu ar fi participat cu doi porumbei in olimpiada de la Dormund penteru care nu ar fi avut punctajul necesar si din cauza asta stau acum ascunsi si nu ne explica nimic . e adevarat , voi ce stiti ?

postat la 10:34, Miercuri, 28.10.2009 de lolik2001

Domnule Octav nu mias pune lumea in cap pentru nimeni,dar am spus si eu ce am auzit de la oameni ce au fost acolo,la Dortmuntd.In rest sanatate si noroc,domnule Octav.

postat la 01:56, Joi, 29.10.2009 de sica alin

chiar asa . aflam si noi in cincinalu asta ce s -a intamplat in realitate la Dormund ? stie cineva daca domnu Bilan si partenerii sai de conducere la FCPR mai traieste ? sau ne lasa pe noi sa ne imaginam cam cum s- a furat ? nu de alta dar romanu are imaginatie bogata

postat la 05:42, Sambata, 31.10.2009 de romica

frumoase pasari.felicitari

postat la 12:30, Marti, 01.02.2011 de adi

Felicitari dl Nicu Bizdrigheanu sunteti un model pentru mine , desi nu va cunosc personal as vrea sa se intemple asta. Sunt sigur ca cei care va critica sunt doar niste oameni care ar vrea sa aiba rezultatele dumneavoastra ( vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca sunt acri) Cu respect Adi.

postat la 16:55, Sambata, 12.03.2011 de Sorin

sunt nepotul lui Sandu (ingrijitorul dumneavoastra) si as dori sa va felicit pentru interviu ,bafta cu porumbeii si sa aveti cati mai multi campioni!

postat la 18:43, Miercuri, 27.04.2011 de catalin

faini domnule bravo tie
Nume
Email
Comentariu
Cod securitate
Cod securitate

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2021 RRP. Toate drepturile rezervate.