Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Pigeon International Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct Contact

Newsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Valoarea genetica a unui porumbel este in directa legatura cu pretul lui de achizitie?
Da
Nu
Intamplator
Niciodata
Nu stiu
Nu ma pot pronunta

Rezultate sondaj

Columbodromul FIVE STARS Dambovita
ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Inscriere columbodroame Europa
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodrom DERBY SICILIA - Italia
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava

Grigorescu Florin, UCPR Dambovita - mascul RO-736724-2016 - loc 1 Severodonetsk (1088 km) - iulie 2018


18:53, Miercuri, 18.07.2018 Acest frumos si valoros mascul a sosit acasa in a doua zi de concurs, cu un avans de 59 de minute fata de al doilea porumbel inregistrat.

In continuare va prezentam imagini cu cei doi parinti ai sai, cu clasamentul, pedigreul, dar si cu proprietarul sau, domnul Grigorescu Florin care merita toate felicitarile noastre!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pedigree

 

 

 

 

 

Foto tata

 

 

 

 

Foto mama

 

 

 

 

UCPR Prahova si Dambovita - plan de zboruri pe Ardeal, sezonul 2012, pentru porumbeii maturiDomnul DUMITRU DEFTU GIGI, UCPR Giurgiu - rezultate si porumbeiProtocolul de colaborare incheiat intre UCPR si FRSC - 15 ianuarie 2014UCPR Mehedinti - o forta columbofila cu rezultate de varf la nivel national. Concursul de la Nykolaev, 3 iunie 2018UCPR si FRSC - semnare ACT ADITIONAL la protocolul pentru organizarea de zboruri la Fond si Maraton in anul 2015 !


Comentarii

postat la 21:47, Miercuri, 18.07.2018 de Ionel

La ultimu maraton columbofil de la Madona (imbarcat jos , la Lebada ) deoarece exista mari suspiciuni , crescatori din Suceava si Radauti a organizat comisii de imbarcare a hulubilor pentru a verifica corectitudinea imbarcarilor di la centru Botsani . \r\nSi surpriza !!! Ce s-a descoperit ? Ca cipurile de la 10 hulubi tineri ( cu anu nasteriii din 2017 ) care ar fi trebuit sa fie imbarcati la acea etapa a fost gasite la picioarele a 10 hulubi maturi ( de 2016 - 2015 ) apartinand acelorasi crescatori dar care s -ar fi dorit sa fie imbarcati in locu lor. De ce ? Probabil pentru ca hulubii maturi era mai odihniti , avea mai multa experienta si ar fi obtinut rezultate mai bune in locu tinerilor , dara zburati pe seriile acestora . Iar 3 dintre aceste cipuri a fost gasite la hulubii campionului Turcanu Mihai , din Zaicesti, preten al sefului de la FNCPR Marius Tunduc . Cum era posibil acest lucru ? Foarte simplu : seriile hulubilor domnului Turcanu seamana foarte mult intre ele de la un an la altu , intre acestea diferind doar prima cifra : de ex. dansu are in prezent porumbelu cu seria RO-2002211-2016 dar mai are si porumbelu RO-6002284-2017 . Serii asemanatoare dupa cum se poate vedea , la care difera doar prima cifra . Ori tocmai pi asta se merge - ca persoana care imbarca porumbelu la comisie si verifica seria se uita atent la ultimele 3-4 cifre de pe inel si mai putin la prima . Si pac hotia ! !!\r\nOare campionu din 2016 la Maraton Tineret al d lui Turcanu Mihai a fost obtinut prin aceleasi metode de zbor cu ajutoru “cailor batrani ?” Ori d- aci o fi plecat cearta dintre tunduc si turcanu pe vinzarea hulubilor in China ???? ?\r\nIara dupa aceste hotii dovedite crescatori din Suceava nu mai vrea sa imbarce acuma la Berlin mai ales ca pentru Berlin se doreste sa se imbarce acasa la domnu Turcanu , la Zaicesti .\r\nUn alt caz de frauda tot la Botsani : la concursu de SETA 1 domnu Cristi Pughiuc a avut in clasamentu provizoriu locurile 1 si 3 , iara dupa o saptamana cei doi hulubi ai lui a fost scosi din clasament pentru ca seriiile de pe cipurile de imbarcare nu mai era aceleasi cu seriiile de pe cipurile de sosire iar mesaju primit la desigilare era “ NOT OUT”” . Ce sa insemne asta : cipuri clonate ?? De ce nimenea nu a sesizat cazu si sa mers pe burta? Poate din cauza faptului ca domnu Turcanu e nasu de botez al copilului domnului Pughiuc ? Cine stie?? Crescatoriii moldoveni de la noi in special cei din judetele din nordu tariii is profund indignati de cele ce se intampla la imbarcarile hulubilor apartinand crescatorilor botosaneni si se intreaba retoric : “Fratilor , oare asa se scoate campioniii judeteni si nationali la Botsani ?” Domn Tunduc matale ce parere ai ??? Merji si mata tat pi burta ???????\r\n
Nume
Email
Comentariu

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2022 RRP. Toate drepturile rezervate.