Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Materiale Video Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct Contact

Newsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Ce parere aveti? Pretul unui porumbel este direct proportional cu valoarea sa?
Da
Nu
Nu stiu
Nu ma pot pronunta

Rezultate sondaj

Columbodromul FIVE STARS Dambovita
ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Brieftaubenmarkt - Germany
Inscriere columbodroame Europa
Freialdenhofen & Sohne
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Crescatoria TITA - ANDU
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Columbodromul international TRANSILVANIA
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodrom DERBY SICILIA - Italia
Columbodromul SUN SEBASTIAN RACE Prahova
Columbodromul international BRASOV

UCPR si FRSC - semnare protocol pentru organizarea de zboruri la Fond si Maraton in anul 2015 !


22:53, Marti, 16.12.2014 Duminica, 23 noiembrie 2014, reprezentantii a 11 cluburi columbofile afiliate la UCPR Constanta, Bacau si FRSC Buzau, Prahova, Urziceni s-au intalnit in municipiul Buzau pentru discutii si incheierea unui protocol de colaborare in vederea organizarii in comun, in sezonul competitional 2015, a concursurilor de fond si maraton.

A fost o intalnire scurta dar foarte eficienta si prolifica, in sensul ca dupa discutii constructive s-a stabilit de comun acord planul de zbor pentru cele 5 etape de fond si 3 de maraton. Artizanii acestei initiative laudabile sunt domnii Bebe Chicheanu (Constanta) si Raileanu Vasile (Buzau), columbofili foarte cunoscuti si apreciati in Romania, oameni cu mare credibilitate si verticalitate.

O nota in plus trebuie sa ii acordam maestrului columbofil, domnului BEBE CHICHEANU, care s-a angajat sa sprijine din punct de vedere financiar si logistic cele 8 etape de concurs. In plus, dansul va sponsoriza un concurs national de maraton, cu premii deosebit de tentante, care se va organiza din localitatea Nereta (Lituania).

Asadar se poate stimati domni columbofili ! Cand exista seriozitate, decenta, implicare adevarata si respect fata de oameni si sportul columbofil, lucrurile se pot canaliza si pe directia cea buna. Sincere felicitari tuturor reprezentantilor si participantilor la intalnire, dar si organizatorilor, fara al caror efort nu ar fi fost posibila aceasta mare reusita !

Organizatorii planului de concurs ii asteapta sa adere la acest frumos proiect pe toti columbofilii din Buzau, Constanta, Prahova, Bacau, Urziceni, dar si pe cei inca indecisi.
După ce veţi citi protocolul semnat si prezentat mai jos vă veţi da singuri seama de avantajele lui deosebite.

Vant in pene in concursurile din 2015 !

 

 

NOTA

 

Aceasta grupare aduna 8500 – 9000 de porumbei la prima etapa de fond. Clasamentele se vor intocmi dupa cum urmeaza:

 

  1. pe lansare
  2. pe federatii
  3. pe judete
  4. pe protocoale
  5. pe cluburi

 

Aviz dezinformatorilor !!!

 

Chiar daca o sa bata mereu Constanta, lucru care cu siguranta nu se va intampla mereu, FRSC-ul isi va intocmi clasament pe federatie, judet, protocol, club din aproximativ 4500 – 5000 de porumbei la primul concurs de fond. La pretul de 5 lei / bucata pentru 5 fonduri si 3 maratoane, cu transport auto de ultima generatie (masina Geraldy) nu se mai pune problema de reusita a concursurilor (in afara factorilor climaterici).

 

 

Semneaza,

 

Comisia de organizare a concursurilor Buzau – Constanta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Membrii Comitetului de organizare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UCPR - imbarcare maraton Donetsk - 9 iulie 2014 - foto centrul Targoviste - partea 2Grigorescu Florin, UCPR Dambovita - mascul RO-736724-2016 - loc 1 Severodonetsk (1088 km) - iulie 2018Familia Freialdenhofen, Germania - rezultate excelente si in 2012 la Mare Fond si MaratonUCPR organizeaza un important derby columbofil la Donets`k, in Ucraina, pe data de 14 iulie 2012Planul de zboruri 2011 pentru membrii Clubului Sportiv-Columbofil "Sporting" Radauti - FRSC


Comentarii

postat la 18:55, Miercuri, 17.12.2014 de DAN

frsc MANECIU PH UNDE ACTIVEAZA?

postat la 21:38, Miercuri, 17.12.2014 de george

Sunt din targoviste UCP . Pot sa particip la toate etapele ? Ce trebuie sa fac? Si unde as putea imbarca! Va rog frumos!

postat la 21:57, Miercuri, 17.12.2014 de ion

sa dea domnu sa avem noroc de timp bun si de concursuri reusite sa le inchidem gura la Latrai

postat la 22:46, Duminica, 22.03.2015 de nicu151

e un baiat mai saracut de pe la molldova toata ziulica cu brinza dupe el care isi facu si el un asa zis sait dee vinzari de porumbiei cu car vree sa faca avere si de cind aparu se tot sbate zi si noapte sa ne zica ca are porumbiei de vinzare de cea mai buna calitate de 100 de karat ... incerca in ultimile luni sa vinza de pe la toti si imi zise un baiet ca se roaga de lume sa puie si la el pasari si puse si alde necula ionut ,aluas sebastian ,beniamin asandei,cristi stan,nicu dinu ,titi novac,florin degeanu,petru vlasin ,ccristi ionita si tipeanu gabi si bacalu danut si multi alti – sarmanu se da de ceasu morti si ne exaspereaza cu anunturi zi de zi pe toate paginile de facebokk ca la el pe pagina is cei mai mari si cei mai tari porumbei din parcare si la sfirsitu licitatiiiilor ….pauza de masa ..!!!! adica nu prea liciteaza nimenea si ramine doar cu anuntu si gustus amar
Nume
Email
Comentariu
Cod securitate
Cod securitate

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2021 RRP. Toate drepturile rezervate.